Tékozló Homár

Gazdaságosan csökkent árat a Multi

2006.06.09. 12:49 | jackyll | 1 komment

A Homár nemet mond a drogokra, ha másért nem, esetleg az ordenáré parasztvakítás miatt tegyen Ön is így, és cigi helyett vásároljon inkább rágót. Olvasónk, UG figyelt fel erre az apró anomáliára, miszerint olcsóbb lett a Multifilter, de kevesebb is:

A minap volt egy cikk az indexen, ami arról számolt be, hogy a középkategóriás cigaretták árai egymással versengenek. A multit levitték 490 Ft-ról 465-re, mire a pallmallt is 490-rõl 460-ra. A multi az "olcsóbb" cigibe csomagolta a nagy marketinget, miszerint átalakulás lesz. Hát meglett.

Új design, de míg a pallmall ténylegesen csökkentette az árakat, addig a multi csak a kóbor apácákat igyekszik megtéveszteni. Ugyanis a "csodaszép" úradesignolt multiban 20 helyett már csak 19 szál cigaretta van. Így visszaszorozva 50 fillér híjján pont ugyanannyiba kerül, mint eddig. A zárjegyen és a dobozon fel sem tûnik, de a multi "Stílusos lépés" címmel még spameket is küld, aminek a közepén ha nem is óriás betûvel, de azért fel van biggyesztve.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsán · http://alleskapot.tumblr.com/ 2008.04.03. 14:44:59

régen senki sem kommentelt? manapság meg 2 óra alatt összejön 100 post...
süti beállítások módosítása