Tékozló Homár

A világ legellenszenvesebb reklámja – Hosszabb lesz a farkunk, ha borotváljuk?

Philips - Norelco/Body Groom

2006.05.05. 00:01 | szily | Szólj hozzá!

Magunkban persze azt gondoljuk, hogy aki borotválja a testét, fõleg a farkát, az egy kivételesen nagy köcsög – nem homoszexuális értelemben – de ezt a buta, elõítéletes véleményt nyilvánosan sohasem vállalnánk. A Philips online reklámja azonban nem emiatt a legtenyérbemászóbb a szakma történetében.

Hanem azért, mert

1.) kivételesen ellenszenves fickót castingoltak a szerepre

2.) az elsõdleges férfi nemi szervekre utaló szavak elhangzásakor (helyett) gyümölcsöket mutatnak

3.) annál nincs kínosabb, mint amikor az interaktív résznél megpróbáljuk megnyírni a bukszust, elõször egy herezacskó, utána pedig egy segg formálódik a növénybõl. Micsoda vicc bakker!

A fõszereplõ ugyanakkor annyira túljátszottan ellenszenves, mintha direkt lenne az. Akkor viszont nem értjük az egészet. Aki érti, írja meg legyen szíves!

A tippet Zokszótól kaptuk, akinek innen üzenjük, hogy nekünk nincs szükségünk az "extra optical inch"-re, mivel a nõstényeink sajnos nélkülözik az emlõsértelemben vett nemi szerveket. Így a homároknál egyáltalán nem akkora etvasz nagyfarkúnak lenni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása