Tékozló Homár

Diszkrét tetkó szingli teknósoknak

Crazy Chameleon Tattoo Company/Chameleon Blacklight Tattoo Ink

2006.05.05. 12:06 | jackyll | Szólj hozzá!
Régóta sóvárog egy sárkányos tetoválás után, de nem akarja magára haragítani polgárikörös kártyapartnereit? Összes csajának/pasijának beígérte a közös szivecskét, de mindegyiket máshogy hívják? A megoldás egyszerû, csak kimondani nehéz, ezért inkább linkoljuk.

Az UV-reagáns tetoválófesték nappali fényben egyáltalán nem látszik, így nyugodtan a homlokára írhatja, hogy "hüjevagy Pisti", irodavezetõje csak akkor fog rájönni, ha ugyanabba a diszkóba járnak. A festék teljesen biztonságos, nem rákkeltõ vagy rádioaktív, ráadásul egy unciát már 25 dollárért megszerezhet. Igazán kreatívok keverhetik textúráikat hagyományos festékkel, mint a fenti ábrán. Nézegessen szégyenlõs metálosokat!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása