Tékozló Homár

Nem átverés a legendás internetes túravezető

2009.07.08. 10:03 | szily | komment


Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál a lapon, amiben a viccmesélés, a masszázs, a csomag cipelése és a jelmezes bérijesztgetés is beletartozik. Utóbbit így vezeti föl: "Vegye igénybe extra új szolgáltatásomat, ijesztegesse családtagjait, barátait, ismerőseit velem! Meg akarja tréfálni családtagjait, barátait, ismerőseit? Ne habozzon! Vállalom, hogy különféle jelmezben ijesztem meg őket az erdőben (igény szerint nappal vagy sötétedés után). Egy jópofa tréfa, amire a megijesztett ember sokáig emlékezni fog." A nagy szórakoztató közben ilyen verseket ír:

Áll a lány a hegyen, szép szemekkel
Gyönyörű teste a természet Istene
Fekete szeme fehér arca,
Szépek a lábai, szép a karja

Áll a lány a hegyen, a Nagy Hideg-hegyen
Virágozzék száz virág és jó idő legyen
Állok a hegyen és nézem a lányt
Szépséges szépség, szépséges táj.


Biztos voltam persze benne, hogy ez az egész egy jól sikerült internetes vicc. Mindaddig, míg meg nem kaptam Gergő levelét. Képzeljék el, Horálki nemhogy tényleg vezet túrát, de levélírónk az Apeh-nél akarja feljelenteni a vicces embert. Ezúton kérnénk Gergőt, hogy eszébe se jusson ilyesmi, feljelenteni csúnya dolog, ilyenért főleg. Akkor is, ha a számla maga tényleg mulatságos. Megdöbbentő és leleplező levelezés alant, jó szórakozást!

 
Hadd osszam meg veletek és a Homár olvasóival a sztorimat, a lényeget (egy számlát) is mellékeltem.
Kb két hete rábukkantam a neten egy mondhatni nem mindennapi szolgáltatásra: egy pasas (nevezzük néven: Horálki János) a honlapján mindenféle bizarr erdei szolgáltatást kínál, na meg “bérijesztegetést” (lásd. http://horalkitura.fw.hu). Először kamunak hittem az egészet, ezért felhívtam a honlapon lévő telefonszámot. A legnagyobb meglepetésemre Horálki volt a vonal másik végén, vagy legalábbis valaki, aki így mutatkozott be. Kiderült, hogy nagyon is valóságos szolgáltatásról van szó. Hirtelen felindulásból (amit utólag már kicsit bánok) megrendeltem egy luxustúrát (ijesztegetés inkluzíve). Múlt vasárnap annak rendje és módja szerint el is mentem Horálkival. A pasas a kirándulás alatt végig leste minden kívánságomat, szóval le a kalappal! Kértem, hogy meséljen vicceket (szar, régi vicceket mesélt iszonyú bénán) és ha már lúd, legyen kövér: egy normál (értsd: jelmez nélküli) ijesztegetést is igénybe vettem. Na, a meglepetés csak ezután jött. Horálki az alábbi számlát állította ki (merthogy kértem tőle áfás számlát a végén), Elég borsós áron volt ez a móka nekem. Eléggé lemerevedtem, amikor megláttam a számlát, na és a tételeket. Bosszankodtam is, mert azt hittem, hogy az alapárban (8000 forint) nem számolja fel azt, hogy a túra alatt beszélgettünk. A lényeg, hogy a végén kifizettem neki, de most úgy döntöttem, az APEH-hez és a fogyasztóvédelmisekhez is fordulok, mert azért jobban belegondolva: ez még viccnek is durva és azért kíváncsi lennék, az adóhatóság hogyan értékeli majd a számlán lévő tételeket :)
Persze megkövezhettek, hogy eleve én voltam a hülye, de milyen ország ez, ahol ezt is meg lehet tenni??? Ja, és a pasas honlapján amúgy nincsenek fent az árak. Én ugyan mókából vettem igénybe   a szolgáltatásait, de mi van akkor, ha valaki nem így áll hozzá, hanem tök komolyan?
Remélem, “kalandom” okulásul szolgál másoknak is.
Üdv,
Gergő

----------------------------------------------------------------------------------------

a hónap sztorija a kezedben, mesélj léci részleteket! Hogy van öltözve? Útvonalat is javasolt, vitte a csomagodat és mutogatott az erdőben, vagy ment melletted és egyszer megijesztett, 8-szor meg viccet mesélt? Írd le léci részletesebben, hogy nézett ki a "normál ijesztgetés".

A Homár
-----------------------------------------------------------------------------------------

A pasas teljesen normálisan volt felöltözve, úgy emlékszem, hogy ugyanaz a ruha és hátizsák volt nála, ami a honlapon is látható. Egyébként nagyon kedves arc, csak kicsit fárasztó is. Mindent mutogatott az erdőben, vitte az összes csomagomat (nem volt sok, csak egy hátizsák), amikor például leültem, akkor pokrócokból meg párnákból egy igazán kényelmes kis „erdei fotelt” varázsolt alám. Készített ebédet egy grillsütővel (virsli, kenyér, zöldségek). Az erdőt tényleg jól ismeri, mutatott, ill. magyarázott „túlélő” technikákat (pl. hogyan aludj úgy az erdőben télen, h ne fagyj meg reggelre). Amikor arra kértem, hogy kicsit szórakoztasson, játszott doronggal és közben énekelt, mondjuk motyogva, merthogy dorongolni és énekelni nehéz együtt, de egész érthető volt. J

A bakancsomat megtisztította. Kértem hátmasszírozást is, azt is megtette (ezek mind benne voltak az alaptúra árában), azt mondta, h nem profi masszőr, de meglepően jól csinálta. Az volt a vicc (szó szerint), hogy a viccekért viszont fizetni kellett. Mondtam neki, hogy valami aktuális, friss viccet meséljen, az egyik ez volt:

Bemegy egy férfi a hentesboltba. A hentes megkérdezi tőle: Mi kell Joe? Mire a férfi: Michael Jackson.

Igazából végülis vicces volt, mert annyira abszurd volt az egész, hogy azon már tényleg nevetnem kellett. Szóval mindent megtesz: készítette ezt a „fotelt”, sütött kaját, masszírozott, vitte a csomagot, elpakolt minden szemetet utánam, ja és folyamatosan tájékoztatott a várható időjárásról és a friss hírekről (ezt is kértem), úgy láttam, hogy smsben kapja a híreket J A beszélgetést azért számolta fel, mert mint mondta, az külön árban van, de igazából nem indokolta meg különösebben.

Ja, az ijesztés: azért volt ez „normál” ijesztés, mert mielőtt mentünk, nem kértem tőle, hogy ez legyen, de ott az erdőben már igen. Nem volt nála jelmez, ezért nevezte ezt „normálnak”. Annyi volt, hogy egy időre eltűnt, én meg ballagtam tovább és egyszer csak egy fáról elém ugrott. Tudtam, hogy meg fog ijeszteni (hiszen én kértem), de arra nem gondoltam, hogy a fáról ugrik le, szóval megijedtem rendesen J

Összességében szerintem nagy élmény, csak drága J Nemhiába luxus J

Üdv,
Gergő

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'âne Trotro 2009.07.08. 16:20:18

Szerintem is egyértelmü:
Gergö = Horalki
Nagyon jó netmarketinget és médiahacket láthatunk, hölgyeim és uraim.

nácivadász tűsarkúban 2009.07.08. 16:22:09

@Impega: :D nem rossz, az altalam fentebb bemasolt verssel felveszi a versenyt!!

/én most először, Homár kommentelő életemben megsajnáltam az alanyt. (Jánost, nem a posztírót). Nem egy Ede vagy Pötyi ő,kérem. valahol még cuki is. Nekem csodás napot szerzett és kívánom neki h fellendüljön az üzlete :D

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.07.08. 16:23:42

@L'âne Trotro: De gyerekek ez akkor is jó, ha hekk, akkor is jó, ha komoly - MINDEGY. A célját eléri: szétröhögöd magad, és még évek múlva is emlékszel rá. Tökéletes :D

Secnir 2009.07.08. 16:27:14

volt már ilyen korábban is:
tessék verset írni az alábbi szövegrészekkel:

elvisz Jani az erdőbe
dorongjával játszik
ötszáz pénzért viccenként
időt múlat keményen
fagyban aludj az erdőben
számlát adjál gyorsan
mert a lábam fázik
erdei fotel alattam
megijesztesz majd keményen
mire a férfi májkeldzsekszön
fárol ugró jelmeztelen
borsós áron móka nekem
luxustúra ólinkluzív
el is mentem Horáklival
bakancsomat tisztította
hátmasszázs az alapárban
jól énekelt, de motyogva


na, adtam elég ihletet, aki ügyes az hozzárak még pár dolgot, és kész a nagy mű.
mire hazaérek (cirka félóra) addigra legyetek készen!

Miigeii 2009.07.08. 16:31:11

@Secnir: Én meg azt hittem, ez már maga a vers. :)

b[ALien] (törölt) 2009.07.08. 16:33:26

@Secnir: hehe, ilyen nekem is volt:)
nagy társaság a nappaliban
kimentem a sötét konyhába, és ott volt egy haverom, akiről szent meggyőződésem volt, hogy a szobában van
én azt hittem betörő
később mondta, hogy ő is nagyon megijedt
látta, hogy beparrantok, és látta, hogy azonnal indult az öklöm az álla felé:)
olyan 5-10 centire lehetett, mikor felismertem:)))

Sákif za morro? 2009.07.08. 16:37:10

Nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom hogy csak nekem jutott az eszembe hogy ezt a levelet maga Horálki János írta? Szerintem épeszű embernek eszébe se jutna egy ilyet felhívni, elmenni. Főleg nem pénzért. És meg se kérdezi hogy mennyibe fog ez kerülni neki. Csak úgy, elment vele az erdőbe. Ééééértitek?! Majd kap egy 2x000-es számlát, amit KIFIZET!!!! Noooormális az ilyen??????

GRMBL 2009.07.08. 16:37:47

@b[ALien] a kopasz baba: és milyen anyagot toltatok? :)

b[ALien] (törölt) 2009.07.08. 16:44:33

@GRMBL: ha jól emlékszem sört de sokat:)

facsipesz 2009.07.08. 16:50:11

Bakker, ez jobb, mint Ede!!! Fel ne jelentsd, te oktondi, ezt az embert meg kell tartani a feltörekvő generációk számára, hát ez kurvajó, már rendelem is!!

Beszarás, komolyan, mekkora arc lehet az ürge!:))

TUNYA 2009.07.08. 16:50:23

Elvisz Jani az erdőbe, hol síri a csend, mint a temetőbe!
De megtöri majd ezt János, kinek a hangja nemigen szoprános!
Éva Jani hű társa, csak a patkánykirály meg ne lássa,
Midőn ő a hátad maszírozza a bokorból Jacko tűnik zombiebőrbe bújva!
Meg is ijed Gergő keményen,
Ezért felár kérem szépen!

A túra vége megpihennek,
Jánosunk köp egyet
reá Gergő bakancsára!
Suvickolja, suvickolja,
de csak nem jön le a nap kosza!

Ugorj be a fotelomba, lombokból kötöttem
te ostoba, kifizettél egy valag pénzt, hogy az APEHnak feljelentsél, de én számlát adok róla, bár az kicsit csalóka
26 helyett 18, Isten Veled te vén bohóc!

Tiffauges 2009.07.08. 17:01:46

Tehát játszott a borsós dorongjával neked az erdőben, aztán masszázs is volt, ezért sokallod az árat?
*SLAPSLAPSLAPSLAPSLAPSLAP!*

Zine 2009.07.08. 17:03:10

Elolvastam a pacák honlapját!
Díjnyertes ötlet! :) Ez tök király! :)

C. R . M · http://siebel-crm.blog.hu 2009.07.08. 17:03:13

@Utcamacska: és anyósnak :)

-én is elismerem ez a hónap sztorija.

Cukrosmacko 2009.07.08. 17:09:22

Hááát ez teccik !!! :D
Ha azt nézem (mert általkodtam megnézni az oldalt is), hogy cipeli a csomagokat és szórakoztatja ill figyeli a család többi (gyerek) tagját a kirándulás alatt, fényképez/videjóóózik, így nem marad le senki a képekről/felvételekről (csak ő), nem is sokk az a 8 rugó alapdíj...
Persze az időjárás és vízállás is érdekel hegyoldalmászás közepette (sosem tudni mi ömlik a nyakunkba), de a vicceket és ijesztgetéseket kihagynám lévén, hogy mazoista vagyok és jobban szeretem magamat megégetni (jahh ennivalót sem kell készíteni, kikészül így is higgyétek nekem el), csapdába lépni, nyárskészítés közben nagyokat hasítani (akár 3cm mélyen is)...
A végén tutira felfüggesztené az átélt lelki megrászkódtatás után az oldalát kb fél évre. :)
Gyerekeimnek köszönhetően (meg a tucatnyi csomagnak) még én állítanák ki részére számlát, melyben mint Wellness fogyókúrás búskraft hétvége címmel tételesen listázom:
- Ázott bakancs + bokaficam élménycsomag 500,- €
- Rém rendes gyomorideg és hideglelés 750,- €
- Éhenvírrasztás (mivel a gyerkőcök tudnak enni rendesen) 300,- €
Gyermeki viccek/tréfák:
- Halántéki duzzanat magasröptű kőomlás álltal 400,- €
- Nyílvessző álltal akupunktúrás pontok kezelése (masszőr nélkül) 800,- €
Kedvezmények:
- Elvesztett felesleges kilók 0,- € /kg (100% kedvezmény)
- Elvesztett zápfogak 0,- €/db (ha már záp, akkor minek, a család ajándéka)
- Elvesztett humorérzék 0,- € (a mellékhatásokért kártérítés nem jár)

bolsh (törölt) 2009.07.08. 17:16:42

Emberek!

Megszületett a magyar sztalker, már csak magyar tarkovszkij kell hozzá, és isteni oszkárdíjas film lehetne belőle.

Matiz Papa (törölt) 2009.07.08. 17:21:25

Zöldel már az erdő,
Sétált egyet Éva, Ernő.
Elkopott az Éva térde
Ernőnek ez már megérte.

Wolfram 2009.07.08. 17:26:21

még az autószerelőnél is előre megkérdezem, hogy kb. mennyibe fog kerülni. ha ettől menetközben felmerült problémák miatt jelentősen eltérne az ár, értesítést és indoklást kérek, hogy a megvátozott feltételek mellett is akarom-e a szolgáltatást.

aki nem kér előre (irány)árat, az lúzer, és ha utólag emiatt feljelentget akkor meg egy pitiáner lúzer. ez a Horákli a XXI sz. internetes folklór egy gyöngyszeme, kár lenne ha emiatt menne veszendőbe. igenis, megéri az árát, mert százakat nevettet meg ismeretlenül is.

ha annyira földhözvág a 22 rugó, inkább szervezz gyűjtést, biztos sokan beszállnánk, hogy ne érezd már magad annyira becsapva...

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.07.08. 17:35:02

@elwood 2009.07.08. 10:55:22
Ha elég nagy a dorongod, akkor talán Kovi.

@Rák Attantam:
Ehh, ez a Tiszta Haszon Program nagyon ott van:D:D

elwood 2009.07.08. 11:08:09
Amúgy tényleg, vsz ez a fahsrágó Geribá le akarta írni a kájeftébe, aztán szólt a manci, hogy ilyent nem fogadunk mán el, me hiányos, meg különben sem igazi. Oszt felháborodott a ganyé.

Jó le lett itt dorongolva ez a szerencsétlen hülye (Gergő), pedig nem is tehet róla, hogy hülye (valószínűleg).

De könyörgöm, valaki segítsen! Nem bírom elképzelni a macskát, ahogy dorombol (esdeklő mancsaival dorombot tartva ajkai között).

Tiffauges 2009.07.08. 17:40:21

Gerillamarketing vagy sem, nem kaptam kedvet.
Hogy a dorongjával ijesztgessen az erdőben? Mindezt "borsós" áron?
Nem egy olcsó János :p

Isaura 2009.07.08. 17:53:37

Gergő,

Nagyon szépen kérlek, könyörgök, léci ne mártsd be ezt az arany embert.
Kövezzetek meg, én tökre bírom. Legjobbfej. A Tesco párizsi mennyivel jobb ennél? Vagy egy beszélgetés a T-Com ügyfélszolgálatával???

Egyszerűen ez akkora, de akkora. Még ha ő is a posztoló, és magát reklámozza, kinek jutott volna ez eszébe? Isteni!

Kardics 2009.07.08. 17:57:00

"játszott doronggal..." a sajátjával vagy a tieddel? mert ez azért nem mindegy:)

Utcamacska · http://utcamacska.blog.hu/ 2009.07.08. 18:14:49

@Kardics: aki énekelve játszik a dorongjával, ami azért nem könnyű, az igazán vonzó lehet egy áltag feleség és anyós számára - főleg ha még hátat is masszíroz.

Juttassuk be a parlamentbe nőügyi és családvédelmi ombucimanusnak. és telepíícsssük ki az erdőbe. És minden panaszost ijesszen meg!

Sade Bárki (törölt) 2009.07.08. 18:44:08

nagyon sokat veszít az, aki nem olvassa el a bérviccelő, bérijesztgető horrornovelláját a websiteon! a határozott névelők bámulatos használata ("az Éva"), pattanásig feszült izgalmak, patakvér, sírva fogtok röhögni..:D:D:D

2009.07.08. 19:01:26

Most mit akarsz, Gergő, még gratis ijesztegetés is volt, amikor megláttad a számla végösszegét...

Szarazkoro 2009.07.08. 19:25:01

6almas!!! Orak ota ezen rohogok... Balek az aki igenybeveszi, J okos h ilyet el bir adni...Muhahahahahahaaa

tompus 2009.07.08. 19:30:33

@carsandgirls: Szerintem is ügyes a fickó. Próbál valami egyedit adni és ezt a posztíró szerint is jól csinálja.

Tiffauges 2009.07.08. 19:32:59

Végül is lehet, hogy hiánypótló szolgáltatás ez. Amennyiben lesz rá igény úgy elmondhatjuk, hogy egy eddig feltáratlan piaci rést sikerült betömni a doronggal.

pereszke 2009.07.08. 20:03:54

nekem ez a kedvencem:
"Amikor arra kértem, hogy kicsit szórakoztasson, játszott doronggal és közben énekelt, mondjuk motyogva, merthogy dorongolni és énekelni nehéz együtt, de egész érthető volt. J"
ha az embert a dorongjával játszva szórakoztatják, az többnyire nem olcsó mulatság, és tényleg biztos nehéz énekelni is közben. :)))

Musaic (törölt) · http://www.musaic.hu 2009.07.08. 20:09:09

Szuper számla.
Bélyegző, mint olyan???

Isaura 2009.07.08. 20:22:50

@Schobert Pákó: Kösz a vírusmarketinget. Legközelebb kiszámlázom, és jól fogok számolni...
Ugyanitt dorong eladó. :)

Sir Zet 2009.07.08. 20:59:00

Hát ez a "Gergő" egy igazi hülye.

El Paso-i macho 2009.07.08. 20:59:40

Egy Legenda életre kelt!

Mi szurkolunk neki és az Erő hullámait tereljük felé!
Veled vagyunk, Jani!

Jedi-lovagok Országos Szövetsége

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2009.07.08. 21:09:09

Látom, megvan az új E.e. (nem írom ki a nevét)
Masszírozás, dorongozás... =) LOL.

Steve the Great 2009.07.08. 21:25:49

Ez a novella!! :O Eszméletlen! :D

"Boldog vagyok veled, hogy itt lehetek most" - mondta Éva Istvánnak. István is boldog volt."

ge-za (törölt) 2009.07.08. 21:28:58

mekkora b@lfasz a post író...te jó ég
XD

Kyp 2009.07.08. 21:30:06

@hatesz:
hehe
hülye
egy nulla lemaradt

renugard 2009.07.08. 22:01:34

A ledurvább az ÁFA-kulcs megállapítása :D
Szénné röhögtem magam ezen a poszton. Lelki szemeim előtt megjelent, amit leírt a "szenvedő" alany. MegaLOL!!!

kernelpanic 2009.07.08. 22:28:09

gyerekek en EDE ota nem rohogtem ilyen jot!
szerintem o lehet a melto utod, de persze EDE csak egy van..
de hogy en nem maradnek vele kettesben, az egyszer biztos.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.07.08. 22:31:32

Hol lehet erre a Horálkira szavazni?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.07.08. 22:35:17

@Musaic:


Biztos ezen is rajta van, hogy:

"A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 167.§.-ra hivatkozással a számla cégbélyegző és aláírás nélkül is érvényes".

Horálki úriember volt, mert bélyegző nincs ugyan, de aláírta.

Kis Hableány 2009.07.08. 22:45:41

Basszus ezen a poston beszartam a röhögéstől.Ezt egyszerűen nem lehet kommentezni.DD

Art Mooney 2009.07.08. 22:46:24

csak nekem tunik ez ugyes virusmarketingnek?

Kis Hableány 2009.07.08. 22:47:38

A túravezető maximálisan korrekt volt.És ami a legfőbb,adott számlát is!

Kis Hableány 2009.07.08. 22:50:50

-Nem tudom m it vagytok kiakadva a 10 ezer ft-os ijesztgetésen,mikor egy nyamvadt bohóc is már 15 ezer ft alapból??!!

2009.07.08. 23:08:29

Négyszáz kommentet el nem olvasok, de biztos másnak is feltűnt a homoerotikus felhang.
Nálam csak lányok jelentkezzenek masszírozásra meg fáról erdőben elémugrásra. Meg dorongon való játszásra.

Cím a szerkesztőségben.

isolaster 2009.07.08. 23:31:09

Feltunt mar valakinek, hogy a szamlan levo osszegeket, ha osszeadjatok 8000+4000+4000+10000= 26.000 HUF ja es persze az afat meg ra sem raktam!!!

Kedves turavezetonek van meg matekbol tanulnivaloja... Gergo na ezert mar lehet APEH-hez menni!

glad az egyetlen 2009.07.09. 01:11:02

Nem semmi embör ez, bár felér egy büncselekménnyel ha valaki dorongozás közben ének szolgáltatást is kínál. :)

A számla egy vicc, de nem a tételek miatt, mert ilyet lehet legálisan is csinálni, csak se tevékenységi szám, se pecsét és rosszul van összeadva.
Nyilván való, hogy a figura nem váltotta ki a vállalkozóit erre.

Amitől általánosan herótom van az az amikor valaki belekezd valami nagy üzletbe, amit jó rész a neten promótál aztán arra már sóher, hogy 10-15ezret kiperkáljon egy normális webcímre és hostingra egy évre.
Már rángásom van attól amikor luxus vagy pénzügyi szolgáltatásokat kínálnak freewebes (atw,ultraw, stb) oldalakon.

Gyogyós 2009.07.09. 09:16:09

Röviden a dolog marketingje ez is lehetne Horálki János szemszögéből...

Ez aztán az élvezet,nem pedig az orál,
Kerek erdő fizess túra,kitalálta Horál.
Én viszem a jelmezeket,kaját meg a vizet,
A megrendelő szépen majd mindenért fizet.
Pucolom a bakancsot,meg vicceket mesélek
Tuti hogy majd ezekből vastagon megélek.
Beszélgessünk 4000-ért jó lesz az mára,
Rádobom az áfát oszt meg is van az ára.
Leugrok a faágról de nem taposlak agyon,
Spontán fogsz megijedni,méghozzá nagyon.
Lesem minden kívánságod maszírozom hátad
Leültetlek párnák közé ha elfáradt lábad
Számmal akár zenélek,és énekelek közben,
Na ez anagy különbség a Jackó és köztem.
Totál kerek szolgáltatás,ne nézzél bután
Grátiszban a túra végén lecidáz a kutyám
Adok róla számlát neked,legális a téma,
Számolni azt nem tudok,bár sikerül néha.
Ne vádolj meg engem hogy beteg az agyam,
Rendelj meg egy napra,hát ajánlom magam.

Deuce Bigalow 2009.07.09. 09:34:04

elnézést, de Gergő bazmeg, elmész te a bús pitsába! kértél egy szolgáltatást, amivel ráadásul meg voltál elégedve, Horálki még számlát is adott, ami valljuk be nem nagy divat manapság, pláne ebben a "szakmában", te meg feljelented az APEH-nál???!!! bravó Magyarország 2009. !

__ 2009.07.09. 09:41:01

Bocs, de lekerült már a merga a parkolóházból?

facsipesz 2009.07.09. 09:41:16

Öregem, a horrornovellán tényleg beszartok!!!

Ez jobban üt, mint a cikk:

www.freeweb.hu/horalkitura/novella.htm

Kezd egyre szimpatikusabb lenni a srác:))

facsipesz 2009.07.09. 09:43:04

Ez a Gergőgyerek is egy nagy büsü:

"játszott doronggal és közben énekelt, mondjuk motyogva, merthogy dorongolni és énekelni nehéz együtt, de egész érthető volt."

Bakker, a posztoló tuti azt se tudja, milyen hangszerről beszél:))

Én tudok hangosan jól érthetően üvöltve is "dorongolni":))

Deuce Bigalow 2009.07.09. 09:53:41

ez de komoly, földönfekve visítós!!!
"A felkelő nap lágy sugara keltette fel Évát. A nap sugara ugyanis hozzáért a bőréhez és amiatt ébredt fel az Éva. "

"Éva hirtelen meglátta a szőrnyet, mert annak a füle kilogott a bokorból."

kaboca36 2009.07.09. 11:19:01

szolgáltatásért szoktak pénzt kérni nem???
Azt hogy te megrendeled várhatoan kapsz egy számlát.

nem igazán értem miért vagy felháborodva

Wolfram 2009.07.09. 11:36:11

Eltűnt a vendégkünyv János oldaláról. Csak nem a szőőrny vóólt? Biztos az vitte el.
Szőőrnyű! Az volt a sava-borsa.

Wolfram 2009.07.09. 11:46:47

# 201. | Horálki János | 2009.06.26. 20:19

Előszőr ide írom a novellám folytatását, ha a fórumozóknak tetszik, ez lesz a folytatás.
2009.06.26. - 5. fejezet

Egyszer csak Éva fűst szagot érzett. Uristen! Az erdei szőrny rám gyújtotta a kunyhót! - sikoltozta az Éva. A patkányok is el keztek menekűlni. Az Éva hirtelen egyedűl maradt a darabolt férfival. Tudta Éva, hogy innen nem menekűlhet, de legalább a kunyhóban biztonságosabb, mint kinnt a szőrny karjai között szétszaggatva. Akkor azt vette észre az Éva, hogy a lángoló ajtót elkezdi valaki zőrgetni, szinte az egész kunyhó belerázkódott. Odanézett és tudta, hogy most biztos megfog halni! Éva már úgy érezte, hogy itt a vég, és azt gondolta az István is így járt és lehet, hogy ő volt a szétszaggatott halott férfi. De ez annyira rémes volt ez, hogy inkább mégsem merte ezt gondolni. Már úgy rázta a szőrny az égő kunyhót, hogy az Éva testét is rázta és érztezte a tüz áradó melegét. Meg a fűst illata is csipte a szemét Évának. A rettegés eltöltötte az Éva szívét. Az ajtó darabokra hullot és a nagy fűstben ott állt - István! Mosolygott és azt mondta „Kelj fel szerelmem, én vagyok az István” mert István közben meghozta a fát mert Éva elaludt amíg a fáért István elment. És István látta, hogy közben elaludt az Éva és nem akarta felébreszteni, tűzet is rakott de most az Évára szállt a fűst és ezért fel akarta ébreszteni szerelmét István. „Jajj édesem István milyen szőrnyüt álmodtam” kiáltotta Éva, mikor felébredt. folyt. köv.

Wolfram 2009.07.09. 11:48:23

"...és azt gondolta az István is így járt és lehet, hogy ő volt a szétszaggatott halott férfi. De ez annyira rémes volt ez, hogy inkább mégsem merte ezt gondolni."

Secnir 2009.07.09. 11:57:36

@Wolfram:
igen, amikor elkezdtem olvasni a Sztyepán Kolcsugin című remekművet (16 oldalig jutottam az 1400-ból), ahol az első nyolc oldalon Szerjózsa mászkált az aranyló búzamezőn, a kalászokat simogatva és közben a kommunizmusra gondolt - nos, akkor azt gondoltam, hogy ennél nincs alább.
de van.
Horákli jános meggyőzőtt.

hatesz 2009.07.09. 12:04:05

@Secnir: Te a Glagiátort olvastad, ott mászkálnak búzamezöket simogatva:))

feltételes reflex 2009.07.09. 12:28:39

ha ez a sztori tényleg nem fake, akkor egyrészt menjen a francba, aki feljelentgetné Horálki urat az APEH-nél, másrészt pedig hajrá-hajrá Horálki úr!

T. posztíró! Mégis, mi a francot képzeltél?? Végre egy ember, aki számlát is ad, meg is dolgozott a pénzéért, te meg feljelentenéd az APEH-nél??? Egyedül abban adok igazat, hogy nem fair h az árait nem tüntette fel a honlapján. A beszélgetést pedig nyugodtan veheted szolgáltatásnak, ráadásul egy csomó hasznos tanáccsal is ellátott négyezerér' :-) (Ezt másfelé konzultációnak vagy tanácsadásnak hívják, sokkal borsosabb árakon...) Kicsit több humorérzéket, plz., főleg, hogy te mentél be magadtól az erdőbe...:)

Mondjuk rég röhögtem ekkorát, nekem végtelenül szimpatikus ez a Horálki...:))))

betépett felhasználó 2009.07.09. 13:25:17

@Wolfram: tevedes, ez a VI. resz.
az V.os megirtam jomagam
lsd 2009.07.08. 12:24:27

betépett felhasználó 2009.07.09. 13:25:54

@Wolfram: tevedes, ez a VI. resz.
az V.os megirtam jomagam
lsd 2009.07.08. 12:24:27

betépett felhasználó 2009.07.09. 13:27:40

@Wolfram: tevedes, ez a VI. resz.
az V.os megirtam jomagam
lsd 2009.07.08. 12:24:27

betépett felhasználó 2009.07.09. 13:29:06

vazzzzzzzzzeeee...... mit tud az F5..

Wolfram 2009.07.09. 13:49:38

@betépett felhasználó:
nekem mindegy, a Szerzővel egyeztessetek.

Van viszont egy rossz hírem: az Évának annyi. Pedig úgy reméltem, hogy győz a szerelmi szál...
#254. | Horálki J | 2009.07.09. 01:14 |

"A szőrny meglátta az erdő méjén aludva ahogy az Éva az István mellett felébred az Éva. Több se kellett neki a szőrnynek, hogy jól kitépje az agyát a vérszagú Évának a sötét erdőben. A fűst mögűl az István eltorzult arccal nézte végig ahogy a szőrny vérengzik. Ekkor az István agyába villant gondolat, hogy eszébe jutott a szőrnyet hogyan győzheti le. Előkapta a zsebéből a dorongját és dorongolni kezdett a sűrű a fűsttől köhőgve. Kisvártatva a szőrny hegyezni kezdte a zombiszerű fülét és amikor meghallotta a dorongolást, égtelen haragra gerjedt. Az Éva már halott volt. Halottabb nem is lehetett volna. De az István egyre csak dorongolt s közben anekdotákról énekelt. A szőrny dühödten indult el az István felé sötét alakja a szőrnyek a holdsugárt megérintette. Ezért ébredt fel a holdsugár. István az elektromos berendezésének köszönhetően tudta, hogy egy eső fóg jönni. Három másodperc múlva István behúzódott a dzsumujosba, de a szőrnyt meglepetésként érte a szőrnyt a vihar. Éva véres maradványait viszont nem moshatta tisztára az eső az Éva kitépett lucskos agyát. folyt köv."

:((

Remélem lesz még egy fordulat, amiben kiderül, hogy csak a szörny álmodta az egészet, vagy ilyesmi, és fölébred, és békésen legelészik tovább, és az Éva meg simogatja, vagy ilyesmi. :)

Gyogyós 2009.07.09. 14:33:48

Hát ezen beszarok.Most már kezd a dolog nagyon úgy kinézni,hogy az erdei szőőőrny,aki nem uccsó sorban még dorongol is,meg mindent visz,még Éva agyát is,snem mellékesen leküzd minden dzsumbujos akadályt,hát ő nem más mint HORÁLKI.
Ha pedig ez így van,akkor megnézem én ki az a baromarcú,aki még meg is rendel nála mondjuk egy "csajomat bérilyesztgetem" műsort.
Vagy azt is elképzeltem,hogy eviszi az erdőbe a megrendelőt,kipucolja a bakancsát,viszi a motyóját,és miután elmondott neki 5 viccnek látszó dolgot,leülteti a tisztáson egy kipárnázott kényelmes helyre,majd egy mozdulattal kitépi az agyát,meg szétszaggatja a testét....
Sebaj.Továbbra is beszarás a tag nálam.

Go Go Spartacus,told az igét tovább....

Gyogyós 2009.07.09. 14:33:59

Hát ezen beszarok.Most már kezd a dolog nagyon úgy kinézni,hogy az erdei szőőőrny,aki nem uccsó sorban még dorongol is,meg mindent visz,még Éva agyát is,snem mellékesen leküzd minden dzsumbujos akadályt,hát ő nem más mint HORÁLKI.
Ha pedig ez így van,akkor megnézem én ki az a baromarcú,aki még meg is rendel nála mondjuk egy "csajomat bérilyesztgetem" műsort.
Vagy azt is elképzeltem,hogy eviszi az erdőbe a megrendelőt,kipucolja a bakancsát,viszi a motyóját,és miután elmondott neki 5 viccnek látszó dolgot,leülteti a tisztáson egy kipárnázott kényelmes helyre,majd egy mozdulattal kitépi az agyát,meg szétszaggatja a testét....
Sebaj.Továbbra is beszarás a tag nálam.

Go Go Spartacus,told az igét tovább....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.09. 19:31:38

mindenmi tudja hogy fotoshop

ki a f@xom hivna fel egy idegen pasit ha kirandulni akar
mer' ha mondjuk Cameron Diaz hirdetne...
/de ezt ne mondjatok meg Marynek/

glad az egyetlen 2009.07.10. 01:03:34

Ennyire már ne élvezzetek el ettől az ÁFÁ-s számlától, mert annyit ér mint egy használt WC papír. Teljessen hibás és így hasznáhatatlan.

Itt amúgy számla ügyileg szerintem egyértelmű mi zajlott le:

1, H túra vezető kéri a pénzt ami több mint G. megálmodott (megjegyzem jogosan lepödött meg, az oldalon én nem találtam extra ár listát).
2, G gondolta na várjál csak és kért ÁFÁ-s számlát hátha ettől H. viszakozik, hisz jó esély volt rá, hogy nem tud adni és akkor persze fizetni se kell.
3, Persze H.-t se lehet könnyen leszerelni és amolyan megmutatom én elven valahonan szerzet egy lapot valamilyen számlatöbből és kitöltötte az.
De a kitöltésből tisztán látszik, (ahogy a postolók többségén is,) hogy fingjuk nincs, hogy hogy néz ki egy szabályos kézzel írt ÁFÁ-s számla, ergo H valójában nem számlaképes.

A feljelengetőst utálom, de olyan szempontból Gergőnél a pont, hogy aki luxus szolgáltatást nyújt az minimum már legyen számlaképes.

Wolfram 2009.07.10. 01:08:55

@glad az egyetlen:

"aki luxus szolgáltatást nyújt" ez jó, ez tetszik.

glad az egyetlen 2009.07.10. 02:26:55

Wolfram 2009.07.10. 01:08:55
@glad az egyetlen:

"aki luxus szolgáltatást nyújt" ez jó, ez tetszik.

....hamár H. így reklámozza saját magát. :-)

bugsy 2009.07.10. 04:12:55

Szóljanak a fanfárok, hiszen Horálki János személyében megszületett a túravezetés Uhrin Benedekje, a novellisták Szalacsi Sándora, aki bérijesztőbb, mint Pandacsöki Boborján, noha a jeti még csak nem is szekrény.

Hibbanás felsőfokon, ám Horálki és Gergő előtt mégis óriási karrier áll, hiszen a CyberSpace hamarosan felkarolja majd őket is, mint a nagy elődöket! :)

Ez már annyira debil, hogy már jó! :D

badabing 2009.07.10. 09:48:46

annyira vicces, hogy nem érdemli meg az apeh feljelentést. csinálja utána bárki

nyúzott arcú lány 2009.07.10. 10:12:29

4000
+4000
+8000
+10000
----------
18000

elwood 2009.07.10. 18:03:51

Nem igaz, hogy az év posztja ilyen hamar behalt.

Nem baj, leszek utolsó.

szemtanú - alibit nem igazol! 2009.07.10. 18:40:30

@elwood:
Ez tényleg az első! Én meg az utolsó:)

maccar 2009.07.10. 20:40:30

Nagyon vicces pofa, tényleg eléri a nagy netes elődök szintjét! Persze nyilvánvaló, hogy a szegény átvert áldozat nem más, mint a mi kis mókamesterünk, így szerezve magának nem kis népszerűséget. Remek üzletember lenne, ha a számlaadási problémáit kihagyta volna a történetéből!

juhaszcs 2009.07.10. 22:45:19

Szarjál sünt posztoló fószer.
Honnan a francból van ennyi pénzed egy ekkora válság idején?
Kussoljál ha kifizetted,az ilyen hülyéknek mint amilyen te is vagy még kevés is a számla.
Ne sirjál legközelebb menjél egyedül túrázni az nem kerül ennyibe.
Emberek ez az ország tényleg a hülyék paradicsoma.

lmntn 2009.07.13. 16:11:14

Éljen a túravezető, Gergő, te tényleg egy paraszt vagy!
És:
Utolsó!

Koczkamacs · http://vaterart.blog.hu 2009.07.15. 02:23:49

Ööö... mi a J?
A posztoló meg tényleg igénybe vette a szolgáltatásokat, miért van kiakadva? A "borsós ár" először poénkodásszerűnek tűnt, de belegondolva a "dorongba", talán nem is annak szánta.
Egyetértek azokkal, akik szerint kicsit buzis, mert a dorongon szájjal játszás közben énekelés motyogósan és hátmasszázs nagyon túl van már a határon.

SzivtelenSatan 2009.07.16. 12:49:50

Tényleg a számla elég bugos, de az említett viccet meg is lehet reklamálni, mert a hentes azt kérdezte eredetileg, hogy: Mi-kell-Angelo?
Amúgy sztem ez jellemzi Jánost, az arc megmaradt ugyanazon az ovodás szinten, csak megnőtt...

sodika · http://youtube.com/66masodperc 2009.07.23. 20:02:22

Ezzel szerintem semmi gond nincs.
Piacgazdaság van.
Csávó kitalálta, mivel keressen pénzt.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.10.21. 14:59:33

kíváncsi lennék, a viccmesélés milyen teáor besorolás alá esik. :)

2009.10.27. 01:14:20

Horálki még él? Vagy már megette a szőrny?

lcs 2010.04.19. 23:28:35

Igyál hozzá poprádi sört!
Üdvözlettel: Tatran Péter és felesége, Horszká Szluzsbá.
süti beállítások módosítása