Tékozló Homár

Re: Biztosítóhoz kötött autósok

2006.09.27. 11:02 | jackyll | Szólj hozzá!

Többen írtak a tegnapi kötelezõs sztorira, hogy õket is hasonló módszerrel dobták át a palánkon (az Aegonnál és a Postánál). E Ur viszont egy lehetséges megoldással érkezett, amit õ legalábbis az UNION Biztosítónál kipróbált és mûködött.

 

Szoval en is majdnem igy jartam (pont a UNION-nal, szerintem rendes tarsasag), azzal a kulonbseggel, hogy egyertelmuen en voltam a bena. Csoportos beszedessel fizetek csekk helyett, nem is szoktam ra figyelni, megy magatol. Csak eppen azt felejtettem el, hogy limitet adtam meg, es az idei dijam ennel tobb lett. En is morcos lettem, telefonalgattam, es a PSZAF egyik (tenyleg) nagyon kedves ugyfelszolgalatosa megmondta, hogy ez igy szabalyos, de azert probalkozzak, nem kerul semmibe.

 

Irjak egy kervenyt a biztositonak, hogy szanom banom a bunomet, es legkozelebb jo ugyfel leszek, most pedig meg utoljara meltanyossagi alapon reaktivaljak a biztositasomat. Ez a ket szo a kulcs, legyen benne mindenkepp, foleg a reaktivalas.

 

Kerveny megir, ugyfelszolgalatra bevisz, ott nem biztatnak, de atveszik. A hatralekot csekken befizethetem, es azzal a csekkel mar autozhatok, van biztositasom addig is amig elbiraljak. Ha elutasitjak, akkor hamarosan ertesitenek, es a befizetett osszeget betudjak az ujba. Ha egy honapon belul nem kapsz levelet, akkor nyertel, reaktivaltak, marad a bonusz. (De azert telefonon is erdeklodjem meg, hogy aktiv-e.)

Nekem elfogadtak, pedig semmi hathatos ervem nem volt. Azota is korrekt tarsasagnak tartom oket. Nalad meg meg lehet emliteni, hogy sok mas biztositasod is van naluk, amit rendesen fizetsz, tehat jo ugyfel vagy, ellenorizhetik. Meg nemsokara ugyis itt a Nagy Biztositovaltasi Szezon, olyan hosszu idore nem kotnek magukhoz, akkor sem, ha megis elutasitanak.

Szoval rendes hangnemben is mukodik a dolog, nem kell hoborogni. A PSZAF es a UNION ugyfelszolgalata is nagyon kedves es pozitiv volt, es nem ezekre a fillerekre utazik szerintem egy ekkora biztosito. A torveny meg azert van igy ha jol tudom, mert regen sokan valtottak ugy biztositot ev kozben, hogy a regit egyszeruen nem fizettek.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása