Tékozló Homár

Rendszeres a küzdelem a PlayersRoommal

2006.12.20. 15:15 | jackyll | komment

Újabb közérdekû adattal sokkolhatjuk a T. publikumot, ugyanis Tájékozott Fogyasztó volt olyan kedves és lecsekkolta a Kereskedelmi Kamara Békéltetõ Testületének oldalát, ahol elég gyakran szerepel PlayersRoomot futtató Szinga Sport kft. neve:

Csak egy kis információt szeretnék megosztani Veled a Vásárlószívatás a Playersroomban címû cikkel kapcsolatban. Ezen a linken megtalálhatóak a Budapesti Békéltetõ Testület döntései, melyek a fogyasztók kezdeményezésére indulnak, és a szervezet ingyenesen eljár ügyükben háromfõs tanácsban (fogyasztói és kereskedõi érdekképviseletek részérõl egy-egy tag, plusz elnök, legalább egy jogász közülük).

Ebben az eljárásban ha a bepanaszolt cég az eljárás kezdetén nem fogadja el magára nézve kötelezõnek a majdani döntést (nem szokta...), az ajánlás jellegû marad. Ám ha a döntést nem hajtja végre az elmarasztalt cég, közzéteszik azt ezen a honlapon.

No most ha jól megnézed, olyan tizenöt (tizenhat - a Homár) alkalommal szerepel rajta a Szinga Sport nevû cég, amely a Playersroom név alatt mûködteti cipõüzleteit. Hmmm... Biztosan nem a véletlen mûve. ;) Tehát ennyi alkalommal találták a békéltetõk úgy, hogy jogszerûtlen módon járt el az üzlet, és ezt a marasztaló döntés ellenére sem helyesbítette.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása