Tékozló Homár

Magyarország tiltólistán

2005.10.27. 10:33 | jackyll | komment
Idén már nem elõször kapok rohamot amiatt, hogy nem hagynak vásárolni. Újabb bástyája veszett oda az internetes rendeléseknek, minthogy a Threadless pólóbolt is csatlakozott a kereskedõk egyre népesebb táborához, akik nem szállítanak Magyarországra, merthogy rosszak voltak a tapasztalataik. Ez tréfásan akkor derült ki, amikor megpróbáltam újra megrendelni a postán fél évvel ezelõtt "eltûnt" pólóimat.

A tavasszal vásárolt, majd "elveszett" pólók árát (10 rugó) a cég teljesen korrekten visszafizette, mert addigra kifogytak a kiszemelt mintákból. Vélhetõleg azonban nem voltam egyedi eset, így bebukhattak akár párszázezer forintot is. Hogy miért? Mert hagyományos postai küldeményként és nem csomagként küldték a cuccokat.

Az ilyen leveleket semmiféle azonosítóval nem látják el, ami alapján keresni lehetne eltûnésük esetén, én is hiába próbálkoztam az Orczy téren. Ezt nyilván észrevették több postán is, ezért aztán beindult egy folyamat, ami végén egyszercsak feketelistára tették Magyarországot és nem jött több küldemény a Threadlesstõl. Nem számoltam össze, de úgy láttam, a világ bármelyik másik országába továbbra is szállítanak...

Felvettem a kapcsolatot a bolttal, járjon bármilyen postaköltséggel, csak legyen olyan opció hogy a jövõben csomagként küldjék a cuccot. Vázoltam nekik, hogy a posta állami cég, biztosítás nélküli levelet feladni Magyarországra esélytelenebb mint egy orosz rulett-parti végjátéka. Ezt válaszolták:

"We looked into DHL and UPS, but to ship one shirt using these methods would cost $65 or more. No one would pay that. I'm sorry we can't ship to Hungary any longer :("

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása