Tékozló Homár

A hipermarketek állatvilága – Kezes egér a soroksári Auchanban

Auchan/fauna

2007.01.23. 00:08 | szily | komment

Aki elõször fényképez védett állatot hipermarketben, óriás jutalmat kap a Homártól, de addig is örömmel tölt el minket, hogy a közönségesebb emlõsökbõl, rovarokból és madarakból mennyi él az újkori pásztorlánykák és pásztorfiúk fõ termõterületén. Ezúttal egy olyan egérrõl lesz szó, ami/aki egy lépésre van az egyszerûbb mutatványok bemutatásától.

Tegnap a soroksári ósán-ban találkoztam e fura, nem egy bevásárló áruház szokásos termékei közé tartozó, de igen szelíd teremtménnyel. Az egyik polcsor alól vánszorgott ki komótosan, közvetlen a lábam elé, majd pózolt a fényképezõgép elõtt. A vánszorgása valószínû a mérhetetlen elfogyasztott eleség következménye, melytõl e kis lény kiterjedése a szélrózsa minden irányába egyenlõ értéket vett fel.

Üdv, bangla

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása