Tékozló Homár

Már megint a Nagy Hipermarket-hazugság

Cora/kamu akció

2007.05.03. 00:03 | szily | 1 komment

Az alábbi sztori feldolgozása azzal kezdõdött, hogy megpróbáltuk elképzelni, milyen lehet egy vadászkerítés, fõleg egy telepíthetõ fajta. Kiderült, hogy tök prózai, rácsos linzer mintában rakott lécekbõl áll, maga a sztori azonban a szokásos hipermarketes-átbaszós. Arról az összes konkurens által követett aljas gyakorlatról van szó, hogy olyan termékeket hirdetnek meg tényleg nyálcseppentõ áron akcióban, amiket valójában soha egy pillanatig nem lehet kapni, vagy azért, mert eleve csak 20 darab volt belõle, amit a csókos munkatársak hazavittek, vagy mert soha nem is volt raktáron. A mostani corás esetünk specialitása, hogy itt a telefonban is azt mondták, megjött a kerítés. Hát túrót.

Nagyon felháborított az alábbi eset: A Cora akciós katalógusban (2007.03.16-04. 01.) található telepíthetõ vadászkerítés érdekelt volna. Az akció elsõ napján elmentem a miskolci Cora áruházba. Némi keresgélés, érdeklõdés: nem érkezett meg. 19-én keresgélés, érdeklõdés: nem érkezett meg. 21-én telefon: megérkezett, a sátorban található. 22-én a sátorban nem találtam, érdeklõdtem a fülkében lévõ hölgynél: nincs, nem is volt. Mondtam: ide irányítottak telefonon. Erre szemtelenül: HA ITT VAN, MUTASSA MEG! Ezt egyébként én vártam volna el tõle. Keresgélés az áruházban, nem találtam. Vevõszolgálati pultnál: talán a sátorban… Mondtam nincs, válasz: jó, utánanézünk. Néhány perc múlva: fogalmunk sincs, az biztos hogy nem kertészeti cikk, talán nézze meg a zöldségeknél. (!!!) Na itt jött el az ideje, hogy elhagyjam a Cora áruházat. Végleg. Azt már megszoktam, hogy akciós termékek kedvezõ árával vevõket csalogatnak a boltba, kapni persze nem lehet. De ha telefonon azt mondják hogy van, akkor már más a helyzet. És kíváncsi lennék, a vevõkkel ilyen stílusban beszélõ alkalmazott, mint a "sátras hölgy", a mai világban hogyan õrizheti meg az állását. Fedor István

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geriboy 2007.09.28. 22:43:57

Az a vicces az egészben hogy én is jártam így de nálam nem volt még ennyire sem (kedves) az eladó hölgy.

Szerintem nem én vagyok értük.
süti beállítások módosítása