Tékozló Homár

‘A Homár kiütéssel gyõz’

Tele2/Számhordozás

2006.03.16. 23:39 | szily | 2 komment

Nem vagyunk mi a rákszabásúak Juszt Lászlói, de azért örülünk nagyon, hogy sikerült megijesztenünk egy határokon átívelõ telekommunikációs céget, nevezetesen a Tele2-t. Az elõbb írt a Homárnak Naiv Ügyfél Éva, hogy az õt korábban érthetetlenül nyeglén megszívató dán Tele2 megkereste, és sûrû bocsánatkérések közepette most felveszi ügyfelei sorába. Mindezt ráadásul a magyar Tele2 és annak kommunikációs cége küzdötték ki, miután olvasták Éva történetét a Homáron.

Azoknak, akik most kapcsolódnak be a sztoriba: a Dániában élõ Éva át szerette volna vinni a számát a Tele2-höz, akik négy hónapig tologatták az ügyét, majd egy erõteljesebb, de abszolút udvarias felszólalására durván válaszoltak és felbontották az igazából meg sem kötött szerzõdést. Miután Éva ezt megírta, a Homár meg kiposztolta, jelentkezett a magyarországi Tele2 kommunikációs cége, hogy õket annyira felzaklatta, amit olvastak, hogy ha a Naiv Ügyfél is beleegyezik, eljárnának az ügyében a dán testvérnél. Éva bólintott, aztán kis idõ elteltével ezt a mailt kaptuk tõle:

Feladó: Eva X Küldve: 2006. 03. 16., Cs 21:08 Címzett: Szily László Tárgy: A Homár kiütéssel gyõz

Kedves László!

Helyzetjelentek. :)

Ma este kaptam egy hívást a dán Tele2-tõl, miszerint a magyar Tele2 megkereste õket a problémámmal, és sûrû bocsánatkérések közepette szeretnék jóvátenni a történteket. Utánanéztek az ügyemnek, és számos helyen hibáztak, sajnos emberi hiba is történt nem egy helyen, de azóta orvosolták ezeket, és amennyiben még mindig igényt tartok rá, szívesen látnának az ügyfeleik között. Azt gondolom, mind a magyar Tele2 közbenjárása, mint a dán Tele2 reakciója értékelendõ gesztus, legalábbis nálam sokat javult a cég renoméja. Azt hiszem, a Próbakõ Kommunikáció és a magyarországi Tele2 esetemben tanúsított probléma-, ügyfél- és reklamáció-kezelése követendõ példa kéne, hogy legyen. Most még várom a szerzõdést, de megkaptam a dán Tele2 ügyfélkapcsolati managerének számát, hogy mindjárt õt keressem, ha a továbbiakban bármi problémám akadna.

Köszi a lehetõséget!

Üdv,

Éva

Mire mi:

From: Szily László To: Eva X Sent: Thursday, March 16, 2006 9:54 PM Subject: RE: A Homár kiütéssel gyõz

Mi örültünk neki, ha vége a sztorinak, dobj még 1 mailt léci, köszönjük.

A Homár

Erre Éva:

Természetesen. :) Azóta a magyarországi Tele2 ügyfélszolgálati igazgatója is írt, hogy õk is vállalják a felelõsséget, hogy ezúttal minden simán menjen.

Üdv,

Éva

Akkor talán elõre is ihatunk az ügyfélszolgálati igazgató bõrére. Aki a következõ levélben írta mg a fent említetteket:

From: Evelin Ducsai To: X@hotmail.com Sent: Thursday, March 16, 2006 9:11 PM Subject: Számhordozás a dán TELE2-nél - visszajelzés

Tisztelt X Éva!

Az Index Homár címû oldalán közzétett felvetésére reagálva felvettem a kapcsolatot a TELE2 dániai ügyfélszolgálatának vezetésével és kértem, hogy ügyét vizsgálják ki újra illetve próbálják Önt elérni a megoldás érdekében. Az elmúlt percekben azt a tájékoztatást kaptam, hogy sikerült Önt elérni és a kérdéses szerzõdést hamarosan postai úton el is juttatják Önhöz.

Bízom abban, hogy ez alkalommal fennakadás nélkül megtörténhet a kívánt számhordozás és ezért mind én, mind a dán ügyfélszolgálat vezetõje felelõsséget vállalunk.

Kérem, hogy amennyiben a továbbiakban bármi problémája vagy kérdése merülne fel akkor nyugodtan keressen engem ezen az e-mail címen.

Tisztelettel,

Ducsai Evelin ügyfélszolgálati igazgató

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mazsolaszáj 2007.09.12. 15:08:53

Miért az összes hangot kinyomtátok először hollandiába? És ott hol van? Egy torrent szerveren?

"Kérem, hogy amennyiben a továbbiakban bármi problémája vagy kérdése merülne fel akkor nyugodtan keressen engem ezen az e-mail címen."

Van. Mondjuk én gyorsan megváltoztatnám....
süti beállítások módosítása