Tékozló Homár

Az idei legfájdalmasabb számhordozás T-nél (upd)

2009.09.01. 13:56 | jackyll | komment

DeTomaso azt gondolta, 25 éve bejáratott T-telefonszámukat egyszerűen áthordozzák cégen belül. Tévedett. Azóta már új számot is kaptak, de a régivel még mindig nem sikerült összekötni:

Eddig tartott birkatürelmem a T-home felé, remélem a publicitás segít rajtam is. Üzletünkben a T-kábel szolgáltatta a telefonvonalat, csakúgy mint az internetet. Üzletünkben bankkártya-leolvasót üzemelnénk be, azonban ez a kábeles telefonnal nem működik. 2009. július 7-én(!), azaz csaknem 2 hónapja betértem a III. kerületi Kórház utcai T-pontba, hogy a telefonszámunkat, amely 25 éve cégünk telefonszáma is, áthordozzuk az üzleten belül a kábel helyett a vonalas telefonra (régebben T-com), tehát cégcsoporton belül és földrajzilag egy helyen. Az összes reklámanyagunkban, interneten, és partnereink katalógusában ez a szám szerepel, hozzátéve, hogy nagy értékű kerékpárok és sílécek kereskedelmével illetve szervizelésével foglalkozunk, így egy vevő elvesztése is nagy anyagi kárral jár. Ennyi idő alatt a most hétéves kisfiamnak kinőtt 6 foga, illetve átfordulás próbálkozásból már majdnem jár, T-home-nál csak aktatologatás történt.

1. próbálkozás: 1 óra várakozás, X ügyintéző hölgy 40 perc alatt kitölti a lapot, én figyelmeztetem, hogy 2007-ben csupán 1,5 hónapba került, amíg ezt a számot üzletünk akkori költözése miatt a mostani helyre tudtuk hordozni, mert mindig elírtak valamit. Mondja, hogy ő tud mindent, max. 8 nap és kész. 11. nap kapok egy levelet, miszerint nem sikerült a hordozás, mert az átadó és az átvevő fél adatai nem egyeznek (apám lakcímére beírta az üzlet címét).

2. próbálkozás: Rutinosan már nem hozzá megyek, hanem egy olyanhoz aki úgy tűnik ért hozzá, Y-hoz. Y is kitölt egy lapot, a jó adatokkal, de a földrajzi számhordozás helyett a nem-földrajzi nyomtavánnyal. 12 napba került ez a tévedés.

3. próbálkozás: Ismét Y-al, jó a nyomtatvány, jó a név, tizenegynéhány nap múlva aválasz: Elutasítva, mert tartozásunk van. Bemegyek elintézni, bár nem emlékszem, hogy valaha lett volna, kiderül, nincs, és nem is volt, nem értik. Kicsit bepöccenve megvárom amíg felhívja azt, aki a levelet írta, W-t a központban, ő sem érti, miért írta, de próbáljuk újra, és jó lesz, ő fogja intézni.

4. próbálkozás: Nemtudomhány nap, nem oké, mert az egyik rendszerben Édeapám nevén (X.Y.) van a cucc, a másikban meg a cégünk nevén (X. Kft., tehát a mi vezetéknevünk a Kft.neve). Anno 2007-ben nem tudták megoldani, hogy úgy hordozzuk át a számot, hogy átírjuk a Kft.nevére, ezért csak a számlafieztő a cég, édesapám a szám birtokosa.

5. próbálkozás: augusztus 17., sikeresn lekapcsolták(!) a számunkat a kábelről. Beviharzok, kiderül W nemes egyszerűséggel lekapcsolta a számunkat, mert azt gondolta, egyszerűbb lesz egy új számot kapnunk, és arra ő majd visszaköti, ezt szentül megígérte, csak engedjem az új számot bekötni. A nyomtatványon minden alkalommal határozottan bejelöltem, hogy elutasítás esetén nem kívánom új számon igénybe venni a szolgáltatást, ha szükséges szkennelem őket.

Aug. 19-én kijött egy szerelő, miután fél 8-kor ordítottam a telefonba (nem is tudtak róla, hogy nekem kéne bekötni akármit, aztán rájöttek, hogy tényleg, de a Karcsi szabin van, a Józsi elvitte a papírt magával horgászni, stb.), és bekötötte nagy nehezen az új számot.

Azóta próbálkoznak, de valami informatikai gubanc miatt nem tudják visszakötni, de "próbálkoznak". Az ügyfélszolgálaton azt mondták, ennél többet nem tudnak tenni. A panaszkönyvbe hiába írok, mert az irodavezető, Z olvasná, de ő tud az egészről, és ő sem tud semmit tenni. Amúgy nála telt 1,5 hónapba 2007-ben a másik hordozás.

Ma 3 hete, hogy nem tudnak hívni az ügyfelek azon a számon, ami 25 éve a miénk.

update 09.03.

Megoldódott: Iwiw körlevél: kinek van olyan ismerőse a T-csoportnál, aki felülről bele tud nyúlni és lám egy órán belül visszajött a szám.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tasslehoff 2009.09.01. 13:58:26

Itt vagyok!!! Hozzászólok!!! Hahó!!!

