Tékozló Homár

Eszményi alvóhely rohadt dögöknek

Casketfurniture/koporsó alakú dolgok

2006.10.13. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Egyszerûen nem akarom elhinni, hogy van annyi koporsó alakú irtó drága bútorokra gerjedõ amerikai, hogy érdemes legyen egy ilyen perverz célcsoportnak online boltot csinálni nagy árukészlettel. Mégis hülye vagyok, hiszen az elõbb találtam rá a casketfurniture.com oldalra, ahol éppen ilyeneket árulnak. Ha valaki szereti rohadt dögnek nevezni a macskáját vagy a kutyáját, akkor legyen következetes, és vegyen neki 729 dollárért koporsó alakú alvókosarat.

De van itt koporsó alakú polc, tolltartó, humidor, dohányzóasztal és biliárdasztal is, szívbemarkoló árcédulákkal. Az alant látható, üveglapos asztal, melynek belsejében Mark J. Zeabin, a cég elnöke látható, például 3495 dollár, ami 737000 forint.


Az igazi kedvencünk mégis a 39,95 dolláros tervrajzcsomag, ami alapján a barkácskedvû koporsóbuzi megépítheti a saját, osztrák stílusú koporsóját.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása