Tékozló Homár

Hétvégi disztroj: A Burgerking kihozza belőled a kövérlászlót, Vader birkákkal küzd kenyérpirítóért

2007.06.15. 18:17 | jackyll | komment
Nem egészen erre gondoltak a tengerentúlon, amikor összedobták ezt a szpotot a "Kihozza belőled a kovbojot" szlogen mellé, de így jártak. A Homár mindenesetre szövevényes világméretű összeesküvésre gyanakszik. A kérdés - mint mindig -, kinek áll ez érdekében?
Olvasson tovább!

Csöcsökkel és fenekekkel a harcol a szebb világért a biokommunista Playboy

2007.06.15. 17:47 | szily | komment

Na azt igazán nem vártuk volna, hogy egy pinamagzin feltárja a lelkét, hogy ott egy csak a dugáson lamentáló bögyös maca helyett egy nagy hónaljkutyát viselő antiglob aktivistát találjunk. Ez akkor sem jó élmény, ha az aktivista közben megmutatja a seggét. A Playboy brazil kiadásban futtatott kampányt a Neogama BBH ügynökség találta ki. A patinás pinamagazin tiltakozik veszettül, a bundák, a szennyező papírgyárak, a bikaviadal és Farkasházy Tivadar Magyar Rádióból történt eltávolítása ellen. Az összes bögyös-faros fotó megnézhető itt, kedvenc reklámblogunkon.

Új magyar ruhamárka vagy mi lehet ez?

2007.06.15. 15:36 | szily | komment

Véletlenül találtuk saját ollónkkal az internet korhadékban és laposférgekben szerencsére gazdag fenekét kutatva ezt a három izét. Amikről első blikkre nem igazán tudtuk eldönteni, hogy mik is. Reklámok? Viccek? Viccreklámok? Vírus-, gerilla- vagy vombatmarketing? Elképzelhető olyan értelmezés, hogy minden látszat ellenére tényleg indul egy fiatalos/gördeszkás/álgördeszkás/szoftretrós magyar ruhamárka, és ez a bevezető netes kampánya? Hallott valaki a Mullmenről? Mi bevallom nem.

Olvasson tovább!

Vidékfejlesztési seggagy és a gyengénlátó szerelem

2007.06.15. 12:49 | jackyll | komment
Az internet és azon belül a Google veszélyeire hívja fel a t. publikum figyelmét skonto. Sajnos az ilyen feszültséglevezetős dokumentumneveket a fent ábrázol módon raktározza el a kereső, úgyhogy inkább dúmozzannak, ha utálják a munkájukat.
ha esetleg érdekel - hulladékgazdálkodásra keresve bukkant elő az alábbi. Nem akárhogyan nevezték el a jobb sorsra érdemes Füzesabony kistérség vidékfejlesztési stratégiáját ... Ilyen veszéllyel jár a buta címadás... Ha jól tudom, a Word az elsőként megadott címet tartja nyílván a (Fájl/)Adatlapban lévő Cím mezőben, hiába mentik le aztán más néven vagy nevezi át a dokumentumot, attól még az nem változik. Külön kellett volna átnevezni, ha már korábban nem finomkodott a szerző;- )
Olvasson tovább!

Az atomjaira hulló Skoda és a konstruktív kereskedő

2007.06.15. 12:06 | jackyll | komment
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a kereskedő inkább a pert választotta:
Hol volt, hol nem volt, kezdeném a írásom ha ez egy mese lenne, de sajnos koránt sem az. Történt ugyanis, hogy 2005 év végén vásároltam egy új Skoda Fabia kombit a Mátra Autóbázis Kft.-nél (továbbiakban MAK, bár inkább f...sz amint ez ki fog derülni) ami aztán tavaly novemberben beadta a kulcsot. A hibák első jeleire (az autó rángatott menetközben, véletlenszerűen) a járművet a MAK-hoz vittem ahol nem tudták a hibát megjavítani és elküldtek a Porsche Pest Kft.-hez. Itt valamit hegesztettek rajta, egy pár napig jógépkocsi volt, majd Győrben a motor leállt és a műszerfalon szemetkápráztató fényorgiával jelezték a különböző hibalámpák, hogy az elba...ás tündére fészket rakott a motortérben. Itt trélerrel bevitték az autót a helyi Porsche-ék szervizébe, én meg jöhettem haza autó nélkül. Megálapították, hogy az egyes és a hármas henger égéskihagyást produkál - nocsak, ki hitte volna hogy ettől rángat :/.
Olvasson tovább!

Logólopással nyitott az Anyucika

2007.06.15. 10:28 | jackyll | komment
Nem Magyarországon élnénk, ha nem követne minden pozitív fejleményt legalább egy lehúzás. A Velvetnél nemrég legjobb kajaszállítónak értékelt Anyucika.hu logója láttán ugyanis Lacinak eszébe jutott, hogy azt ő készítette mintegy két éve, de sosem látott pénzt belőle:
Nem igazán tudom kinek is irjak, de mivel téged sokszor olvaslak, és láttam már hasonlókat csodás lapjaidon, úgy döntöttem ide irnám panaszom. Szóval, ma (2007.06.13) nézegetem az Index anyaoldalad, és mit látok egy cikk elején: a saját magam által tervezett logotípiát egy cég honlapján, amely logót ugyan ôk terveztették velem, de soha nem vették meg tôlem, soha nem fizettek érte. Ez az ételszállítással foglalkozó cég Anyucika néven fut. És tolvaj.
Olvasson tovább!

A levélszekrény útján kézbesített ajánlott küldemény és a védelmi pénz

2007.06.15. 07:41 | jackyll | komment
Ha a tegnapi sztorit birták az értesítőről, amit az áthatolhatatlan ajtó miatt juttatott a postás az áthatolhatatlan ajtó mögé ezt is csípni fogják. Van ugye az ajánlott levél, amit kézbe kézbesítenek aláírás ellenében. Gyuri esetében azonban bedobták a postaládájába, majd ravaszul válaszlevelet kértek tőle, hogy tényleg megkapta-e:
Az durva hogy az ajánlott levelet csak bedobják, vagy az durva hogy utána még meg is kérdezik? de az hogy utána reklámoznak hogy hallottál-e a fészek őr szolgáltatásról az szánalmas de a végén az az egy szó: "Válasz" az vicces. Mit kell válaszolni? Megkaptam köszönöm, és érdekelne a fészek őr biztosítás :D
Hajtás után bónusz kérdőívvel/spammel folytatódik a Posta zseniális levele. Először óvatosan bekérdezik, hogy az ajánlott levéllel meg nem jelent kézbesítő ajánlotta-e az egyéb szolgáltatásaikat, aztán jöhetnek a védelmi pénzek!

Olvasson tovább!

Macskakaját zsákmányol az Auchan dagadt egere

2007.06.15. 07:14 | jackyll | komment
Kicsin múlt, hogy a Homár kaotikus levelesládájának áldozatául essen ez a gyöngyszem, pedig Ági egy akkora egeret fotózott a kitekatos raklap tetején az Auchanban, amivel többek jóllaknának, ha zombitámadás miatt bennrekednek az áruházban:
A képet a soroksári Auchanban készítettem május 25-én. Keresve sem találhatott volna jobb helyet magának ez a dagadt egér. Olyan nyugodtan mászkált a macskakaja között, mintha reklámfilm felvételén lenne. A vásárlók pedig egyáltalán nem zavarták.
Olvasson tovább!

Nem hadonászhat bottal a gyalogló

2007.06.14. 14:00 | jackyll | komment
Visszatérő ügynökünk, Dexter68 saját bőrén webáruház-tesztelésbe kezdett, és belefutott a Mountexbe, akik viszont melegebb éghajlatra küldték a rendelését:
Történt egy bánatos reggelen, hogy elhatároztam, hogy nordic-walkingolni fogok. Ez olyan, mint a sífutás, csak az ember szárazon műveli tornacipőben, két bottal. Szóval irány a net, nézzük, mi van a témában. Rátaláltam a Mountex bétaverziós webáruházára. Rendeltem is egy pár remeknek tűnő botot 5-én, azaz a múlt kedden. Kaptam is egy visszaigazolást, miszerint a botok 11-én, hétfőn érkeznek meg. Kicsit csodálkoztam, hiszen a webáruházaktól nem ezt a sebességet szoktam meg, de gondoltam, nem baj - bétaverzió. 11-én nem hozott a postás bácsi semmit.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása