Tékozló Homár

Re: Csak a hülye vesz itthon Macintosht

2007.01.05. 00:01 | jackyll | 5 komment

Kaptunk pár levelet az Appleszerviz-anomáliára, amikbõl elsõként a mekes darabokat közöljük, aztán jöhetnek az egyéb laptopos rémtörténetek, aztán a konklúzió. De ne szaladjunk elõre. Tibor megunta a várakozást és maga oldotta meg problémáját 3 hét várakozás után, "egy máté" pedig sikerként könyvelte el, hogy Angliában vásárolt iPodját világgaranciával cserélték - igaz egy hónap alatt:

 

nekem is mac-em van. nyáron - rögtön a vásárlás után két héttel - elromlott. teljesen véletlenszerûen ki-bekapcsolódott. elvittem a garanciaszervízbe, ahol jó fejek voltak, de két hétig vártam "amerikából az alaplapra", majd háromig, azt' a végén egy honlapról töltöttem le valami frissítést. azóta megy, de ha a szervízre, forgalmazóra várok, a mai napig várhatnék.

 

---

 

egy külföldön vásárolt 5G ipoddal büszkélhedhetek. nagyon szerettem annak ellenére hogy tisztában voltam vele az 1 éves garancia után 1 hónappal fog tönkremenni, mint az 5 barátomnak. de a dolog a vártnál korábban következett be mégpedig novemberben, a garancia lejárta elõtt 2 hónappal. mivel eddig a pillnatig soha nem jártam apple boltban, csak kivülrõl nyálaztam õket, nem tudtam hogy melyikbe érdemes menni, hol vannak olyan eladók akik nem rúgnak ki egy 19 éves suhancot és egy manchesterben vásárolt karcos, és kûlsõ sérülési nyomokban gazdag ipodot. (most jön az hogy mi volt a baja: nem szólt a baloldali füles. feszítgetés és nyomogatás után kiderült számomra hgy a merevlemez maga az ami valószínûleg megrepedt. ok: leejtés zsebben hordás(!) ) tehát ki kellett találnom hova menjek a világgaranciás készülékemmel.

 

felhívtam egy apple fanatikus haverom, azt mondta hogy az én problémámra az istyle-t az andrássy úti applecentert ajánlja mert ott nemrégen felvett fiatalok vannak akik nem értenek semmihez és látszik hogy még a pirates of silicon valleyt se látták. jó elvittem oda. és ahogy mondta egy fiatal srác kérdezte mi a baj. mondom elszart az ipod. van garancia. mondta oké. kérte a papírt és kérdezte mi a baja. mondtam nem szól a bal füles, valószínû hogy amibe a jacket dugom kikopott (úgy éreztem hazudnom kell). és a lényeg! le se ellenõrizte hogy rossz-e egyáltalán! mondom itt a füles nézd meg... és ennyit mondott: ááá egész jó kis koss. én is ilyet akarok. aláírtam kész.

büszkén felhívom haverom. azt mondja jó akkor most várj 90 napot mert annyi idõ amíg megjavítják. ááááá mondom biztos nem. és tényleg nem. egy hónap alatt lett "kész". idézõjel azért kell mert nem kész lett hanem kicserélték az egészet. kérdezem mi volt a baja. azt mondja a srác: várj megnézem... és felolvassa azt amit én mondtam egy hónapja. megkérdezem tõle és emiatt ki kellett cserélni az egészet? azt mondja tök mindegy mi a baja úgyis kicserélik. akkor meg mi a fasznak kellett várnom egy hónapot, azt nem tudom. ja és annyi még hogy átadás napjától 3 hónap garancia a kicserélt új termékre. elvileg.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

w00t 2007.07.13. 01:32:10

én szeretem a mac-em, csak a boltosokat utálom itthon. Viszont nem irigylem a pénzedet te rohadt adócsaló, sumák, divatmagyar, büszke apple vállalkozó.

w00t 2007.07.13. 02:04:43

én szeretem a mac-em, csak a boltosokat utálom itthon. Viszont nem irigylem a pénzedet te rohadt adócsaló, sumák, divatmagyar, büszke apple vállalkozó.

2010.06.30. 08:38:06

Szerintem normális ember nem vesz Macintosht, geci drága gép és sokkal kevesebbet tud mint a Windows
süti beállítások módosítása