Tékozló Homár

Csöcsökkel reklámoz az Adidas

Tronic/Adicolor White

2006.04.04. 12:27 | jackyll | 1 komment
Az Adidas arcfelvarrása során újabb tû maradt a nagymúltú márka szöveteiben. Az Adicolor-szériát egyszer már ollónkra vettük, most pedig megjelent az elsõ (fehér) sorozat reklámfilmje, ami újfent hagy némi kivánnivalót. Ugyan mi vehette rá a szabadon garázdálkodó kreatívokat, hogy Jenna Jameson leharcolt csöcseivel adják el az egészet?

A tematika az, hogy az Adicolor minden színét más dizájnolja, így a reklámfilmjeiket is külön csapatokkal gyártatják le. A fehér esetében a New York-i Tronicra esett a választásuk, akik vélhetõleg kedves gyermekkori emlékeik hatására az ismert pornósztár mellei köré építették egész reklámfilmjüket. Nem mintha azok nem lennének látványosak, de igazi értelmet semmilyen más szempontból nem nyer a szpot, kivéve, hogy minden szögbõl körbejárja a kamera a fetisizált emlõket.

Külön béna, hogy Jennán kívül az egész környezet számítógéppel renderelt, így teljességgel természetidegen, amit tovább súlyosbít, hogy elég szarul is néz ki.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása