Tékozló Homár

A Tesco szándékosan nyírhatta ki a sósperecet

2007.05.07. 12:49 | jackyll | Szólj hozzá!
Igazán megtisztelõ a tudat, hogy akár a Homár is közrejátszhatott a Tesco-ropi elpusztításában, 3nd3r elmélete szerint ugyanis a túl jó minõségû termékek rontják a "gazdaságos-család" hírnevét:
Csak néhány apróbb felhomályosítás a Tescoval kapcsolatban: * A ropi és a perec minõsége tényleg leromlott, ennek egyszerû az oka. Mivel mind a kettõ a Tesco gazdaságos márkanév alatt fut (hangsúly a gazdaságoson) ezért amikor a menedzsment rájött, hogy túl jó a minõsége, azonnal le fújták, és újra gyártatták. Nem túl közismert kicsiny hazánkban, de a Tesconak több típusú márkája is fut, ezek közül a gazdaságos kb azt jelenti, hogy olcsó, de szutyok - és akár milyen hihetetlen, ennek az imázsát alaposan rombolja az olcsó, de nemszutyok termék.
* Hasonló okokból lefújták a Tesco gazdaságos hasábburgonyát is, ami kategóriájában kb ott volt, mint a ropi. * Nem tartozik a témához, de ha már lefújtam a port a billentyûimrõl, akkor tessék: a Teco két ársávval dolgozik, magyarul, ahol van egy Lidl a közelben, ott olcsóbb, ahol nincs semmi, ott meg drágább. Szabolcsiak, vidékiek megszívtátok, asszem ezek után minden épeszû ember egyetlen következtetésre tud jutni: vidék = élhetetlen, város (fõleg ha jó nagy) = élhetõ.

Szóval van azért elõnye, ha az ember a közgázon végzett, és volt szerencséje x elõadást meghallgatni a Tesco régebbi és újabb menedzsmentjétõl ;)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása