Tékozló Homár

Vad tõgyek és a gennyes tej

PETA/MilkGoneWild.com

2006.02.03. 00:54 | jackyll | Szólj hozzá!
A brutális (pl. a KFC-s csirketaposós) videoiról és agresszív kampányairól ismert állatvédõ szervezet, a Peta újra magára rántotta a fatökû amerikai cenzorokat. A csöcsmutogatós Girls Gone Wild valóságmagazinmûsor mintájára összevágott klipjében csöcsök helyett tõgyekkel flangálnak az illuminált állapotú csajok, aminek üzenete elsõre nemannyira esik le, csak az oldalra akarja hajtani a mit sem sejtõ netlakosságot.

A szájton aztán kiderül, hogy egy tejellenes kampányról van szó, mert a tej lassan, de biztosan végez mindannyiunkkal. Az oldal legundorítóbb része, amikor felsorolják mennyi kárt tesz az emberben az állati váladék. A Peta szerint a tej tele van gennyel, rákot, csontritkulást és allegiákat okoz, valamint tocsog a zsírban és a nõi hormonokban, amitõl a férfiak emlõt eresztenek. (Minthogy a Homár legfeljebb koktéljához fogyaszt tejet, ez a veszély minket hálistennek nem fenyeget.) De tényleg, még a sör is egészségesebb.

Az oldal nyilvánvalóan elveti a sulykot, amikor odáig merészkedik, hogy Alec Baldwinnal mondassa el, mennyire szar az állatoknak. Mennyivel humánusabb ugyanezt egy Mátrixra hajazó animációval elõadni...

(Most látom csak, hogy a Peta oldala hemzseg a renderelt arcú celebritásoktól, szegény Trent Reznor is elesett, jajj.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása