Tékozló Homár

Arcba tolja tolta a pedofíliát a Freemail

T-Online/AntiWeb2.0-kiáltvány

2007.05.16. 12:00 | jackyll | komment
Folytatódik az új Freemail élõben tuningolása/botrányos bevezetése/atomra csokkerizálódása. Elõször a fanki felhasználási feltételek igézték meg a Homárt, aztán az olvasók pornóvideót kaptak a levelezésbõl kilépés után. A T-Online ingyenes alkalmazáscsomagja mostanra ért a csúcsra, merthogy meztelen kiskorúak képét tölti le (Update: töltötte, merthogy már nem tölti, kedd délelõtt töltötte)automatikusan a mit sem sejtõ felhasználó képernyõjére, akik épp csak beléptek levelezésükbe, mint Bird:
A csatolt képet ma a freemailes bejelentkezésemkor villant a pofámba. Azon kívül, hogy erkölcstelen (az itt található kép különösen), még talán jogszabályt is sért, hogy a mások általt feltöltött (itt cica.jpg) képeket a kérésem nélkül a pofámba nyomják (ráadásul arra kényszerítve, hogy magam is büncselekményt kövessek el, mert így a kép letárolódik a memóriába, ha megjelenik a képernyõmön, ha jól tévedek (nem vagyok internetguru).

A Homár maga is furcsállotta a jelenséget, úgyhogy egy kölcsönaccounttal kipróbálta, és mit ad isten, egy beterpesztett segget kapott az arcába (mini update 12:31 a linkelt képet közben törölték). Félreértés ne essék, a Homárnak semmi baja a prostituáltnak látszó lányokkal, de nem biztos hogy nem égetné fel azonnal Gmail-fiókját, ha ilyenekkel kellene szembesülnie minden belépéskor.

Erre mondják azt ugye, hogy under construction.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása