Tékozló Homár

Teszkó az Obinak farkasa

2007.06.05. 13:05 | szily | 4 komment

Egyelőre semmit sem tudunk, csak a képet kaptuk meg, de ha beérkeznek a részletek, azonnal updatelünk egy jó nagyot. A nagy cégek közti óriástáblás üzengetés amúgy is a kedvenc műfajunk.

Update 1.: Na itt a háttérsztori Jeff tollából

Szia, az említett képet ugyan nem én küldtem be nektek, de azért a hozzá tartozó sztorit leírom. A kép XIV. ker. Fogarasi  úti, a Tesco mellett nemrég épült OBI parkolójában készült. A lényeg röviden összefoglalva: a két áruház parkolóját a fotón látható fal választja el, aminek én semmi értelmes funkcióját nem fedeztem fel, viszont nagyon hatásosan szopatja az autósokat, akik a tesco parkolójából szeretnének a obi parkolójába atjutni, mert ez a manőver ott a kresz szabályait betartva nem egyszerű, több lámpán át lehet a falat megkerülni.
Üdv.
Jeff

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

logan7 2007.06.13. 23:13:06

Mondjuk azt hozzátenném, hogy a Tesco parkolója ötször nagyobb, mint az Obijé. Én is szeretném, ha a szomszéd nem építene kerítést, és közösen használnánk az udvart, ha az övé ötször nagyobb.

baybee 2007.08.04. 19:55:19

Majdnem írtam, hogy nem értem miért ez a fal dolog, hisz nem is konkurens áruházak. De logan7 kommentje után megértettem. És van benne igazság.

v2peti 2007.09.19. 14:37:37

Nehiába 5-ször nagyobb a tesco parkoló, a Tescoban valószínűleg 5-ször annyi ember is vásárol. Meg a parkolók számát különbenis az épület nagysága meg az üzlet típusa határozza meg önkormányzati előírásként, ha jól tudom. Ez egy belvárosi vendgéglőnél gondot jelenthet, de egy újépítésű nem belvárosi áruház esetén már nem.

Tulipános Fanfan 2007.09.20. 10:17:50

Ezúttal nem kell mérlegelni és kiegyensúlyozni. A táblának igaza van. Valóban,a Tesco parkolója sokkal nagyobb, de messze van az Obitól, ráadásul már sokszor voltam az Obiban, és még mindig találtam bőven helyet a bejárat közelében.Azért sem értem a Tesco hozzáálását, mert nem csak a Tescoból mennének az Obiba, hanem fordítva is.
süti beállítások módosítása