Tékozló Homár

Hullababzsákok otthonülõknek

Udder/Dead Comfy

2006.07.07. 12:19 | jackyll | Szólj hozzá!
Babzsákot minden hülye tud csinálni, de markáns formákkal ezidáig nemigen találkozott a Homár. Joe Riley variánsai hullazsákokat formáznak. A praktikusan fehér színû külsõben, van még egy rózsaszínû, emberformájú belsõ zsák is a tökéletes optikai csalódás érdekében. A felnõtt méret ára 100 font (most olyan 40 rugó), de ehhez jár még egy bónusz kisgyerek-zsák, míg a közepes méret 60 fontba kerül.
Az Udder dizájnercsapatból a másik kedvencünk Alex Carpenter, aki végre megcsinálta a Homár sok-sok évvel ezelõtt megálmodott szõnyegét. A krétahullarajzot mintázó mezei rongyszõnyeg egyelõre még nincs beárazva, de nincs még akkora arcuk ezeknek a srácoknak, hogy megfizethetetlen legyen.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása