Tékozló Homár

Re: Re: Bizonyíték nélkül vádol lopással a győri kábelszolgáltató - A Naiv Ügyfél bemondja a rekontrát

2009.06.26. 01:56 | szily | komment

Fantasztikus fordulatokat tartogat még a győri Kábelgate. Aki nem olvasta volna: Ádámot a helyi kábelszolgáltató műsorlopással gyanúsította, mert a kábelszekrényben az ő végződésénél a szűrő drágább díjcsomagot engedélyezett, mint amire előfizetett. Ádám azt mondja, ő nem buherált, hanem hónapokkal korábban díjcsomagot váltott lefelé, csak a cég szerelői elfelejtették átállítani a szűrőjét. Ádám sérelmezte, hogy a szolgáltató bármiféle bizonyíték nélkül vádolja.

A Vidanet nemsokára svungos levéllel próbálta földbe döngölni levélírónkat: azt állították, hogy névvel-címmel tett lakossági bejelentés alapján szálltak ki, és hogy Ádám nehogy buherált, de ezt pénzért más lakóknak is felajánlotta.

Most itt a rekontra: Ádám felfedi, hogy eddig szándékosan nem árult el egy alapvetően fontos tényt, hogy kiugrassa a nyulat a bokorból. Az ütőkártya az, hogy olvasónk nem lakik a házban, fél éve nem is járt ott, csak a számla jön az ő nevére, de maga a lakás üresen áll, senki nem néz benne tévét, így értelme sem lenne csatornákat lopnia.

Ádám levele a hajtás után olvasható:


Én írtam Önöknek a Vidanetes ügyben és a mai napon olvastam a T. szolgáltató válaszlevelét. És mivel úgy veszem észre, hogy nemcsak a Vidanet, nemcsak a T. posztolók, hanem Önök is kételkednek a hitelességemben és az ártatlanságomban, a következő választ adnám, melyet kérem tegyenek közzé, tisztázásom céljából.

Egyértelmű bizonyítékom van arra, hogy csak a Vidaneten belülről jöhetett a "feljelentés", mert kizárólag ott a cégnél tudnak olyat "rólam", amit ott az adott házban senki más. Ez pedig egy nagyon lényeges dolog, amit eddig elhallgattam, nem véletlenül, ugyanis kiváncsi voltam a T. szolgáltató reakciójára. Az adott lakásban NEM én lakom, az adott lakáshoz nekem semmi közöm nincs sem jogi, sem egyéb értelemben, az adott házban emiatt nem ismer senki, sem a lakók, sem a közös képviselő, nevem kiírva sehol nem szerepel, az adott házban és lakásban, több, mint fél éve nem jártam. Az adott lakáshoz nekem egy közöm van: a nevemen szerepel a Vidanet kábeltévé előfizetés, viszont a számlák nem oda érkeznek. Ezt pedig egy valaki tudhatja: a Vidanet Zrt. Tehát ezügyben egy helyről érkezhetett a "feljelentés": a Vidanet Zrt egyik alkalmazottja/vezetője részéről. Így mivel ott nem ismer senki, ezért a házból senki fel nem jelenthetett.

Természetesen ezzel nem bizonyítottam azt be, hogy nem loptam a jelet, de mivel a lakás hónapok óta üres és nem lakja senki(azelőtt sem én laktam ott), így értelmetlen lett volna lopni a kábeltévét, úgy hiszem ezek után nem nekem kell bizonyítani az ártatlanságomat és azt, hogy melyik fél hibázott.

Természetesen a mai napig a szolgáltató részéről egy levél, e-mail, telefon sem érkezett, hogy fáradjak be, és megmutatják az ellenem felhozott bizonyítékokat, gondolom nem véletlenül, mivel ilyen nem létezik.
Ezek után mindenesetre úgy érzem, ezzel a történettel méltóképp bebizonyíthattam, hogy az ügyben ki a bűnös és ki az ártatlan és ma Magyarországon hogyan és miképp hurcolhat meg egy szolgáltató egy ártatlan ügyfelet a saját hibáját el nem ismerve.

Üdvözlettel:
Ádám
 

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stab 2009.06.26. 03:35:46

"Ez pedig egy nagyon lényeges dolog, amit eddig elhallgattam, nem véletlenül, ugyanis kiváncsi voltam a T. szolgáltató reakciójára."

némi formai hibát fedeztem fel, helyesen így van :

"Ez FONTOSCH dolog, amit eddig elhallgattam, nem véletlenül, ugyanis kiváncsi voltam a T. szolgáltató reakciójára.

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2009.06.26. 03:36:12

Na akkor a téma túl is van tárgyalva... Mit szóltok Jacko-hoz? Igaz nem voltam rajongója, de azért sajnáltam meg sajnálom is szerencsétlent. :(

Megdobbent 2009.06.26. 05:25:21

@gabe80211g: Wow, lattam az eredetit, lattam a vida valaszat, de ez elkerulte a figyelmem :( Es akkor ez hogy is van? Merthogy az eredeti levelben nem ilyesmivel vadoltak, hogy "nem eleg, hogy lop, meg masoknak is elintezi a suskust". Szoval nem kerek mar ez az egesz, randabb mint az a kurvaidiota francia sizos faszsag volt korabban.

Megdobbent 2009.06.26. 05:28:42

Na olvastam most direkt elorol az eredetit, a re-t es re:re-t. Egyikben sem latok semmilyen feljelento levelet. Bazdmeg csak az en 2 gepemen nem latszik? Vagy olvassak el 1000 kommentet, hatha ott van? Pfff.

EnZsolt 2009.06.26. 05:50:50

Húúú báz, ha ezek után kiderül, hogy a VidaNet vezetője az apja Luke-nak, izé Ádámnak, akkor tényleg befosok :O

Kérdem én, fél éve nem lakik senki abban a lakásban, csak jön a számla a VidaNettől. Hát ennyire sokba kerül felmondani egy szerződést, hogy nem éri meg? Az kemény.

És mégis mi ez? Előtte sem ő lakott ott. Akkor ki? Rokon? Vagy ki van adva a lakás? Lehet, hogy azok buheráltak? És mivel Ádámnak jön a számla, ezért őt gyanúsítják?

Válaszokat akarok!!!! Ez PFHONTHOSSSCCHHH!

Jacko R.I.P. :'(

2009.06.26. 06:19:13

Az ügy szempontjából talán lényegtelen, de egy hónapok óta üres lakásba miért kell kábeltévé? Hűségszerződés?

2009.06.26. 06:20:37

Előbb olvas, utána beír, előbb olvas, utána beír. Oké megjegyeztem.

EÖ (törölt) 2009.06.26. 06:28:42

Kálámbó kalandjai a vidanettel
Szerintem a kertész lopja a tévéadást

sok sikert kálámbó sztrovacsek, mindent nekik kell hitelt érdemlően bizonyítani, azt meg úgysem tudják

MissMarple 2009.06.26. 07:04:48

@EnZsolt: Anyámék is örököltek egy lakást pár éve. Üres volt, de fizették a vezetékes telefont, kábel tévét igaz valami minimál díjat, hátha így jobban el lehet adni. Nem ők gondolták így, az ügyfélszolgálaton beszélték rá őket erre a megoldásra. Végül is 70 évesen elég sok mindent elhisz az ember. Lehet Ádám ki szeretné adni a lakást valamikor, és akkor nem kell bérlőnek ezzel bajlódni. Vagy nem tudom.

pizsama 2009.06.26. 07:10:12

Ádám, hadd idézek a leveledből: "és mivel digitális settopboxon nézem az adást és ott letiltották az általam nézni nem jogosult csatornákat..."

Most akkor nézed, vagy nem nézed?

Secnir 2009.06.26. 07:14:06

@MissMarple:
ott a pont
mi is úgy adtuk el a lakást, hogy be volt vezetve a kábeltv, telefon stb.
igaz, mindkettő minimálcsomaggal (összhavidíj vmi 2000 ft), a vevő, ha akarja, nagyobb csomagra vált, oszt napot. de nem neki kell a bekötéssel szarakodnia (35e huf), és ezért bármi árat megadna. ezért tudtuk 500e huf-al drágábban adni.
Sün!
kéretik a két másik posztból visszavonatni a címet. csak vidanet, köszönjük.

Secnir 2009.06.26. 07:15:33

@pizsama:
vedd az adást, azért írt ilyeneket, hogy kiugrassza a nyulat (a vidanetet) a bokorból (az ügyfélszolgálatból).

É2I 2009.06.26. 07:20:12

Egyre nagyobb fotoshop.
Meg van az adobe ellenfele?
;)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.06.26. 07:38:49

Stirlizt hosszan nézegette a kábeltévé szűrőjét a dobozban.
- Müller. Gondolta Stirlizt.
- Strirlitz. Gondolta Müller.
- Anyátok! Mondta a Vidanet.

gftamas 2009.06.26. 07:51:17

Nekem ez az egész történet bűzlik. Mindkét oldalról...

EÖ (törölt) 2009.06.26. 08:03:34

@Nelson Mandula: :D

Nelson! - gondolta Egyéves.
Egyéves! - gondolta Nelson.
Ugyanazok! - gondolta egy Homáros.

Szűcslaci 2009.06.26. 08:10:16

T.Cég!
Kérem, hogy az ellenem folyó eljárást újólag felmerült, bűnösségemet kizáró bizonyítékok miatt megszüntetni szíveskedjenek. Kérelmemhez csatolom a 2006 június 18.-i keltezésű halotti bizonyítványom.

PioDVD 2009.06.26. 08:10:56

Emberek, figyeljetek már oda, mit is ír Ádámka:
"Egyértelmű bizonyítékom van arra, hogy csak a Vidaneten belülről jöhetett a "feljelentés", mert kizárólag ott a cégnél tudnak olyat "rólam", amit ott az adott házban senki más.
...
Az adott lakáshoz nekem egy közöm van: a nevemen szerepel a Vidanet kábeltévé előfizetés"

Mit is bizonyít Ádámka? Egy jó, nagy semmit.

Levél jött, kimentek, ellenőriztek, 4/25-nél lopást találtak, visszamentek, 4/25 szerződését kikeresték, előfizetőnek levelet kiküldték. Miért is kellett volna ehhez belső levél?

Utálom, ha átverik a népet (amiről szól a blog), de azt is, mikor mindenféle faszságokat találnak ki egyesek. Vagy legalább némi gógyijuk lenne, hogy ne buktassák magukat. (Szép ez a settopbox-os bukta is.)

pizsama 2009.06.26. 08:15:10

@Secnir:
Ádám: "így mivel ott nem ismer senki, ezért a házból senki fel nem jelenthetett."

Vidanet: "A ViDaNet Zrt. ezen előfizetők mindegyikének figyelmét, köztük N.Á-ét is felhívta arra, hogy az adott állapotot jogosulatlan vételezésnek hívják, és ennek következménye lehet a díjkülönbözetek megtérítésre irányuló szolgáltatói igény érvényesítése, sőt, szabálysértési eljárás megindítása is. A ViDaNet Zrt. a levélben kérte az előfizetők együttműködését a jövőbeni hasonló esetek elkerülésére.

Sem a közzétett levél, sem bármely más levelezés, irat nem tartalmaz arra való utalást, hogy bármely előfizetőt a ViDaNet Zrt. lopással, vagy más bűncselekmény elkövetésével vádolt volna meg. A jogosulatlan vételezés nem a szolgáltató vagy az előfizető véleményének, értékelésének kérdése, hanem műszakilag dokumentálható ténykérdés."

Na, most ha jól olvasom, akkor a bejelentés nem személy szerint Ádám ellen irányult, csak hát Ádám előfizetéséhez tartozó kábelt is mahinálva találták, és úgy gondolták, szólnak neki, hogy ugyan tisztázzák már az ügyet (lehet telefonos megkeresés jobb lett volna, vagy legalábbis másmilyen hangvételű levél)! Ádámnak azon kéne felháborodnia, hogy valaki az ő előfizetésével mahinál, és együttműködnie a szolgáltatóval, hogy - ahogy a Vidanet is írja - többé ilyen ne forduljon elő!

2009.06.26. 08:37:11

Aztán ugyan mi oka van a szolgáltatónak, hogy nekiálljon téged meghurcolászni, segíts már kitalálni ...?
Nem gondolod, hogy a feljelentő csak lakásszámokat adott meg a cégnek? Az a lakótárs, aki "érdekeseket" mondott az illegális átkötözésekről pénz ellenében, rólad, vajon miért tette volna?
Gondolom, ha senki sem lakja a lakást, a logikus az lenne, hogy szüneteltetve legyen a szolgáltatás, de legalábbis a legkisebb csomagban legyen.
Sok itt a cukor és kevés a bácsi. Nagyon sántít, erőltetett és rosszindulatú a sztorid. Tképpen a semmire kaptad fel a vizet és kezdtél anyázni, aztán meg kavarod a szart ezerrel. Mit akarsz elérni, mi a célod? Én 300km.-re lakok tőled, de úgy látom, téged felbérelt a konkurrencia.

2009.06.26. 08:41:11

"Ezt a feljelentést a Vidanet szerint egyik szomszéd írta, ahogy a sztoriból kiderül, viszont csak a Vidanetből valaki csinálhatta."

Ezt csak a "kedves" ügyfél állítja, akit rossz csomagban találtak harmadmagával és gyakorlatilag alap nélkül kapta fel a vizet. Normális esetben ilyenkor a delikvens kussol és felejt.
Akinek meg ég a háza, az pattog, mint látod.
Csak ő állítja azt, hogy öt ott senki sem ismeri. Baromság. Egy lépcsőházban olyan nincs, hogy a lakók jelentős része ne tudná, ki egy lakás tulajdonosa, akár ott van az, akár nincs. Gondolj csak a közös képviselőre, aki tutira tudja. meg a többiek is. Simlis ez a fazon, de nagyon, nehogy már bedőljetek neki.

Bodzaszedő Manager (törölt) 2009.06.26. 08:53:24

Nekem erről az egészről a régi jó hőskor jut eszembe, 1988-ban tizenkét évesen irigykedve láttam, hogy a szemben lévő sorházba behúzzák a kábelt, de a mi oldalunkra valamilyen okból nem csinálták meg. Egy jóindulatú szerelő segített ki, a junyoszty tv-m antennájára szerkesztett nekem egy "parabola" irányvevőt, egy műanyag lábosfedőt beburkolt alufóliával, középen átfúrta, és ráhúzta az antennára. a kábel árnyékolás nélküli volt, ezért - igaz nagyon szemcsésen- de tudtam nézni a sky channel -en a HE-Man meg egyéb okos nyugati rajzfilmeket, jött is hozzám a többi proligyerek, nagy volt a vigasság. Aztán elköltöztünk nyugatra...

potha 2009.06.26. 08:54:05

@gabe80211g: Ezt én nem olvastam, de ha ilyen szar szemét alakok vannak Mo-n aki így felnyomja ilyen szarságért a másikat, az pusztuljon meg...

Hogy lehet valaki ennyire alulmaradott értelmileg???

Törném kezét-lábát ha feljelentgetne...

persze ,holnap meg majd feljelent a szomszéd mert tudni véli hogy én biztos torrentezek, és illegális filmjeim vannak...

Magyarország...

torma99 2009.06.26. 09:08:05

lehet hogy ádám vidanetes?Minden reklám, reklám...(nekem erről a vidranet jut eszembe mindig, sokkal frappánsabb név)

gelsystem 2009.06.26. 09:14:02

AZT A JÓ MUNKÁSŐR MINDENIT!!!!

}:( (törölt) 2009.06.26. 09:16:52

és ez az egész egy űrgebőrbe kötve....

AlulírottFentemlített 2009.06.26. 09:24:25

A vidanet véletlenül nem az exit tours-hoz tartozik?

Amennyiben egy békát tolok a settopbox alá akkor nézhetem a poresz chanelt?

Frucsasz 2009.06.26. 09:34:48

@Megdobbent: Az első levél egyik kommentjében volt, vmi orosz fedőnevű kommentelőtől. De a második levél utáni kommentekbe én is bekopiztam. Az még vhol az elején van.

Frucsasz 2009.06.26. 09:40:38

Ádám egyébként most lett gyanús. Aki így kapálózik, és ellentmond önmagának, annak vaj van a fején. Vagy msot hazudik, vagy az első levelében, de a hangsúly azon van, hogy legalább egyszer hazudott. Akkor meg minek veri a nyálát?

vape 2009.06.26. 09:42:53

Ádám, szerintem mostmár pihentetni kéne ezt a témát, meg magadat is.

"az adott lakáshoz nekem semmi közöm nincs sem jogi, sem egyéb értelemben, ..." Majd 1-2 mondattal később: "Az adott lakáshoz nekem egy közöm van: a nevemen szerepel a Vidanet kábeltévé előfizetés..."

Szerintem már nem tudod, mit beszélsz. Van közöd a lakáshoz: abban a lakásban lévő előfizetés a te neveden van. Ezt te magad írod le.

májgeriberi 2009.06.26. 09:50:58

tipikus dögöljön meg a szomszéd tehene is effektus

QAQ 2009.06.26. 10:02:00

na ez az ugy jol el lett bonyolitva ...
a Vidanet kuldott egy levelet ,hogy kicsit megijesztegeti az elofizetot...egy felszolitas volt semmi tobb...nem volt ott semmi vadaskodas mert bizonyitek se volt az ilyen leveleket mellozni kell

Alikam 2009.06.26. 10:15:22

Nem igazán értem, hogy minek kreálna a Vidanet a cégen belül egy bejelentést, ha úgyis bármikor ki tudnak menni és ellenőrizhetik az állapotokat?

Ha Vidanet-es volt az illető akkor is egyszerűbb lett volna neki szólni a kollegáknak és nem bajlódni egy bejelentés megírásával. Kimennek, leellenőrzik és annyi.

Az sem világos, hogy ha amúgy semmi sincs a posztíró nevén, akkor miért pont a kábeltévé előfizetés van a nevén?

betépett felhasználó 2009.06.26. 10:15:36

Adam, nem vagyunk mi egy es ugyanaz a szemely????!!!
hiszen
Az adott lakásban NEM én lakom - en sem
az adott lakáshoz nekem semmi közöm nincs sem jogi, sem egyéb értelemben - nekem sem
az adott házban emiatt nem ismer senki, sem a lakók, sem a közös képviselő-engem se
nevem kiírva sehol nem szerepel, az adott házban és lakásban- az enyem se
több, mint fél éve nem jártam - en sem
Így mivel ott nem ismer senki, ezért a házból senki fel nem jelenthetett.-engem sem
nem vagy te en es nem vagyok en te?

akkor most bortonbe fogok kerulni?

64lander 2009.06.26. 10:22:39

Ha üres a lakás, mi a f@szn@k megy a tévé?

nagytaho86 2009.06.26. 10:26:37

Ádámka !

Arraól adjál már választ amit, az első blogban kérdeztem tőled.
Se ezek szerint te a kényes kérdésekre nem akarzs válaszolni. Vagy annyira hülyének nézel mindenkit.

Te vagy szintén az az N.Ádám aki a Vidanet fórumban modarátorként szerepelgettél, előre is bocsánatot kérek attól az embertől ha nem te vagy nehogy megbántsam.

Mert, te vagy akkor te vagy a legjellemtelenebb genny ember akit megismertem a bloggolók és cikk felrakók közül.

Hogy egyszerübb legyen a válaszod és a kis agyadhoz elisérjen elég lesz egy félredumálós válasz nélküli igen vagy nem.

Amúgya szolgáltatót meg a faszt sem érdekli, hogy te ottlaksz vagy nem.

A te neveden van az előfizetés és kész. Te írtad alá a szolgálatóval a szerződést vagy valami macskajancsi vaggy online te módosítottad.
Innen meg ne ugass, hogy te nem is laksz ott és kész.

Ha meg albérletbe ki van adva akkor meg kérdezd meg az albérlődat vagy mond meg neki hogy ne a te faszoddal verje a csollányt vagy ismerd el hogy megszivatott az albérlőd, ha meg ez a felállás játsz le vele kint a parkban.

Ez egész levélhalmazod egy összevisszaság amit nem akarok ecsetelni, mert az elöttem hozzászólók már kifejtették, hogy első leveled szerint meg néted az adást.

Tudod ez ugyan olyan, mintha lenne egy csőtörés a lakásodban és arra hivatkoznál, hogy azért nem akarod kifizetni az okozott kárt esetleg, mert te nem is laksz ott, csak a vízvezeték eljut a csaptelepedig.

Ádám a történeted egyre jobban sántít, és tudod az emberek nem hülyék és észreveszik és egyre jobban azt látják, hogy te vagy a hülye ebben az ügyben.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.06.26. 10:41:55

Én a felej-channelt szoktam nézni, ha átmegyek a nyúlhoz.

moli 2009.06.26. 10:47:02

kedves Adam.
ez nagyon jo. csak innentol kezdve mar senkit se az erdekel, hogy ki a tolvaj, hanem hogy mit manipulalgatsz TE itt.

a homar nem magancelu homokozo.
ha ugy jon kedved, lemesz a nyugati terre paintballozni a haverral, mert jo a terep?

anarch 2009.06.26. 10:55:40

Én már csak azt nem értem, hogy mi a fenének állítgatna analóg csatornákat bárki is. Akár 9, akár 49 csatornát. Ha egyszer digitális set-top-boxot használ... Ld. első levél.

Szóval ennyi erővel én is azt is el tudom képzelni, hogy MAGA A SZOLGÁLTATÓ állítgatja a csatornák számát és utána küldi a feljelentéseket. Ugyanis az első levél szerint a doboz le is volt plombálva, és tudták azt is hogy digitális doboza van tehát NEM FOGJA ÉSZREVENNI ha állítgatják az analóg csatornáinak számát.

Nem mondom, ügyes trükk... Gusztustalan és etikátlan, de ügyes.

papugaja 2009.06.26. 10:56:44

@betépett felhasználó:

Várjávárjávárjá!

Ha nem jártál ott fél éve, honnan tudod, hogy nincs kiírva a neved sehol? Ha? Lehet ám, hogy kivan!
De oda ne menj megnézni, mert akkor meg a "féléve arra se jártam" nem lesz igaz.
Remélem segítettem, és nem kapsz sokat. Gyorsan leülöd.

Alikam 2009.06.26. 10:59:19

Ádámka,

Ha nem lakik ott senki akkor amúgy mi a f@sznak kell egyáltalán tévé?

Akkor miért nem mondtad le az egészet, még csak ki sem kötik a kábeleket, bármikor vissza lehet igen egyszerűen csatlakozni.

Hülye vagy, hogy egy olyan szolgáltatásért fizetsz amit amúgy senki sem vesz igénybe?

Na jó, szerintem te kiadod a lakásodat, adót nem fizetsz utána, tehát nem akarod nagy dobra verni, az albérlőd kérte, hogy váltsál kisebb előfizetésre, te megtetted, aztán innentől kérdőjel...

Semmivel sem vagyunk előrébb cska annyival, hogy kiderült te nagyon sumákolsz...

nagytaho86 2009.06.26. 11:01:25

@anarch:

Bocs, de Ádámka hazudott abban, hogy le van plombálva és lakat van a szekrényen, sima biztonsági záras.

Kettő Ádámka a legolcsóbb csomagot nézte Boxon ami mellé az analóg volt bekötve a legmagasabb csomagba a kettő használata nem zárja ki egymást.
Ugyanis attól, hogy a boxon mondjuk 6-10 csatornát attól még látja a 49 analógot is csak éppen párezer forint különbség van a kettő között havonta.

Ádámka nem bizonyította sem egy képpel, hogy azon a szekrényen hol is volt a plomba meg a lakat.

betépett felhasználó 2009.06.26. 11:02:31

@papugaja: En nem jartam arra, de Adamot kuldtem el, hogy megnezze hogy az en nevem ki van e irva. De mivel o se jart arra, csakis 1 vidanetes belso gerenda leshette el az infokat.

ki vagyok akadva
egy alsobb arketegoriaba...

gabe80211g (törölt) 2009.06.26. 11:56:37

Ejj, de sok Vidanet alkalmazott ír ide ma :)

Érdekes, ha én és szily meg tudom érteni a sztorit, akkor ti miért nem, ti miért csak sárt dobáltok, miért kötekedtek? Most hirtelen milyen rendes lett ez a szolgáltató a posztíró meg a szemét.

Inkább örülni kellene, hogy van valaki akinek sikerült hülyét csinálni ebből a szemét bandából!

Silent Bob 2009.06.26. 12:08:54

Nehéz megérteni, hogy Ádám lakása illegálban ki van adva? Tehát valószínűleg nem járt ott fél éve és az albérlők nézik set top boxon a tévét.

Alikam 2009.06.26. 12:15:18

@gabe80211g: Egyedül a posztíró csinált magából hülyét...

Fairy Girl 2009.06.26. 13:25:24

No akkor nézzük a tényeket.
Ádám a vidanet fórumban elkezdett társadalmi munkában pörögni:
forum.planet.hu/ több nicken, N.Ádám, reaxol.

Majd állást akart a Vidanettől, de ők nem tartottak erre igényt, viszont megkérték, hogy bár méltányolják a segítő szándékát, de inkább ne használja a vidanetforum@kabelnet.hu címet, mert az olyan hivatalosnak tűnik.

Ádámka berágott, és bosszút forralt, ami szarul sült el. Egyébként a lakás lakott, egy fiatal pár lakik benne, de Ádám neve van kiírva :D, vélhetően fekete albérlők, akik most kötik be a digit.

Na akkor most ezt így hogy...?

N.Ádám 2009.06.26. 13:25:52

Tisztelt Posztolók!

1. rosszindulatúak vagytok
2. nem voltam moderátor a vidanet fórumán, de írok oda, mint ügyfél
3. a lakás nem volt kiadva sem legálisan sem illegálisan, hanem unokatesóm lakott ott aki most külföldön él
4. a lakás nem az én nevemen van, csak a ktv előfizetés
5. mivel a lakás március óta üres mi értelme lett volna lopni a jelet,
főleg, hogy itthon ahol lakom HHD és T-Sat előfizetésem van?
6. a Vidanet által kiadott és ide beírt "feljelentés" ellenem szól, közben csak a Vidanet tudhatta, hogy nekem ahhoz a lakáshoz bármi közöm van. Az a "feljelentés" addig nem létezett, szó sem volt róla, míg a poszt nem jelent meg a Homáron
7. Ha az elején mindjárt leírok mindent, akkor hogyan ugraszthattam volna ki a nyulat a bokorból? azaz hogyan bizonyítom be, hogy a Vidanet az előfizetőt vádolja saját hibája elismerése helyett
8. Az, hogy egy üres lakásban miért van élő előfizetés, egyedül az én dolgom, semmi közötök hozzá nincsen.
9. még mindig nincs bizonyíték arra, hogy én loptam volna a kábeltévét, ellenben arra van, hogy a Vidanet írta ellenem a "feljelentést"

májgeriberi 2009.06.26. 13:31:07

1.szerintem a szomszéd aki felnyomott az a köcsög
2.nem mi fogunk itt igazságot adni neked mert mi nem tudjuk mi történt
3.mindenki azt mond amit akar
4.én nem voltam rosszindulatú

N.Ádám 2009.06.26. 13:32:24

@Fairy Girl:

Az Ádám valóban pörgött társadalmi munkában a fórumon, amiért köszönetképpen a kirendeltségvezető perrel fenyegette meg. Az Ádám ezentúl leszarta a vidanetet kirendeltségvezetőstől, nem forralt bosszút, ellenben a vidanettel, akinek egyik alkalmazottja koholt vádak alapján feljelentést írt Ádámka ellen, hogy lopja a kábeltévét és megpróbálta rábizonyítani, csak fordítva sült el a puska.

A lakás nem lakott, a fiatal pár az unokatesóm és a párja volt, amig külföldre nem költöztek, szó sincs itt fekete albérlőkről.

subbazoo 2009.06.26. 13:33:14

De ha N.Ádámka nem volt a házban, akkor honnan tudja hogy le volt plombálva a szekrény?

én miért nem tudom hogy létezik egyáltalán ilyen szekrény?

májgeriberi 2009.06.26. 13:33:25

@májgeriberi:
5. engem miért nem buzerál ilyenekkel a vidanet?

N.Ádám 2009.06.26. 13:33:51

Még annyit, hogy én minden eddigi állításomat bizonyítani tudom hivatalos iratokkal, stb, míg a Vidanet akármennyire erőlködik semmit sem tud bizonyítani, csak magát járatja le.

EnZsolt 2009.06.26. 13:35:59

@N.Ádám:

Ne haragudj...

De...

TE SZERENCSÉTLEN! Ki a fasznak írjon feljelentést, ha te neveden van a kábeltévé????

Még egyszer bocs.

májgeriberi 2009.06.26. 13:36:57

@N.Ádám: akkor király vagy faszikám nincs mitől tartani mutasd meg (be) nekik :)

N.Ádám 2009.06.26. 13:38:39

@EnZsolt:

A Vidanet azt állítja, hogy a szomszéd jelentett fel engem név szerint. De mivel a házban engem senki sem ismer, és nincs kint a nevem, stb., ez egyszerűen lehetetlen.
Na most ezek után akkor ki is írhatta ezt a feljelentést?

subbazoo 2009.06.26. 13:39:57

@N.Ádám: csak tudod ott kezd kellemetlen lenni a dolog, hogy volt már korábban nézeteltérésed a céggel. Ezt azért megemlíthetted volna. Mert így már nagyon úgy néz ki, hogy a kis csatározásotokba bevonod a Homárt is.

utáljátok egymást, de két egymást utáló ember (cég, akármi) ne a Homáron cirkuszoljon. mert akkor nagyon homároknak fogjáj tartani mindkettőt.

moli 2009.06.26. 14:16:40

@N.Ádám: """amiért köszönetképpen a kirendeltségvezető perrel fenyegette meg"""

na, EZ erdekes. tessek felhivni jusztlacit.

komolyan mondom.

moli 2009.06.26. 14:19:00

de nehogy kideruljon, hogy a usernevbe foglalt bejegyzett cegnev miatt fenyegettek perrel, mert akkor ez IS visszajara fordul reszedrol.

ninezero 2009.06.26. 14:35:27

eh? a vidanetforum@... email-címet nyilván azért regelte magának a user, mert nem akarta a normál címét megadni minden nyamvadt oldalon... nekem is külön címem van/volt az egyetem felé, a lakáseladáshoz, az online vásárláshoz portálonként, stb. eszem ágában sincs végigolvasni a kábelnetes fórumot, de önmagában ebben az e-mail-címben semmi rosszindulatot nem látok.

sanyikiraly 2009.06.26. 14:40:53

Kedves N.Á. Úr!
Egyik nap sikerült beszélnünk telefonon... az ön szavaival élve "hülye paraszt" operátor vagyok, talán emlékszik...
Ha valaki arra kéri, hogy fáradjon be a személyes ügyfélszolgálatra, az számomra kimeríti, hogy legyen szíves befáradni (mivel ön szerint ez nem történt meg, bár erre alapozta a kijelentését, miszerint nem értek a munkámhoz), ha erre nem emlékszik, lehetősége van visszahallgatni a beszélgetést a kirendeltségen, bár gondolom nem szeretne még mindig befáradni "rájuk brítani az asztalt"...
Az, hogy első levelében azt állítja, csak a D+1-es csomagot szokta nézni, nem figyeli, hogy analóg 3-as csomag jön mellette - megkérdezném, hogy szokta nézni, ha senki nem lakik ott...
Az intelligencia szintjét nem volt nehéz megállapítanom beszélgetésünkben megengedett modora, stílusa, illetve az itt tett állításai közti csapongás (itt is vagyok, hol is vagyok), mint magánember teszi számomra tisztává az adott helyzetben, hogy ki is a ludas...
Ezek után mindenki eldöntheti magának. miként foglal állást, ha szeretne :)

Matschkássy Lukrécia 2009.06.26. 14:44:43

Lehet, hogy a sok konnytol Jacko miatt (tegnap is veresre sirtam szemeim) mar nem tudom kovetni a fonalat, de nem vagom:

1. Miert kell kabel TV egy ures lakasba? FIzessel mar nekem is! :)
2. Miert volt a Te neveden a kabel? Unokatesodnak nincs neve?

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2009.06.26. 14:45:31

most mivan?

nem az övé, nem lakik ott, sose lakott ott. akkor miafasznak fizeti a kábeltévét?

Ádám, nekem nem akarod fizetni a kábeltévét?

Tenoce · http://www.deezer.com 2009.06.26. 14:53:24

ViDaNet Kábeltelevíziós Szolgáltató, Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1036 Budapest, Dereglye u 5. b. ép.)

1. Részvényes(ek) adatai
1/7. Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
HU-1013 Budapest, Krisztina krt 55.
A társaság irányítását biztosító befolyásolás mértéke: jelentős.

Harlequin 2009.06.26. 14:58:06

Az egész tanulsága: van élet halál után: ott van pl Napóleon vagy Kossuth...ők meghaltak, mi viszont élünk. Tehát van!!! élet a halál után.

Matschkássy Lukrécia 2009.06.26. 15:02:56

@N.Ádám: Adam! A nepszerusegi indexed novelese helyett inkabb intezd el a dolgod az illeto ceggel. Nincs idonk ilyen baromsagokra. Vannak akik dolgoznak :) ilyenkor! Ciao!

jesszumpepi (törölt) 2009.06.26. 15:08:20

Egyéves Önkéntes 2009.06.26. 08:03:34

Ezt személyesen kéne tisztáznunk a ráckevei gyöngykavicsbányában.

jesszumpepi (törölt) 2009.06.26. 15:10:13

"vmi orosz fedőnevű kommentelőtől"

Szvidrigajlov Dosztojevszkij Bűn és bűnhődésében egy nem éppen szimpatikus szereplő.

jesszumpepi (törölt) 2009.06.26. 15:12:54

@N.Ádám
"semmi közötök hozzá nincsen"

Bábnak használod a kommentelőket egy céggel folytatott vitádban.

jesszumpepi (törölt) 2009.06.26. 15:16:56

@N.Ádám

"Ádámka" néven emlegeted magad.

Menj el az Ikeába!

Adnak ingyen bébiételt,meg pelust.

Roic 2009.06.26. 15:26:52

Valaki magyarázza el nekem mi a hórimankós, rontybatekert, túrós, hervadt pékfasza ez ?

májgeriberi 2009.06.26. 15:33:15

@Roic: egy parittya beírt, hogy nem tudják szopatni aztán meg mégis..

Átlagarcú 2009.06.26. 15:38:11

Vazze! Aki lop, az simán hazudhat is.
Ádám, nem szégyelled magad? Naponta adagolsz valami svihákságot, de elvárod a kommentelőktől a tisztánlátást első perctől kezdve. Mi a célod ezzel? Gondolom, azt majd holnap fogod megírni.
Az a gyanúm öcsém, hogy neked a céggel személyes nézeteltérésed van és úgy kúrsz ki velük, hogy a nyilvánosság előtt akarod lejáratni.

Átlagarcú 2009.06.26. 15:47:43

...magad írtad, hogy nem is tudtál róla, hogy sok csatornád van, mert boxon keresztül nézed, azt meg lekorlátozták. Te ilyen távolbalátó izé vagy? Brákó, vagy Bránó vagy mi?

Átlagarcú 2009.06.26. 15:52:24

Jajj az a póló. Amindenit! :)))

EÖ (törölt) 2009.06.26. 16:23:57

@jesszumpepi: reméltem, hogy célba ér! :)

j311 2009.06.26. 16:44:55

Ez hülye ez az ember?
A szolgáltatót nem érdekli, hogy ki lakik ott vagy ki nem. Az a lényeg kinek a nevén van a szerződés. Nem kell feljelentgetni, időnként mindenhova kimennek és ellenőrzik a kábeleket. Ha olyat találnak, ami félre van kötve azt jegyzőkönyvezik és kiküldenek egy sablonlevelet az előfizetőnek.
Aztán van néhány idióta, aki ezt nem bírja elviselni és habzó szájjal ugat...

Matschkássy Lukrécia 2009.06.26. 16:45:29

Aze' 2 ppt. file kozott csak benezek :D

Rajottem mi folyik itt! :D Adam szobakat uzemeltet a lakasban, es azert kell neki a kabel TV premium csatornakkal. :)))

j311 2009.06.26. 16:46:27

UI: bizonyítéknak meg elég annyi, hogy két ember ugyanazt állítja.
Mint ahogy mondhatja 2 rendőr, hogy áthajtottál a piroson, ha egyedül voltál a kocsiban, sosem tudod bizonyítani az ellenkezőjét.

Matschkássy Lukrécia 2009.06.26. 16:48:20

A szomszed azert szolt be, mert a TV allandoan olyan csatornakat sugarzott ami neki nincs! Es persze az irigyseg... :))))

moli 2009.06.26. 16:49:34

@obnm: termeszetesen semmi rosszindulat nincs a vidanetforum@ postafioknevben, de ha a nev "tulajdonosa" megker, hogy ne hasznald, majd perrel fenyeget, akkor talan erdemes a kittenlover92@ vagy username872@ vagy pownvckr@ neveket hasznalni.
nekem sajat domainem van, minden helyre mas cimet adok meg, ide peldaul az indapass@ -ot, de ugyanigy van cib@ vodafone@ ... cimem is. eddig 1 ceg irt vissza, hogy ezt hogy kepzelem, de miutan elkuldtem nekik az rfc-t nem valaszoltak.

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.06.26. 17:57:24

Szasz Ádám! Úgy látom kezdesz átkerülni a szíttfasz szembefelire.

indapasssucks 2009.06.26. 18:35:27

elmagyarázná nekem valaki, hogy miről megy itt a balhé?

a tévében nincs adás, csak képzavar.
A 3-as csomagban is, meg az egyesben is.

mazamorra 2009.06.26. 19:04:39

akárkinek vagy igaza, irigylem, akinek ennyi energiája van ilyenekre. ez a visszacsatolós-infokiegészítős narratív technika viszont ihaj, borges is megnyúlná a tíz ujját utána..

_Geri_ 2009.06.26. 23:06:46

Ádámunkat az élteti, ha foglalkozunk vele...tehát keresztbe, majd hosszába is le kell ....., és kész. Egy önjelölt okostóni, aki mindenhez ért, tele van vele a net, jobb dolga nincsen egész nap. És még valaki előfizetőkkel kapcsolattartásra alkalmasnak tartotta? Hahaha...

EÖ (törölt) 2009.06.27. 07:11:47

@jesszumpepi: jó helyszín, csak nem szabad szandálban menni, mert belemegy a gyöngykavics!

Átlagarcú 2009.06.27. 07:39:11

...akkor most ez már a hétvégi?
...nem cserélnék Ádámmal:))))
@Nálunk meg itt Tarpán0002: "szíttfasz"
Naggyon jóóóóóó! Beszerkesztem a Wikipédiába:)))))

EnZsolt 2009.06.27. 09:30:08

@N.Ádám:

Kedves Ádám!

Elmagyarázom, hogy értsed.

Tök mindegy, hogy ki van írva az ajtódra a kibaszott neved, vagy sem. A te neved van a szerződésen, téged értesítenek. Az első levélben szó volt arról, hogy névtelen feljelentés? Nem. Na látod, de te már ki voltál akadva, hogy miért vagdalkoznak, és miért téged. Na ezért.

Remélem felfogtad, és a magánhadjáratodat most már intézzétek el egymás között, mert itt csak szopni fogsz Ádám vadász.

Thames30 2009.06.27. 20:19:53

Valami k@rvara nem stimmel itt. Ha en nem laknek abban a lakasban ahol vmivel engem vadolnak az elso dolog lenne, hogy tisztaznam magam, ennek legegyszerubb modja, h bebizonyitom, hogy nem lakom ott! Nem pedig szandekosan elhallgatnam a tenyt, h a lakas ures, mert "kivancsi volt a T. szolgaltato reakciojara". Micsoda skizo dolog ez mar? Vadolnak vmivel, artatlan vagy - tisztazod magad, nem? AAAAAAAAAAAAah!!!!!!!

B! 2009.06.28. 12:27:35

Ne már, olyan kurva egyszerű (nem olvastam a kommenteket).
A szekrény a szolgáltatóé.
Kulcsa a szerelőknek van. Nem csak egynek. A hiba tulajdonosai tehát valamelyik. Ha nincs kép-/hangfelvétel a "vesztegetésről", ajánlásokról, akkor ugye nincs miről beszélni...

kispista2 2009.06.29. 22:32:11

forum.planet.hu/search.php?search_id=692775363&start=15

N.Ádám kinevezte magát ügyfélszolgálati munkatársnak! Csak úgy öntkéntesen elkezdett tanácsokat adni, magát a Vidanet alkalmazottjának kiadva!

_Geri_ 2009.06.29. 23:51:56

@kispista2: Még ha csak úgy lett volna... Van ott olyan ügyes ember, aki hivatalosan kérjen fel egy ilyen igazán remek tulajdonságokkal rendelkező egyént. Lehet vannak közös vonásaik... Az egy teljesen más kérdés, hogy önkéntes alapon is nyomja, mert egy grafomán okostóni.

_Geri_ 2009.06.29. 23:57:22

Jah, és most épp Kalambo fikanikkjével osztja az igét és a céget...
süti beállítások módosítása