Tékozló Homár

Re: szarosszaloncukor-botrány

Stollwerck/Kölyök Tibi Szaloncukor

2005.12.30. 10:10 | jackyll | Szólj hozzá!

Tetõfokára hágott a szarosszaloncukor-botrány, illetve a nagy magyar csokkerség körtánca, amit egy olvasónk nem bírt tovább szó nélkül.

Miután kiderült, hogy Baranyában fertõzött szaloncukrot találtak, rögtön elkezdtünk aggódni, plána akkor, amikor azt is hozzátették, hogy a kálciumos, gyerekeknek szoló fajtáról van szó. Nekünk van ilyen 24-én vettünk az egyik pécsi hiperben. Márka: egy magyar fiúnév... Másnap jött a hír, nem okoz nagy gondot, csak egy kis hányást, és különben is blokk(!!!) ellenében visszaveszik a fertõzött cukrot...DE!! nem tudom ki figyelt fel arra, hogy a nevét nem árulták el, nehogy a cég beperelje õket! Értjük ugye?!

Visszahozhatod, de hogy mit azt nem mondjuk el (még az ÁNTSZ sem mondta meg a telefonban). A cégtõl pedig mi kérünk bocsánatot, hogy szart kevert a szaloncukorba...

A slusszpoén 29-én este érkezett a hiradóban a baranyai "szakembertõl": "Nem mondjuk el a nevét a cégnek és különben sem került a boltokba a termékbõl." A poén 30-án teljesedett ki: az egyik országos napilap szerint az általam 24-én vásárolt szaloncukor a szennyezett...amit ugye meg se vehettem, fel sem tehettem a fára és nem is ehettük meg a felét..

Ez Magyarország!??

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása