Tékozló Homár

Ennyit a Subwayról

2006.10.03. 12:17 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár már születése elõtt leokézta a Subway hazai térnyerését, viszont úgy tûnik eddig tartott a csoda. Olvasónk ugyanis a Wesztendben bóklászva olyan szendvicset kapott, ami saccra legalább fél napja sült:

Az irodából néhány perc a Westend, ahol eddig a csirkefogós burgereken kívül mást nem bírtam megenni. Ezért aztán örömmel konstatáltam néhány hónapja, hogy beköltözött a Subway. A gyorsétteremlánc sikere a különbözõ ízesítésû frissen sült bagettekben rejlik, ez az, amit máshol nem kapsz. Na, már itt se.

Mézes-zabos bagettet kértem, de amit kaptam, az inkább tegnapi volt. Aki próbált már otthon sütõben száraz kenyeret újraéleszteni, az sejtheti milyen. Ez még annál is rosszabb volt, azonnal morzsáira illetve nagyobb darabokra hullott. Se idõm, se kedvem ilyenek miatt a személyzettel vagy a menedzsmenttel küzdeni, de azért a pofátlanságnak is van határa. Általában le sem ülök, hanem elviszem, akkor még reklamálni se lehet. Szomorú, hogy ilyen rövid idõ alatt sikerült balkánosítani egy újabb világmárkát.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása