Tékozló Homár

Hogyan verjünk vissza csürhét? 2.

Linde Gáz/dinitrogénoxid/kéjgáz

2006.09.19. 15:54 | jackyll | Szólj hozzá!

A vascsövet lóbáló durungok elleni honvédelemre hippiknek a Homár nagyságrendekkel pacifistább, bár csak átmeneti ideig tartó megoldást kínál N2O formájában. A bizonyos kultúrkörökben kéjgáz néven futó szubsztancia középhatótávolságú fegyver lehet azok ellen, akik átjutottak a görényborzbûzön. A hallba rontó suttyók elkéjgázosítása azonnal látványos eredményeket hoz, viszont cserébe nem tart soká.

Az alacsony koncentrációnál jelentkezõ mentális hatásokat a Daath írja körül legprecízebben:

Eufória, álomszerû állapot, tájékozódási érzék elvesztése, pulzáló hang- és képi hallucinációk, lelkiállapottól és körülményektõl függõen lehetségesen mélyebb meglátások, és egyéb pszichedelikus hatások is megjelenhetnek.

Ha belegondolunk, hogy még igazából jó is lesz nekik arra a néhány percre, amit bevetésével nyerhet a felhasználó, már túl korrektek is voltunk. Ne felejtsék viszont a megfelelõ védõkesztyû és az orrmerevítõs védõcipõ használatát, valamint a B12 vitamin folyamatos utánpótlását.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása