Tékozló Homár

Re: Pisifoltos ágyneművel, obszcén feliratokkal és pókhálóval támogatta az alapítvány a nyaralást

2008.08.13. 09:50 | ge | komment

Jutka története az ingyen kapott, ám számára nem megfelelő szállásról elég vegyes fogadtatásra talált. Megkereste a Homárt az alaptvány elnöke is, és elküldte a Jutkáék helyére érkező család blogjukba kommentelt élménybeszámolóját. Alant a levele és újabb benyomások a balatoni szállodáról.

A Balaton Aranykora Alapítvány Ingyenes Üdültetés Programját civil összefogással azért hoztuk létre, hogy azokat a családokat is hozzájuttassuk a balatoni nyaralás élményéhez, akik a tó körüli fejlesztések valamint a rossz anyagi körülményeik miatt kiszorulnak a Balatonról.

Az alapítvány 4 éves működése alatt a tagok befizetésén kívül semmilyen anyagi ntámogatásban nem részesült, SZJA 1%-ot, illetve adományok utáni adóvisszatérítést nem vett igénybe, a nyaralók után az idegenforgalmi adót maga állja. A szállásokat a szállásadók ajánlják fel ingyenesen, azért az alapítvány sem fizet. A szponzorok által felajánlott termékek és programbelépők a családokat illetik, ezek koordinálása és beszerzése jár a legnagyobb energiabefektetéssel részünkről, amit az elégedett, hálás családok kedves sorai tudnak kompenzálni, hiszen a célunk bebizonyítani, hogy ez a réteg elesik még az olcsó szállás lehetőségektől is, azonban az alapítvány nyújtotta segítséggel családjának nyaralását fedezni tudja.

Az érintett szállás a kezdetektől fogva partnerünk, évente 4-5 család tud a jóvoltukból ingynenesen üdülni, mindeddig problémamentesen. Az érintett család elégedetlensége azt igazolja, hogy ezúttal nem a meghirdetett pályázati feltételeknek eleget tevő családra esett a választás, amit rendkívül sajnálunk.

Az alábbi hozzászólás attól a pályázótól érkezett a blogunkba, aki a távozó család igénybe nem vett szállását az eset után örömmel elfogadta, szponzori ajándékait maradéktalanul átvette és úgy gondolom szavai alátámasztják a fent elmondottakat.
 
A szálláson kívül gazdag és színvonalas programokat biztosítunk szintén ingyenesen (az aláhúzottakat Judit is megkapta):
 
Galérius wellness és élményfürdő Siófok (Az év wellness fürdője 2007)
Magyar Nemzeti Cirkusz (A 32. Monte-Carlói Cirkuszfesztivál győztese)
Balatoni bob (európai színvonalú)
balatoni sétahajókázás
Tihanyi Bencés Apátság
Csillagvár
Történelmi panoptikum
Babamúzeum
Csigaparlament
Nagyvázsonyi Lovasjátékok

Sió Miss Balaton döntő
Made in Hungária musical
Nemzetközi Queen Fesztivál
Trambulinozás
 

 ---


L.Erzsébet 2008.08.12. 19:09:17

Üdvözlök mindenkit!

Igazából,csak azért jöttem erre az oldalra,hogy köszönetet mondjak az Alapítványnak azért,hogy a Balaton mellett tölthettünk pár napot.
Igy végigolvasva az írásokat,kicsit bővebben teszem meg.
Egy másik fórumon javasolták,hogy probáljak az Alapítványhoz fordulni,talán tudnak segíteni,mivel Ők nagycsaládosokat és rászorultakat nyaraltatnak.
Igy lettem "tartalékos".
Mult hét elején,hétfőn délelőtt Bánki Károly telefonon hívott,ha meg tudjuk oldani,akár azonnal indulhatunk Balatonfenyvesre,mert egy család nem fogadta el a szállást.Természetesen megkérdeztem,milyen a szállás.Elmondta,turistaszállás,nincs konyha,mosdó a folyosón,többágyas szoba.
Gondolkoztam,összeadtam,szoroztam,kedden hajnalban autóban ültünk.
Előző este,Bánki úr hívott,mikor érkezünk,mondtam a meleg miatt korán,olyan 7 körül ott leszünk.
Sajnos rosszullét miatt,majdnem 10 óra volt,mire odaértünk.A gondnok úr,aki 7 óra óta várt minket,mosolyogva kérdezte,(anélkül,hogy tudta volna miért késtünk ennyit)talán elaludtunk?
Elmondta ez egy ifjusági tábor,annak minden körülményével.Megmutatta a szobát,ment volna ágyneműért.Mivel tudtuk,hogy ez gyakorlatilag egy tábor,ezért vittünk plédet és ágyneműt is,ugyhogy erre nem volt szükségünk.Jó pihenést kívánva távozott,majd egy munkatársával felküldte az ajándékcsomagot,aminek tartalmát,már itt leírták.A csomagon idegen név volt,nem a mi nevünk,hiszen valaki helyére mentünk.
Ágyakat pléddel letakartuk,(ugye a strandon,vagy sátorban akár a földre is letesszük,nem kapunk a sajátunktól semmi nyavalyát),szétnéztünk.
Igen ez egy gyerektábor,gyerekkorom táborozására emlékeztetett.A gyerek már olyan,hogy irogat,aki pedig megy elolvassa.Az enyém is ezt tette,semmi baja nem lett.
A padló tiszta volt,még az ágy alatt is.Persze némi felújítás ráférne a szobára,de ugye tudjuk,az nem megy csak pénzből és lassan.Ágyneműt vittünk,tehát nem az ott lévőt használtuk.A folyosót és mosdó helyiségeket naponta takarították,a szemetet elvitték.A két hűtő régi volt,de belül tiszta.
Az udvarra az autót be tudtuk vinni.
A környéken több helyen van,megfizethető menű,illetve gyerekmenű is.Bolt a szomszédban,kicsit távolabb van olcsóbb is.Vittünk egy kis vízmelegítőt,igy a kávé és tea helyzete is megoldódott.Gyerekek voltak,szerencsére,hiszen ez gyerektábor.Ha esetleg rosszalkodnak,azt kezelje vagy a szülő,vagy a pedagógus.Arra nem hivatott sem az Alapítvány,sem a gondnok.
Ami a lényeg a Balaton karnyújtásnyira!!!!Hiszem Mi azt akartuk látni!!!Élveztük is minden percét!
Péntek délutánra elromlott az idő,így a szomszéd szobában lakók(szintén Alapítványiak)javaslatára,(elmondásuk alapján,Ők is nagyon jól érezték magukat),a kapott belépőket felhasználva,megnéztük a Csillagvárat,ahol kedvesen útbaigazítottak,aztán Keszthelyen a Panoptikumot,a Csigaparlamentet,és a Babamúzeumot.Órákig nézelődtünk,nagyon tetszett.
Az estét megfejeltük a cirkuszi belépőket felhasználva.Fantasztikus élmény volt,minannyiunknak!!!!
Másnap hazafelé a siófoki élményfürdőt sem hagytuk ki,ahol miután a nevemet mondtam,már vették is elő a belépést biztosító órákat,elmondva,addig maradunk,ameddig akarunk és hogy vegyük igénybe a szaunát is.Nehezünkre esett kijönni,dehát 350 km,az nem kevés.
Ezek után nem tudok mást,csak köszönetet mondani,hogy ott lehettünk!
Még valami:tiszta rendezett körülmények közt élünk,diplomás vagyok,sajnos egy betegség miatt kerültünk olyan helyzetbe,hogy saját erőből nem ment.
Ezt csak azért írtam le,még mielőtt valaki megkövezne,hogy ugyan honnan mehettünk.
Remélem még nagyon sok családnak fog tudni segíteni az Alapítvány,hogy kicsit kiszakadjanak és pihenhessenek.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unbiased 2008.08.13. 09:55:36

Nekem gyanús ez a lelkesen dícsérő hozzáállás. Netán az Alapítvány előzőleg odaszólt a szállásra, hogy hozzák már rendbe a dolgokat?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2008.08.13. 09:55:47

"SZJA 1%-ot, illetve adományok utáni adóvisszatérítést nem vett igénybe"

Miért nem?

ambbay 2008.08.13. 10:00:54

Mi az a Csigaparlament??

maincoon © 2008.08.13. 10:02:35

Valójában nem vagyok meggyőzve...
Elmennek Jutkáék és szörnyű állapotokat találnak, majd szinte azonnal megy egy másik család és minden szuper...
Azért az ekkora különbség nagyon ritka, de legalábbis nagyon hihetetlen.
Az "odaszólás" szinte 100% - szerintem is.

2008.08.13. 10:02:39

Hol itt a baj ? Pont ez a lényege a világunknak, hogy sokszínű: egyik sztrovacseknek tetszenek a körülmények, a másiknak pedig nem.
Az elős posztban mindenki láthatta a fotókat és eldöntheti, hogy ő melyik sztrovacsek, a tetszős vagy a nem tetszős.
Abszolút igazság pedig úgy sincs.

Szumi 2008.08.13. 10:07:01

Továbbra is az a véleményem, hogy az előző delikvens indokolatlanul fikázott. Végül nyaralt a saját pénzéből, helyette valaki más itt jól érezte maggát, mi egy jót kommenteltünk - mindenki jól járt.

herpesz 2008.08.13. 10:07:32

ízlésről nem lehet vitatkozni
egyiknek kell, másiknak nem.
Én nem szeretem a pacalt, de aki szereti annak odaadom, csak ne rinyáljon hogy pacalt adtam. Kb.

Mylady 2008.08.13. 10:07:57

Én elhiszem, hogy jól érezték magukat.
Örülök is neki, hogy sikerült egy jót nyaralniuk.

DE! Nektek nem úgy tűnik, mintha az előző levélre lenne válasz? Szinte pontokba sorolva szerepel benne minden Jutka által leírt dolog cáfolata. Meg magyarázkodás, hogy valóban olyan, de nekünk tökéletesen megfelel, mert mi tényleg rászorulók vagyunk.

Vagy ez csak nekem jött át így???

herpesz 2008.08.13. 10:08:49

Szuminak meg pirospötty.
Azért kíváncsi lennék most a Jutkára.

mókus 2008.08.13. 10:11:20

Mi az, hogy az előző hölgy nem megérdemelten kapta a nyaralást?
Aki nem szereti a koszt és a fertőt, az rossz ember? Érdekes..

Nem túl elegáns így lehordani a tegnapi posztolót..

maincoon © 2008.08.13. 10:13:42

Én még akkor sem vagyok meggyőzve, de hát ez nem is baj - ízlések és pofonok ...

Csak még fura, hogy a fizetős szállodásban sem minden ennyire tökéletes (tisztaság még az ágy alatt is, mosolygós gondnok, stb)- ezt olvashattuk az eredeti postnál Szumi írásából: "Lementünk idén jetskizni horvátokhoz. 160 E volt a szállás, ahol nem volt jó a hűtő, leszaladt a szekrényajtó, stb."
És most egycsapásra minden szép és jó lett.

Szumi, egy valamiben viszont egyetértek veled :) jót kommenteltünk.

herpesz 2008.08.13. 10:13:51

úgy látszik el kell mennünk arra a helyre, nincs mese:)

DonCiccio 2008.08.13. 10:17:48

Gyerekek!


Dé gustibus... Részemről örülök, hogy olyanok jutottak a Balatonhoz, akik megérdemelték.
Egyébként simán ellaktunk volna benne mi is, de szerencsére nem szorulunk rá.
Ezt az alapítványt fogom támogatni a céggel.

sasa311 2008.08.13. 10:18:54

Ez a levél valami förtelmes kamu! Kb igazgató úr írta és ahogy Mylady mondja pontokba szedi benne az eredeti levél "kifogásait" és itt csöpögve leírja, hogy nem_is_úgy_van_az mert minden_szép_és_jó.

Gusztustalan. Szerintem kb egyáltalán nem ment le senki az első delikvens után.

Tarantino 2008.08.13. 10:19:52

Jutka is boldogan atvette volna a szponzori ajandekokat csakhogy nekik nem adtak oda !

Szil-Ka 2008.08.13. 10:20:48

Biztos volt odaszólás is (a koszosból így lett tiszta helyiség), de az is biztos, hogy mást várt el a két család, az előzőek szállodára számítottak, utóbbiak turistaszállásra, tábori körülményekre. Egy dolog kétféle szemszögből nagyon különböző megítélés alá eshet, ez mindennel így van!

maincoon © 2008.08.13. 10:21:06

Szerintem a rászorultságot meg hagyjátok már a fenében, ne ezen lovagoljatok, hiszen az alapítvány odaadta a lehetőséget, nem kényszerítette őket senki, hogy márpedig a Jutkáéknak adják oda!
- Az alapítvány odaadta a lehetőséget.
- Jutkáék elmentek.
- Büdös volt és mocsok.
- Hazamentek.
- ELVILEG jött egy másik család.
- Rend volt és tisztaság.
- Fura. Nekem.

staropramen 2008.08.13. 10:25:09

Egy rászoruló család váratlan lehetőséget kapott, mehetnek a balatonra.túristaszállást igértek,mosdó a folyasón stb.Ezt kapták.Rutinos társaság, ágyneműt stb vittek.Jól érezték magukat.Mi a franc problémánk lehetne.Az előző posztnál is erősen megoszlottak a vélemények.Örülük neki, hogy valakinek legalább szereztek egy jó hetet.

franjof 2008.08.13. 10:26:00

kozben kitakaritottak

herpesz 2008.08.13. 10:26:09

Szilka jah. Le is írta az előzőbe a néni hogy 7500-be volt az előző szállás... na ezt azért nem kell összehasonlítani egy 2000-el sem.
Az alapítványokról: olvastam egy másik blogon hogy gyűjtöttek ksfiúnak műtétre. (az orvosok hibáztak, kifiú nyomorék lett egy életre, alapítvány felajánlja a segítséget, közben szülők perelik a kórházat) Csavar: a kórházt felmentik, a szülőknek ki kell fizetni a perköltséget. Alapítvány pedig a beigért milliók helyett odaad egy nagyon "csekély" összeget (200-300 ezer forint körüli összeget) ami még a perköltségre sem elég nemhogy műtétre meg túlélésre. Család megkérdezte hogy hol a többi pénz?? alapítvány: elment a működésre!! (értsd: papírra, telefonszámlára stbstb.)
Na szerintem a fenti alapítvány semmi ezekhez képest.

Ficak 2008.08.13. 10:27:21

Egy kicsit menedzserszagú a poszt.... Bár biztos vagyok benne, hogy kis hazánk jelenlegi gazdasági helyzetében tényleg sok ember örömmel fogadná el ingyen ezt a nyaralást annak ellenére, hogy sok kollégium fényévekkel szebb és jobb.

Az előző posztolónak csak annyit, hogy "ajándék lónak ne nézd a fogát".

Eccer mi is eljutottunk a Balcsin egy ilyen SZOT jellegű szállodába pénzért - bár igaz nem Ritz árakon vettük az üdülést. Kb hasonló volt a fíling, de mivel már kereső emberek voltunk (nem tanulók, amikor még simán elment ez a kategória) kerestünk egy másik helyet. Ismerős ifjuságnak telefon, helyet leír, szállást ingyen átad és még ők örültek neki is....

Szumi 2008.08.13. 10:29:49

Nyilván lólábas ez a levél, de: pl. a belépő öt személyre a lellei cirkuszba biztosan van vagy 7 rugó, plusz az egyéb ajándékok, ágy a szobában, tető a fej felett, skizofrén gondnok bácsi, mi kell még?

PeterBogyo · http://ujbuda.kutyaiskola.eu 2008.08.13. 10:32:54

Nem hinném hogy a post kamu lenne, csak valószínüleg tudott arról ,h miért kapta meg ő mint "tartalékos" a szállást, sőt elképzelhető ,hogy az itteni post arra blogra is kikerült -> "Igy végigolvasva az írásokat,kicsit bővebben teszem meg"

Láthatóan felkészületebbek voltak, mint az előző levéliró (vittek ágyneműt meg tudták, hogy ez egy gyerektábor..) valamint abban 100%ig biztos vagyok, hogy oda lett szólva a gondnoknak, hogy "Őreg, takariccsá má' ki, meg ne legyéé' paraszt. Ja és az ajándékkosarat nem lenyú'ni ám!"

És így valóban élvezhetővé vált a nyaralás és a család elégedeten, élményekkel gazdagon tért haza.

maincoon © 2008.08.13. 10:33:19

herpesz: a barátnőm egy alapítványnál dolgozott. A beszedett pénz az alábbiak szerint jutott el a rászorulókhoz:
10.000 Ft-ból:
3.000 Ft az alapítvány nevében dolgozó, gyakran nem bejelentett munkás jutaléka
4-5.000 Ft a működési költségekre, ahogy írod is, papírra, postaköltségre, telefonszámlára.
legjobb esetben 2-3.000 Ft maradt a 10-ből a rászorulónak.
Csak remélni tudom, hogy vannak ennél hatékonyabban adományozó alapítványok is.

vagodeszka 2008.08.13. 10:36:13

A levélíró által felsorolt keszthelyi kiállításokat nem ajánlom senkinek. Csak lehúzás mindegyik, pénzt nem érnek...

Szumi 2008.08.13. 10:36:53

maincoon: Igen, van. Nem jut eszembe a nevem de van az az izraeli ( nem hangulatkeltés) alapítvány, aki az összes többi ( lehet, hogy van kivétel) alapítványt frelügyeli, tevőlegesen nem vesz részt az alapítványok munkájában viszon a befolyt pénzek nagy részét elteszi. Ez volt a TV-ben is, meg a neten is.

Szumi 2008.08.13. 10:37:54

vagodeszka: az is ajándék volt. Aki még a faluját is alig hagyta el, annak lehet élmény az, ami számodra dögunalom.

vazze... 2008.08.13. 10:39:47

Ede biztos megfenyegette a családot...

herpesz 2008.08.13. 10:40:09

na, szóval nézzük azt hogy ez az alapítvány még egész korrekt volt:) (márakinek, csak hallkan, zárójelben megjegyezve)

maxt · http://fregoli.blog.hu/ 2008.08.13. 10:41:17

Namost ezt nem teljesen értem!
Ha valaki szerény anyagi körülményei ellenére képes maga körül tisztaságot tartani, és ezt el is várja, akkor ebből kifolyólag nem rászoruló?

A válasz arcpirító a marketingmanager kamulevelével együtt.

Dócziné a ládából 2008.08.13. 10:47:35

......majdnem elérzékenyültem, de annál a résznél, hogy "tiszta rendezett körülmények közt élünk,diplomás vagyok," kiesett a pzs a kezemből.
Vagy kamulevél, vagy valóban igénytelen ember vagy!

elwood 2008.08.13. 10:48:15

Hát ez fotosop. Ennyire elégEDEtt ember nincs, csak maga a nagy EDE.

NorbArt 2008.08.13. 10:48:49

Gyerekek, NYISSÁTOK MÁR KIA SZEMETEKET!!!

Ez akkora kamu mint a ház, ilyen nincs és mégsincs... Ez vagy megrendelésre írt levél, vagy maga az alapítvány akárkicsodája írta. MINDEN SORBÓL LÁTSZIK? HOGY NEM önálló véleményt írt, hanem egy megválaszolást a reklamációra. Lehet öreg vagyok már (30) és nem is vagyok miliárdos de én még aludni sem mentem volna az adott szállásra, se ingyé, sem még ha fizettek volna érte. VOLTAM ANNÓ GYEREKTÁBORBAN AZ bőven jobb állapotban volt ennél. Ez a levél egy hatalmas kamu.
ALAPÍTVÁNY:
Gyermekrák alapítvány vásárolt nálunk egy számítógépet 2 éve potom 350.000 pénzért. Azt ne mondja nekem senki hogy egy ehte jétékra való gépet megfinanszírozza valakinek. Ja az al. elnöke tipikus Karl Fuksz volt a Tv shopból. Alapítvány legnagyobb biznisz 90% a pénznek lenyúlják...

herpesz 2008.08.13. 10:49:43

maxt: szerintem aki dolgozik (mert dolgozik, elmondta a kommentekben) és jó körülmények között él (kocsi, kamerás mobil, net stbstb) az szerintem nem rászoruló, szerinte ő se volt az. Ennyi. Engem egyedül ez bosszantott.

Montezuma 2008.08.13. 10:50:35

Erősen gyanús, hogy ez egy kamulevél.
Igazgatóbácsi szépen megfogalmazta.

Sokan a rászorultságot hozzák fel.
Még mindig nemértem, hogy mi köze a rászorultságnak vagy éppen a nem rászorultságnak ahhoz, hogy egy szállás tiszta e vagy éppen hugyos az ágynemű stb..
A kettőnek semmi köze egymáshoz.

herpesz 2008.08.13. 10:51:22

ikarl fuksz-nal hívják a fülbevalós tévéshoppos faszit?

nyuszi93 2008.08.13. 10:51:47

maincoon: Sokáig dolgoztam egy nonprofit szervezetnél. Az adományok 11 %-a mehetett működési költségre, és ezzel az adományozók előre tisztában voltak. Az adományt csak abban az esetben fogadtuk el, ha az adományozó hozzájárult a 11 % működési költségre történő elkülönítéséhez.

Így is lehet.-)

Gumidomino 2008.08.13. 10:53:37

www.readersdigest.hu/hu/cikkek/kert_es_otthon/nyaraltatni-jo

nekem ennek alapján szimpatikusnak tűnnek, már nem tudom, kinek higgyek, de az biztos, hogy az egészért a gondnok a felelős. nyilván ede a becses neve.

Szumi,
te egészen pontosan miről is akarsz itt írni? ha én magánszemélyként x ezer forinttal létrehozok egy alapítványt, akkor utána valaki megkeres engem, hogy a bevételből adjak át neki mindenféle papír nélkül ennyi meg ennyi pénzt mert ő felügyel? melyik tv-ben és melyik neten volt?
kérlek, nézz utána mert vagy hülyeséget írtál vagy hatalmas összeesküvés van.
előre is köszi.

Dr. Kix 2008.08.13. 10:58:44

Ez egy kib@szott nagy fotosopp! Akkora kamu, hogy mindjárt rádől a plafon.

Secnir 2008.08.13. 11:01:14

L. Erzsébet!
nagyon hosszú a nyelved, bizony!

amúgy érdemes elolvasni a blogbalatonon a hozzászólásokat, és ott kiderül, hogy az eset nem egyedi egyrészt, másrészt a kommentelőket olvasva meg kell állapítani, hogy hülyék mindenhol vannak.
olvassátok végig dr. szennyesiné írásait. nagyon jó. kb a bérházakban a nyanya üvöltözik a felette lakóra stílus.

Dorie 2008.08.13. 11:04:23

Az érintett család elégedetlensége azt igazolja, hogy ezúttal nem a meghirdetett pályázati feltételeknek eleget tevő családra esett a választás, amit rendkívül sajnálunk.

Ááá szóval csak akkor igazán rászoruló egy család, ha a ganyéban és a szemétben is jól érzi magát?

torma99 2008.08.13. 11:04:26

Nekem a keletkezés ideje is már nagyon gyanús volt, hát nem pont véletlenül tegnap este készült (2008.08.12. 19:09:17)?? Ha kicsit tovább fikciózunk ha valaki 5-kor elindul a munkahelyéről a külső kerületek felé hát kb ekkorra ér gépközelbe...:))))

Szumi 2008.08.13. 11:04:34

gumidomino: nem emékszem pontosan, ez kb. 1.5 éves téma volt, valami köponti alapítvány, aki foglalkoztatott tíz-húsz másik alapítványt, akik a pénzt gyűjtötték, cserébe ők intézték a kommunikációjukat és a pénz tetemes részét lenyúlták érte. Valóban összeesküvés volt, ezért is került bele a médiába. Persze, nem lehet velül mit kezdeni.

herpesz 2008.08.13. 11:08:46

öcsém... kár volt megnéznem ezt a balatonos blogot. Minden második hozzászólás ezé a nénié, aki az előző posztot írta... itt voltunk, ott voltunk, így vettem mosógépet, még bizti van de eddig jutottam. Ez szégyen.
Nem megfelelően segíteni szégyenteljes-e?
Ok nélkül tarhálni helyes-e?
Kamu gyanús leveleket írni okés-e?

Szumi 2008.08.13. 11:14:35

herpesz: olvastad volna tovább, van olyan, hogy egymás után 5 hozzászólás is az övé. Hajtott a nyaralásra.

herpesz 2008.08.13. 11:18:27

szumi, ha sokat kommentelsz, eljöhetsz apám nyaralójába:))))

Szumi 2008.08.13. 11:21:59

herpesz: de csak ha libériás inasok lesznek :)

Prakt! 2008.08.13. 11:25:49

Ha valaki jol akarja erezni magat az szar helyen is jol erzi magat, es mindent rozsaszinnek lät.

Ennyi

Secnir 2008.08.13. 11:33:41

namármost
kitört belőlem Sherlock.
Fenyvesen aug 03-08-ig és 11-14-ig volt lehetőség nyaralni. Jutka ebből kizárásos alapon a 03-08-ig terjedőt "nyerte" meg. Elment, a levelet 7-én küldte a Homárnak, saját bevallása szerint. tehette, mivel nem aludt ott.
Homár 11.-én publikálta.
L. Erzsébet szerint múlt hét hétfőn hívta fel az alapítvány (08.04), és szombatig maradtak (08.09). 08.12-én meg is írta a balatonblogra a köszönőlevelet.
időrendben:
08.03 - Jutka meg. szállás meglát. Jutka el.
08.04 - Erzsébet ajánlat fel. elfogad
08.05 - Erzsébet indul. állítólag örül.
08.07 - Jutka omárnak ír.
08.09 - Jutka Balatonblogon publikál
08.09 - Erzsi hazajön. állítólag örül.
08.11 - T. Omáron cikk megjelen.
08.12 - L. Erzsi nagyon köszön Balatonblogon.
08.13 - alapítványelnök ír omár, hogy némán Erzsi köszön másik blogon.

a gondom csak ott van, hogyha Jutka felmondta a szállást, és felajánlották a komplex csomagot Erzsébetnek, akkor:
-egy nappal kevesebbet nyaralt, mint lehetett volna, hiszen 03-08-ig az != 05-09-ig
-L. Erzsi nyugodtan írhatott volna direktbe a Omáron is, hogy Jutka, ez nem igaz
-miért mond magának ellent? idézem: "Elmondta,turistaszállás,nincs konyha", versus "Elmondta ez egy ifjusági tábor," versus "Gyerekek voltak,szerencsére,hiszen ez gyerektábor." oldja fel, ha tudja.

levonom a köveztetést: fake írás.

Gumidomino 2008.08.13. 11:33:57

szumi,
akkor így már kevésbé ijesztő.
ez a mondat zavarhatott meg engem:
"de van az az izraeli ( nem hangulatkeltés) alapítvány, aki az összes többi ( lehet, hogy van kivétel) alapítványt frelügyeli"

azt hittem, hogy az 'összes többi' az az összes többire vonatkozik :))

Dorie 2008.08.13. 11:34:52

Most h így jobban elidőztem az ajándékkosárt tartalmán elgondolkodttam, hogy az rázsoruló aki kb egy hét alatt körül tudja kocsikázni vagy tömegközlekedni a balatont? Ezt mint őslakos fonyódi kérdi. Mert pl Bfenyvesről átroccani Siófokra vagy Keszthelyre nem 2 fillér.
Szóval az ajándék csomagt tartalmát egy "rászoruló" nagycsaládi ki sem tudja használni.

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2008.08.13. 11:35:53

Gyerekek, lehet, hogy csak én gondolom rosszul, de egy alapítványnak, ami egy NON-PROFIT SZERVEZET az ott dolgozó emberek, azért vállalják el, azt a munkát, hogy segítsenek és ez jó érzés nekik. Milyen fizetés? Milyen juttatás? Beszarok, hogy ezeket senki sem felügyeli és még nagyobb szomorúság, hogy az ilyenek miatt nem fordulnak az emberek alapítványokhoz, nem adakoznak, akár az 1%-ot is. Remélem a fennt említett történet igaz és valaki tényleg nagyon jól érezte magát, de furcsán gyanús a dolog.

jesszumpepi (törölt) 2008.08.13. 11:39:27

Kamulevél.
Mosdás a szarból.

Céadaoin (user ID 44540) 2008.08.13. 11:48:14

Attól függetlenül, hogy egyrészt sztem is fotosopp, másrészt kitakarítottak időközben, a tartalommal sokban egyetértek. Pléd meg ágynemű a csomagtartóba, gumipapucs a zuhanyzóba, gyerek életében először a Balatonba, széles vigyor, oszt' jóvan. Nem az igényességen, hanem az élelmességen múlik...

Tron65 2008.08.13. 11:56:25

"Az érintett család elégedetlensége azt igazolja, hogy ezúttal nem a meghirdetett pályázati feltételeknek eleget tevő családra esett a választás"
He??? Azért mert nemtetszett nekik a szállás (a fotók alapján nekem se tetszene), nem feleltek meg a feltételeknek?
"Elmondta,turistaszállás,nincs konyha ..." "Mivel tudtuk,hogy ez gyakorlatilag egy tábor,ezért vittünk plédet és ágyneműt is"
Na ezt adja össze valaki. Turistaszállás vagy tábor (főleg gyerek!)?? Előbbibe szokás vinni ágyneműt. Gyerektáborba nem.
Végül egy kis matek:
Jutka levele 11-én került fel.
Tegyük fel, 1 napot ácsorgott a kikerülés előtt. 5 napot kaptak, vagyis 5-e, 6-a körül kellett volna lentlenniük (nagyon esetleg 4-én hétfőn). Első esetben nem jön össze a dolog, mert hogy telefonáltak már hétfőn?
Második esetben is minimum egy napjuk volt takarítani.
Évek óta járok le balatonra. Egy koleszban szoktunk szobát kivenni. Semmi gond nem volt még soha. Kollégium. Tiszta ágyneművel, napi takarítással. Sőt, a portán is van tartalék, hogy ha este 10-kor beesik valaki (volt rá példa), és van szabad hely, azonnal kap szállást. Ez meg állítólag tábor, vagyis elvileg ebből él.

George Jung 2008.08.13. 11:59:04

A kamulevél semmiben nem mond ellent Jutka levelének.
Pl. Jutka azt mondja a hűtő olyan tré, hogy nem lehet lehűteni a hűtőláda akksijait. A púder meg azt mondha, hogy a hűtő régi, de belül tiszta. Nincs ellentmondás. (Megjegyzem kívül miért nem tiszta?)
Szóval ez az alapítványos válasz egy nagy picsafüst.

jesszumpepi (törölt) 2008.08.13. 12:04:38

A kamuzásnak is megvannak a maga fortélyai :-)

Gumidomino 2008.08.13. 12:07:03

a tartalékos tényleg kamuízű.
kár, mert ennél sokkal jobban is kihúzhatta volna magát az alapítvány a szutyiból, csak rá kellett volna fogni a szálláshelyre. vagy a gondnokra.
vagy a nyuszira.
esetleg szennyesinére, mert ő a leghihetetlenebb az egészben.

MosoMasa 2008.08.13. 12:50:09

Áááá, haggyukmá! Főnökúr kicsit infantilis... írt egy gyermeteg kamulevelet!
Mint a nagymami a betelefonálós műsorban: ...neeem, neem a nagymama vagyoook...! ;)

szotyola 2008.08.13. 12:53:01

nagyon gyenge a level. ha nem pont azokrol szolna elismeroen, amiket judtka fikazott, akkor meg esetleg elmenne. de igy nagyon gyenge. lehet, hogy tenyleg voltak ott valakik nyaralni, de hogy ezt a levelet nem ok irtak az hetszentseg.

MosoMasa 2008.08.13. 12:53:47

"... hogy mást várt el a két család, az előzőek szállodára számítottak, utóbbiak turistaszállásra, tábori körülményekre. ..."
A túrista körülmény nem egyenlő a kosszal, a retekkel, a húggyal, a pudvával, színvonaltalansággal....

GolyósToll 2008.08.13. 13:02:34

Ne lovagoljatok már ezen a 'mert aki szegény, az nem lehet tiszta?' ostobaságon. De, aki szegény ugyanúgy, vagy majdnem ugyanúgy lehet tiszta, feltéve hogy éppen van miből tisztítószerre költeni, és nem kocsmázza inkább el, vagy valami. De itt nyoma sincs szegénységnek, fogjátok már fel.

Ezennel szeretnék gyűjtést szervezni jutnának új, energiatakarékosabb és designosabb légkondira (mert szegény, és fejlett a szépérzéke), kocsiba szerelhető videótelefonrendszerre hogy ha legközelebb így járna szegény (mert szegény), haza tudjon szólni a családnak, hogy gyorsan utaljanak még pénzt, esetleg egy keretre a jövő évi dubai-i nyaralásukra, valamelyik általuk szabadon választott 5 csillagos szállodába... Jah a pénzt én fogom kezelni, ha már ennyit foglalkoztam a dologgal, ez nyilván senkinek sem lehet ellenére.

Jutka, kihúzunk a nyomorból!

Pron · http://pron.blog.hu 2008.08.13. 13:04:23

Tisztelt Balaton Aranykora Alapítvány

Ennek az igencsak kamuszagú levélnek a fényében sokkal jobban jártatok volna egy elnézéssel vagy akár még a halgatással is ....

GolyósToll 2008.08.13. 13:05:29

Az alapítvány meg tényleg hülye. fenének gyámolítgat hálátlan csórókat.

torma99 2008.08.13. 13:31:39

Egyébként az ennél is nagyobb disznóságot azok az alapítványok követik el, akik gombot, kupakot és egyéb haszontalanságot végeztetnek korlátozottan munkaképes emberekkel kb 40-50 ezerért és az ezért járó támogatás ahogy emlékszem a tv ügyvédjéből 150 ezer nagyobbik részét zsebreteszik, az aranybánya.
Itt max a normális nyaralás és a kevésbé normális árkülönbözete csúszhatott le az alapítvány gépezetében.

MosoMasa 2008.08.13. 13:39:43

Na ja, meg a cigányoknak tanfolyamot szervezni az egészséges táplálkozásról! Egy szatyor pézet kapnak érte, a cigányasszony meg nevetett, miről beszélnek ezek, - elmennek, mert adnak 5 ezret, ha a 3-4 alkalmat végigülik, de hát milyen zöldség, milyen hal, húúúús??? Aszongya ünnepnap ha krumli van! :D
Na ennyit az alapítványok egy részéről, meg a többiről!

Dr.Bio74 2008.08.13. 13:56:01

Üdv Szumi, GolyósToll.

Lehetne életszerű is a levél. Nekem egy rész fogta meg az ideggyökeimet:
"
Természetesen megkérdeztem,milyen a szállás.Elmondta,turistaszállás,nincs konyha,mosdó a folyosón,többágyas szoba.
Gondolkoztam,összeadtam,szoroztam,kedden hajnalban autóban ültünk."
Na nem az, hogy nekik is van autójuk, hanem a másik posztban hiányolt tájékoztatás itt hirtelen megjelent, és a hozzácsatolható cselekvés sor:
1. Átgondolni kell e ez nekünk?
2. Kell, és eleve számítva az érdekes állapotokra, más megfelelő felszereléssel érkezés (ágynemű).

Ha ott voltak, és jól érezték magukat, ámen, miért ne ? Erre számítottak, erre készültek, tudtak neki örülni, a másik család nem (aminek nincs köze a rászorultsághoz), mert egyrészt ők nem is készülhettek ezekre az állapotokra otthoni pakolászással, másrészt a minimum színvonal náluk magasabban van (ami nem degradáció a boldog család részére).

GolyósToll

Eléggé szélsőséges példákkal jössz már megint elő.

Gyilkos nyúl 2008.08.13. 13:56:14

Tök egyszerű: Jutka lehúzta a szállást a sárga földig, Erzsike pedig valami ennél is rosszabbra számított.

Gyilkos nyúl 2008.08.13. 13:57:15

Persze valószínűbb, hogy az alapítvány szépíteni akar, és ez a legegyszerűbb módja

Gyilkos nyúl 2008.08.13. 13:59:00

Csak azt nem értem, Ede miért nem írt még "nem is úgy volt" levelet. - Vagy csak én maradtam le róla?

Dr.Bio74 2008.08.13. 14:06:39

Sherlock elemzése is az életszerűséget támasztja alá, mert az élet is egy nagy átb*ás.

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.13. 14:08:34

nem ertem mi koze a balatonparti fejleszteseknek a raszorulokhoz? ' akik a tó körüli fejlesztések valamint a rossz anyagi körülményeik miatt kiszorulnak a Balatonról.' hmm?
egyebkent en mar alig varom hogy nagYobbak legyenek a gyerekeim, hogy satorozni vihessem oket. /Pedig nem szorulok ra, de jo buli/ addig meg sajna be kell ernem szallodaval, apartmannal. jutka meg oruljon, hogy nem emeletes agyak voltak. eN 25 eves koromig csak olyan helyen nyaraltam /vagy satorbs/. es nem a szallasra emlekszem, hanem a nyaralasra.

Montezuma 2008.08.13. 14:12:30

"Csak azt nem értem, Ede miért nem írt még "nem is úgy volt" levelet. - Vagy csak én maradtam le róla?"

Talán azért mert minden úgyvolt ahogy a levelezésben és nincs mit megcáfolnia Ede barátunknak.

Edének több esze volt mint ennek az alapítványnak és nemakart egy ilyen kamu levelet írni mert tudja, hogy abbol úgyis bukta lenne:-)

GolyósToll meg begolyózott:)
Még mindig ezen a "rászorulók" meg "nyomrgókon" lovagol... Holott annak semmi köze ahhoz, hogy egy szállás trágyadomb e vagy sem.

maincoon © 2008.08.13. 14:24:10

Ejnye GolyósToll, úgy látom nem csak én érzem iszonyatos túlzásnak ezt a 'jutkánakgyűjtünk' dolgot. Úgy érződik az írásodból, hogy eleve Jutkával nem vagy kibékülve már a zsigereidből sem... ezért lehet, hogy már rég nem az eredeti témáról kommentezel.

Dr.Bio74 2008.08.13. 14:37:23

GolyósToll megvilágosított:

Aki szegény, az iszik, ez evidens.
Aki szegény és iszik, annak nincs pénze takarítóeszközökre, tehát koszos is.
Aki koszos, iszik, mert szegény, az természetesen igénytelen.
Az igénytelen annál tehát értelmezhetetlen a színvonal kérdése.
Ergo a pénzügyileg alacsonyabb szinten lévő polgártársainkat nem kell tájékoztatni mire számítson, mert bárminek örülnie kell.
Illetve a pénzügyileg gyengébb embertársaink mind-mind saját maguk miatt vannak a rosszabb helyzetben, vagyis mi a tökömnek kellene segíteni rajtuk, ha ők nem akarnak segíteni magukon.
Illetve, hogy a tisztaság és a minimális igényesség (folttalan ágynemű stb) kérése, egyenértékű az alábbiak iránti igénnyel:
1. Lakáj
2. Dubai nyaralás
3. Videótelefon rendszer
4. Formatervezett, energiatakarékos légkondi.

T_S 2008.08.13. 14:44:38

"hogy ezúttal nem a meghirdetett pályázati feltételeknek eleget tevő családra esett a választás"

Hogy ez mennyire gusztustalan mondat!
Aki nem akarja állati sorban tartani a gyerekeit, az nem felel meg a feltételeknek.
Gratulálok.

RolFic · http://onlinetrendek.blog.hu 2008.08.13. 14:48:30

én még egy kissé kételkedem... biztos a képek az előző cikkben megállják a helyüket! én is voltam már ilyen táborban (mivel én is voltam diák) és semmi bajom nem volt vele!
Az eredeti cikk írójának az lehetett a baja, hogy előtte 1-2 napot sokkal jobb helyen töltöttek el, és ahhoz képest ez a szállás tényleg egy rakás sz*r!

De ha valós ez a cikk, akkor király, hogy valaki mégis boldog lett a rossz körülmények ellenére is :)

GolyósToll 2008.08.13. 14:53:59

Én továbbra sem értem, mi volt itt annyira rossz. Múlt hónapban hasonló jellegű albit próbált egy ingatlanos rámsózni 120+rezsiért. :)
(igaz, dunai panorámás vót)

Montezuma 2008.08.13. 14:55:58

GolyósToll szerint ha valaki elmegy nyaralni és talál az ágyában egy levágott lófejet akkor annak örülni kell! Átkell karolni azt a pacikobakot és úgy aludni!
Ugyanakkor ha ezt valaki szóvá meri tenni, hogy: "nézdmár egy alighasznált lófej van az ágyamban! Ez így nemjó" Az az illető minimum halált érdemel. Különösen ha az az illető nem tehetős viszont ennek ellenére gépjárművel rendelkezik. Netán telefonnal (sulyosbító körülmény)

T_S 2008.08.13. 14:59:37

Akik nem értik, hogy "mi annyira rossz" itt, azoknak van gyermekük?
Haverokkal sörözgetni koleszos mocsokban is remekül lehet. Majd, ha a gyermeked nagy lesz, ő is fog. Addig viszont biztonságérzetre és családra van szüksége, nem egy hajléktalan szállóra.

Dr.Bio74 2008.08.13. 14:59:55

A lófej jobb esetben egy öttagú családban háron napi élelem, naná, hogy ne merjen szólni, főzzék meg, legyenek élelmesek.

Asszem ez is egy amolyan túlzóbb példa volt, minta tieid, Toll.

GolyósToll 2008.08.13. 15:04:47

Bio, és milyen jó példa volt. Aki éhezik, ne finnyáskodjon.

Gyereket meg akkor kell nyaralni vinni, ha van miből, de ezt már kifejtettem az előző körben.

Énbagoly 2008.08.13. 15:05:48

Kérdezném a posztolótól, milyen rászoruló család az, aki benzinnel bír csak úgy hirtelen 2*350 km-t? Meg még a tó körül is. + senki nem dolgozik a családban, hogy csak úgy pikk-pakk el tudtak menni egy hétre?

Dr.Bio74 2008.08.13. 15:07:34

Tudom-tudom,
mostmár felvehetem a BioToll nevet?

Montezuma 2008.08.13. 15:12:41

Tebagoly.. na egy ujabb éretlenkedő:)
Meséld már el légyszives, hogy mi köze annak, hogy rászoruló e az illető vagy sem ahhoz, hogy trágyadomb volt a szállás (hugyos lepedő stb).

pepinko 2008.08.13. 15:13:56

Tyű, Elnök Úr, ez úgy kamu ahogy van...

"Az érintett család elégedetlensége azt igazolja, hogy ezúttal nem a meghirdetett pályázati feltételeknek eleget tevő családra esett a választás, amit rendkívül sajnálunk."

Ez mán micsoda dolog?? Ilyet írni! A balatonblogon aztat írják az embörök, minden blogoló nyert. Ja, és nem kellett rászorultságot igazóni.Azok kaptak, örűtek:nem kérdezték mennyit keresek! Akko meg, milyen feltételnek nem tettek eleget? Ki döntött h menjenek? Hát az Elnök úr. Talán az Alapítvány nem talált elég rászorulót?
Nem lett vóna meg a létszám? Na ja, és jó a kérdés:hogy nézi meg a szegényke emberke a sok programot? Vonatózgat 3 napig a kölykökkel? Na ja, meg konyha sincs, sebaj, szállásra nem futyik, de étteremre igen? 5 fő ebéd+itóka cirka ócsóban is 6 rugó!
Na az a csontig nyaló Erzsike meg! Lehet a gondok felesége!

Montezuma 2008.08.13. 15:15:05

GolyósTollnak próbáltam egy kissé túlzó példát írni de úgylátom, hogy nemérte el célját a dolog:)

Énbagoly 2008.08.13. 15:15:05

Montezuma
Drága!
Én a mostani postra értettem, és az előzőre anno megjegyeztem, hogy én sem maradtam volna ott

maincoon © 2008.08.13. 15:15:16

" Bio74 2008.08.13. 15:07:34
Tudom-tudom,
mostmár felvehetem a BioToll nevet?"

Közkívánatra ne vedd fel..
Maradj Bio, ő maradjon Toll - igy van ez rendjén. :-)Piroska is csak muszályból keveredett a farkassal :-)

hawkeye 2008.08.13. 15:17:13

L. Erzsébet költőnő, kérem jelentkezzen a megbeszélt írásmű közzétételének megállapodás szerinti honoráriumáért.
Ha a jövőben valamelyik ügyfél panaszkodni mer, számítunk Önre, hasonló írásmű megalkotásában!

Balaton Aranykora Alapítvány Ingyenes Üdültetés Programja

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2008.08.13. 15:18:29

hát az első delikvens úgy tudom azért mehetett mert a legtöbbet pofázott egy fórumba. szóval hogy rászoruló volt e vagy sem nem tudom.

és ha egy kurvasok szabadidővel rendelkező cégtulajdonos commentelt volna sokat az is elmehetett volna?

Montezuma 2008.08.13. 15:20:47

Tebagoly:)

Ebben az esetben elnézést kívánok.
De!
Ez a rászoruló vagy sem szerintem kényes téma. Mi alapján lehet eldönteni, hogy valaki az e vagy sem?
Ha van egy 10 millás háza de nincs autója akkor már rászoruló? Ugyanakkor ha van egy autója meg 3 gyereke viszont egy szakadt putriban lakik és nemtudna befizetni nyaralásra akkor már nem rászoruló? Csakmert van autója?
Remélem, hogy érted, hogy mire gondolok.
Nyugodtan lehet rászoruló attol, hogy valakinek van autója.
Félreértés ne essék nem akarom védeni a cikk "íróját" annál is inkább mivelhogy ez egy kamu levél...

Szumi 2008.08.13. 15:22:47

Montezuma: Nem volt a lepedő hugyos - sőt, nem is volt lepedő. A kurva matrac volt foltos -amit ők hugynak gondoltak. Lehet, hogy az is volt. Olyan matrac, amiben gyermekek aludnak -nőnek fel- bizony hugyfoltos lesz. A matracot kitakarítani nem kis mulatság. De ha húznak rá egy lepedőt, akkor eltűnik. Kíváncsi lennék, hogy minden "rászoruló" kikúrja-e azt a matracot, amibe egyszer becsurrantott a gyerek? Kényeskedett Jutka, írogatott ide, azt hite, hogy a világ legnagyobb sérelmét szenvedte el. Hát nem.

Énbagoly 2008.08.13. 15:26:14

Montezuma
Meg kell hogy monjam, én most nem tudnák kifizetni augusttusban cc. 15.000 ft, vagy többet benzinre. Jön a suli, tankönyvek, egyéb iskolaszerek, stb. Még nem tudom mennyi lesz a vége...
Bár kamulevélírónak ez nem probléma :-)

pepinko 2008.08.13. 15:26:23

Torpedó Teee! Ezt ugatom! Nem kérdezték rászoruló-é, kommentelt, mehetett. A Szennyesiné (Lehet mégis inkább ő a gondnokné) megírta, vótak tanárok, vállalkozók a blogon, mind nyert.. Hozzávaló. Na, mi meg itt lopjuk a napot, ingyé!

Szumi 2008.08.13. 15:28:20

20-30 évvel ezelőtt csak ilyen szállások voltak a Balatonon, SZOT és egyéb vállalati üdülők, meg szutykos zimmerferik alakjában, mégis, az egyik legnagyobb kaland és élmény volt a Balcsin nyaralni. Akkor is voltak gyenge anyagi helyzetűek, nagycsaládodok. 2 Ft volt egy lángos, - 6 Ft-ból lehetett kihúzni egy napot. Családok ették a strandon kiterített pokrócon a kecsazsíros kenyeret, a kis szobában hatan is aludtak, ki ágyon, ki PÁLMA gumimatracon. Ezekhez képest Jutka kéjutazáson vehetett volna részt.

pepinko 2008.08.13. 15:30:42

Ja, és a nyaló Erzsi még csak nem is blogolt! Az előző legalább igen. Ez má micsoda dolog? Diploma, autózik 350 km-t, végigjárja a programokat. Ő milyen okból nyaralt Elnök úr, blogolni nincs kedv, della is van, és mégis rászoruló? Vagy akkor most kiket is támogat az Alapítvány?

Montezuma 2008.08.13. 15:32:59

Szumi:
Jó legyen. A matrac volt hugyos.. Ez mitsem változat a lényegen.
Mellesleg meg ki mondta, hogy ez a világ legnagyobb sérelme volt?
Egyszerűen csak szóvátette, hogy ez így nemvolt jó. (tegyük hozzá jogosan)
Ha jólsejtem te is reklamálnál ha seggszőr lenne a pizzádba.
A kettő semmiben sem külömbözik egymástol. Gondolom te sem ennéd meg szivesen a seggszőrös pizzát ahogyan a postoló sem szivesen aludt volna hugyos matracon.
Ennyi.

Boo 2008.08.13. 15:35:35

Köszönjük Emese ezt szép PR munkát XDDD

maincoon © 2008.08.13. 15:36:24

Szumi (ez Schumi pöszén?), ha nagyon figyelek, akkor meglátom ám az írásod mögött a jó embert - csak a látásmódunk különbözik - az emlékeink hasonlóak maradnak :)'Imádtam' Pálma gumimatracon feküdni, tiszta nosztalgikus hangulatot hoztál az irodámba ezen a forró délutánon :)

pepinko 2008.08.13. 15:41:38

Én vótam SZOT-on az nem ilyen vót! Szutyokban is alvadtam már, régen a haverokkal. De most a kölykeimet nem vinném sem oda, sem eme helyre! Ehh, ez EDÉ-s lett!

Bastie (törölt) · http://www.hirmax.net/ 2008.08.13. 15:49:36

"Na, mi meg itt lopjuk a napot, ingyé!"

Frászt ingyé. EDE megmondta, hogy bérkommentelők vagyunk.

neo84 2008.08.13. 16:50:46

Hmm. Nekem kicsit fura ez a levél... Miért érzem úgy, hogy nem egy valódi nyaralói élménybeszámoló? Miért reagál az eredeti postíró minden problémájára? Ráadásul ilyen szájbarágósan. Hatszor elmondja, hogy tudták, mi várja őket, mert gyerektábor, vittek pokrócot, ágyneműt, mert tudták, hogy gyerektábor, így nem kértek ágyneműt, mert vittek ágyneműt, mert tudták, hogy gyerektábor, mert... Szóval nem értem.

labi 2008.08.13. 17:00:19

Ugyanmár, a szállásról készült képeket elnézve csóró tanuló koromban somán mentem volna oda ingyen.
Ennek hiányába akkoriban két hét vadkemping volt minden évben a somogybabodi crosspályán, fürdéssel a balatonban.
Aki igényeskedik, az menjen többcsillagos szállodába sokpénzért.

Tiffauges 2008.08.13. 17:23:39

Stílusosabb lenne, ha Szennyesiné próbálná tisztára mosni az alapítványt :)
Ez a levél tényleg nem tűnik valódinak, még ha esetleg az is. A sok felkiáltójel pedig csak Edét győzheti meg.
Szumi írta, hogy nem érti, hogy zavarhat valakit (főleg egy rászorulót) hogy mások összehugyozták a matracot (bár a képekről úgy emlékszem a paplan volt gyanúsan foltos). Most ez tényleg választ kíván?

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2008.08.13. 18:37:59

Szerintem az idézett blogbejegyzést meg a tisztel alapítványi-vezető/elnök/mittudomén írta... Kissé átlátszó... :-))

yxcvbnma 2008.08.13. 19:27:54

A válaszlevél mekkora kamu...
Abba gondoljatok már bele, ha kapnátok most egy telefont, hogy holnaptól mehettek ingyen nyaralni x napra 400 kilométerre lévő helyre akkor el tudnátok menni?
Én szerintem szabit se tudnám kivenni (pedig még jópár napom van), akad egy két előre eltervezett elintéznivaló marhaság is, plusz párom tuti idegbajt kapna ha bejelenteném, hogy pár óra alatt pakoljon össze, mert megyünk nyaralni...
Vagy pedig irigylésre méltó az a család, akik ennyire szabadon, adhoc jelleggel el tudnak menni nyaralni.

Bár én az elöző posztíróval se tudok egyetérteni, hisz ajándék lónak nem nagyon illik a fogait vizsgálni...
Az alapítvány meg megvalósította amit igért, ingyen szállást a Balaton mellett. Én laktam annál rosszabb körülmények között is, bár igaz az kollégium volt.

Szumi 2008.08.13. 19:48:48

Tiffauges 2008.08.13. 17:23:39 :

Nem értem, hogy zavarhat másokat, hogy megint mások összehugyzták a .............(ide lehet írni, ki mit kíván):))))

Tényleg azt gondoljátok, hogy a Hiltonban nincs hugyos/spermás/előkés matrac?

lopicigaspar 2008.08.13. 20:01:59

Megalapítottam az ingyen pizza alapítványt. Nem csak rászorulóknak. De aki még nem nagyon evett pizzát, pályázhat.
De senki ne panaszkodjon, hogy szőrös, szaros az ingyen pizza, amit kapott, ajándékot nem ócsárolunk. Tessék megenni! Ha valaki mégis reklamálna, előre bocsátom, hogy a szomszédnak kitűnő, tökéletes, friss pizzát adunk utólag és reagál az alaptalan vádakra. Nincs is szőr!
Yes sir?

Szumi 2008.08.13. 20:03:53

küldjél ide tíz pizzát. majd megmondom, hogy szőrös volt, vagy szaros.

herpesz 2008.08.13. 20:09:09

Na:)
Amúgy ezt is birom... eszembe jutott hogy gyerekkoromban az utcán gördeszkáztam, ha éhes voltam felszaladtam és vissza az utcára és ott kajáltam a zsíros/szalonnás kenyeret, vagy a maminál a fáról ettem a gyümölcsöt, békákat fogdostam össze és gilisztákat tekertem az ujjamra, csigákkal hühültem stbstb.
Élek. Semmi bajom sem lett. (oké, mondjuk durva ezt most ilyen nikkel írni:))
Felbosszant a hiszti, és az hogy a "gyerekek miatt" mondat többször le lett írva. Hogy így a gyerek, úgy a gyerek. Mindenki túlélte a gyerekkorát, biztos mindenki hugyozott már maga alá ovis korában. Nem értem ezt a fene nagy féltést meg az egész hisztit és tarhálást. A levelet nem kommentálom, mindenki leírta amit le kellett.

Tiffauges 2008.08.13. 20:09:38

Szumi, azt sose fogom valószínűleg megtudni, hogy a Hiltonban milyen az ágynemű :P
De azért remélem érzed, hogy különbség van egy jól látható/szagolható pisifolt vagy esetleges szemmel és szaglószervvel fel nem fedezhető, mikroszkopikus maradványai között.
Mindazonáltal remélem, hogy a legtöbb szálloda, hotel stb. ismeri a vegytisztítást. :)))

herpesz 2008.08.13. 20:12:05

egyáltalán pizza se volt... sohase... ki látta hogy kaptál pizzát?
Amúgy ezek nagyon durva példák. Nem egy kajibába aludtak, nem zuhant rájuk a cserép. Annyi az egész hogy alanyi jogon járt, azt nem kellett. Sajnálom őket, úgyis erre megy ki az egész.
Sajnálni kell már mindenkit Magyarországon. A nagycsaládosokat, a postásokat, a dokikat, a benzinkutasokat, a sorolhatnám még hogy kiket.
SAJNÁLLAK TITEKET
(mindekinek akinek egy kis szánalomra van szüksége)

LErzsébet 2008.08.13. 20:14:47

Az első levél kommentjébe írtam a megjegyzésemet,akit érdekel,ott megtalálja.

Szumi 2008.08.13. 20:14:54

Tiff: Most már szagolható is volt? :)
Persze, hogy ótvaros volt a hely, de nem ENNYIRE.

Herpesz: Egy gyereknek tízéves koráig meg kell enni legalább az ötéveskori súlyával megegyező mennyiségű koszt ahhoz, hogy mefelelően védett legyen.

All: Előfordulhatna, hogy ingyenruha osztás alkalmávakl előkerül a zsákból olyan holmi, ami szennyeződött. Akkor le kell ugatni pl. a Vörös Kereszt fejét? Akinek nincs ruhája, annak az is jó, legfeljebb kimossa.

lopicigaspar 2008.08.13. 20:15:29

herpesz:
te és valószínűleg sokan még itt gyerekként megettük-megtettük. Nem is volt rossz és túléltük. De ez nem jelenti azt, hogy egy kissé más világban mi is tyúkszart etessünk a saját gyerekünkkel.

herpesz 2008.08.13. 20:17:33

szumi na ezaz...
borzalmas érted hogy a közfelület-fenntartók miatt eszi a gyerek a koszt. Elkap valamit a kakás utcáról. Írni fogok a homárnak és alapítványoknak hogy előttem steril betonnal rakják le a földet, mert az én gyerekem aranyat kakál és az én gyerekem egy főnyeremény és az enyém a best, és nem tűröm hogy kakás betonon járjon.
példa ismét...

herpesz 2008.08.13. 20:20:57

de mik ezek a sarkalatos példák??? istenem, a pizzéria ahol dolgoztam, az se volt különb és jöttek oda kajálni.
Volt ágy? volt tető a fejük felett? Ott maradtak esetleg valahol? (Nem vitte el őket a gép Dubaiból Pestre és két éjszakát vadidegen helyen töltöttek)
Gáz az egész, ismét mondom. Nem kell eltűrni semmit, de nem kell tarhálni. Valószínűleg velem azért nem beszélnek az emberek úgy mint egy csövessel, mert nem koldulok az utcán.

Szumi 2008.08.13. 20:21:42

Én a XVI. kerületben lakok. A kőbányi határban nőttem fel. Egyiptomban az összes haverom fosott/hányt combo üzemmódban, nekem kutya bajom nem volt. Összeségéeb majd egy évet töltötem Kínában, mindent megettem ami valaha mozgott és olyanokal fűszerezték, amik nem, ami a földből kiállt, vagy nem volt mélyebben öt méternél azt feltálalták - soha, de soha még csak a hasam sem fájt, még hígat sem toltam.

herpesz 2008.08.13. 20:22:21

ettél olyan mérgező halat?:)

herpesz 2008.08.13. 20:23:23

fubut:) eszembe jutott a neve:) a fubu

Tiffauges 2008.08.13. 20:25:59

Szumi, a blogbalatonon olvastam egy másik "nyertes" levelét, aki ugyanott járt és szintén előbb eljött, ők a szagra is panaszkodtak, náluk az ágynemű szőrökkel és hajszálakkal volt tele :))) Borzasztó ez a sok kényes ember, mi?
Persze nem tudjuk mi a teljes igazság, lehet, hogy valahol félúton van.

Szumi 2008.08.13. 20:28:20

Hobbiból járok ki szerelni motorversenyekre egy jól ismert krapeknak. Nos, valamikor idén tavasszal, egy szászországi német városka pályáján voltunk. Estére cudar hideg lett és a szél is erősen fújt. Ilyen időjárásra nem számítottam - a szerelősátorban akartam aludni, de ott rohadt hideg volt. Ezért a felfújható matracom alá betettem a gumimelegítőpárnákat és bekapcsoltam őket. Tüzet nem okoznak, mert 60 foknál kikapcsolnak, meg be, meg ki,meg be. Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy meggyulladok, olan hőség van. Kihúztam a párnákat a konnektorból, visszafeküdtem aludni. Hajnal három körül vacogra ébredtem. Gyorsan visszadugtam a dugvillákat és elmentem sétálni kb. fél órát, hogy megmelegedjen a matrac. Mior visszaértem és lefeküdtem, akkor vettem észre, hogy a matrac mellett áló motor kerekein levő párnákat kapcsoltam be. Újabb séta, újabb alvás, újabb hőguta.
No, ehhez képest ez luxushotel volt.

Szumi 2008.08.13. 20:29:37

herpesz: az FUGU és Japánban van.

Tiffauges 2008.08.13. 20:33:44

Szumi: Nyaralni-e mentél 3 kisgyerekkel a szászországi hidegbe? Nem-e. Ilyen alapon azt is mondhatnám, hogy öregapám a Don-kanyarban a fagyott földön hasalt egész éjjeleket és tüdőbajjal jött haza. Ehhez képest is luxushotel volt ez. Na de hogy jön ide?

Szumi 2008.08.13. 20:37:57

Tiff: igazad van, nem. Eleve egyszerre mindig csak egy kisgyerekem volt - összesen meg kettő van.

Szumi 2008.08.13. 20:41:35

Hét éves voltam, mikor építkeztünk. Nem volt pénz, csak a falakra, nyílászárókra, meg a tetőre. A salakon laktunk egy évig. Mindig, minden poros volt, akárhogy vigyáztunk. A balatont akkor láttam először, mikor már dolgoztam és volt pénzem vonatjegyre. Sikítottam volna örömömben, ha egy ilyen helyre elmehettünk volna.

GolyósToll 2008.08.13. 20:45:17

A Hilton egybe van építve a Westennddel, úgyhogy ott csótányok vannak, nem húgyos matrac. :)

GolyósToll 2008.08.13. 20:47:42

Jah valaki kérdezte; jelen esetben rászoruló az, kai önmagát rászorulónak mondja (pedig nem is), jelen esetben a Jutka. Meg az Erzsike is, akár létezik, akár nem.

Tiffauges 2008.08.13. 20:49:33

Abban abszolút egyetértünk, hogy nem kell a gyereket és környezetét fertőtleníteni, azzal inkább csak rosszat teszünk neki. De nem kell más mocskába se belerakni készakarva. Itt is, mint oly sok esetben az arany középút lenne a helyes.

GolyósToll 2008.08.13. 20:52:35

Benéznék én azért mindegyik hős rárszorulóvédőnél a kanapé mögé.. hátha van akkora dzsuva, mint itt volt:)

LErzsébet 2008.08.13. 20:54:18

Létezem!
Irtam előbb,ha valaki visszaolvas,a megjegyzésemet Jutka levelének kommentjébe írtam!

lopicigaspar 2008.08.13. 20:59:42

Én is létezem. Nekem meg Jutka rokonom :D

Tiffauges 2008.08.13. 21:01:03

Ide létező emberek írnak? :O

LErzsébet 2008.08.13. 21:05:22

Rólam feltételezik itt többen,hogy nem létezem.Lehet kérdezni,e-mailt írni,MSN-en képet nézni.Felajánlottam.Vagy így már nem olyan érdekes?Esetleg igaz is lehet minden amit írtam?

herpesz 2008.08.13. 21:05:47

szumi: akkor most beégtem...

GolyósToll 2008.08.13. 21:10:59

Te Erzsébet, és végülis mennyire volt lepra a hely? Hamár itt vagy. Tudom mit írtál a levélben, na de ez így interktív.

LErzsébet 2008.08.13. 21:13:45

Mondtam MSN-en mutatok képeket is,ha gondoljátok,a padló is jól látszik,mert a matracot fújtuk.Olyan volt amilyennek írtam.Tábori hangulat,ráférne némi felújítás,de tiszta volt.Az ágyneműk kopottak,de mi nem használtuk.Ez is látszik a képeken.És ott volt a Balaton,pár méterre!

LErzsébet 2008.08.13. 21:15:10

Nem luxus,de Mi tényleg nagyon jól éreztük magunkat.Annak is van haszna,ha nincs konyha és a gondnok sem volt emberevő,de komolyan.

GolyósToll 2008.08.13. 21:18:12

No, akkor nagy kosz nem volt, az Erzsike létezik, bárkinek bármi egyéb problémája?

LErzsébet 2008.08.13. 21:18:50

Köszönöm,végre valaki...!

yxcvbnma 2008.08.13. 22:00:23

Kedves Erzsébet!

Elnézését kérem azért mert megkérdőjeleztem létezését:)
Csak túl szép volt a történet, hogy igaz legyen.
Örülök, és gratulálok, hogy ilyen szép nyaralás sikeredett Önöknek.

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.13. 22:09:19

legalabb valaki jol erezte magat

/nekem van olyan fotom, ahol a klotyoba belefagyott a viz, mert a 'falusi turizmus' kereteben nekem kellett volna begyujtani a muzealis cserepkatyhaba, persze nem sikerult, mert nem vittem baltat a favagashoz/
onnet mi is eljottunk, de buli volt minuszba aludni osszebujva a dunna alatt
na az is megerne egy posztot

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.13. 22:14:39

meg volt olyan is hogy negycsillagos panelblokk hotel legfelso szintjen a legkondi meleget fujt es/vagy a konyhai zsirszagot mindezt 2 eves gyerekkel plusz 8 honapos terhesen.
egesz nap lent boldogitottuk a recepciosokat, de ott legalabb huvos volt. telthaznal mit csinaljanak?

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.13. 22:20:54

arrol mar nem is beszelve, amikor az uram treninggatyajaba elt vasaltak a mosodasok /meg mindig latszik :)/
most nyaralni megyek, vagy szart ragni, nem mindegy.

havaj 2008.08.13. 22:32:23

Hudenagyonkamukéró. Szerintem akinek nem esik le kb. a levél felénél az sikeres ember nem lehet.

Mindazonáltal nem az elnök a hibás, hanem a pisispaplanfelelős.
Az elnöknek csak az a dolga, hogy próbálja megmenteni a támogatókat, különben nem lenne munkája.

havaj 2008.08.13. 22:47:22

Huhh. Olvasom a kommenteket, javítanék:
Bármire képes, hogy megtartsa a támogatókat.

nav 2008.08.13. 23:30:25

Ingyé volt Jutkának? Igen.
Akkó Jutka szépen fölkapja a partvist meg a felmosót oszt fölnyalja a padlót. A pisifótot kikeféli, kimossa. Gyereknek meg saller: nemóvasod azajtófeliratot büdöskölök.
Oszt jónapot, nem híton meg óllinkluzív ez ingyé.

pepinko 2008.08.14. 00:21:17

Én még mindig ott ragadtam le, mér nyaralt minden kommentes? Mér vót még a tartalékos is diplomás, autóval, stb. Van aki támogat ilyen alapítványt? Aki ad, szegényebb, mint aki kapja. De ez nem a kapó hibája, az alapítványé, aki megítéli, odaadja. Ja, vagy a nagyrészét lenyúlja úgyis, osztan neki tulképp mindegy ki kapja a kicsit, gazdag-é vagy a szegény.

Spambella 2008.08.14. 01:21:35

Pepinko

A tartalékos biztos alulfizetett tanítónéni, 30 éves Wartburggal vagy Trabanttal. Igy della se sok, kocsi is meg diploma is stimt, nem? :) Ráadásul ha a férje is tanárbácsi, akkor a szabival sem lehetett gond.
Amúgy szerintem az alapítványos csóka odacsörgött a gondnoknak, hogy szobát felnyalni, pofát befogni, cserébe kapsz egy kétdekás kerítésszaggatót.

Montezuma 2008.08.14. 07:54:06

Sokan azzal jönnek, hogy 20-30 éve meg mittudom én mikor régen ők is milyen körülmények között nyaraltak. És?
Kit érdekel? Mi köze annak az egészhez?
Pár száz éve meg barlangban laktak az emberek és bunkóval verték agyon a mamutot. Akkor abban az időben a barlang volt a tuti hely!
Ha most valakit egy barlangban szállásolnának el és kezébe nyomnának egy bunkót, hogy nesze verj agyon egy tehenet majd akkor tudsz enni. Akkor örüljün neki csak azért mert régen ez volt a tuti és senki sem panaszkodott?

Dr.Bio74 2008.08.14. 08:41:41

A gyerek az olyan, hogy belepisil stb. az ágyba. Mosás takarítás, és láss csodát ki alszik benne megint? A gyerek! Ha meg felnő, pont ő fogja forszírozni az ágy, matrac cseréjét, ha emlékképei előjönnek.
A járda meg oljan dolog szerintem, hogy egyik véglete sem elképzelhető, soha nem lesz steril, de nem kéne kutyaszarosnak sem lennie.
A rászorultság pedig egyszerüen nevesíthető lett volna az alapítvány részéről (még ha vitatható is annak helyessége), hogy egyértelmű játékszabályokkal operálhasson.
Kedves Erzsébet, remélem tényleg jól éreztétek magatokat, de jobb lett volna az élménybeszámolót nem a panaszos levélre felépíteni, hanem csak úgy spontán leírni a tapasztaltakat, mert itt a sok szem, sok agy hamar megtalálja a gyenge pontokat.

LErzsébet 2008.08.14. 08:44:24

Nem vagyok alulfizetett pedagógus,hanem rokkantnyugdíja.(sajnos)Ha valaki veszi a fáradságot és elolvassa amiket írtam itt,vagy az Alapítvány blogján,annak már kell,hogy körvonalazódjon a helyzet.Nem akartam ide írni,de most már muszály.Egyedül nevelem a Manómat,mivel édesapja,sulyos betegség után meghalt.A jelenlegi problémámat azért talán már nem kell kiveséznem.Ugyanis sajnálatot azt nem szeretnék kelteni.
Nem árt óvatosnak lenni,Én sem gondoltam,hogy valaha csak egy alapítvány segítégével leszek képes a gyerkőcömet elvinni a Balatonra.
Baj,sajnos mindenkit érhet és akkor bizony,nagyon kell kapaszkodni,hogy a víz színén tudjon maradni az ember.
Továbbra is várom e-mailben azok jelentkezését,akik bővebben kíváncsiak bármire.

LErzsébet 2008.08.14. 08:51:46

Bio 74:
Valóban jól éreztük magunkat.Valóban,csak köszönetet írni,kerestem meg a blogot.Sajnálom,hogy elolvastam az ottani leveleket,hiszen onnatól már persze,hogy azokat is beleszőttem.Talán nem kellett volna.De ilyen vagyok.Bármennyire hihetetlennek tűnik a homárról eddig nem is hallottam.Csak a blogra írtakból következtettem arra,hogy itt gyűrűznek a dolgok.Azért fordulhatot elő,hogy mikor ide találtam a megjegyzésemet Jutka levelének kommentjébe írtam.

Dr.Bio74 2008.08.14. 09:20:28

LErzsébet

Nem kell sajnálni, itt általában korrekt arénában találkoznak a vélemények, néha csak a borospohár hiányzik a kezünkből, vagy ha az se, akkor a koccintás hangja.
A köszönet írást, és a Jutka levelére adott választ taktikailag szét kellett volna választani, mert a homár társadalom látott már érdekes dolgokat.
Leveledben találtam olyan cseleményt, mely Jutka esetében megíratlanná tette volna a történetet, és ez már egy előre mutató eredmény.
A sajnálat pedig egy fontos emberi érzés, mely segítség nyújtásra, önzetlen cselekvésre ösztönöz embereket, mely alapjában pozitív közösségformáló hatású. Nem keverendő a lesajnálással, és a sajnálat hangoztatásával.

pepinko 2008.08.14. 10:43:29

Bio, ott a pont. Egy válveregetés...
Akit sajnálatra szorul, főleg ha "tanút" ember-e szégyenli azt, nem hangoztatja úton-útfélen. De még egy ami rágja az agyam: ha gyűjt egy szervezet rászorulónak, betegnek, és én mégis dobok valamit, nem lennék happy, ha megtudnám, nem rászoruló kapta. Hát no erről sem a lepukkant diplomás, sem a sokat kommentelő nem tehet. De ha az a jelszó:"Aggyanakarászorulónak", akkor az is kapja meg, amit adtak.
Ilyen okoskodo "dejóvótköszömönalapítvány" levél biztos lesz még száz, no de mér nem vót addig egy sem, amíg Jutka és a többi, le nem írta, hogy szarul járt?

LErzsébet 2008.08.14. 10:59:53

pepinko

Ez most már személyeskedés a javából.
Nem kell olyan dolgokat belemagyarázni a megjegyzéseimbe,ami nincs benne.
"tanút"ember,nem "tanút"ember,akinek egy kis esze van,nem szégyenli sem a betegséget,sem a helyzetét,(merthogy nem kereste,csak belekerült)max.nem dicsekszik vele.Láttam Én már olyat is,nem vagyok mai csirke,hogy aki emiatt piszkált másokat,akkora pofont kapott a sorstól,hogy azóta is a porban fetreng.
Mellesleg nem szeretem ha sajnálnak,sőt kifejezetten irritál.Ezt az engem személyesen ismerők nagyon jól tudják,tiszteletben is tartják és nem vagyok hajlandó senkitől eltűrni,hogy olyat írjon rólam,ami nem igaz.

pepinko 2008.08.14. 11:02:28

Önérzetből jeles, csak sok mán a magyarázkodás.

LErzsébet 2008.08.14. 11:11:12

Nemcsak önérzetből,tisztességesből is azt szeretek kapni és ugy is igyekszem élni,több kevesebb sikerrel.
Nem magyarázkodom,csak nem hagyom,ha ok nélkül probálnak bántani.
Megedzett már az élet... ennyi.

O. Erzsébet 2008.08.14. 11:45:42

Tisztelt Irogatós Társaság !

Eddig birtam és nem tovább !

Mint azt már az eredendő blogban is leirtam néha mielőtt valaki ir gondolkodhatna és nem csak a más szemében szálkát keresve a magáéban égtelenkedő gerendától nem látva és a fejében tátongó ürességtől és unalma elűzése érdekében irogatna.

Ha valaki ajándékot kap, - márpedig ez az volt- akkor az nem illik kritizálni! Ha tetszik el kell fogadni ha nem akkor szépen megköszönni és továbbállni de kritizálni nem kell. EZT HIVJÁK ETIKUSNAK ! De mivel itt emberek sem irni sem olykor gondolkodni nem tudnka miért is váRok én el ilyeneket?
Van aki jól érezte magát örüljünk neki! Van aki többre-másra vágyott - volt miből neki- annak ez nem volt jó.
Én ott voltam és még élek nem haltam bele semmiféle nyavaját nem hoztam haza a gyerekeket nem traumás állapotban kellett hazaszállítani az olvasott és látott dolgoktól.
Ha valaki nehéz helyzetbe kerül - mert van ilyen azt nem hiszem, hogy meg kellene kérdőjelezni- sem orvos, sem itélő biró nincs itt tehát fogadjuk el olyannak amilyennek ő leirja. Ám az élet forgandó a most itt kacarászó egyének holnap igencsak maguk alatt lévén sokkal nagyobb bajba lehetnek mint aki most már kifelé az élet naposabb oldalát látva örül annak, hogy él és még a szerettei között tudd lenni.

DE még mielőtt is bárki is egy betűt leütne gondolkodjon ! és fogadjon meg egy röpke mondatot !


NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESSÉL !

Picicica08 2008.08.14. 12:29:34

ez a szoba akkor is hányás volt.Még munkásszállónak is kritikán aluli:-/

ajándék pedig:olyant vegyünk /adjunk másnak amit magunk is szívesen fogadnánk(azaz olyan szinvonalú legyen)

Montezuma 2008.08.14. 12:53:08

O. Erzsébet 2008.08.14. 11:45:42 :

"De mivel itt emberek sem irni sem olykor gondolkodni nem tudnka miért is váRok én el ilyeneket?"

És erre idéznék egy másik mondatodat:

NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESSÉL !

havaj 2008.08.14. 13:07:05

Ne üresfejűzzön itt hölgyem!
Kamu kamu kamu az egész.

Nem kell mentegetőzni, meg hárítgatni, az meg végképp undorító, hogy valaki aszongya hogy az előző család biztos nem volt rászoruló.
Ilyen szobát meg európai ember nem ad bérbe. Senkinek, még rászorulónak se.

havaj 2008.08.14. 13:08:32

Rászorulónak főleg nem

pepinko 2008.08.14. 13:53:09

ÁÁÁÁ! Ezekkel a Bözskékkel sok a baj!

"O. Erzsébet 2008.08.14. 11:45:42
Tisztelt Irogatós Társaság !

Eddig birtam és nem tovább !"


Na de kedvesdrága 2. vagy mit tum én hanyadik Erzsike! Nehogy má kussoltassál! Írhassam má a véleményemet! Nem teszik...ajánlhatok más oldalt!
Ha ez így megy tovább az Alapítvány felveheti az "Erzsike beszámolók Alapítvány" nevet!

Dr. Kix 2008.08.14. 13:56:13

Ezek meg idejönnek és szerecsent mosdatnak.

Hát kedves Erszébetek: a szar akkor is szar marad, ha 1000 ideposztoljátok, hogy nem volt szar. (Kiabálni meg otthon a gyerekekkel, tudod)

pepinko 2008.08.14. 14:05:21

Jövőre a feltételekbe belefoglalják: Automatikus nyertes, aki az Erzsébet nevet viseli!
Ja erről jut eszembe, mondjátok már hol lehet nevet változtatni? Lehetek-e Józsiból én is Erzsike?

GolyósToll 2008.08.14. 14:35:42

pepinko 2008.08.14. 14:05:21
Lehetek-e Józsiból én is Erzsike?

Hogyne pepinko, én többeket is ismerek, akik seperc alatt olyan Erzsikét varázsolnak belőled, hogy többé soha nem lesz aranyérptoblémád:)

De ettől eltekintve nevetséges, amit műveltek. Tudom hogy uanlmas a munkahely, tudom hogy kecsege a főnök, de legalább valami értelmeset ordítanátok már, mindenképpen fel akarjátok dobni... amúgy meg örömmel látom, hogy a fórumozók közül soha senki nem nyaralt még 4-5 csillag alatt, kivéve aki leírta, hogy igen, ráadásul mindenki ingyér ment.

És még mondja valaki, hogy csóró az ószág, mer elmegy a píz segílyre, meg bkv ellenyőrre, meg parkolóbírságra.......

GolyósToll 2008.08.14. 14:38:39

én meg lassan elfelejtek írni, bazz:(

Dr.Bio74 2008.08.14. 14:42:18

Én krva sok csillag alatt nyaraltam sokcor, és majdnem ingyé.

GolyósToll 2008.08.14. 14:43:02

Bio, akkor legközelebb hurcoljad magaddal a Jutkát, meg a porontyait is...

pepinko 2008.08.14. 14:43:04

Elkopott a hegyed te toll...

Dr.Bio74 2008.08.14. 14:44:07

Jutkát viszek, a porontyot meg helyben megoldjuk...

GolyósToll 2008.08.14. 14:45:30

Akkor meg még nagyobb családos lesz, aztán támogathatod, amíg be nem dűltök mind a ketten...

GolyósToll 2008.08.14. 14:47:24

Vagy dőltök (hajoltok, térdeltek, stb.). De így sem rossz.

Dr.Bio74 2008.08.14. 14:49:21

Mi csak akkor dűlűnk bé, ha bérúgunk, de akkor is csak abban az esetben, ha a fekáliás kezünk elcsúszik a falon.. de szoktuk azé egymást támogatni.

GolyósToll 2008.08.14. 14:51:41

Hallgass rám Bio, mindenfajta dűlést csak gumival.

O. Erzsébet 2008.08.14. 14:53:05

pepinkó

Én sem első sem mmásodik sem sokadik nem vagyok csak 1 azok közül akik jól érezték magukat ott ahol jól lehetett.

Azt, hogy kilesz a jövő évi győztes és azokat hogyan is hivják azt én sem tudom megmondani nem is szeretném. Igaz én vállaltam a nevem nem úgy mint sokan mások ! Azt, hogy az alapítvány a továbbiakban milyen néven fut tovább azt majd ők a létrehozók eldöntik, de egy biztos ezzel az elégedetlenséggel nagyon sok családtól nagyon sok lehetőséget el vettek.

Egyebek iránt kiabálni nem szoktam, nem is szeretek. Akit a csendes nyugodt szó nem térít észhez annak minek orditani úgy sem halja.

A jó és a rossz viszont nézőpont és igény kérdése. Én sem, szeretem a koszt és a rendetlenséget de attól még el tudok fogadni dolgokat.

De ha ezt nézem miért viszik a szülők a játszótérre játszani a gyereket? bizony bizony a homokba és a játékokra odapisil a szomszéd kutyája, macskája. Ja az nem kosz és nem is büdi? De még mielőtt azt képzelnétek álatellenes vagyok szólok 2 kutyám és 4 cicám van !
igaz mindenkinek van helye. kinek a lakásban kinek a lakáson kivül. Ja de azt sem szoktam szaglászni hová is pisiltek az udvaron mert ha úgy tetszik, és tisztának találom a fűvet hát bizony bizony még pléd nélkül is leülök.

LErzsébet 2008.08.14. 14:53:17

Először az volt a baj velem,hogy írtam.
Aztán az,hogy nem létezem,jobban mondva,hogy mégis létezem.
Aztán sorban minden,amibe bele lehet kötni.
Most meg az,hogy Erzsébet vagyok.
Azért arról csak nem tehetek,hogy valaki mást is így hívnak.
Egyet kérdeznék azoktól akik látatlanba olyan jól tudják,milyen helyen voltam Én.
Miért nem akarják látni a képeket?Azért nem teszem ide föl mert rajta vagyunk a gyerkőccel együtt,de látszik a padló,az ágyak.Mi az nyaralásunk mozzanatait fényképeztük,nem a szobát.Miért nem írtak e-mailt?Igy anonim módon egyszerűbb ugye?Igy jó bátornak lenni!
De a konkrétumoktól azért jó elhatárolódni,mert akkor már nincs mibe belekötni.

Dr.Bio74 2008.08.14. 14:58:38

Elnézést LErzsébet, de nem hagyhatom ki:
Sapka van önön?

Toll

Természetesen, radiál 205/80 R16.

GolyósToll 2008.08.14. 15:00:04

Nyugimár Erzsike, ne vedd komolyan. Csak marhulunk. Van pár vehemens barom, aki komolyan veszi, nade az egyszerű lelkek ellen nincs orvosság, pláne amióta betiltották a kalasnyikov köztéren való szabadfelhasznását...

A homar meg tipikusan azok gyűjtőhelye, akik 1.egyszerűek, 2. unatkoznak, 3. élő ellenérvek a 'mindenkit tanítsunk meg olvasni' ötletére, 4. rosszindulatú, megkeseredett lúzerek, akik mindenbe beleakadnak.

Szal ne aggódj, nem Veled van a baj. ;)

GolyósToll 2008.08.14. 15:01:30

Bio, nem mindegy? Úgysem fürstszűrős.

LErzsébet 2008.08.14. 15:01:40

Bio74

Miért lenne ebben a melegben.Egyébként még a kalapot sem szeretm,nemhogy a sapkát.
És ha a kérdés arra irányult,amire gondolok,ha tetszik,ha nem, nőből vagyok.Esetleg kérhetek orvosi igazolást is.Az nem is rossz,tuti beleköt valaki.

LErzsébet 2008.08.14. 15:03:26

GolyósToll,köszönöm.
Egyébként,ha lenne sapka,az sem arra kellene,hogy összetartsa a fejemet.Az megy nálam automatikusan is.

Dr.Bio74 2008.08.14. 15:06:07

Golyós

Te is tipikus vagy?:)
Oszt melyik főcsoportból?

Dr.Bio74 2008.08.14. 15:12:37

Erzsébet, az Ön fejével nincs semmi probléma, csak a megfelelő viccre kell asszociálni.

LErzsébet 2008.08.14. 15:16:38

Értettem kéremszépen,igyekszem aklimalizálódni.

GolyósToll 2008.08.14. 15:21:54

Mi a franc az a Csigaparlament?

pepinko 2008.08.14. 15:22:49

Kár h EDE nem kommentelt ennyit, mikó őt szapultuk. Ez a nagy magyarázkodás... Golyós pedig biztos h fizetett alapítváyi, megkapja a koszos kecót ingyé.

Csakhogy nehogy emlékké vájjék EDÉ-m, írtam róla:

EDE nem rebesgetett ellenérveket. Sem ezt:létezem, létezem! Megnézte eme helyet. S erre ezt felelte:
-Fene bele, kellett ez nekem? Ezennel rendes leszek, nesztek, nektek engedem kedvenc helyem.Legyetek benne, de ne rendetlenkedjetek!

pepinko 2008.08.14. 15:24:55

Golyós TEEE! Sok csiga ülésezik a házában, a főmufti a csupasz...

LErzsébet 2008.08.14. 15:28:37

Csigaparlament?
Arról is tudok képet mutatni.
Benne volt valamikor a Rózsa műsorában.Egy miskolci asszony készítette,7 évig a parlament mását csigaházakból.De nem ám akármilyenekből,hanem egyforma pici házakból.
Nagyon csúcs!

GolyósToll 2008.08.14. 15:39:05

Bio74 2008.08.14. 15:06:07
Golyós

Te is tipikus vagy?:)
Oszt melyik főcsoportból?

Persze, Bio. Hát nem nyilvánvaló?

Dilbert 2008.08.15. 08:53:54

No, vegigolvastam ismetelten az osszes hozzaszolast.
Javaslom, hogy Golyostoll, Szumi es egy onkent jelentkezo tarsainknak dobjunk ossze egy egyhetes nyaralast - nekik INGYEN, ajandekba - , hogy szemelyesen kivizsgalhassak vegre az emlitett szallason uralkodo korulmenyeket, es objektiv modon beszamolhassanak rola. Valoban olyan rossz-e, mint Jutka irta, vagy abszolut elfogadhato, mint Erzsebet allitja. Persze, az objektivitas erdekeben az elozoleg odaszolo telefonalgatast mellozzuk, ugyanazokat a korulmenyeket kerjuk, amiben az elso posztolo is reszesult.
A bevetelek korrekt kezelese erdekeben pedig letrehoznek egy Alapitvanyt.

GolyósToll 2008.08.15. 10:48:03

Dilbert, te teljesen hülye vagy, nem tudom, mondták-e már neked...

A nyaralásotokat kihagyom, egyrészt nem vagyok rászorulva, sztem a Szumi sem, másrészt a kedvenc megboldogult sznob kapcsolatomnak köszönhetően megtanultam, hogy sátorozni csak 4, de maximum 5 csillag alatt érdemes, minden más társastevékenységgel egyetemben.

Az alapítványos ötletemet meg ne nyújjad lefele, mer' szétüttete' a szájadat vazze', felfogtade' hogy az az én lém, vazze'?. :DDDDDD

(a korlátolt szövegértési készségű blogolók ritkítása is benne lesz a profilban, szerintem szívesen adakznak majd rá sokan, én meg jól megyek nyaralni a kajmánokhoz. És viszem Erzsikét is, mert jó fej. A Jutkát nem. Téged sem.).

Szumi 2008.08.15. 11:06:36

Dilbert: Megyek! Hova kell menni? Mikor indulhatok? Remélem, Golóstoll jó nő! :)

pepinko 2008.08.15. 12:04:27

Na még egy utsó össz:
1. Jutka nem ajándékot kapott, NYERT mert sokat kommentelt. Nem vót hát rászoruló annyira. Így akik az Ajándék lónak ne nézden lovagolnak, elbuktak. Ha bárki itten nyer egy verdát, és vigyorgó pofával megy érte, de nincs alatta kerék, szar a motor és még a szélvédő is szét van verve, rajta marad a gambáján a vigyor? Ha igen, akkor egy hülye.
2. "kedvesdrága" Erzsikének is igaza van végülis, mert ő AJÁNDÉKOT kapott, itt mán jó a ló példa, nem kommentelt, "rászorult vót", ráadásul tartalékos, ami méginkább szélesíthette "édesdrágs" mosolyát.

A két hölgyet összehasonlítani, olyan, mint Makó meg a Jeruzsálem.

Dr.Bio74 2008.08.15. 13:43:19

GolyósToll nőnemű?

Dilbert 2008.08.15. 15:05:51

Golyostoll, eddig csak te, neked kulon koszonom. :)
Amugy nem ertelek man telleg. Aszondod, hogy mit kritizaltak a szallast, ajandek vot. Aztan most jossz itt a 4 meg 5 csillaggal, hogy alabb nem adod.
Mostan akkor te miert szolsz bele, hogy Jutkanak teccet-e vagy sem?

Picinyt megijedtem most a fenyegetestol, most atgondolom az alapitvanyi ugyet...

Szumi, legalabb rad szamithatok.

Golyos, nyilatkozz, no-e vagy-e vagy sem?

GolyósToll 2008.08.15. 19:01:09

Dilbert, nem bízom benned, meg szégyenlős is vagyok. De tudod mit, borulj térdre előttem, és bizonyítsd, hogy őszintén szeretsz. Aztán akkor majd megmutatom. :)

ui.; ajándékba nem nyaralok.

monoki 2008.08.16. 18:35:52

Szerintem O.Erzsébetnek van igaza: ha az ember egy ingyen nyaralást elfogad, és amit kap, az nem tetszik neki, akkor megköszöni és távozik. (A Balatonon nem gond szobát találni, pláne, ha az embernek van üdülési csekkje. Max egy kicsit rövidebbre veszik, azt a gyerekek is megértik, hogy inkább másutt a szokásos színvonalon, mint az eredetileg tervezett helyen.)

De ha mindenképpen figyelmeztetni akarja sorstársait, akik hozzá hasonlóan "igényesek", akkor még mindig írhat pár mondatot a honlapra - ha tud írni, akkor 2-3 mondattal hazavágja a lelkesedést, nem kell ahhoz ilyen hosszú litánia. Csak hát a jelek szerint a sértett Jutka írni nem tud, csak odamondogatni botrányt csinálni.
Miből is?
Én úgy nézem, hogy a nagy semmiből. Egy rosszul sikerült lefölözési próbálkozásból.

Nyugat-Európában egy csomó országban laktam ennél sokkal rosszabb szállodákban (nem ingyen), az egyetemen meg 5 évet húztam le ennél alighanem rosszabb helyen. Kitakarítottunk és jól éreztük magunkat! Ha a Balaton meg a gyerekek nagy élménye lett volna a lényeg, akkor szerintem nekik is ezt kellett volna csinálni.

pleasantry 2008.08.16. 19:07:17

igen, mindenki olvassa a homart, az alapitvany, az udulo vezetoje, az osszes raszorulo csalad, mindenki. szerintem meg ede is. EDE!!!!! bocsanat.

nekem ez a level reszletes valasz az elozore. buzlik csoppet.

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.16. 22:49:39

ja még annyit, hogy Jucus nyerte! fogjátok már fel.
ha nyersz valamit, nem kapod ingye, kicsit tobbet varsz nem. /ugyanitt sator lakoautora cserelheto/

Tutanhamon 2008.08.17. 00:08:46

Ajándék pisinek ne nézd a fogát!

pepinko 2008.08.17. 00:26:04


Kampfer neje 2008.08.16. 22:44:00

A pofám leszakad wazze! Megszűnik a zalapítvány? Egyetértek veled, tényleg nem zörög a haraszt...

pepinko 2008.08.17. 00:28:31

A francaba a sok reklamálóval, esztán mán EDE sem adja a nyaralóját? :DDD

Tony Almeida 2008.08.17. 11:38:26

:) Mi is nyaraltunk ennél vacakabb szálláson, ráadásul pénzért..De a fő az olcsóság volt, inkább strandbelépőre költöttük a kevés pízünket anno. (harkányban voltunk a nejemmel).

Eszembe sem jutott hőbörögni, mivel tudhattuk, milyen lesz a kéró (500 Ft/éjszaka a szállás). És nem járt mellé semmiféle plusz cucc. Úgy voltunk, hogy: a szálláson úgyis csak alszunk, reggel el, este haza, közben egész nap strand, meg séta, kirándulgatás...és nem éreztem magam igénytelennek a szállás miatt. Igaz, volt saját zuhanyzó, amit a párom 10 perc alatt kidomesztozott (wazeg, nyaralás alatt takarítani, pfujj!!!)

Tony Almeida 2008.08.17. 11:39:40

Mégvmi: kár, hogy az Alapítvány pont egy hülye nyafka p*csa miatt fejezi be a működését...biztos vagyok benne, hogy a valóban rászoruló családok örömmel vették igénybe a lehetőséget.

LErzsébet 2008.08.17. 11:55:32

pepinko

Megszűnik az alapítvány?
Honnan az infod?
Ha igaz,nem nagyon csodálkozom,azok után,amiket írtak róla.Személy szerint nagyon sajnálom.Meg vagyok győződve,nem vagyok ezzel egyedül.
Azért feltennék pár kérdést.
1.Valaki megkérdezte-e(engem is beleértve,mert Én nem)az alapítvány bármelyik munkatársát,hogy tevékenységük alatt ugyan hány család,gyerekőc nyaralt ingyen?Mennyi köszönőlevelet,szót,esetleg kritikát kaptak?
2.Mennyi időt szántak napi munkájuk és család mellet azért,hogy segíthessenek?
3.Lesz-e közülünk akár egy ember is,aki azt mondja,jó akkor most hozzunk létre egy alapítványt és csináljuk,jobban mint Ők?(mert azért valljuk be Őket most kicsit(?) meghurcolták,véleményem szerint alaptalanul)
4.Ha valóban megszűnnek, az elkövetkezendő években,hány gyerek sóvárog a nyaralás után,azok közül,akiknek ők segíteni tudtak volna?

Csak azok munkájába lehet belekötni,akik dolgoznak!
Gondolkozni kellene EMBEREK!

Mérgezett fülü teszkós szatyor 2008.08.17. 12:43:29

azert van az embereknek tele a hocipojuk az alapitvanyokkal, mert sokat csalnak, pl a multkor a blazsik gyereknek gyujtottek 1,3 millat, erre anyuka kapott belole 250 e-t, mondvan a tobbi mukodesi koltseg. hat a jqa!!!! FONTOS !!! adakozz kozvetlenul.

anikó152 2008.08.19. 09:07:55

istvánné 2008.08.19. 08:54:13
Sziasztok! Most jöhet a beszámolóm! Amikor megérkeztünk Szepezdre Ica néni és Ágika fogadott bennünket nagyon kedvesen.Ledobáltuk a böröndöket és már 3 percmúlva a balcsiba ugráltak a gyerekek. A szállásunk a szobáink a füröszoba és az ágynemü is makulátlan tiszta volt!!!!!!!!!!!!!!Készitettem fotokat telefonnal is és géppel is. A mai napon felteszem a telefonos képeket! A többit pedig ha elöhivatom.Tehát Fürdés után vissza a szállóra ahol megismerkedtünk sérült gyerekekkel a játszoszobába.A játszoszoba hatalmas nagy van benne biliárd asztal pinpongasztal .Sok gyerek játszhat benne rosszidö esetén.A hütönk kifogástalanul müködött soha semmi nem tünt el belöle.Összebarátkoztunk az ott nyaralócsaládokkal együtt mentünk a faluba vendégszereplö Pécsi Márkus szinház társulstának,János vitéz cimü elöadására is.Aztán voltunk a Tapolcai társulat elöadásán Rock operákkal MAGYAR NEMZET sorsának bemutatásán.Az alapitvání jovoltábol voltunk Balatonfüzfön bobozniami feledhetetlen élmény volt.Voltunk Balatonfüreden sétahajokázni.Voltunk Tihanyba megnéztük az apátságot mondanom sem kell az alapitvány adta a belépöket. Voltunk a galérius fürdöbe siofokon voltunk Füzfön cirkuszba amire természetesen az alapitvány biztositotta a jegyeket.Aszálláson vidáman teltek az esték sok értékes barátra tettek szert a gyerekeim. Nem értem miért kellet jutkának ezt a rágalom hadjáratot elinditani az alapitvány ellen? Senki sem kényszeritette erre a nyaralásra?!!!!!!!!!Személyesen találkoztunk Bánki Károllyal és családjával Szepezden. Nagyon kedves inteligens ember! Kaptunk pezsgöt kávét balatonszeletet sio rostoslevet,sapkákat kulcstatókat strandlabdákat ajándékba az alapitványtol.Ö mondta szomoruan,hogy az ilyen jutkafélék miatt jövöre nem lesz nyaraltatás tehát jutkának köszönheti sok száz család,hogy a gyerekük nem láthatja a balatont

anikó152 2008.08.19. 09:15:35

Sziasztok! Sajnos igaz az alapitvány megfog szünni jutka rágalom hadjárata miatt! Sok száz gyerek madad le az utolsó esélyröl amit az alapitvány nyujthatott volna nekik. Ha feltöltjük a képeket meglátjátok milyen boldogan és vidáman nyaralt a családom!Ja és mellesleg mikor eljöttünk egy dzyudo szakosztály jött a helyünkre,velünk pedig fogyatékos állami gondozott gyerekek nyaraltak!!!!!!!!! ja nekik is jö volt a pisis ágynemü csak jutkának akinaek lengyelbe nyaral a fia és hozzánk hajduszoboszlora járnak ozdrol nyaralni, találtam egy csomo képet a családjárol a neten amint a mediterrán tengerpartunkon pancsizik a családja!Az ilyen mért tolakszik közzénk nyaralni! Suba a subűhoz guba a gubához.Ujságirok hada lepte el az alapitványt!Egy ilxen jutkaféle miatt szünik meg az alapitvány. Szégyen gyalázat!!!!!!!!!!4

anikó152 2008.08.24. 06:16:52

Úgy látom jutka felkavarta a szart és némán mered a blogra de írni nem mer!Vagy talán egy új alapítvány létrehozásán fáradozik?Ö nyaraltatja jövöre a gyerekeket az Ózdi lakásán,vagy a balatonon?Remélem azok a gyerekek akik jutka miatt nem tudnak jövöre nyaralni a megszünt alapítvány miatt,nagyon jól fogják érezni magukat jutka rezidenciájában!Milyen programokkal várod a nálad nyaraló nagycsaládokat? És az apukák tényleg nem ihatnak majd meg nállad a kertben egy sört sem,nehogy kocsma jelleget adjanak a nyaralásnak? Írhatnál már ,hisz egy egész ország várja válaszod!Ha már megutáltattad magad az országgal elöbújhatnál az odudból!Eleinte nagy hévvel irkáltál..talán kifogyott a tinta a tollatból kavarógép királykisasszony!Remélem válaszolsz..ja ás javitsd ki kérlek nyilvánoson a helyesírásihibáimat!A te hibáidat amit elkövettél a szegény gyerekek ellen mikor javítod ki?

anikó152 2008.08.25. 11:21:44

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK
2008.08.25. 08:35 blogbalaton
Kedves nyaralók!

A Balaton Aranykora Alapítvány ingyenes üdültetés

programjában idén is több, mint 50 család vett részt,

az utolsó turnus tegnap távozott Balatonszepezdről.

A nagycsaládosoknak, rászorulóknak négy éve indított programban mintegy 200 család,

több, mint 1000 fővel vett részt. A sok gratuláció és köszönet mellett idén először

érkezett negatív visszajelzés, mely a szabad vélemény nyilvánításon túllépve sajnos egy

lejárató kampányba, és súlyos rágalomhadjáratba csapott át, ezért az alapítvány kurátorai úgy döntöttek, hogy többet nem szervezik meg az ingyenes üdültetést.

Kérjük, hogy élménybeszámolóikat, észrevételeiket tegyék közzé és ha készültek

fényképek a balatoninyaralas@freemail.hu címre küldjék el, amennyiben szeretnék ha itt a

blogon is megjelenjen.

További sok sikert és jó egészséget kívánunk minden kedves idei és korábbi nyaralóinknak.

Üdvözlettel: Dr. Szabó Leventéné, Nagy Kornélia és Bánki Károly

a Balaton Aranykora Alapítvány kuratóriuma
sajnos az ózdi némberjutka miatt szertefoszlott sok száz család egyetlen esélye a balatoni nyaralásról!Felháboritó példátlan gaztett!Hogy számolsz el jutka a lelkiismerteddel? Még mindig lapulsz te kis p....kány! KAVARÓGÉP!ÓZD SZÉGYENE!

anikó152 2008.08.26. 11:27:53

kepfeltoltes.hu/080825/K_p0084_w
ww
.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0104_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/080825/K_p0176_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kattints a linkre vagy másold be a keresöbe! A balatonszepezdi nyaralásunk képei!Nagyon boldogok és szerencsések vagyunk ,hogy a balatonon üdülhettünk a családunkkal. Én is kommentezésem miatt kaptam a nyaralást de nekem és családomnak tökéletesen megfelelt.

anikó152 2008.08.26. 11:34:13

Majd töltök fel képeket a szállóról,ha a fotokat elöhivják, amint látjátok a mellékelt képen anyukám és lányom a tásalgóban ül.Szép tiszta rendezett környezetbe!Szánom jutkát amiért elinditotta ezt a rágalom hadjáratot zsoltikával együtt,aki lapul mint az a bizonyos sz.r a fübe!Egyik sem mer kiálni és harsogni a maga igazát,ez is azt bizonyitja hogy szemenszedett hazugság volt amit itt összeirtak!Ja kérem aki 4 csillagos szállodákhoz van szokva az ne pofátlankodjon be a nagycsaládosok régi volt szot-vagy úttörötáborból kialakított szálláshelyére!
süti beállítások módosítása