Tékozló Homár

Cuki pia ráncosodó ovisoknak

Mizu Collagen Berry

2006.04.19. 11:16 | szily | komment

Bõrkoktél? Irhaturmix? Thai nyelven olvasó olvasóra vágyunk! Beáta ugyanis titokzatos, kollagéntartalmú thaiföldi Hello Kitty-italról küldött képet és leírást. A kollagén a bõr, ízületek és csontok egyik alapanyaga, egy fehérje, amit plasztikai mûtéteknél is szoktak használni. Ázsiai nyaralás közben ivott esetleg valaki ilyen bõrturmixot? Bent a levél:

Sziasztok! A képeken látható Hello Kitty-s ital feltehetõen azoknak az óvodásoknak készült, akik már most gondolnak a ráncaikra: kollagénes ital vásárlására kérik anyukájukat. Íme, a termék Thaiföldrõl származik, kedves barátném KSK hozta, neki is van egy narancsos ízben (?), de még NEM MERTÜK MEGKÓSTOLNI… lehet, hogy meg kellene próbálni lefordíttatni a leírását…de így és kétséges! Üdv. Horváth Beáta (ui.: az OBI-ban van sírkõtisztító folyadék „most spricnivel”, azt is elküldöm majd, csak ki kell szednem a telefonomból)

Ha valaki érti a címkét, kérjük írja meg nekünk, hadd kóstoljon az olvasó!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása