Tékozló Homár

Állatkert a Tescóban

Tesco/cica

2007.01.16. 12:45 | szily | Szólj hozzá!

Muhaha, a Tesco macskákkal védekezik az eszerint kiirthatatlan egerek ellen, például Erzsébeten. No de mi van, ha túlzottan elszaporodnak a macskák? A Homár tudomása szerint dingót és sast fognak telepíteni. Ha túl sok a dingó és a sas, sajnos kénytelenek lesznek bevetni valami gyors, fordulékony macskafélét (gepárd?), no de mi hatásos sas ellen? Aki tudja, írja meg, elõtte viszont olvassa el, hogyan találta meg Péter a Gazdaságos Cicamicát!

Helló-halló!

Mint köztudott, a tecsóban nincs Kokakóla. Van helyette cicamica!!! Karácsony után leltem e helyes példányt, két hûtõpult között, az erzsébeti egységben. Valószínûleg így akartak a régebben elõforduló egerek ellen védekezni. Derék, környezettudatos viselkedés. A verebeket és galambokat nem tudtam a telefonnal leképezni, legközelebb vidijókamerával megyek sopni.

Kérdés: Ha a macska odaszarik a hûtõpult alá, közé, stb, ill, a félig megevett egértetem rothad jól eldugott helyen, az jó nekünk a fogyasztóknak e?

üdv

Péter

A dologhoz még annyit, hogy a macska-egér harc az összes hazai hipermarketre jellemzõ: volt már posztunk az Auchan fõállású macskájáról és videóbizonyíték a Corában látott egérszarról.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása