Tékozló Homár

Re: Elõfordulhat-e zöld hús a Tescóban?

2006.04.07. 11:14 | jackyll | Szólj hozzá!

A lézerpisztolyos orosz rulettnél is rosszabbak az ember esélyei, ha a Tescoban vásárol húst, neadjisten darálva. Hogy miért? Az áruházlánc a jelek szerint ugyanis a csomagolástól számítva rohasztja kiállított termékeit, mint ahogy azt SztupY felfedezte:

Sajnos a Tesco Pólusos zöldcsirke akcióról sokat nem tudok, de lehet az az oka az efféle elszínezõdéseknek, amit a Tescósok az egri Tescoban megválaszoltak már egyszer.

De itt még nincs vége. Ha ezek után még mindig lennének kétségeink a hús minõsége felõl, elég egy pillantást vetni a szavatosság dátumára, mint ahogy azt László megfotózta. Hol is van?

Ezt a nyíregyházi Tescoban fotóztam, aznap lejáró szavatosságú husika, az akciós címkével gondosan letakarva a dátum. Szisztematikusan. Ezt lehet?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása