Tékozló Homár

Az év biciklis kiegészítõje

Lilian Vernon/Bike Repair Kit

2006.06.08. 00:47 | szily | Szólj hozzá!

Gergõ küldte ezt a gyanúsan praktikus bringás kiegészítõt, ami kívülrõl kulacs, belülrõl szerszámkészlet + gumiragasztó szett. És még csak nem is drága, a húszdolláros ár több mint baráti. Mi magunk speciális testfelépítésünk miatt – a potrohviselés csak elsõ hangzik menõ dolognak – sosem próbálkozunk biciklizéssel, de ha mégis ilyet tennénk, biztos vennénk álkulacsot. Az álkulacsság hátulütõje, hogy ismerõseink nem fogják észrevenni, milyen remek kiegészítõt szereztünk be, hacsak nem elõzzük meg õket egy rövid termékbemutatóval.

Ugyanitt találtuk az alant látható rózsaszín szerszámkészletet Barbie-mániás leányoknak és ügyes kezû drag queeneknek. Nevetséges tíz dollár akcióban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása