Tékozló Homár

Laza benzinkutak

2006.10.27. 10:36 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy csokorra való benzinkúti lezúhós praktikát gyûjtött össze Jocó részben szenvedõ alanyként, részben megfigyelõként:

Gondolom rém unalmasak lehetnek már ezek a benzinkutas sztorik, de a közléskényszer miatt nem bírom magamban tartani. 1. Bécsi úti Shell kút Tankolás 14.173 Ft. A szokásos szolárium-mûkörmös törzsvendég visszaad 14.500-ig, és miután észreveszi, hogy én is észreveszem - a számla igen lassú elkészültéig hozzá sem nyúlok a visszajáróhoz - undorral teli ábrázattal hátranyúl, kivesz a fiókból egy összerolnizott 100-as köteget, majd nagyívû mozdulattal üríti a kassza megfelelõ rekeszébe, és onnan odaveti elém az 5 db vasat.

Még jó hogy oda kellett nekem adni azt a pénzt, mert egyébként a kassza csurig volt százasokkal. Huhhh, ügyi vagyok - kerestem öt kilót! Közben persze majd felrobbanok, de mit szólhatnék, nem történt elvileg semmi sem:( 2. M1-M7 kivezetõ (talán Agip kút) a bevásárlórengetegnél Vásárlás a hosszú út elõtt, mintegy 1280 Ft-ért. Átadom a 10-ezrest, majd cca. ötezerig visszajáró kihajintása. Megjegyzem szerényen, hogy én 10-et adtam, mire: "Jól van, azért megyek" és elindul a másik kasszához, ahonnan hozza is a hiányzó ötöst. A nevelés hatása, még én kérek elnézést.

Úgy tíz perccel és 20km-rel arrébb az autópályán szöget üt a fejembe, itt valami akkor sem kerek! Mivel csak az az egy bankó volt nálam, hiheteletlen matematikai képességeim birtokában abszolválom, hogy a nagy elõadás az ötezres körül csak azt a célt szolgálta, hogy a figyelmet elterelje, és 500 Ft-tal kevesebb visszajárót kapjak! Ügyes, mondaná a parasztbácsi, én meg fuldoklom a dühtõl. Ja! Kávét nem pörkölnek olyan feketére, mint amilyenre pénztáros mancika égette magát a szoliban.

3. Hely ugyanaz, mint az elõbb Ezt csak láttam nem velem esett meg - majd talán legközelebb:(( Szóval elõttem 2-vel nagy csomag megtöltése minden jóval, megy a Balatonra a csapat. Én kerülök sorra, mikor jön vissza a srác a szatyorral meg a nyugtával, miszerint azon szerepel egy RedBull, de õk olyat nem vettek. A szokásosan kozmetikailag erõsen agyonápolt kiscsaj odalök a pénztár mellõl egy - vélhetõleg e célból rendszeresített - RedBull-t, hogy tessék vigyed!

De én nem kérem, meg nem is akartam ilyet venni - mondja talpraesett áldozatunk. Némi szóváltás után 6 évesek duzzogó fintorával visszaadja a pár forint híján 500 Ft-ot a "hölgy". A varázsszó, az ELNÉZÉST persze nem hangzik el! Az energiaital marad a vonalkódleolvasó 5 centis látókörében, gondolom jó lesz az még valamire. Ha Naponta megcsinálja 10-szer, az ugye 5.000. Ez havi 20 nappal számolva - mert ugye nem minden nap munkanap - 100.000 Ft. A RedBull tényleg szárnyakat ad:) Az elõfordulások valószínûségét elemezve, és ismerve amúgy általában szórakozottt mivoltomat, úgy 4-5 évente veszek egy szoláriumgépet. Kellemes barnulást, hölgyeim!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása