Tékozló Homár

A Szerencsejáték Zrt-nél nincs hosszabbítás

2009.07.10. 08:05 | ge | 248 komment

Tippmixer kiakadt azon, hogy a Szerencsejáték Zrt. nem vette figyelembe, hogy az általa fogadott meccs eredménye a hosszabbításban változott, így az nem egyezik a Szerencsejáték által közölttel. Hosszú levelezés az ügyintézővel alább.

Hello Homár,

az alábbi levelezést én folytattam ma a Szerencsejáték Zrt.- vel, persze a végén kiderült, hogy én vagyok a hülye, amiért azt hittem, egy meccs addig tart, amíg le nem fújják, de most megosztom mindenkivel a nagy titkot: a Szerencsejáték Zrt. nem bíró, nála nincs hosszabbítás.

Időközben a Szerencsejáték Felügyeletet is belevontam az ügybe, a Szerencsejáték Zrt. munkatársa pechjére 5 perccel később küldte a ~2 órája várt levelet levelet, amelyben fény vetül arra, hogy "az eredményt a kimenetel megállapítása szempontjából az SzZrt. akkor is véglegesnek tekinti, ha utólagosan a fogadási esemény eredménye ellen óvást nyújtanak be, vagy ha ezt késıbb megváltoztatják, vagy esetleg meg is semmisítik." - amiből egyenesen következik, hogy a fogadónak a büdös életben nem lehet igaza velük szemben.

Levelezés alább.

üdv,

tippmixer



Forwarded conversation
Subject: Panasztétel
------------------------

From: tippmix tippmix <>
Date: 2009/7/9
To: internet@szerencsejatek.hu


Tisztelt Szerencsejáték Zrt!

Tisztelt Ügyintéző!

Szeretném jelezni, hogy az Önök által a ezen az oldalon jelzett 182 Maribor - Interbloc labdarúgás 2-2 D 3.25 végeredménye ismereteim szerint helytelen.

Feltételezésemet a Maribor hivatalos oldalán található információra alapozom: http://www.nkmaribor.com/

Mivel a mérkőzésre fogadtam, azonban a Szerencsejáték Zrt. helytelen eredményközlése miatt nem jutok a nyereményemhez, ezért kérem az ügy felülvizsgálatát és szíves visszajelzésüket.

Köszönettel,


----------
Feladó: <@szerencsejatek.hu>
Dátum: 2009. július 9. 12:57
Címzett: @gmail.com


Tisztelt Fogadó!
 
A végeredmény valóban 3-2, azonban a mérkőzés végeredménye a hosszabbításban született meg.
A jelenleg hatályos TippMix Részvételi Szabályzat (http://www.szerencsejatek.hu/index.php?action=tippmix&art=szab) értelmében az eredményközléskor a rendes játékidőben (90 perc) elért eredmény számít hivatalosnak.
 
Akkor azonban még 2-2 volt a mérkőzés állása.
Ha mérkőzés végkimenetelére kívánt volna fogadni, akkor a "ki nyeri a kupát" fogadási ajánlatra kellett volna fogadni (185 esemény).
 
Üdvözlettel

----------

From: tippmix tippmix [@gmail.com]
Sent: Thursday, July 09, 2009 12:33 PM
To: Internet
Subject: Panasztétel

Tisztelt Szerencsejáték Zrt!

Tisztelt Ügyintézõ!

Mivel a mérkõzésre fogadtam, azonban a Szerencsejáték Zrt. helytelen eredményközlése miatt nem jutok a nyereményemhez, ezért kérem az ügy felülvizsgálatát és szíves visszajelzésüket.

Köszönettel,

----------
Feladó: tippmix tippmix <@gmail.com>
Dátum: 2009. július 9. 13:21
Címzett: @szerencsejatek.hu


Tisztelt !

Köszönöm válaszát.

Az Ön által leírt szabályzatot áttanulmányoztam, és ott a következő ide vonatkozó részt találtam:

5.§ A fogadási eseményekkel kapcsolatos szabályok

(12) Az SzZrt. a fogadási esemény kimenetelét a fogadási esemény időtartamán belül bármely időponthoz kötheti (pl.: a 90 perces labdarúgó mérkőzés bármelyik, előre meghatározott időpontjáig bekövetkezett eredményét tekinti kimenetelnek), ha ezt a fogadási ajánlatban közzéteszi.

Szeretném kiemelni, hogy én nem a mérkőzés különféle kimeneteleire tettem meg a tétemet (ki rúgja az első gólt, mi lesz a félidő állása, stb, stb.), hanem a kiírt mérkőzés végeredményére, amely az Ön által is elismert 3-2-es állás.

Aláhúzandó, hogy a 12. pont értelmében az Ön által felhozott rendes játékidő, azaz jelen esetben a 90 perc is kizárólag akkor számít hivatalosnak, amennyiben a Szerencsejáték Zrt. ezt "a fogadási ajánlatban közzéteszi." Mivel a fogadási ajánlatban nem volt erre vonatkozóan semmiféle utalás, így azt hiszem, joggal gondolhatom, hogy egy olyan eseményre való fogadásnál, amelyhez a csapatok nevén kívül nincs kiegészítő információ hozzáfűzve (jelen esetben, hogy a mérkőzésnek kizárólag a rendes játékidejét veszik alapul az eredmény meghatározásánál, figyelmen kívül hagyva a játékhoz tartozó, hosszabítási időben született eredményeket), a játékidő teljes hosszában elért eredményt kell figyelembe venni.

Válaszát a fentiek alapján nem tudom elfogadni, úgy gondolom, hogy a Szerencsejáték Zrt. ezen magatartása kimeríti a tisztességtelen piaci magatartás fogalmát. Amennyiben a kiírt eredményt nem módosítják, a Szerencsejáték Felügyelethez fordulok panaszommal.

Üdvözlettel,

----------
Feladó: tippmix tippmix <@gmail.com>
Dátum: 2009. július 9. 15:11
Címzett: szef@apeh.gov.hu


Tisztelt Szerencsejáték Felügyelet!

Tisztelt Ügyintéző!

A következő ügyben fordulok Önökhöz: a Szerencsejáték Zrt.-vel kialakult véleménykülönbséget nem sikerült az érintettel rendezni, mivel első megkeresésemre bár gyorsan, de nem érdembem, második megkeresésemre pedig e pillanatig egyáltalán nem reagáltak.

Nem tudom, hogy az Önök hatáskörébe tartozik-e a lenti levelekből kibontakozó ügy, vagy a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget kell megkeresnem vele, mindenesetre kérem, válaszlevelükben szíveskedjenek tájékoztatást nyújtani számomra a további teendőkről.

Segítségüket előre is köszönöm!

Feladó:  <@szerencsejatek.hu>
Dátum: 2009. július 9. 15:19
Címzett: @gmail.com


Tisztelt Fogadó!
 
A TippMix Részvételi Szabályzat ezen pontja alapján történik az eredményhirdetés:

(9) Az SzZrt. a fogadási ajánlatba felvett valamennyi fogadási esemény esetében az adott esemény szervezıje szerint megállapított, a fogadási esemény alapjául szolgáló sportesemény helyszínén, a pályán elért, a rendes játékidı végén kialakult eredményt tekinti hivatalosnak. Ezt az eredményt a kimenetel megállapítása szempontjából az SzZrt. akkor is véglegesnek tekinti, ha utólagosan a fogadási esemény eredménye ellen óvást nyújtanak be, vagy ha ezt késıbb megváltoztatják, vagy esetleg meg is semmisítik.
 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leslie nilsen (törölt) 2009.07.10. 14:19:41

@tutti :: szpemmmer faszzzz


Sajnos terhelési problémák miatt a blog.hu kiszolgálása akadozik.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.10. 14:19:45

@Nelson Mandula: OK hogy az első 3mp.-t veszik, de hány wattórával? Vagy kávéhával?!
Ez FONTOSCH!!!

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 14:26:36

@Impega: a Bandi lelkes kinyerma-játékos volt ifjú korában, ha nem tudnád. Sajnos ezzel a szenvedélyével eljátszotta a családi vagyont, azóta vezeklésül önkéntes házimunkákat végez.

@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0:
kilojoule-ban! 3 mp = 1 mp3 / 1 Kcal
Ezt kell átszámítani gyök alatt ohmra és onnan már könnyen kijön az egy játékosra jutó fogyasztás.

@Egyéves Önkéntes:
szerintem menjetek külön. ha mégis meg tudtok állapodni a helyben, akkor is.
én pl megfigyeltem, hogy ha külön vagyunk a feleségemmel, akkor sokkal kevesebbet veszekszünk. J

Impega 2009.07.10. 14:30:40

@Nelson Mandula: Akkor ha jol ertem, talan nem kellene emlegetni, mert regi sebeket tephetunk fel, melybol kesobb spriccelo voros ver folyik (spricc, spricc) es a patkanyok jonnek es szettepik a fiut, akit Eva kesobb a kunyhoban talal meg es nagyon megijed az arca a ltvanytol

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:30:41

@Nelson Mandula: tudtam, hogy te bölcsen fogsz dönteni. J

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:31:44

@Nelson Mandula: "vezeklésül önkéntes házimunkákat végez."

én ugyan nem!!! JJJ

maincoon © 2009.07.10. 14:34:37

@Nelson Mandula: ez a külön nyaralás nagyon nagy volt! bedobom már én is otthon! :D

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:36:15

@maincoon: jó, de az urad ezért Nelsonnak legyen hálás! :DDD

maincoon © 2009.07.10. 14:39:27

@Egyéves Önkéntes: vagy Nelson feleségének, amikor külön nyaralnak ők is, nem? :DDDDDD

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 14:40:39

@Impega: látom nagy hatással van rád az irodalom. remélem nem vagy bőcsész! J

@Egyéves Önkéntes: J
azt gondoltam még, hogy a gyerekeket elvihetitek újpestre, ahol maincoon is nyaraltatja az övét. állítólag jesszum fog főzni rájuk, úgyhogy egészen biztos, hogy különleges ételkompozíciók lesznek! A Bandi meg majd kinyermázik velük buskraftolás közben.

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:41:02

@maincoon: értem én, hogy mit akarsz kihozni ebből, hogy amíg Nelson felesége elmegy az uraddal, addig te vigyázol Nelsonra.
Ravasz, mint a pisztolyon!
JJJ

É2I 2009.07.10. 14:43:22

Na én is, meg én is és Irén is két hétig tipli.
Mindegykinek, jó hommárrozzáásstt
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"O"

2009.07.10. 14:43:42

Ki nyel ma ?
Játékos buzik a kiskertben.
A térdel: Czigány György.
Aki ráhajol: Kovács Elemér.

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:43:56

@Nelson Mandula: az a baj, hogy nem áll jól a szénám most jesszumnál, nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolya, ha az ajtajuknak támasztanám Hannát és Mátét.

J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 14:44:14

@maincoon: @Egyéves Önkéntes:

mi a feleségemmel úgy élünk, mint két galamb: állandóan disznósajtot eszünk. J

moli 2009.07.10. 14:46:02

@1 mezei utas: kaparos sorsjegyen elolvastad mar az aprobetust?

Impega 2009.07.10. 14:47:16

@Nelson Mandula: Meg nem de ugy erzem az leszek. Lattam a tv-ben, hogy Galileo mellszobra ki van allitva a regi iskolajaban. Ez gyorsan el is gondolkoztatott es mondtam a zuramnak (aki egyebkent nagyon jo ember), szoval mondtam neki, vagyis inkabb kerdoen neztam ra-valaszt nem is igen varva, hogy "Vajon en majd mire fogok rajonni az eletben, amiert majd az en mellszobromat is kiallitjak?" Volt egy perc nema csend, majd csatornat valtottunk.

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:47:20

@Kulics: amikor felcsendül valami szólam és a játékos 2 másodperc után rávágja, hogy ez az ugandai filharmonikusok negyedik dél-tiroli nyitányának záróakkordja fordítva lejátszva D-moll helyett F-dúrban, vezényel Joszip Guttenficker luxemburgi olajmágnás
na akkor alig bírom az autópályán tartani a kocsit, amit vezetek

euAgWzgmmtq7K 2009.07.10. 14:48:48

sajnos, mivel aki tippmixen játszik ill. bármely SzRT által szervezett szerencsejátékon, az olyannyira vesztes, hogy nem tudom salynálni.

meszi 2009.07.10. 14:49:19

szerencsétlen balfasz posztíró, tanulmányozd a szabályokat legközelebb, mielőtt elkezdesz játszani;)

euAgWzgmmtq7K 2009.07.10. 14:50:51

@d.hardman: egyébként egy sportinggal kezdődő, és betre végződő nevű oldalon sincs ez másként, max. 5 perces hosszabbítást vesznek figyelembe, azt se mindig. tényleg akkor szted mijafaszért van a döntetlen?

maincoon © 2009.07.10. 14:50:55

@Egyéves Önkéntes: Nelson már nagyfiú. vigyázni nem kell rá. max ijesztgetni tudnám, de azt úgyis elintézi hogyishívjákaztafaszit-tal!

@Nelson Mandula: biztos voltam benne :DDD

@É2I: szia, jó pihenést!!! :)

É2I 2009.07.10. 14:52:07

@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0:
THX! Á nem hiszem, én is a járdaszigetekre megyek, mint betépett.
Ott még nem hagytak senkit.
Legfeljebb felszedték alóla a járdát a megélhetési szüretelők.

Impega 2009.07.10. 14:52:37

@É2I: Hova mentek? Ojrót vigyetek, meg ovszert. Meg kartyat, meg zseblampat.
Kellemes pihenest! Varjuk a posztot :D

É2I 2009.07.10. 14:53:36

@maincoon:
Neked is THX!
(Meg mindenkinek, aki még köszöNETre késztetne :)

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:54:38

Ha a jövő héten véletlenül lenne vaníliás karikás poszt, akkor ne kommenteljétek, jövök egy hét múlva elsőzni és utána folytatjuk.
úgy hiszem ez nem nagy kérés.
J

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:56:37

@Impega: meg hát! :DDDDDDDDDDDDDD

(bocsánat!)

RedPyramid 2009.07.10. 14:56:59

@zsákbakutya: egyéb - most nem nevezem meg őket, nálunk a törvényesség határán ( vagy azon túl?) működő - internetes fogadóirodáknál az általad említett "értelmetlen" dolgokra is lehet fogadni, jobb nyereményszorzókkal, nagyságrendileg nagyobb választékból, mint a mi Királyi Fogadóirodánknál.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 14:57:21

@Impega: tényleg jó ember lehet az urad. hogy tapintatos, az biztos. J

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.10. 14:57:35

@anarch:
hat egy eros vacsora jo borral az kijon

EÖ (törölt) 2009.07.10. 14:58:11

@Egyéves Önkéntes: elnézést, valaki az előbb helyettem kommentelt.
J

én is elutazom tehát.
és tényleg naplopó vagyok, de ehhez nem is kell szabadságra mennem.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 14:59:24

Jó nyaralást kíván minden jövő héten nyaralónak a Pocsay család!

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:00:38

@Impega: korrigáltam közben! J

megérdemelném, hogy a fejemet odazárd egy kocsi ajtajával...

maincoon © 2009.07.10. 15:01:34

@Egyéves Önkéntes: Te is megugrasz?
@Impega: meg hát! :DDDDDDDDDDDDDD
@Impega: tényleg jó ember lehet az urad. hogy tapintatos, az biztos. J

hát ez mekkora volt!!! :DDDDDDDDDDDD
a folyosó visszhangzik a nevetésemtől!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:01:39

@Nelson Mandula: köszi. ha nem jövök vissza, akkor lesz egy poszt a homáron valamelyik utazási irodáról...

AlulírottFentemlített 2009.07.10. 15:04:46

@maincoon:

Érdemileg ugyan semmi köze nincs a tippmixhez, de ettől függetlenül gratulálok az első sikeres utolsósozásodhoz!

maincoon © 2009.07.10. 15:06:23

@AlulírottFentemlített: köszi :D
de hátha most valaki elveszi tőlem??? :DDDD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.10. 15:07:08

magyarorszag a nyaralok, szaunazok estippmixelok orszaga
ezert tart itt

Impega 2009.07.10. 15:08:29

Majd meglatjatok még! egyszer majd a kis mancsocskaitokat nyujtatok esedezve hogy meghalgassatok mire is jottem ra

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.10. 15:10:47

@É2I: De legalább olcsó. Az is valami.

@Impega: Halljuk! Halljuk!

Állítólag az az ember, aki a női lélek működését feltárja, számíthat a nobel-díjra...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.10. 15:12:07

@hagyma: Mindezt következmények nélkül.

De legalább világhírű a busafejünk és a Centrumunk.
Meg a görgős izéink is.

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:12:21

@Impega: én már esedezve nyújtom...
mire jöttél rá?

Impega 2009.07.10. 15:14:35

@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0: Legy turelemmel kispajtas meg nem jott el az ido. Elobb mutass fel egy tököt!

jesszumpepi (törölt) 2009.07.10. 15:15:27

@Egyéves Önkéntes:

Bandi a jövő héten elkezdi a gyerekkel az Országos Kéktúrát.


Vadkempingezés egy hétig.


Gyaloglás a hegyekben.

Ha gondolod,Hannát és Mátét is elviszi.

Szúnyog-,és kullancsriasztó krém,hátizsák szükséges.

Élelmezés konzervdobozból.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 15:16:50

@Impega: jeruzsálem szent tökére gondolsz? én már levettem a fél szandálomat! halljuk!

maincoon © 2009.07.10. 15:19:30

én meg feltettem a lábamat a számítógépházra és a nevetéstől a cipőm sarka benyomta a hátul lévő fekete bigyót, amitől semmilyen W/kW nem jutott el ehhez az izéhez, így újra kellett indítanom :D

Impega 2009.07.10. 15:19:41

@Nelson Mandula: Most epp azon gondolkozom, hogy lehet orok nemasagot fogadok...olyan leszek mint a Mona Lisa. Majd vigyorgok mint a tejbeTök, annélkul hogy annak barmi ertelme is lenne es majd igy hiresse valok. Es a sulim helyett majd a Louvre-ban allitanak ki.

Vedd mar eszre vegre, hogy a szandalbol eleg!

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:20:05

@jesszumpepi:

köszi, küldöm akkor őket. Már mindketten tudnak késsel-villával löncshúst enni konzervdobozból, gond nem lesz velük.

a Kék Túrát én is régóta elkezdeném, de a kutya nem akar velem jönni.
lehet elmegyek a Bandival.

De Te miért nem mész velük?
Bushkraftolni-e nem szeretsz?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 15:22:56

Nyámnyila, túrázó népség...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.10. 15:25:45

kek tura
kek szalag
kek halal
magyarorszag a kekek orszaga is

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:28:33

@Impega: főleg természetvédelmi területen

sosem ültem még rajta, illetve bocsi egyszer, de az a sivatagban volt
de itthon nem basznám szét a természetet vele (ott se basztam szét, turistarezervátum volt :) )

a némasági fogadalomról a "csend kolostora" című vicc jutott eszembe, az egyik kedvencem:

A csend kolostora

Mária Katalin nővér belépett a csend kolostorába. A főpap közölte vele:
- Nővér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem
beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj.
Mária Katalin 5 éve élt már a kolostorban, amikor a főpap így szólt:
- Mária Katalin nővér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két szót.
Mária Katalin így szólt:
- Kemény ágy.
- Sajnálattal hallom - mondta a főpap. - De kerítünk neked egy jobb ágyat.
Újabb 5 év után Mária Katalint hívatta a főpap.
- Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin.
- Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a föpap megnyugtatta, hogy az étel
jobb lesz a jövőben.
Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a
főpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint.
- Két szót szólhatsz ma. - mondta a főpap.
- Most kilépek. - mondta Mária Katalin nővér.
- Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a főpap. - Mióta itt vagy, csak a
nyavalygásodat hallani.

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:29:35

@Nelson Mandula: na de addig csak elmész valahogy? :D

Impega 2009.07.10. 15:35:22

@Egyéves Önkéntes: :D nem rossz, meg kell vallani.
Amugy en meg sose quadoltam. De az annyira szep mikor setalsz az erdoban es ott nyomjak ezerrel .NEm azt mondom, mindegy...
@maincoon: egy kis idobe beletelt, hog kerdesemet megfogalmazzam. Ne haragudj, de akkor ezt hogy is csinaltad?

maincoon © 2009.07.10. 15:38:09

@Impega: most zavarban vagyok, mert nem értem, hogy mit mondjak el hogy csináltam :DDDDDDDDD

@Egyéves Önkéntes: mintha csak a férjemet hallanám :DDDD már a viccben.

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:41:11

@Impega: jó, de hát azok barmok.
és szerintem semmi keresnivalójuk ott.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 15:42:48

@Egyéves Önkéntes: quaddal.

@maincoon: ne értetlenkedj. mondd el, hogy csinálad. most, mert Egyéves nem lesz egy hétig.

maincoon © 2009.07.10. 15:45:24

@Nelson Mandula: elmondom, de miiit?? ezer variáció van :DDDDD

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 15:47:17

@maincoon: nem tudom, de egyre jobban izgat. mondd el! Impega is szeretné...

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:49:36

@Nelson Mandula:

Nelson, ha esetleg feltenne valaki egy bizonyos képet, akkor azt helyettem is nézd meg légy szíves.
J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 15:50:53

@maincoon: nem tudom, de egyre jobban izgat. mondd el! Impega is szeretné...

Impega 2009.07.10. 15:51:44

@Nelson Mandula: ööö.....igen, de ez mar volt, nem?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 15:53:00

@Egyéves Önkéntes: nem ígérhetem biztosra, mert kicsit fáj a szemem. örülök, ha helyettem meg tudom nézni.

EÖ (törölt) 2009.07.10. 15:54:03

@jesszumpepi: az sátorban gyógyul igazán!

@Nelson Mandula: én már annak is örülnék.

maincoon © 2009.07.10. 15:59:37

@Nelson Mandula: hát az okozó kék (és fehér, valamint fekete) színű. a károsult a földön van. rátettem a lábam. mert ennél azért kicsivel hosszabb. hátradőltem és nevettem. a sarka meg hozzáért és benyomta. én meg mérges lettem ezért. hát remélem erre kérdezett rá :DDDD

közben valahová még mennem kell, de elfelejtettem hová. ti vagytok az okai!

maincoon © 2009.07.10. 16:04:06

@Impega: majdnem erre is rákérdeztem :DDDDDD
igen, el. úgyhogy egyenlőre lelépek, de lehet, hogy még később benézek. de csak akkor, ha megfőzött és elmosogatott a nempapucs :DDDD

Impega 2009.07.10. 16:06:13

@maincoon: Ha nem akkor ostorozd meg es gyere vissza.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 16:10:02

itt esik. én meg bringával jöttem. kiemelten sz@rrá fogok ázni.

jesszumpepi (törölt) 2009.07.10. 16:16:44

@Nelson Mandula:

Érdekes.

Bandi is nemrég ment el bringával...

stab 2009.07.10. 16:20:47

asszem a Szerencsejáték zrt-t fogja először falhoz állítani a pötyi kommandó (aka M.P.) a szemét bekötik egy Kékszalaggal, aztán a sünök irgalmazzanak neki

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.07.10. 16:38:02

@jesszumpepi:

én meg mindjárt indulok. Üzensz neki valamit? (Ha útközben összefutnánk.)

jesszumpepi (törölt) 2009.07.10. 16:39:05

@Nelson Mandula:

Igen.

Nem kérek több kecsketejet.

Meguntam.

Köszi

Okádó Mikádó 2009.07.10. 17:51:13

@Egyéves Önkéntes: már te is vállalsz viccmesélést? Én véletlen elolvastam, remélem ingyen volt, mert fizetni nem szeretnék érte.

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.07.10. 18:21:03

Ez a Szerecsenjáték cég, ez milyen cégforma? KÉrdezze má' meg valaki!

EÖ (törölt) 2009.07.10. 18:28:54

@Okádó Mikádó: önbevallás alapján számlázok.
küldöm is. (magánszemély vagy pedig zéerté?)
18 ezer lesz, mert medvejelmez volt rajtam, mikor meséltem.

Átlagarcú 2009.07.10. 18:42:01

Valaki lenyúlta a szegfűs sünömet.:((( Nem volt levédve, Használja egészséggel.

Metál -e a bimetál? 2009.07.10. 18:54:11

nyomd bwin-en. a szerencsejáték szcientológus szdsz-es banda.

Miki1116 2009.07.10. 20:17:53

A fogadás a rendes játékidőre vonatkozik.

Tehát, mondjuk ha 90 perc a mérkőzés, és van 2 perc hosszabbítás, akkor 92 perces a meccs, ez a rendes játékidő. Szerintem eddig tiszta sor. Az állás eddig 2-2 volt.

Mivel ez egy kupa döntő, ezért következett a 2X15 perces hosszabbítás, amiben a 102. percben született a győztes találat.

Sajnos nincs igaza a fogadó sporttársnak!

Üdv!
Miki

Messidor 2009.07.10. 22:05:07

Persze,nincs igaza Tippmikszernek,de azért a SZrt is kaphat pár sünt.Jó pár éve komoly összeggel fogadtam egy Dél-Amerikai meccsre.A Szrt által közzétett végeredmény alapján nyertem.Nyereményemet mégsem fizették ki csak a fogadási összeget,mert állítólag korábban kezdődöt a meccs.Nem tudtam kideríteni,mennyivel-akkor még nem volt netem-de én 3 nappal korábban fogadtam!
Szóval a felállás a következő volt: a faszi ha látja hogy vesztett,eldobja szelvényét,pénz bennmarad.Ha viszont nyert mint én,csak a fogadási összeget kapja vissza.Rohadt szemetek!

boldii9 2009.07.11. 00:37:54

Kb. két vébével ezelőtt az olaszokkal szívtam meg hasonló módon, de nem írtam emaileket, hanem megnéztem a szabályokat... Aztán mérgelődtem.

Tanulópénz.

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.07.11. 06:54:00

@Miki1116:
'fogadó sporttársnak!'
Má' a fogadás is sport? De ugye még nem olimpiai szám?

Leléptem 2009.07.11. 13:57:45

Tapasztalat:

Mint minden állami szerv, ez sem működik.
A bukott összeget fogadd el, mint tanulópénzt.

Megoldás:
a.) Legközelebb fogadj internetes fogadóirodában, amit ugyan a törvény tilt, de hát Mo-ról beszélünk. Vagy törvényt szegsz és adót csalsz, vagy éhen halsz.
b.)Hagyd el az országot, tényelg mindenütt jó, de legszarabb otthon...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.11. 15:49:47

@Leléptem:
fogadhat interneten de ott is ez a szabaly

Der Beste 2009.07.11. 17:10:39

@Leléptem: Miért ne műkődne a tippmix?

A gyengeelméjüekkel, az olvasni lustákkal a világ egyetlen országában sem tudnak mit kezdeni.

Miki1116 2009.07.11. 22:44:10

@horex:

Jaj, ne csináld már! :)

johevi 2009.07.13. 23:05:18

Egy amatőr fogadó és egy női ügyeletes, ennyi kell egy bejegyzéshez... Ez egy teljesen idétlen baromság, alapvatő sportfogadási alapfogalmak hiányának köszönhetően.
süti beállítások módosítása