Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Maki nyalom – Orális szex a fagyis dobozban

Culinaris/kereskedelmi humor

2007.05.16. 00:50 | szily | Szólj hozzá!

A Homár-olvasó lány fellelkesült Uj Péter fagyis posztján és elküldte a csávóját a Culinaris csemegeboltba, de egy meghökkentõ kinyalós szóvicc majdnem lehetetlenné tette az oldott jégkrémezést. Erotikus shoppingolós részletek alant.

Kedves Tékozló Homár! Ma nagy örömmel olvastam oldalatokon a hozzászólásokban arról, hogy már itthon is lehet kapni Haagen-Dazs fagylaltokat. Barátomat sikerült meggyõznöm, hogy az egyik haverjával ugorjanak el nekem érte a Culinarisba. Felhívott a boltból megkérdezni, hogy milyen ízût szeretnék. Én közben a neten a Culinaris honlapján néztem a választékot, és mondtam neki hogy egy maki nyalom-osat szeretnék. Elõször csak zavarodott nevetgélés volt a válasz, gondolom nem tudta eldönteni, hogy jól hallotta-e amit mondtam, mindenesetre a haverjának nem ismételte el a rendelésemet. A végén sikerült elmagyaráznom, hogy a Ben&Jerry’s Chunky Monkey fagylaltját árulják ezzel a remek névvel, nem az esti programot ismertettem… :o) Azt viszont határozottan elutasította, hogy ezt a fagylaltot kérje az eladótól… Vivi

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása