Tékozló Homár

’Egyébként sem kell itt vásárolni’ – Borzongás Al Bandynál

Al Bandy cipõbolt

2006.02.10. 11:32 | szily | Szólj hozzá!
D. Renáta azt szerette volna megtudni, hogy tényleg bõrbõl készült-e az azonnal beázó csizmája. A humoros nevû Al Bandy cipõboltban adekvát volt a reakció: elõbb megtagadták a Kermi-vizsgálatot, majd rendõrséggel fenyegetõzve elküldték a Naiv Ügyfelet. Csattanós-latyakos sztori alant.


Szevasz Homár!

Bátorkodtam egy egyszerû kis cipõvásárlási mizériát leírni:

2005. december elején elérkezettnek láttam az idõt egy meleg , BÕR, bombabiztos csizma vásárlására.

Egy egész napos mászkálás után betértem az AL BANDY nevezetû cipõboltocskába.

Rögtön szembeötlött végig egy sorban: BÕR CSIZMÁK! Remek, fel is próbáltam egyet, az ára sem volt ördöngõs (10.000 FT) majd 5-ször rákérdeztem,hogy ugye bõr-e a cipõ. A kedves eladólány mondta,hogy természetesen bõr a cipõ.

Kifizettem, hazavittem.

Másnap egy ici-pici latyak volt a városban, mire beértem a munkahelyemre, a cipõ beázott, a zoknim tocsogott a vízben. Ezt felülmúlva harmadnap a cipõm orráról cafatokba jött le felsõ réteg - ami én úgy gondolom a bõrre nem lenne jellemzõ,- így úgy döntöttem, visszavisszem a boltba, küldjék el a Kermi-be,és derítsék ki, ugyan mitõl bõr ez a bõrcipõ.

A válasz a következõ volt: "Nem küldjük el, vigyék el maguk, egyébként sem kell itt vásárolni, menjenek a Szalamanderbe". Plusz: " Bokszolni kell a cipõt, és egyébként is: nincs a világon olyan cipõ, ami (akár bõr, akár nem) nem ázik be."

Éljen.

No, ezután kitöltöttek egy papírt,hogy vigyem el bevizsgáltatni, (ami egyébként 7000 ft-omba került volna). Majd búcsúzóúl: "KIHÍVJUK A RENDÕRSÉGET" mondattal nem éppen udvariasan kitessékeltek a boltból. Hát ennyit az udvarias reklamációkezelésrõl, ill. a magyar fogyasztóvédelemrõl.

Azóta is azon töprengek,hogy tulajdonképpen milyen valós jelentéssel bír az a szép magyar szavunk, hogy FOGYASZTÓVÉDELEM?!!

Üdvözlet:

D. Renáta Budapest 2006.02.10

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása