Tékozló Homár

Re: Lopásgátlós vécékefék a gyõri Tescóban

2006.08.17. 17:59 | jackyll | 2 komment

Csak a rend és az archívum kedvéért, meg mert múltkor lemaradt az autentikus bizonyíték a gyõri Tesco paranoiás vécésnénijeirõl, szabotomi beküldte a fent nevezett eszköz fotóját. Viszont ha már Tesco, akkor muszáj benyomni egy történetet is, mert annyi van, mint ügyfélszolgálaton az akciós termékek miatt reklamáló. Ez a véletlenszerûen kiemelt sztori is vmi hasonlóról szól.

Hétfõn jártam az újpesti tecsóban, ahol is kinéztem egy egyszer használatos körfûrészt, mivel nem találtam a haveroknál, aztán össze kellett esni vhogy az ikeakonyhának, hiába svéd, a munkalapot neked kell a konyhádhoz igazítani. 5 rugós akciós fûrész fogszívva megszavaztatott, hátha még a szobabútort is túléli, és akkor már megérte nem bérelni. Szerdán odabumliz, van még akciós fûrész polcszámra, nem is fér el egy helyen, és még választék is van, lézerest is vehetsz 6300ért. Biztos ami zicher, vonalkódegyeztetés, igen, stimmel a polcon levõvel, mindjárt a 4990 alatt. Ok.

Persze rutinosként nem akarok a pénztárnál nyafogni, leolvasót keresek. Valamiért (?) a tecsós public kódleolvasók nagyrésze mobil, kerekeken gurul, és gondosan el is van távolítva a közelbõl is. Még jó, hogy dezodor is kellett, így mégis átbumliztam a hodály másik végébe, dezodor rendben, az 5 ropis fûrész bizony 6.3 - olyan mint egy (rossz) álom :) . Vissza, eladó keresés, másik eladó keresés (nemidetartozom), na jó, nézzük a kódot, közben már a GVH bírság jogosságát fejtegetem, mikor is vinnyogás kezdõdik, bár nem értem a hangosbemondó torz motyogását, a lány felvilágosít, hogy el kell hagyni az áruházat. Egyefene, úgyis szopacs, közel a kijárat. Kosarat hova? - no válasz, otthagyom valahol, megyek ki, (ügyfélszolgálati pult mellett) biztonsági õr: megnézhetném a hátizsákját?

Állnak mögöttem tucatszám az evakuálásra várók, mutatok rájuk, röhögök, hogy üres, de ha ez neki fonosabb, mint hogy ne égjünk bent, hát nézegesse. Ja, mondja, téves riasztás. Ja, mondom, akkor maradok, félbeszakadt a fûrészvásárlás. Szétszéledünk evakuálandók, vissza, lány átad másik fiúnak, õ is megnéz, vonalkódszám egyezik, kézi olvasón is 6e3. Elnézést kérünk, mondja. Beérem ennyivel. Bár dühöngök még kicsit, hogy ha ezt egy tizen-huszonrugós bevásárlásba teszem bele, nem biztos hogy van érkezésem a pénztárnál újragondolni, ha észreveszem egyáltalán.

Az, hogy a sziréna a "GVH bírság" szó kiejtése után pár másodperccel szólalt meg, konspirációra is utalhat, de ezt lehiggadva én sem gondolom komolyan, nem nézem ki a lányból (esetleg a képernyõkre meredõkbõl, de úgy is túlzás). Az viszont, hogy a fûrész még napokkal késõbb (talán most is) nagybetûkkel ötezer, pedig nem, nettó átbaszás. Nem "ügyes húzás", nem "kreatív árképzés" vagy "marketing-" (helyett inkább) vevõ-fejbenszámolás-megnehezítõ "le-kerektelenítés", hanem úgy, ahogy van, tisztességtelen, sõt köztörvényes, még azzal együtt is, hogy két nappal korábban ugyanott jutottam negyedáron kifutó kamerákhoz. Tök jogos a soktízmillás büncsi.

Remélem, olvas Homárt a GVH.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery Greyhound · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.04.28. 15:38:36

Majd kétéves postot elsőzni sikeres emberek szoktak-e?

jesszumpepi (törölt) 2008.04.28. 19:00:57

Gery!
Tök sikeres vagy!De azt nem tudom,hogy én hogyan keveredtem ide,igaz,lehúztam némi páleszt.
süti beállítások módosítása