Tékozló Homár

Fingatják a Fillér utcai ovisok szüleit

sarc

2007.05.16. 08:15 | szily | komment

Horváth Péter kiborult, hogy a parkolóõrök rászálltak a Fillér utcai óvodába kisdedet szállító szülõk autóira és reggelente keselyûként körözve fosztogatják a pénztárcájukat. Megnyugtatásul közöljük, hogy onnan egy parkolóõr-hajításnyira, a Bíró utcai ovinál, ahová Homár Miriam (3,5) és Homár Borisz (5) járnak, pont ez folyik, azzal a bónusszal, hogy ott egy banda ugyanabban a fél órás idõszakban még ki is fosztja a szülõk autóit, kifigyelõs-ablakbetörõs módszerrel. Levél hajtás után.

Tisztelt Homár szerkesztõség! A következõ felháborító történetet szeretném most Önöknek bemutatni és ezzel is talán egy kicsit hozzájárulni a parkoló társaságok elleni támadásokhoz. Néhány hónappal ezelõtt a második kerületi Fillér utcát is fizetõs parkoló övezetté nyilvánították. Ebben ugyan semmi különös nincs , mert ahol tudják fizettetik az embert! A dologban az a felháborító, hogy itt mûködik egy önkormányzati óvoda is, ahová 3-6 éves gyerekek járnak. Az út mentén folyamatosan ki van téve a megállni tilos tábla így jóval messzebb lehet megállni az óvodától. Ez mondjuk nem lenne gond, ha az utcában száguldozó autóversenyzõk agyáig elérne, hogy itt van egy óvoda és talán lassabban mennének, hogy biztonságosabban meg lehessen közelíteni az óvodát. (ezzel szemben pedig csak dudálnak és még jobban odalépnek a gázra, hogy le ne merjek lépni a gyerekkel a járdára mert õk sietnek! – szép, de mi magyarok ilyenek vagyunk.) Visszatérve a kedves parkoló társasághoz. Reggel sokadik alkalom volt, hogy sikerült összeszólalkozni az egyik parkoló õr munkatárssal. A rendszerben az aggaszt, hogy reggel ezek a hiénák az óvodakezdésre öszpontosítanak, mert akkor rengeteg áldozatot tudnak levadászni, ugyanis tucat szám érkeznek a gyereket szállító szülõk akik maximum 3 percet parkolnak, utána sietnek dolgozni. Ott ácsorognak, cigerettáznak és percenként 2-3 csomagot ki is osztanak. Ez elég kényelmes munka, mert így könnyen tudnak teljesítményt produkálni. Az egyik alkalommal megkérdeztem, hogy mi a teendõ, mire azt a választ kaptam, hogy írjuk ki a szélvédõre, hogy Óvoda és akkor nem büntetnek. Na persze mindennap más hiéna jár arra így ennek sem volt semmi értelme. A mai kolléga akkor húzott fel, amikor szintén számon kértem rajta ezt az embertelen pénzbahajtási kényszert. Erre a következõ választ kaptam: "Nem hiszem el, hogy nincs 30 Ft-od, Gazdag Köcsög". Akkor fizess több ezer forintot - gondolja. Talán még ki is fizetném azt a francos 30 Ft-ot. Csak az ugye a fizetõ automata is az utca másik végén van, tehát még azt is ellehetetlenítik. Na itt tartunk, és még csodálkoznak, hogy az emberek fel vannak ezen háborodva. Nem hiszem, hogy bármelyik másik országban engedik ezt a szabad rablást, vagy pedig ha engedik is nem egy óvodára és környékére utaznak. Ez tényleg felháborító! Üdvözlettel: Horváth Péter
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása