Tékozló Homár

Robbanó kacsapástétom a Lidltõl

Lidl/Chira Kacsapástétom

2005.10.06. 08:02 | jackyll | Szólj hozzá!

A Lidl mindennél alacsonyabb árai mellett idõrõl idõre valami egzotikummal is megajándékozza vásárlóit. Zoltán a lengyel Chira Kacsapástétom speciális kiadásával került közvetlen kapcsolatba:

Szombaton a Magyar Nemzeti Baseball Bajnoki döntõ harmadik mérkõzése után a Lidl áruházban vásároltam. Körülbelül 6K Ft-ért pakoltam a kosárba. Hétfõ este a vacsoránál jött a meglepetés amikor a kacsapástétom konzerv gyorsnyitóját megmozdítottam. Ketten ültünk a vacsora asztalnál, mind a ketten megrémültünk a durranástól. Hosszú percekig csöngött a fülem, olyan hanggal nyílt ki a doboz! Magam felé tartottam így sikerült a szerteszét fröccsenõ rohadt húsból jó sokat felfognom.

Pillanatokon belül irtózatos szag lepte el a lakást. Elképzelhetetlenül büdös volt. Öklendezve rohantam ki a gangra és csomagoltam be a konzervet zacskókba, dobtam le az összekent ruhát magamról. Aznap már nem nagyon vacsoráztunk, a terítõt, ruhákat dupla mosásra tettem be és kétszer lezuhanyoztam. Most is kísért a szaga...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A szpektakulárrr fotótéma annyira felcsigázta a Homárt, azon nyomban Szentendrének vette a robogóját és beszerzett az ominózus kacsapürébõl három dobozzal a lerakat legkülönbözõbb pontjaiból szemezgetve. A szerkesztõségbe érve etele lett a kiválasztott, aki orosz rulettet játszhatott a húspépes konzervekkel, de sajnos egyik doboz sem robbant az arcába, oda a móka és a Pulitzer.

A kedélyek csillapodásával kiflivéggel kezdtük tunkolni a kilónyi pépet, és meglepõen pozitív eredményeket csalt ki a tesztalanyokból. Ránézésre nem volt túl bizalomgerjesztõ, szobahõmérsékleten könnyen kivehetõen csapódott kifele a víz a 169 forintos barnás löncshúst imitáló anyagból. László a szegfûszeg túlzott használatát emelte ki szája sarkában gyöngyözõ morzsákkal, minthogy olyan szinten fûszerezték szét a matériát, akár patkányt is darálhattak volna bele. Ízre amúgy felütött májkrém, önkormányzati fogadásokon simán elmegy szendvicsbe virsli-alternatívaként.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása