Tékozló Homár

Bencés néven él tovább a Pallasz Panzió

2007.05.15. 14:05 | jackyll | 7 komment

Teljes a káosz Miskolc-tapolcán. Az önkormányzat állítólag bezáratta, mégis mûködik a Pallasz Hotel, míg szemben, a szintén a hotelhez tartozó panzió már Bencés Panzió néven nyomul. A rendõrség nem tud bizonyítani semmit, viszont szívesen veszik bárki segítségét, aki saját költségén "beépül" a szállodába. Crex crex volt olyan kedves és megfotózta a Homárnak a jelenlegi állapotokat kívülrõl:

A híres tapolcai panzió, a Pallasz eltûnt. helyette ma már Bencés Panziónak hívják. kár, hogy a tulaj...a klement, az nem változott. egy kis festés is volt:) a keritést lefestették. mondjuk a furnérlemezzel kitakart Pallasz felirat nem gyenge:DD
A tábla a Pallasz Hotellel szemben lévõ, ma panziónak nevezett hotel rész.

Akit sikerült felcsigázni, már foglalhat magának helyet szilveszterre!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moderátor 2007.06.13. 17:33:58

A Homársztorik legjobbika (volt) a Pallasz, kár, hogy csak most lehet kommentálni. Pedig a tulaj lehetett volna az új Gasztonyi Ádám...

moderátor 2007.06.13. 17:40:37

Basszus, most látom csak, hogy a sztori folytatódott! index.hu/politika/bulvar/palllop0613/

tapolcai polgár 2007.06.13. 17:56:49

Egy köpésre lakom a Pallasztól, így aztán jelentem: simán működik tovább. A hétvégén is tele volt a parkolója, jópár lengyel és szlovák kocsi mellett csomó magyar autó parkolt (volt busz is). A Bencés Panzió és az elvileg bezárt Pallasz emberei az utcán szoktak dekkolni (rendesen, ahogy kell: kisszékkel, olvasnivalóval), és az arra járó autósokat szólítják le, hogy nem kell-e nekik szállás. Mostanában volt olyan hétvége, hogy 40 autó is parkolt előtte, illetve az udvarban található két parkolóban.
Úgy látszik, senkit nem érdekel, hogy engedély nélkül működnek, meg hogy azzal, amit művelnek, egész Tapolcát lejáratják.

v2peti 2007.06.14. 19:18:54

Vendégként kéne odamenni a homártól, és mindent megfigyelni, és csapdákat állítani nekik, hogy utána szorulhasson a nyakuk körül a hurok.


gebines 2007.06.23. 20:06:42

Az étlapjuk pedig hemzseg a helyesírási hibáktól...
süti beállítások módosítása