Tékozló Homár

A Pepsi is kólát mixel kávéval

Pepsi/Pepsi Latte

2005.12.12. 14:49 | szily | Szólj hozzá!
A Pepsi nehogy nem akar elmaradni a Coca-Colától a kávé-kóla mixek vadiúj frontján, de egyenesen õk nyitották a frontot, amikor idén késõ õsszel Thaiföldön, legnagyobb ázsiai piacukon színre léptek a Pepsi Latte fantázianevû keverékkel. Ez egyfajta öncsonkító, sziszifuszi bátorságra vall, az ismert kólacég ugyanis híres arról, hogy új fejlesztésû termékei a kilencvenes évek eleje óta nagyobbakat buknak, mint a kísérleti leszbikus-nehézbúváros film a kereszténydemokrata nézõk körében.

1993-ban kezdõdött a dolog a Pepsi Max-szal, aztán jött sorban a Twist, a Blue, a Fire és az Ice, no meg a Twist Double Shot. Ezek általában az egy éves kort sem érték meg, pedig millió dollárokért fejlesztették és marketingolták õket.

A Lattéról aránylag kevés infót találtunk, talán mert Amerikában még nem dobták piacra. Egy nyilvánvalóan õrült japán vagy thai csaj(?)blogján a következõ leírást találtuk a piáról:

And in Thailand, there is a new drink from Pepsi called "Pepsi Latte" It's so delicious!! I think the taste is quite like Vanilla Coke, but this Pepsi Latte also has a bit taste of latte wow! Then now I'm a big fan of Pepsi Latte. If you want to try, please take care of your weight haha Vagyis hogy az íze vaníliás kólára hajaz, de egy kicsit azért lattés is. Mellékesen ez a világ egyik legremekebb blogja.

Az új keverék külsõleg nem felkavaró. New York-i barátunk, Jason Kottke Thaiföldön le is fotózta (minden amerikai blog azt a képet posztolja be a témában), de pont úgy néz ki, mint egy bármilyen Pepsi. Nem Kottke, hanem a pia.

update: A thai attakkal párhuzamosan Oroszországban is felütötte a fejét a duplapluszkoffeines Pepsi. Vélhetõleg ugyanarról a termékrõl van szó, bár arrafelé Cappuccino néven fut. A termék bevezetése nem tûnik futó kisérletnek, hiszen rögtön 0,33-as, 0,6 illetve 2 literes kiszerelésben is kapható.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása