Tékozló Homár

Ügynökök a Subwayben

2006.10.05. 14:08 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár akkor a legboldogabb, ha olvasói, a naiv ügyfelek és olvasói, a frencsájzok konstruktív párbeszédben találnak egymásra. Ez történik épp Subway-ügyben, ahol egy száraz bagett detektálása után a cég több üzletvezetõje is megnyilatkozott, most pedig ismét a naiv ügyfeleké a szó. Elsõként a múltkori fotókat beküldõ fogyasztó válasza jön, aztán hajtás után lesz még egy újabb száraz bagett, ezúttal az Oktogonról, egy Amerikát megjárt Subway-rajongó hazai tapasztalatai és végül egy olvasó, aki három helyen három különbözõ árat fizetett ugyanazért a salátáért:

Gál Péter levelére válaszolnék egész röviden. A bagettet tényleg szándékosan morzsolgattam, igyekeztem hozzáférni az 1240 forintos szendvics ehetõ részeihez. A mulatságos, ugyanakkor szomorú reakciója ellenére a Subwayt még mindig az egyetlen használható nemzetközi gyorsétteremláncnak tartom, de ezentúl inkább elmegyek a Deák térig.

----------

A "Re: Ennyit a Subwayrõl" vitához szeretnék hozzászólni. Bár én képpel alátámasztani sajnos nem tudom az esetet, de szintén egy száraz szendviccsel találtam szemben magam, amikor hazaérve kibontottam az Oktotgonon található Subway-ban vásárolt kis csomagocskámat... Az eset engem is felháborított (2-3 hete történt), visszamenni sem idõm sem kedvem nem volt - gyanítom az elõzõ panasz írója hasonló okok miatt nem verte a pultot a Westendben. Egyszerûen legközelebb meggondolom, vásároljak-e náluk, ha már máshonnan is hasonló panaszokat hallani felõlük... Bár azt elismerem, hogy a kiszolgálás kedves, de ennyi had ne legyen már elég egy étteremben... Üdv! B.

----------

A mai Subway storyhoz hozzatennem, hogy tegnap este pont a Duna Plazaban ettunk. Mivel dietazok, extra sajt helyett extra olivat es csipos paprikat kertem.:) Az ur kijelentette, hogy ez csak extra dijazas elleneben megoldhato, mivel csak 8 szem oliva es 4 szem paprika jar 1 footlong sandwichbe. Erre mellesleg semmilyen tabla nem figyelmeztet (es nincs is ilyen, ahogy en tudom). Balga modon eltem 1 darabig az Allamokban, ahol kifejezetten kedveltem a Subwayt, igy vegigkostoltam minden sandwichuket, es ilyesmivel meg sosem talalkoztam (ebbe belefer meg a No Refill, elfogyott a bagett vagy a feltet, mindenhol mas fajta ontet [ma'rha van], nyaron nem mukodo klima, es a minek beszeljunk angolul eladokent egy amcsi etteremben is). Az mar csak a bonusz, h 6-ik keresre sikerult a velem szemben allo kiszolgalotol extra ket szalvetat szereznem. Ellenpeldakent megemlitem az Oktogonit, ahol a kezdeti nehezsegeken tullepve ma mar elfogadhato szinvonalu szolgaltatast nyujtanak.

----------

Kicsit en is reagalnek a Subway temara, mert eddig nem tudtam, hogy kinek is tehetnem ezt szova - nem vagyok az a fajta, aki a panaszkonyvbe irogat, de: bar alapjaban veve sem pekarut sem hust nem fogyasztok, eljarok ebbe az etterembe, mert a sima olivaolajas salatat igen csak kedvelem. Eddig a Vaci utcai boltba jartam, maximalisan elegedett is voltam, de most a munkahelyem koltozes miatt a Moricz korteri esik utba. Korabban nem ertettem, hogy mi a feneert van az, hogy itt negyed annyi salatat adnak - ezt altalaban serelmezem is, es akkor az eladolanyok kenyszeredett arccal legalabb annyira megtomik azt a muanyag tanyert, hogy felig legyen.

Ezt mondjuk mindennap eljatszani egy kicsit mar nekem kinos (bezony, ilyen gyakran eszem ott), de most mar az is feltunt, hogy minden heten egy picit mas arat mondanak nekem ugyanarra a kombinaciora. Volt mar 650 Ft, 680 Ft, majd megint 650 Ft vegul 770 Ft es legutoljara 740 Ft. Az a baj, hogy valojaban fogalmam sincs mennyibe kerulhet, pedig probaltam kibongeszni az etlapbol de nem ment. A vaci utcai boltban honapokig 650 Ft fizettem (a masik bolthoz kepest dupla adag salataert). Itt latszik, hogy mas a tulaj? Aszittem a franchise gyors ettermeket azert szeretjuk, mert a vilag minden pontjan ugyanazt az izt es kiszolgalast kapjuk - na jo, az ar valtozhat, de harom buszmegallon belul is? Udv, Roger UI: Termeszetesen nem egy beepitett salata ugynok vagyok!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása