Kedvenceink az olyan receptek, hogy „végy jó sok lisztet, öntsd tálba, adj hozzá közepes mennyiségû vajat, tojást érzéssel és elegendõ juhtúrót.” Ennek a mûfajnak érte el a lehetséges maximumát a Magyarósi kolléga által megvásárolt Agnesi durumtészta használati utasítása. Alant a zaklatott beszámoló.
"fõzze x percig...Az ajánlottnál rövidebb fõzési idõ alkalmazása esetén keményebb tésztát kapunk".
igazság: az Agnesi tészta dobozának másik oldalán szerepel, hogy az x=10 perc, de azt csak komoly kutatómunka esetén veszed észre, fõleg, hogy az elkészítési javaslattól percekre leáll az agymûködésed.
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.