Tékozló Homár

Re: Müzliszeletféreg visszavág

2007.07.27. 17:02 | jackyll | 39 komment
Tamásnak nem kellett sokáig várni a Cerbona reakciójára, akik szerint az áruházban fertőződhetett meg a férges műzliszelet:
A teljesség és korrektség kedvéért elküldöm a müzli szeletben talált kukac reklamálásra írt hivatalos választ a CERBONA-tól. Én elhiszek mindent és elfogadom a választ, és remélem, hogy tényleg segítettem a munkájukat. Nem akartam lejáratni senkit és semmit. A CERBONA az egyik kedvenc MAGYAR cégem, talán ezért is zaklatott fel a dolog. Lehet, hogy az áruházakat kellene jobban ellenőrizni. Én ezt egy kis boltban vettem, de gondolom oda meg valamilyen raktárból kerülhetett. Bár mondjuk úgy is csomagolhatnák, hogy ne kerüljön bele semmi.
Olvasson tovább!

Re: A Malév tojik a partnereire

2007.07.27. 13:06 | jackyll | 43 komment
Tegnapi maléves-american airline-os naiv ügyfelünk problémájára máris itt a hivatalos megoldás: a jegyét csak az American Airlines tudja kiállítani, minthogy ott törzsutas. A Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese bővebben is kifejti:
Mint Önnek nagy tisztelője mind főtt mind elektronikus formában, nem magyarázni szeretném a bizonyítványt, csak pontosítani néhány fontos részletet, ami miatt egy kicsit félrecsúszott ennek a sajnálatosan rosszul megélt esetnek a megítélése. Persze ha bármelyik maléves kolléga kicsit is udvariatlan, arra nincs mentség, hiszen ilyen nem fordulhat elő. Én inkább a pontok gyűjtésére és felhasználására, illetve a bonusz pontok alapján járó jegyek kiállítására vonatkozó eljárási szabályokról írnék.
Olvasson tovább!

Sorozatban szívnak a T-Home leendő ügyfelei

2007.07.27. 08:49 | jackyll | 33 komment
A Homár ismerőseivel is csinált már ilyet a T-csoport, úgyhogy bár unjuk, kénytelenenk vagyunk rögzíteni az újabb szériaszivatási módszert. Ügyfél megrendeli a T-Home élőben bétatesztelt IPTV-jét, mindenki, többször felmérik, hogy lehet-mehet-mennek bekötni, majd amikor kiér a szaki, kiderül, hogy sajnos 2km-nél távolabb vannak a központtól, ezért nem tudják biztosítani a sávszélességet. Innentől Troppauer veszi át:
Költöztem, új helyre kell telefon, net és tv. Gondoltam olcsóbb, kényelmesebb egyszerre egy helyről. Legyen T-Com, T-Online, T-Home és kezdődjön nálam is a Megatron amikor akarom. Június 28-án T-pontban jelzem, hogy ezt szeretném. Legyen! - mondják ők. Adjam meg hova és lefuttatnak egy gyors, "előzetes felmérést" lehet-e oda? Buda, János hegy töve. Adatok be. Válasz lehet (1-0), de várjam meg a szakember helyszíni felmérést az a biztos. Július 18-a. Szakember jön. Mér. Válasz minden ok, lehet! (2-0) De, ő most nem köti be, mert ő csak felmér, majd jön T-Online-os ember szép egyenruhában Ő majd kezembe adja a dolgokat és telepíti. Majd hívnak! Ok. Telefon: jönnek kötni, telepíteni (3-0, teniszben már 40-semmi) 24-én reggel 10 kor. Ok! Remek!
Olvasson tovább!

Kamuzik és utasokat kínoz a MÁV a melegben

2007.07.27. 00:14 | szily | 43 komment

Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra, amennyi alatt jó szélben Vlagyivosztok sem elérhetetlen. Utaskínzás, félrevezetés, fejetlenség, igazi finom mávos történet.

Olvasson tovább!

Mint tót a vodkát

2007.07.27. 00:11 | szily | 25 komment

Az izraeli mellett a szlovák élelmiszeriparnak is nagy rajongói vagyunk, így különösen jól esett, hogy eszgábor pont a szomszédos, olcsó hokibotokól és sörvásárló magyaroktól hemzsegő uniós országban találta a fenti italt. A jellegzetes fátrai humorral megrajzolt csomagolás öncsonkító őszinteséggel mutatja meg a zacskós vodka életvitelszerű fogyasztásának következményeit, melyek közül a legrosszabb a koponya tetején kinövő, makk-kalap-szerű svejcisapka. Mostantól addig leszünk részegek, míg nekünk is ki nem nő. Levél pikáns részletekkel alant.

Olvasson tovább!

A Malév tojik a partnereire

2007.07.26. 14:29 | jackyll | 69 komment
A Homár mindig biztos távolságból figyelte a pontgyűjtő akciókat, mert mint ahogy az "szőke nő" beszámolójából is kiderül, csak nyűg van vele. American Airlines pontokat akart beváltani a Malévnél, amit az amcsik el is intéztek (látszólag), a Malév irodájában meg hisztizni kezdett az ügyintéző, hogy mit képzel:
Az American Airlinesnal olyan sok pontom gyult ossze az idok folyaman, hogy gondoltam, a kovetkezo europai utamat a pontjaim terhere vennem meg. Namarmost kicsiny hazankban ugyebar nincs AA jarat, igy csak partner legitarsasagokkal tudok repulni. Fel is hivtam az AA-t, bebookoltak az utamat Malevvel es meg egy europai legitarsasaggal, levontak a pontokat, es mivel a papir jegyet kell kiallitani az utra az amerikai ugyintezo felhivta a figyelmemet, hogy a Malev irodajaba be kell mennem, az illeteket kifizetnem, es megkapom a jegyem. Ma delben beszaladtam a Malev Vaci uti irodajaba, ahol a kovetkezo eset tortent. Az ugyintezo (F.R.) a masodik mondatomnal felbeszakitott, hogy mit gondol az AA, hogy ok nem latnak egymas rendszerebe es mindenfele szakzsargonnal dobalozva elhuzott balra, hogy dohogjon az egyik kolleganojenel, mit kepzel a kedves ugyfel, majd egy kanyarral megiranyozta a felettese szobajat, meg foghegyrol odavetve nekem, hogy ez nem fog menni, de azert o megkerdezni, aztan az uvegajton keresztul lattam a felhaborodasat, hogy hogy mereszelek ilyet feltetelezni, hogy o jegyet fog nekem adni.
Olvasson tovább!

Pólószárítás légkondival

2007.07.26. 13:08 | Tbg | 39 komment

Tevan Imrét, az Index főszerkesztő-helyettesét nemcsak azért kedveli a kollektíva, mert ő a főnök, hanem mert egyszerű ötleteivel, nagyszerű meglátásaival és bevállalósságával erőt önt mindannyiunkba. Így volt ez egy szép nyári napon, a legnagyobb kánikula idején is, amikor egy szál fürdőnadrágban ücsörgött munkaállomása előtt (órákkal a munkaidő vége után, de ő már csak ilyen). 

Olvasson tovább!

A mutáns zöldségek támadása

2007.07.26. 12:45 | szily | 12 komment

A Swissmiss dizájnblogon találkoztunk új kedvenc képzőművészünkkel, a német Uli Westphallal. Mutatoes című munkája abból áll, hogy mutáns zöldségeket gyűjt, konzervál, aztán kiállítja őket, Swissmiss például egy berlini piacon találkozott vele, ahol standot bérelt, és kipakolta a szériát. Kattintson ide, aztán lehet scrollozni a jobbnál jobb mutánsok között.

Bátraké a tubusos mogyorókrém

2007.07.26. 12:30 | jackyll | 26 komment
A mogyorókrém tipikusan egybites imádom/utálom kategória, de hogy rajongóit arra is rá bírja venni, hogy egy ismeretlen eredetű tubusos tárgyat (űrhajóskaja!) hazavigyenek, mint cidalain, az azért durva:
nemsok olyan ehető dolog létezik amit fémtubusban árulnak. a hansági májkrémet, és óvodáskorom kedvencét a gabifogkrémet (most mivan, jó íze volt, több ment a gyomromba belőle mint a fogamra annó) kivéve. de nemrég sikerült egy olyan terméket találnom (veszprémi vásárcsarnok, egyik kisbolt, pénztárnál a rágók mellett) ami szintén ezt a remek csomagolást kapta. szerintem senkisem gondolná, hogy mogyórókrémről van szó.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása