Tékozló Homár

Reptéri lopások forever – Egy marha jó kérdés Kovács Gyulától

biztonság

2007.01.12. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Szóval hogy mi van akkor, ha az ember laptopot akar repülõn magával vinni? A gyakorlatban hagyják, hogy felvigye kézipoggyászban? Mennyire veszik komolyan a légitársaságok az elvben drákói biztonsági intézkedéseket? Olvassák el olvasónk kérdését és írják meg röviden, mit tapasztaltak mostanában. Egy hónapnál régebbi élmény nem ér. Eddig sokszor beégtünk az ilyen ígéretekkel, de most talán tényleg nemsokára újra lesz kommentezés, akkor majd nem kell ennyit leveleznünk, de addig tartsák meg a jó szokásukat!

Az elborzadva olvasott repuloteri levelek utan merult fel bennem egy kerdes: ha az ember az uj biztonsagi szabalyok ertelmeben nem rakhat elektromos keszuleket (pld laptop) a kezipoggyaszba amit felvisz magaval a repulore, de a feladott csomagba se teheti be, mert onnan meg minden ertekesnek nyoma veszhet ugye, akkor megis micsinajjonszegenyember akinek munkaeszkoze mondjuk a szamitogep???

elore is koszonom a valaszt

Kovacs Gyula

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása