Tékozló Homár

Billing András és a hülye postás

Ismeretlen postásasszony/Félreértés

2005.11.22. 00:04 | szily | Szólj hozzá!
Ha a Homárnak lenne bögye, akkor abban nagyon mélyen benne lennének mostanában a postások, hiszen annyi külföldrõl érkezõ csomagot nyúlnak le, hogy lassan veszélybe kerül az online vásárlás intézménye. Miközben alternatív postaszolgálat alapításán álmodoztunk, K.A. úgy megnevetetett minket, mintha lenne tüdõnk meg szánk meg humorérzékünk. Ismerkedjen meg a titokzatos Billing fiúval és a készletezés fogalmával, ami egyébként arra utal, hogy bár megszûnt a sorkatonaság, a bikkfából és fegyverolajból szerkesztett szavak örökké élnek a magyar egyenruhás testületekben. Íme a levél a XXI. század legszebb leiterjakabjával. Muhahaha!

Kedves Homár!

Pénteken, munka után hazaérve várt az értesítõ a postaládámban, hogy átvehetem a csomagomat a helyi postafiókban, ami a UK-ból érkezett.

Szuper! Még az aznapi dátum is rajta volt, mint átvételi lehetõség, tehát aznap este még megkaparinthatom a kincsemet. El is mentem a postára, ami egyébként Buda egyik legforgalmasabb postahivatala. Attól most tekintsünk el, hogy kb. 10 pecet vártam arra, hogy egyáltalán kiszolgáljanak, pedig ott a helyszínen én voltam az egyetlen ügyfél és hallottam, amint hátul vidám telefonbeszélgetés zajlik.

Szóval mire sorra kerültem, az idegeim kicsit megtépve ácsingóztak a várva várt csomagra és még ezután jött a legtragikusabb és egyben a legviccesebb dolog.

Postáshölgy: Van egy kis gond ezzel a csomaggal, egy másik név is van rajta. Nem ismeri Billing Andrást?

Én: Nem, biztosan valami tévedés lehet.

Ekkor ránéztem a csomagra, amin a nevem felett a következõ felirat volt látható: "Billing Address"

Nem tudtam eldönteni, hogy kinevessem vagy mérges legyek, végül zavartan elmondtam a hölgynek, mit jelent a felirat. Bár átfutott az agyamon, mi lesz, ha nem hisz nekem. Hitt, a várva várt csomagot azonban nem adta oda, de nem Billing András miatt, hanem mert aznap még nem volt 'készletezve'. No comment.

Üdv, K.A.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása