Tékozló Homár

Barátság kólaautomata

2006.02.09. 13:04 | jackyll | Szólj hozzá!

Az egymást történelmileg vicsorogva marcangoló multiknak mutat fricskát ez a renegát kólaautomata, amit Mátyás talált Angliában:

A minap nagy szomjúságomban egy Coca-Cola-automatát vettem célba. A választható termékek listáját végigfutva mintha egy pillanatra megállt volna az idõ. Egyszerre pergett le a szemem elõtt több lehetetlen álomkép. Elõször a közelkeleti békét láttam, ahol a Moszad izraeli békeszervezet árván maradt palesztín gyerekeket támogat a tanulásban, sportban. Ezt egy olyan kis jelenet követte, ahol az Újpest-Fradi kupadöntõ után lila és zöld-fehér szurkolók isznak egy pofa sört együtt. Közben elcsípek egy párbeszédfoszlányt: -Ugyan kérlek! Egyszerûen jobbak vagytok.

Aztán hirtelen visszatérek az álomból, a kólagép elõtt állok még mindig, és választanom kell. A látvány álomszerû maradt, hiszen a Coca-Cola gépen a Pepsi szinte összes termékét lehet kapni, a Cocától csak a Diet Coke-ot. Elkezdtem csípkedni magam, de maradt minden a régiben. Aztán választottam egy Pepsi-t.

Aki a képet alaposan megnézi, láthatja lent a kis nyílásban a lepottyant itókát.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása