Tékozló Homár

Hülyekurvárzik a biztonsági őr a nagykörúti Terranovában

2007.09.13. 11:41 | szily | 118 komment

Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a végén azért geller se bírta a gyűrődést. A remekül elmesélt történet alapján arra gyanakszunk, hogy a bajszos Janinak La Tourette-szindrómája lehet. A Homár eddig egy helyen tapasztalt hasonlót: a Bazilika melletti nagy postán van egy idős őr, egyben óriási paraszt, aki a véletlenül mobiltelefonálásba kezdő kuncsaftokkal elképesztően janis hangvételben szokott ordítozni. Aki nem veszi észre a tiltó táblát, a közeledő mocskos szájú bácsit viszont igen, inkább fogja menekülőre, mert az öregúr kemény, mint egy butikőr.


Kedves Homár!

A szombati napon úgy döntöttünk a barátnőmmel, hogy a Szent István körúti Terranovában fogunk vásárolni. Be is tértünk oda, érkezéskor udvariasan köszönve a biztonsági őrnek, aki ekkor még – a szörnyű bajusza ellenére - normálisnak tűnt. Csak később szembesültünk vele, hogy ízlésficamon és a súlyfeleslegen kívül más problémákkal is küszködik, konkrétan, hogy van egy olyan tulajdonsága, aminek következtében káromkodás nélkül nem képes mondatot szerkeszteni, még akkor sem, amikor ügyfelekkel beszél.

Felmentünk az emeletre, ahol rajtunk kívül több másik vevő is válogatott a ruhák között. Röviddel ezután bajuszos barátunk úgy döntött, ideje színre lépni. A próbafülkéknél néhány ruha leesett a fogasról – ehhez semmi közünk nem volt, már akkor így voltak, amikor érkeztünk. A biztonsági őr belerúgva a földön fekvő, eladásra váró ruhákba a következő megnyilatkozással lepett meg bennünket, vásárlókat:

- Hülye kurvák! Aki vásárolni akar, menjen a pénztárhoz, mert három perc múlva bezárok!

Zavart összepillantások a vevők között. Erre megkérdeztem: - Mi a probléma?

Mire az ürge: - Nem hozzád szóltam, bazdmeg!

Én: - Hogy mer ilyen hangon beszélni a vásárlókkal?

Őr: - Ne szóljá’ be, bazdmeg, mert odamegyek, és leütlek!

Erre én – továbbra is ügyelve az udvarias modorra – tisztelettudóan megkértem, hogy ne használjon a jövőben ilyen hangnemet, madj próbáltam röviden felvázolni számára, hogy milyen relációban áll egymással a vevő és az üzlet alkalmazottja, bár láthatólag ezt az információözönt nem sikerült a rendelkezésre álló idő alatt feldolgoznia.

A pasas lement a földszintre, továbbra is hangosan anyázva szidott minket a munkatársainak, és fennhangon bazdmegolt. Azok próbálták lehűteni („Hagyjad, Jani!”), de Janinak nem állt be a szája, hanem folytatta a hangos káromkodást… ez felhallatszott az emeletre, olyan hangerővel történt.

Rövid tanakodás után úgy döntöttünk, hogy a történtek ellenére mégis vásárolunk, mivel a személyzet többi tagja teljesen helyénvalóan viselkedett. Lementünk hát a kiválasztott ruhákkal a földszintre, a pénztárhoz. Jani vörös gőzben továbbra is villogtatta nemlétező szókincsét, és fittyet hányva munkatársai figyelmezetetésére minket szidalmazott. Ezzel betelt a pohár, a kiválasztott árukat egy polcra helyeztem, mert úgy éreztem, legjobb lesz, ha oktatási célzattal nem támogatom a pénzemmel az ilyen modort használó alkalmazottat foglalkoztató üzletet.

Ismételten megkérdeztem, hogy hogyan képzeli, hogy ilyen szavakat használ a vevőkkel szemben. Jani – talán hájtömegére alapozva – úgy érezte, hogy itt ő lesz az erősebb, és fenyegetően felénk lépett, láthatóan azzal a szándékkal, hogy beváltja korábbi fenyegetését, és valóban leüt. Hogy elkerüljük a fizikai konfrontációt, a pillanat törtrésze alatt igyekeztünk magunkra csukni az üzlet ajtaját kívülről, de az őr átlátott a szitán. Nyilván hallott már az ajtóletépős trükkről, ezért az eljárást megelőzendő, elővigyázatosságból a kilincset ellenirányba rángatva folytatta az üvöltözést („Majd én becsukom, bazdmeg”). Az ajtóhúzkodós játékot megunva még kétszer megkérdeztük: hogyan képzeli, hogy ilyen hangot üt meg a vásárlókkal, de erre nem kaptunk érdemi választ.

Szeretném felhívni a Terranova üzlet igazgatójának figyelmét, hogy arrogáns munkatársától mindenképpen sürgősen váljon meg, mert viselkedésének könnyen súlyos bevételkiesés lehet a vége, sőt, megkérném, figyelmeztesse a biztonsági cég főnökét is, hogy egy önmagát fegyelmezni képtelen, agresszív, fenyegetőző, nemhogy az üzleti etikát, de az alapvető udvariassági szabályokat sem ismerő embert alkalmaznak, aki nyilvánvalóan rontja az üzleti hírnevüket. A magam részéről a jövőben nem fogok ebben az üzletben vásárolni.

Ui: Tudom, hogyan írják helyesen a „b” betűs káromkodást, pusztán az autentikus artikuláció valósághű visszaadása céljából használtam ezt a változatot.

Üdv: Geller
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pema 2007.09.13. 11:48:25

Ajtót letépni, ablakot féltéglával bebatzni....

ui.: Én is tudom hogy kell leírni a "b" betüs szót :)

szasa 2007.09.13. 11:51:37

Panaszkönyv?
Nem elfutni kell ilyenkor, hanem jegyzőkönyvet felvenni. Most már cseszhetitek...
Hülyék.

johevi 2007.09.13. 11:52:27

Egy apró pontosítás: a biztonsági őrök sosem a bolt, az üzlet, a bank, a stb alkalmazottai, hanem egy XY Security pitbulljai, akivel szerződést köt a bolt, az üzlet, a bank a stb...

májgeriberi 2007.09.13. 11:53:26

én megértem az őrt gondoljátok el nap 24 órán keresztül a semmin gondolkodni nehéz lehet!
Jah.. amúgy a Terranova az ősi, droidos baccpapucsos stb.

MosoMasa 2007.09.13. 12:00:12

A hülye barma! Komplexusa, sőt ennek már komplexuma van, nem nagyon lehet mit kezdeni vele.
Azonban: "..mivel a személyzet többi tagja teljesen helyénvalóan viselkedett." Szóval ha helyesen viselkedett volna, akkor leugatták volna, még akkor is ha nem az ő alkalmazottjuk, csak bérlik...

p@rasztpicsa 2007.09.13. 12:00:27

hát ha hozzám betérne egy ilyen PH kinézetű ostobenkó kurva, lehet, hogy én is bmegolnék... csak mert nem vagyok sikeres ember.

zsuzsanna3 2007.09.13. 12:00:29

az én papucsom márkája: prego

Nagyvakond 2007.09.13. 12:07:22

Ilyen esetekben csak a T. Homárnak megy levél, vagy a foglalkoztató cégnek is?
Máskülönben nem sokat ér.

mnandy 2007.09.13. 12:09:06

Berlinben "Alexa" néven új médiamárkt-ot akartak nyitni, de baccpapucsos vevők letépték az ajtaját.

Előbb-utóbb a Terranovát is a falhoz állítja a forradalom.

dr. _mmm_ 2007.09.13. 12:09:47

Amikor nincs panaszkönyvi beírás stb, akkor mindig kicsit szkeptikus vagyok, hogy valóban úgy történt-e.

Ha enyire igazatok van, akkor miért nem írtatok be a panaszkönyvbe? Tényleg féltetek, hogy elver Jani?? Ugyan már.. anyi ember elött...(ha tényleg így történt)

punpa 2007.09.13. 12:09:59

Palkovics Jani nem adja fel!

BiG_ 2007.09.13. 12:11:56

Szerintem a Tourette-szindróma egyes helyeken népbetegség: sűrű bazmegolásokban manifesztálódik. Az érintettek minden második szava is lehet, de minden mondatban legalább egyszer szerepel.
Gyógyítani fejlövéssel lehet.

Üdv!

Tubz a genetikus 2007.09.13. 12:14:30

1. Ő azért biztonsági őr mert másra alkalmatlan, még taxisnak sem!
2. JEGYZŐKÖNY? PANASZKÖNY? VÁSÁRLÓK KÖNYVE!!! Ilyen esetekben csak az a megoldás, ha azonnal rögzítésre kerül az eset.
3. Erélyesen odalépsz és a következőt teszed: mint nőiességében megsértett és megalázott nő, olyat ráversz a csöpp kis arcára, hogy menetet vág a takony a nyakán! Mindezt természetesen mindenki szeme láttára teátrálisan, esetleg még ujjongó rajongóid is lesznek az együttérzők között.
Nem lehetsz sikeres ember, ha vásárlói "jogokkal" érvelsz nem pedig azzal, hogy NŐ vagy és senkiparaszt fija nem beszélhet így egy nővel. Ez genetikus különbség már előnyös helyzetbe hozhat egy arconverésnél. HA minden jól megy nem kapod vissza, egyszer próbáld ki hátha beválik, ha nem nem fizetem vissza az árát!

stichus 2007.09.13. 12:17:16

gasztonyi volt ma már?

2007.09.13. 12:26:01

és ilyenkor hol van Brigi !??

Secnir 2007.09.13. 12:32:38

Mielőtt elkezditek szidni a bztonságiőrt meg a cikkírót, szeretnék mondani valamit:


BUZI BÍRÓ!!!

TÖRÖK ARANYÉRT BÁRMIT TE FASZKALAP???


köszönöm a lehetőséget.

vazze... 2007.09.13. 12:43:58

Lehet, hogy hazafelé beugrom a bótba körbenézni, és tesztelem az ürgét. Ha problémázik elviszem, és beszaratom az árkádba.

marmonkanna 2007.09.13. 12:45:14

felkellett volna gyújtani a bajuszát, utánapedig az olvatt ámdemég gőzölgő bajuszfoszlányokat szépen lenyomnia garatáig miközben gombostükkel szúrkáljátok a szemgolyóját

kajakra 2007.09.13. 12:49:08

jani feküdjön hanyatt és köpjön egy függőlegest

Layosh 2007.09.13. 12:51:02

Batzpapuccsal kellett volna az orrára koppintani.

plazacica · http://lazacic.freeblog.hu 2007.09.13. 12:53:52

az ilyent mosolyogva meg kell tapsolni, és "leügyesvagy"-ozni :) nagyon hatásos tud lenni dugóban is az "agresszív disznókkal" szemben is... az meg hogy ő továbbra is ideges, az a mosolygónak csak elégtétel :))))

DonCiccio 2007.09.13. 13:12:45

Lehet elviszem anyát vásárolni az üzletbe zárás előtt 5 perccel. Kíváncsi leszek a pasi szövegére. :-)

Soockit van Dalen 2007.09.13. 13:15:53

Múltkor mennyasszonyommal sétálgattunk az Astoria felől a Blaha felé, nem volt kedvünk. Meséltem közben Edinek, hogy itt van ez a Terranova, ahol mindig leárazás és kiárúsítás van, hogy nem is tudom voltam bent vagy 3 évvel ezelőtt utoljára, és hogy milyen bunkók a biztonsági őrök. Voltam eddig életemben bent vagy 3-5-ször és mindig valakivel problémáztak. Amikor elértünk a bolt bejáratához, csak ott lehetett belátni, mert körbe volt ragasztva papírral (leárazás), pont nyakig benne volt a biztonsági őr egy vásárló táskájában. :)
Lehet nem véletlen!

Soockit van Dalen 2007.09.13. 13:17:00

Lemeradt az első mondat vége, ...nem volt kedvünk biszozni! Amúgy általános kedélyállapotunk nagyon is jó volt, mindig az :D

Soockit van Dalen 2007.09.13. 13:18:09

Csak összejön egyszer :D a biszozni az buszozni akart lenni. Bocs nem írok többet, így nem vétek hibát!

Jude (törölt) 2007.09.13. 13:18:16

Na, ha ez igaz akkor lesz itt válasz a terrakotta részirül nemsokára.

Emiceha 2007.09.13. 13:27:03

Anyósom kell oda vásárlóerőnek! Ma este asszem megyünk is! :)

Holnapra rend lesz, gyerekek...

sincity 2007.09.13. 13:37:25

Secnir 2007.09.13. 12:32:38
:-))))))

Lilieth 2007.09.13. 13:55:57

Érzem, hogy ezt a helyet Nekem is fel kell keresnem...

speirs 2007.09.13. 14:05:33

Ajtót letépni, Palkovicsnét beküldeni vásárolni. :)

Egyébként a Szt. István téri postán tényleg nagyon gáz a biztonsági (igazi gonosz arcú vén komancs), már én is ordítoztam vele. Nemcsak a telefonálásért áll neki kallerkodni, hanem azért is, ha véletlenül beér a lábad az egyméteres sárga csíkon belülre...

maccar 2007.09.13. 14:08:20

nem lehet sikeres ember, aki a terranovában vásárol, mondhatnám ősi román szokás, persze ez már közhelyesnek tűnhet. ellenben, ha más üzletben nem kapható batisz papucs, akkor persze érthető ez a cselekedet. de jól vigyázzatok, grobiba ne menjetek!!!

pleasantry 2007.09.13. 14:10:40

az egyetlen dolog, amit nem csinaltam volna, az a kimenekules, dolog annyiban hagyasa. ez mondjuk fix.

pleasantry 2007.09.13. 14:11:59

mondjuk ez ket dolog, de ertitek, na.

rovidleszek · http://rovidleszek.blog.hu 2007.09.13. 14:13:57

azért az ajtóhuzigálós jelenetet megtekintettem volna élőben szívesörömest

amugy én ezt a sztorit nem igazán hiszem el,több dolog miatt
szerintem a lekurvázásnak voltak előzményei,amit a kedves ügyfél elhallgatott
a végén meg mégsenem volt vásárlás,tehát a bitoncágicsősznek igaza lett
meg aztán ez"Nem hozzád szóltam, bazdmeg!" sejtet valamit,mégpedig hogy a menyecskének senki nem osztott dumacetlit

amugy meg terrenova szar hely,ráadásul a kismókus elharapta a nyuszi nyakát

rexter 2007.09.13. 14:25:54

sztem a sztori ott van elasva mikor a bizti szondja h 2 perc mulva zaras. en szemely szerint a zaras elott -etterem- fel oraval becsodulo vendegeket is ki tudnam mar nyirni, mi a faszert nem jonnek elobb, zaras joval tovabb tart emiatt, nemhogy azokat akik 2 perccel a zaras elott esnek be. szoval sztem a ket csajszi joidot eltotyogott az ocsak gagyi ruhak vasarolgatasaval, a bizti or meg mar ment volna haza a faszba ehelyett a ket szoke azon gondolkodott h milyen szinu legyen a rohadt felso.

rovidleszek · http://rovidleszek.blog.hu 2007.09.13. 14:34:51

wifi van,kávézó nincs,nem neked való heil az

Hebelebebele 2007.09.13. 14:40:02

rexter
Talán nem érdekel mikor zár az üzlethelység, ha pénzt kívánok költeni. Aki "zárás elött kinyírom aZ vásárlókat" üzletpolitikát folytat sikeres ember nem lehet. =DD

Szofia 2007.09.13. 14:43:06

Belépéskor köszöntek a biztonsági őrnek?
Innentől már sántít a történet :-(
Agresszív állatokkal miért kell beszélgetni. Taktika: nem figyelembe venni, nem lealacsonyodni egy szintre.

holdfenytolvaj 2007.09.13. 14:49:07

Pedig ez olyan egyszerű...
Zárás után 30-40 ruhadarbot még össze kell válogatni, majd a pénztárnál - miután az összeset bevitték a gépbe, kasszába - közölni, hogy inkább mégsem kéred őket, mert meggondoltad magadat. Majd egy roppant gonosz mosollyal elhani az üzletet...
Az idegbetegekre mindig mosolyogni kell, mert attól még idegesebbek lesznek...

Darth Palma 2007.09.13. 14:50:22

Ugyanmár, a terranova nagyon béna hely. Aki ott vásárol nem lehet sikeres ember :)

Céadaoin (user ID 44540) 2007.09.13. 14:51:19

rovidleszek · rovidleszek.blog.hu 2007.09.13. 14:34:51

ez nagyot ütött!

Deuce Bigalow 2007.09.13. 15:04:28

Damu Roland volt az, álbajusszal!

amúgy meg, azoknak, akik megint csak nem az "ügyfélnek" adnak igazat: akkor sem lehet ilyen hangnemben beszélni, ha zárás előtt 2 perccel mennek be!
de aki az őrnek ad igazat, az úgy látstzik ezt nem érti....

rovidleszek · http://rovidleszek.blog.hu 2007.09.13. 15:17:44

mondjuk még azt sem értem,hogy egy hülyekurva miért nyafog,ha valaki a munkáját emlegeti

wannabee 2007.09.13. 15:22:16

háááát, "rövidleszek" a blogod alapján többet néztem volna ki belőled egy ilyen kommentnél...:((

Jude (törölt) 2007.09.13. 15:23:12

Remélem nem jön ide valami fakalap okoskodni, hogy a zárás előtt bejövő vásárlókat, nézelődőket le kellene lőni, mert azt megharapom.
Nekem is van két boltom, nem mondom, hogy örülök ha zárás előtt jönnek, de ugyanolyan elbánásban részesülnek mint bárki, még ha nem is vesznek semmit.
A nézelődő is válhat vásárlóvá, azt is megbecsülöm aki megtisztel azzal, hogy a boltomat érdemesnek látta arra, hogy körülnézzen.

Na, úgyhogy a rosszindulatú antikereskedők mondjanak le!

májgeriberi 2007.09.13. 15:25:57

én visszakuráztam volna ha megkerget futok

gázolajsejk 2007.09.13. 15:26:28

Á, ezt már láttam! Kandikamera...

Bajusz csak azért akart utánuk menni, hogy megmondja nekik, hogy mikor lesznek a tv-ben.

plusminus 2007.09.13. 15:29:39

a tapasztalat azt igazolja, hogy az ilyen "ősi .. cégek" sem tesznek kivételt az őssuttyóbarom alkalmazás, illetve munkaerő igénybevétel terén.

ilyenkor bármennyire is überkultúr ember vagyok, csak úgy lehet leoltani a kompetens személyt, ha ugyanabban a hangnemben, ahogy ő ugatott nekem, visszaoltom a kis patkányt. akkor tényleg elhallgat, egyébként csak tovább árad belőle a szenny.

yodaszoda 2007.09.13. 15:34:07

Hihetetlen, hogy ilyen megtörténik!!!!
Már csak azt nem értem, hogy miért nem jeleztétek ezt senkinek az üzletben? Vagy miért nem kértétek a panaszkönyvet? Most már kb baszhatjátok, csak a bosszankodás marad!

xombat.com 2007.09.13. 15:43:27

tevedes
ha lealacsonyodsz a szintjere rutinbol legyoz
szerintem csak az alkalmat varta hogy tenyleg bepancsolhasson, es mondhatta volna hogy jogos volt

szegyen a futas de hasznos

dozen 2007.09.13. 15:46:39

Kicsit off.
Ne tudjátok meg mi történt ma, melózok ezerrel, jönnek-mennek az emberek. Éppen a próbafülke mellett állok, amikor hallom, hogy bent két csaj suttogva beszélget: -Te, hallod Geller, ez a biztonsági őr egy nagyon f*szkalap lehet, ránézésre megmondom...
Nekem se kellett több, jól megtapostam a ruhákat amiket meg akartak venni és lezavartam őket az emeletről, hogy húzzanak máshova vásárolni, kell a francnak az a háromezer forint, amibe egy idiótáknak való kinai tucatpulcsi kerül... erre megfenyegettek, hogy majd jól kicsinálnak :)
Na, arra kiváncsi leszek. Mennyi übermenspunci mászkál manapság napközben a városban, ahelyett hogy elmennének dógozni.
Bocs az offért, csak hasonlít az eset egy picit a leírtakra

gázolajsejk 2007.09.13. 16:04:50

OFF?
Zárás előtt pár perccel bemenni bárhová (kereskedelmi és vendéglátóipari egység, szolgáltatók és hivatalok ügyfélszolgálata, stb.) FURKÓSÁG! Ilyet intelligens ember nem tesz.

ON
Trágár szavakat használó biztonsági őrnek lenni, pedig, ősi gyökér szokás!

kérdések órája 2007.09.13. 16:14:43

nem argentin mezben volt az őr?

2007.09.13. 16:16:43

OFF?
Zárás előtt pár perccel bemenni bárhová (kereskedelmi és vendéglátóipari egység, szolgáltatók és hivatalok ügyfélszolgálata, stb.) FURKÓSÁG! Ilyet intelligens ember nem tesz.

Már bocsánat, de a nyitvatartás az nyitvatartás, ezen az alapon egy órával a "hivatalos" zárás előtt be lehetne lakatolni az üzletet, "mer' még annyi meló van a kasszazárással, meg a rendrakással, ez sok f*sz vevő meg bejön ide venni valamit, így nem lehet dolgozni".

Nem-e lehet-e, hogy az üzlet a vevőkből él, akik nyitvatartási időben képesek bemenni és venni valamit...?

2007.09.13. 16:19:26

ehhh az első bekezdés idézet akart lenni

Seduxen (már NEM dr.) 2007.09.13. 16:23:05

Csatlakoznék secnir-hez :-)))
TELJES bojkott a török cuccokra (a f*szom eszik kebabot), és a skótokra is (ég veled Chivas).
Pusztuljanak mindketten :-)))
Ria-ria-Hungária!!!

kérdések órája 2007.09.13. 16:26:43

nem tudjátok, makkmarci, Rav Antal, languszta homározik-e mostanság?

f.o.s. ez a véleményem a bajuszos potrohos ősi román biztonsági őrről. csakhogy ne legyen teljesen off a hozzászólásom.

Fornit · forniteszik.blog.hu 2007.09.13. 16:28:33

Kötsög-e vagy, Janikám? Neeem, ilyen nincs, ugye? És drága, kedves Jánosunknak családja van-e? Részvétem...

jesszumpepi (törölt) 2007.09.13. 16:36:44

makkmarci és languszta nem
Rav Antalt mintha láttam volna egyszer

pingpong 2007.09.13. 16:40:03

múlt héten ott vásároltam. a bajuszos biztonsági főnök végig lekövetett, az emeletre is feljött utánam, ahol pedig leárazás volt és az átlagár 499 ft/db volt. jómagam pedig egyáltalán nem úgy nézek ki, mint aki ezeket a darabokat le akarná nyúlni, de ő már biztosan tapasztalt, hiszen a külső nem minden, ugye. le sem vette a kezeimről a szemét. bosszantó volt.

gázolajsejk 2007.09.13. 16:43:02

Kedves Zwei!

Igazad van! Az üzlet a vevőkből él, akik nyitvatartási időben (pl. 10:00-18:00) képesek bemenni. De, 17:55-kor bemenni udvariatlanság. Nem hiszem, hogy öt perc elég egy ruha megvásárlásához, viszont az előtte lévő 7 óra és 55 perc bőségesen elegendő, akár több méret és fazon felpróbálásához is. Ráadásul, szerencsés esetben, a bolt másnap is ki fog nyitni (ha jól számolom 16 óra múlva, ami kevesebb, mint egy nap -v.ö. 24 óra). Szerintem, nem dől össze a világ, ha ennyit kell várni ahhoz, hogy megvehess valamit, amit aztán hónapokig, esetleg évekig használsz.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy Te hogyan reagálsz, amikor a munkaidőd vége előtt, öt perccel, a főnököd közli Veled, hogy még egy kicsit maradnod kell, mert ez nagyon fontos (természetesen a túlórádat nem fizeti ki)?

Még egyszer: Igazad van!

Csak éppen modortalanság.

Captain Törp 2007.09.13. 16:43:23

hát ez ritka nagy faszság, ha tényleg olyan zavaró hogy valakik még 5 óra 58 perckor is bemennek, akkor zárjatok 5:45-kor és nyertek 13 percet. na?

Tpancs 2007.09.13. 17:10:21

Janinak le kell tépni az ajtaját.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.09.13. 17:15:44

gazolajsejk
akkor a Te logikad szrint meddig szabad?
54-kor meg OK
53?
vagy fel oraval zaras elott ma be se menj? vagy hogy?
itt meg be nem zarjak az ajtot bemehetz es addig vasarolsz amig akarsz, ugyis van mit csinalniuk 1 cassa nytiva marad oszt annyi
szoval nem tartom modortalansagnak
ha a tortenet viszont igaz es igy beszelt veluk, hat itt elvinne a rendor abban a percben es ez nem vicc

Csetmenszky 2007.09.13. 17:16:17

Netre vele!
Valaki, aki arrafelé jár egy kamerás telefonnal, lepje már meg a főhőst a kedvemért...
A "Janis" szériákat mostanság úgyis szereti a nép.

gázolajsejk 2007.09.13. 17:31:19

Kedves hagyma!
Nem a percek számolgatásán van a hangsúly, hanem a kultúrlényként való (ez de hülyén hangzik) viselkedésen.

iandme
Azt hiszem, hiába próbálnám meg elmagyarázni...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.09.13. 17:39:26

ertem, hogy bunko vagyok
ez van, bar en utalok vasarolni, igy nagyon ritkan teszem, itt az elv a lenyeg
foleg ha meg le is kuraznak/bnkoznak/ erte

topfloyd 2007.09.13. 18:45:55

A cégek azt a bizt. szolgálatot választják, mily meglepő, akinek tulaja visszajattol a megbízás fejében, aztán a
legtöbbnél a modort pont lesz@rják.

nyunyógomez · http://indafoto.hu/arecibo 2007.09.13. 19:38:28

E ööm,e bódóttág!A űtet bátottat,madadat i bátottat!

make the world 2007.09.13. 20:09:01

Hat en legszivesebben megvartam volna, hogy be meri-e valtani az igeretet, hogy leut. Kivancsi lettem volna ra, hogy csak a szaja jar vagy tenyleg megteszi amit mond. Na az lett volna egy ot pontos. A hirekbe is bekerult volna. Jani tobbet nem dolgozna sehol. Lehet, hogy en is korhazban kotnek ki, de a jo tettert megerne:)

Színes Géza 2007.09.13. 20:32:25

Miért van az hogy a biztonsági őrök nagyrésze szellemi fogyatékos? Ez a Jani is valami ecebece lehet. Szánom a családját. Ha van.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.09.13. 20:38:26

Geza
ez azert van mert eleve 5 kiloval szuletnek es onnantol folyamatosan testre gurnak kizarolag, bacc papucsban
rendornek nem veszik fel oket, es akkor mi marad?

fidel73 2007.09.13. 20:50:53

Tény, hogy a biztonsági őr egy ősi prosztó foglalkozás. De a sztori is sántít egy kissé. Főleg a minden átmenet nélküli hülyekurvázás.
Monnyon le!

macipu 2007.09.13. 21:41:52

Hamar-gyorsan megkérdezni az üzletvezetőt, hogy "mi pöcs vót ez?"!
Tulokkal nem vitázni!
Ruhát máshol venni nem ott kapni...!

Átlagarcú 2007.09.13. 21:42:43

A zárás szerintem nem azt jelenti, hogy abban a pillanatban lejár a dolgozó munkaideje. Az azt jelenti másabb helyeken, hogy onnantól kezdve csak kifelé lehet menni, ezáltal az üzlet szépen, lassan kiürül. A panaszkönyvet meg úgy emlegetitek, mint egy varázsszót. Szerintem senkit nem érdekel, hogy mit firkáltok bele, legfeljebb az üzlet dolgozói röhögcsélnek rajta, hogy ki szívatta meg legjobban a vevőt. Ma Magyarországon a vevő és az eladó kibékíthetetlen ellenségek. Hosszú időnek kell eltelni addig, míg a dolgozók megértik, hogy a vevőből élnek. Nem értik, hogy bármilyen konfliktus a vevő és az üzlet között a vevő elvesztését jelenti. Függetlenül attól, hogy valójában kinek van igaza.
Más: sokan tévedésből a vagyonőröket biztonsági őrnek nevezik. A két foglalkozás nagyon nem ugyanaz. A vagyonőrnek egyetlen alkalmassági feltételnek kell megfelelnie: legalább egy agyhalált kell lábon kihordani.

LyukasBogrács 2007.09.13. 21:55:08

Aki ruhát Terranovában (azt hittem ez egy tetőcserép-márka), bútort Kikában (Amex-szel), Renault-t bárhol, leptopot Palkovicsnétől, képeslapot (illetve bármit) aluljáróban, biztositást a MÁV-tól vesz, az... - a végét mindenki tudja

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2007.09.13. 23:10:40

Szerintem me elfogyott a terrakttában a bézs szinű tanga és ezért bakhéztok itt :-)

Ajtót letéptétek végül?

andreiground (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2007.09.13. 23:11:49

Mi van velem? Mégegyszer:

Szerintem meg elfogyott a terrakottában a bézs szinű tanga és ezért balhéztok itt :-)

Bammeg beszarás.

mókus 2007.09.14. 00:09:14

baccot terrakottára ráköt, letépett ajtón bedob, csak hangosan gondolkodtam..

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2007.09.14. 09:21:08

Nekem kicsit sántít a történet, de nem mondom, hogy nincsen igazatok, amúgy meg panaszt lehet tenni, mind az üzletvezetőnél vagy annak helyettesénél.Esetleg a vagyonvédelmi cégtől, akinek alkalmazottját akit már tudjátok hogy hívják (Bazdmeg Jani) lehet értesíteni az esetről.Én is voltam már ott többször a barátnőmmel és semmilyen inzultálást nem tapasztaltunk sem felénk, sem mások felé sem. Az hogy mikor zárnak azt meg a franc se tudja, mert a nyitvatartás sehol sincs kiírva, szóval bunkó volt a mi Jánosunk a javából, ha csak így kipenderít titeket, de az alkalmazottaknak is illett volna szólni, ha tényleg ennyire faJankó.

zugibogi 2007.09.14. 10:50:29

ismetlem:szakképzettséget nem igénylő munka..az összes b.őr ilyen.

harapucca3 (törölt) 2007.09.14. 12:03:39

gázolajsejk

Amíg a bejárat nyitva, a bolt addig nyitva. Ha 17-kor van zárás, és 16.55-kor bemész, akkor bent vagy, míg vásárolsz. 17-kor a bejárati nyílást egyirányúsítják, csak KIfele működik, oszt' jónapot. A zárórát civilizált országokban (Bhután, Burkina Faso stb.) ehhez képest állapítják meg. A bóti személyzetnek nem zárórakor van fájront, hanem jóval később.
Amelyik boltosnak / fogdmegnek ez nem teccik, az igyon egy kávét, vagy menjen el börtönőrnek.

OftF 2007.09.14. 13:28:35

Nem értem. Ha baj, hogy 6:55-kor megy be a vevő, akkor nem 7-kor kell zárni, hanem 6:30-kor. Ezt nem lehet megmagyarázni. Jaaaaa, hogy a főnök elvárja, hogy az 6:55-kor bejövő vevőket is kiszolgáld? Akkor meg nem a vevőkre kell panaszkodni, hanem a főnökre.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.09.14. 14:02:09

harapucca3
hat en is ezt mondom
de "kulturleny" nem tesz ilyet hogy bemegy nyitvatartasi idoben mert az "modortalansag"
nahat

The AVE 2007.09.14. 14:03:32

Ja, ha egyszer beengedték akkor szolgálják is ki, forgalomegyirányúsítás szokásos, kulturált megoldás.
Ha meg túl későn érkezik (lehet, h pont azért, mert előtte dolgozott, kedves Zwei!!!), akkor udvariasan mondják meg, h mára a bolt bezárt, de szívesesn látják akár holnap is, viszontlátásra.

harapucca3 (törölt) 2007.09.14. 14:11:06

Ha egy Jani úr engem kurváz le, hát a szájába adom a gumibotját. (De legalábbis mérgesen toppantok és elkérem a panaszkönyvet.) Ha meg elmenekülök, hát visszaküldök egy nagydarab ismerőst, aki megtanítja neki, hogy kurvázni csak a saját feleségét.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.09.14. 14:17:13

hat itt meg, ha ez elofordul, rogton hivtak volna a 911-et, oszt jonapot

mnandy 2007.09.14. 15:53:05

Harapucánál és Sörecetnél ott a pont.
Én egy vén fasz vagyok, de (még a múlt évezredben) dolgoztam egy "kereskedelmi egységben", ami 19 órakor zárt be. Az ajtaját a vevők számára. A villanyt általában 20 óra körül kapcsoltuk le...
Más.
Nálam kéjesebben nemhizsem, hogy mondogatta bárki is az alábbi bon mot-t:
"Mindenki rendészek születik, csak van, aki továbbtanul..."

Ellenben ma az Árpádhídnál metrójegyre vártam a sorban, - tudom, aki BKV-val utazik, az sike... - és várakozás közben arra lettem figyelmes, hogy a metró biztonsági őre a turistákat full udvariasan tájékoztatja, hogy innen hánydik állomás a Deáktér. És, hogy ez hogyan fog hangzani a hangszóróból. Mindezt humorosan, kedvesen, választékosan, udvariasan.

ANGOLUL!

Azóta is keresem a jelenetet a kiváncsikamerás tv-kanálisokon, még most is a hatása alatt vagyok.
Eccerűen nemhiszemel!

Hát mivanitt! Má' a noctalgia se a régi?!

mufuvecske 2007.09.14. 16:25:21

Azt azért hozzá kell tennem, hogy nem csak a biztonsági őrök tudnak überparasztok lenni, és ezt nem azért mondom mert az én uram is biztonsági őr.
Sztori a következő: ember bankban biztonságiőr, ATM nem működőképes, mert éppen feltöltés alatt állt. Kb 40 éves arrogáns nő becsörtet, mondja mi az hogy nem működik,uram erre, ha várna 10 percet tudna pénzt felvenni, mert vmikor ezt a műveletet is végre kell hajtani. Nyanya nem éppen irodalmi stílusban elkezdte mondani, hogy milyen egy szar bank ez még az ATM se működik, drága emberem pedig nem szólt semmit, csak húzott egyet a száján, mert azt legalább megtanulta, hogy ügyféllel nem konfrontálódunk. Nyanya ezt látva ennyit mondott: (idézem szó szerint) AZT HÚZOGASSA AMIRE ÉN GONDOLOK! (szerintetek mire gondolt?:P)
Ha éppen nem vagyok ott, nem hiszem el a páromnak, de így hogy én is láttam,hallottam, vhogy megértettem miért is mondogatja esténként, hogy : És még az őrökre mondják hogy hülyék???

És természetesen itt is él, hogy tisztelet a kivételnek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.09.14. 17:01:26

aza pont /./ csak azert volt mert ki akartam probalni amire gondoltam
szoval ha nem jelenik meg egy hozzaszolasod, akkor legyel nyugiban, a kovetkezovel meg fog jelenni, barki is irja azt

mas: sajnos kedves baby, az oroknek hosszas es siekeres munkaval sikerult eljutni idaig, hogy meg az/rendor-postas-vasutas/ ismert szlogennel is lejjebb kuzdjek magukat
foleg hogy vasutas meg postas nem szokott agyonverni ezt azt amazt
persze altalanositani ostobasag, dehat.....

Regös Blinda 2007.09.14. 17:09:45

Terranovában vásárolni ősi román szokás...

Rák Attantam 2007.09.14. 18:32:35

babyloveyou 2007.09.14. 16:25:21
...AZT HÚZOGASSA AMIRE ÉN GONDOLOK! (szerintetek mire gondolt?:P)...

A helyes válasz ez lett volna:
"Inkább nem húzogatnám, hölgyem, mert ahogy látom, már így is a köldökéig ér."

Aztán találgasson ő, hogy mire is gondolt a párod. :)

muy caliente el negro special · http://bazdmeg.blog.hu 2007.09.14. 19:51:23

sántít a történet..

kurvázás meg bazdmegolás után még kilincset is rángatsz? te sem vagy akkor normális barátocskám!

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2007.09.15. 01:26:44

Mindenki, aki szerint zárás ELŐTT bemenni valahová bunkóság, húzzon AIDS-es menyétet a faszára!

Zárás UTÁN bemenni, na AZ a bunkóság! A zárás, basszátok meg, úgy működik, hogy adott időponttól nem engedsz be több vevőt, de a bent lévőket még KISZOLGÁLOD. A bérelt izomparasztodat odaállítod az ajtóba, és ha valaki be akar jönni, azt mondja neki: "Elnézést, zárva vagyunk!" A távozók előtt meg kinyitja az ajtót, kiengedi őket, és szépen elköszön tőlük. Erre jó záráskor az egyeruhás biorobot, ha már úgyis ott lopja a napot.

Minden szarfaszú vevőgyűlölő anti-kereskedő forduljon fel éhen, de még a mai nap folyamán!

renugard 2007.09.15. 07:14:07

"zsuzsanna3 2007.09.13. 12:00:29
az én papucsom márkája: prego"
Asszem én itt és azonnal OFF:DDDD

mufuvecske 2007.09.15. 08:24:12

Hagyma:nyilván minden foglalkozás képviselői között vannak selejtek, az én sógoromat is verte már meg biztonsági őr szórakozóhelyen, leszűrte a tanulságot, többet nem kezd ki az őr csajával.:D Tehát tudom én hogy mi a helyzet, az ember nem két hónapig volt őr. De felteszem neked a kérdést, hogy beállnál egy bankba,fegyverrel az oldaladon óránként 320 forintért?Természetesen úgy, hogy mindenkivel nagyon udvarisanak kell lenni, még a fullparasztokkal is, mert az ügyfél az első.

Ettől függetlenül Terranovás őr kritikán aluli, bár szerintem ennyi káromkodás ki sem fér egy ember száján, meg egyébként is minősíti az egész üzletet, mert ha a mocskosszájú őr nem is, de egy eladó nem volt aki odamegy a vevőkhöz és azt mondja elnézést kérünk mert tapló volt a fickó. Hmmm.Furi

Rák: miután elment a nőci az uram csak annyit mondott, húzogassa inkább maga az enyémet, úgy legalább nekem is jó lesz.:D.(de ezt ugye mégsem lehet a szemébe mondani, mert így születnek a homáros posztok:P)

maccar 2007.09.15. 17:16:49

nyitvatartási időben vásárolni nem ősi román szokás, csak úgy, mint ha valaki két percel a zárás előtt esik be az üzletbe. nyilván utána már pofátlanság bepróbálkozni, de aki még időben megkezdte időben a vásárlást, arra ne húzogassanak szájat!

jesszumpepi (törölt) 2007.09.15. 18:41:44

Jani monnyon le!A vásárlók nem mind hülyekurvák.Vannak köztük okoskurvák is.

grigorij (törölt) 2007.09.16. 12:28:31

Biztonsági őrnek köszönni ősi román szokás!
Biztonsági őrrel udvarias beszélgetést folytatni, ősi román szokás!
Hülye boltokban vásárolni, ősi NŐI szokás!

Egyébként meg a Bazilika melletti postára, bemenni, SIM kártya, vagy akku nélküli mobilt fülre helyzeni, palit megvárni, botrány okozni, rendőrt hívni és kirúgatni a parasztot!!!!

Tesco4you (törölt) 2007.09.16. 21:28:22

Az a tok jo hogy mindenki vagja mit es hogyan kell(ett) volna csinalni.

Kivancsi lennek ha valakivel uvoltozik egy vadbarom allat, akkor o mit tenne?

Mellesleg a Terranova olcso osi roman (Angol) ceg.

Link: www.terra-nova.co.uk/epages/terranova.storefront

ITT VAN A JO KIS BATZ PAPUCS MINDENKINEK:

cgi.ebay.com/Dr-Scholls-BLACK-WOMEN-SANDALS-slippers-SIZE-8-NICE_W0QQitemZ320158100742QQihZ011QQcategoryZ63889QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Meg kellett keresnem, mert nem birtam magammal ugy ereztem, hogy ha nem lesz hasonlo cuccom, akkor mar nem is vagyok ember.

Jani monnyon le azt jonapot!!!!!
Terranova ajtot neki!!!

mókus 2007.09.16. 22:38:14

tesco: a tesco is ősi angol cég, nem? :)

gven · http://gvenphoto.blogspot.com/ 2007.09.17. 01:05:05

abba a szennyboltba életemben egyszer mentem be...elég is volt belole...szanalmas, hogy a szemelyzet ugy viselkedik, mintha ok tennenek szivesseget...ungarise folklor.

jesszumpepi (törölt) 2007.09.17. 03:30:27

Tesco4you

A Batz papucs nem ugyanaz,mint a Scholl papucs.
Tudatlanságod miatt a következő körben nem dobhatsz.

2007.09.18. 15:57:03

Térképet kellen készíteni, aztán az érdeklődők az alapján bejárhatnák a nagy történések helyszíneit. Megállnának pl. a Terranovában, és felolvasnák, hogy itt a karzaton volt először paraszt Jani és azután pedig itt csukta be az ajtót stb. Aztán irány tovább a Keleti pu., Média Markt stb. Ki lehetne próbálni a postán az öreg majmot is, hogy ugrik -e mondjuk fülhöz tartott gyufásdobozra is.

Blondi 2007.09.27. 15:32:33

Csak a gyengébbek kedvéèrt a Terranova uzletlànc se nem romàn, se nem angol, hanem vérbeli olasz cég ami màr tobb mint 40 éve mukodik.
A weblapja:
terranova-on-line.com

Ha esetleg valaki beleszeretne olvasni.
Udv.: egy elégedett vàsàrlo!

avatartalan 2007.10.13. 12:54:49

nem bazdmeg hanem baszd meg,hiszen a baszni igéböl származik szal ne sporoljuk le a s-betüt:-)
amugy a lényeg igy is átjött :-)))

lola87 2007.11.14. 00:27:46

a nagyszüleimnek régen volt 1 kis cukrászdájuk. biztiőrük hálistennek nem :)
és senkit sem küldtek el a halál faszára, még akkor sem, ha zárás után fél órával jött.

és sztem nekik(terranova, ami amúgy egy tégla, vagy miafaszom, de semmiképp sem tetőcserép.) kurvamind1, milyen a személyzet, így is úgyis van jónéhány olyan csicska, akik náluk vásárolja meg a tucatcuccait...
én mindenesetre semmiképp!
süti beállítások módosítása