Énbagoly 2009.09.01. 13:59:47

ez rettenetesen hosszú. Elolvassam?

szmoker (Homo Trollicus) 2009.09.01. 14:00:58

T :)

Mi 3 éve lemondtunk minden létező T-s lófaszt, és boldogan élünk.

Énbagoly 2009.09.01. 14:02:58

@Énbagoly: mindegy, már megtettem. De belefájdult a fejem. A T nincs itt 25 éve, mit érdekli őket a te probléméd. Reménykedj benne, hogy a homár használ. Előfordult már.

Impega 2009.09.01. 14:04:24

@Énbagoly: na, epp ossze akartam neked foglalni. sasszem.
Amugy erdemes volt?

tasslehoff 2009.09.01. 14:06:20

ÓÓÓÓTEJÓÓÓÓÉÉÉG!!! Ezt nem hiszem el! Harmadik lettem. Még soha nem lettem harmadik. Ez nagy megtiszteltetés. Köszönöm szerető szüleimnek, tanáraimnak, akik végig hittek bennem, ismerőseimnek, akik támogattak a nagy cél elérésében, a Homár közösségnek, akik ....öööö .. biztos örül a teljesítményemnek /?/. Köszönöm!

forrórágógumi 2009.09.01. 14:07:41

A túrónak kell számhordozni, új szám oszt szevasz, kíirod minden lehetséges helyre és nem idegeskedsz. Most már csak dafke csinálja tovább a hülyeséget, már rég el is felejthetted volna az egészet.

Énbagoly 2009.09.01. 14:07:51

@Impega - a dolgozô nõ: nem. csak a szokásos szarakodás a régi jó ügyfelekkel, miközben az újaknak a seggét is kinyaljuk. amíg alá nem ír.

Impega 2009.09.01. 14:09:52

@tasslehoff: igazan nincs mit
@Énbagoly: akkor uj poszt?

Énbagoly 2009.09.01. 14:11:11

@Impega - a dolgozô nõ: tőlem jöhetne. Pl.: Ki lopta el Ofélia buszát? Mit kezdjen szegény vállalkozó, ha a rendőrség tehetetlen? :))

DaM 2009.09.01. 14:13:20

bameg, ez hosszú és elég unalmas volt az első 3 bekezdés. inkább nem olvasom tovább

helianthus 2009.09.01. 14:13:56

@forrórágógumi: Üzletünkben bankkártya-leolvasót üzemelnénk be, azonban ez a kábeles telefonnal nem működik.!!!!!

Látod???
Ezért akart számot hordozni.

És miért nem csinálja új számmal?


Az összes reklámanyagunkban, interneten, és partnereink katalógusában ez a szám szerepel,

Ezért.

Elegem van abból, hogy nem tudunk értelmezve olvasni.

Menjetek vissza az iskolába, becsöngettek!!!!!!

Smacika 2009.09.01. 14:15:20

Nem hiszem el, hogy nem lehet tenni valamit a kibaszott tré csoport ilyen inkompetenciája, és abszurd, hozzánemértő, barom, üzleti magatartása ellen.
A faszér nem basszák már picsán őket?
Az kellene, hogy a sok ember aki fizet nekik, lemondjon róluk.
Akkor jól becsődölne a tetves tré birodalom.

Bbalazsb 2009.09.01. 14:18:15

Ajánlom figyelmedbe a Nemzeti Hírközlési Hatóságot. Tapasztalatom szerint ők nagyon normálisak, segítőkészek, és nem mellesleg ők a látják el a felügyeleti szerv feladatait.

forrórágógumi 2009.09.01. 14:22:45

@helianthus: bruhahaha nyugodj meg, tudtam értelmezni, te nem tudod az én szavaimat.
Minek számhordozni egy olyat amivel ennyi szívás van? Értem én hogy a kábeles nem jó, de akkor puff neki új szám és szevasz. Érdekes mód amikor én a privát számomat cseréltem le senki nem akart a régin hivogatni, pedig nem 3 ismerősöm van. Sms-ben, email-ben, iwiwen szétküldtem és senki nem szólt hogy mi van a régi számommal. Itt is csinálhatta volna, hogy kiírja honlapjára, az üzlet bejáratára, tudakozóban átíratja, és esetleg megoldja hogy mit mondjon be az automata a régi szám hívásakor. Hú de bonyolult, ezt kb 1 nap alatt elintézhette volna. Aki ez alapján pedig nem találja meg a cégét, na hát az ne akarjon síelni/kerékpározni menni a náluk vásárolt cuccal, mert csak a tb költségünket fogja növelni. A mai világban egy költözés és/vagy számcsere eléggé általános dolog.

Leonine 2009.09.01. 14:25:18

"Ennyi idő alatt a most hétéves kisfiamnak kinőtt 6 foga, illetve átfordulás próbálkozásból már majdnem jár..."

A fiad sem viszi túlzásba a fejlődést, ha 7 éves korára kezd el fogakat növeszteni és majdnem járni! :)

2009.09.01. 14:26:38

Kössél szerződést az invitellel!
Vezeték szakadás miatt - kérésre - a vezetéskes számot átirámyították egy mobil számra. Kb. fél órát vett igénybe a művelet.
Szerintem Te rossz helyen próbálkoztál.
Az ügyfélszolgálat nem Nyerő!

domdodom69 (törölt) 2009.09.01. 14:28:16

Mi is a T-s csapatba tartozunk otthon. 10 éve van internetünk, amit mindig a férjem aktuális cége rendel meg ill. fizet. Nem írom le, de a fentiek tükrében gondolom el tudjátok képzelni, hogyan megy egy ilyen átírás... Volt hogy egyúttal szolgáltatót is próbáltunk váltani, de feladtuk. A T hülyéit legalább már személyesen is ismertük, nem volt erőnk még egy csapathoz :)

helianthus 2009.09.01. 14:28:34

@forrórágógumi: amikor elkezdte, még nem tudta, hogy ennyi szívás lesz, azért mert azt gondolta, hogy a mai világban egy számhordozás (ha már kitalálták, mint szolgáltatást) eléggé általános dolog.
Utólag persze okos az ember.
De ha ezt elmondjuk nekik (mármint, hogy nem ezt kellett volna tenniük), attól ők nem fogják jól érezni magukat. Kellene valami konstruktív javaslat, hogy oldják meg ezt a dolgot, de mivel ilyet nem tudok én csöndben maradok, pssszt!!
Amúgy respect és nem vagyok ideges. :D

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.01. 14:28:59

nem érdekel a tré

már lemondtam arról, hogy egyszer valaha lesz egy normális cég, aki:

- rendesen szolgáltat
- a valóságnak megfelelően számláz
- nem basz át
- nem téveszt meg a köcsög hirdetéseivel
- nincs nála apróbetű
- nem száz oldal az ászf
- értelmesek az ügyintézőik
- és egyáltalán nincs velük probléma.

ilyen céget még nem alapítottak Mo-on.

és nem is fognak.

Énbagoly 2009.09.01. 14:30:31

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: pesszimista-e vagy? Én még bízok a szebb jövőben... :)

Deren 2009.09.01. 14:32:42

@forrórágógumi: Te mekkora kretén vagy! Szerinted mennyibe kerülne az összes szórólapot újra nyomni a telefonszám cseréje miatt? Értesíetni minden régi ügyfelet,h ne a régi számon próbálkozzanak (nem hiszem,h jó néven vennék, ha egyszer csak minden figyelmeztetés nélkül már nem érnék el a céget. Rengeteg kiadványban és internetes tuadkozóban is szerepelhet a cég, amit szintén nem 2 forint és nem 2 perc kijavíttatni. Onnantól kezdve pedig,h fel van tüntetve a rossz szám is, kicsit komolytalannak tűnhet a cég. Számolnod kéne a változtatás költségeivel ill. a kieső haszonnal is, ami valószínűleg milliós nagyságrendű lenne... belőled is sikeres üzletember lenne azt hiszem :)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.01. 14:34:01

@Impega - a dolgozô nõ:

a szobámban, kilátással arra a panorámára, ami a budapesti képeslapokon rajta van

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.01. 14:35:05

@Énbagoly: nem vagyok pesszimista. reálisan látom a helyzetünket a kiugróan magam iq-m birtokában, annak ellenére, hogy vak vagyok

esef 2009.09.01. 14:35:15

Bemenni egy nagy T-pontba és üvölteni mint a sakál. De komolyan. 3 perc múlva meg lesz oldva a számhordozás. Saját tapasztalatból mondom...

staropramen 2009.09.01. 14:36:08

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
mert ilyen cég a mi valóságunk fizikai törvényei szerint Sztrovacsek-egyszerűen nem van, azaz nincsen.Egy volt,de az átállt elemes rúdtáncos kiskorúak és visító gondolák gyártására.Most jól élnek.

EÖ (törölt) 2009.09.01. 14:36:28

T-bolyító T-ma
T-nyleg
de T-vedhetetlenül . ide való a T-kozló Homárra
na, megyek T-vézni, a T-li Rege lesz ma műsoron.

Énbagoly 2009.09.01. 14:38:16

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: azért én együttérzek veled. :) Mármint a színvakságod miatt. :)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.01. 14:40:24

@staropramen:

biztos rendesen van garancia/jótállás a rúdra is, meg a babára is.

meg használati utasítás, ami nem fordítógéppel készült.

EÖ (törölt) 2009.09.01. 14:42:11

@Énbagoly: T-vedésből írtam csak! :)
be voltam T-pve!

EÖ (törölt) 2009.09.01. 14:44:08

@staropramen: ezt ismered?
- Kérek 1 éves előfizetést!
- 2 éves lett, maradhat?

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.01. 14:44:54

@Impega - a dolgozô nõ: kicsit odébb, de majdnem jó

photos.linternaute.com/photo/1276022/1256521182/1525/budapest-cet-hiver/


ez valamivel jobb, a panorámát illetően de még mindig nem az igazi:)))

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.09.01. 14:44:54

Én a Sztivivandertől kérném az Adzsasztkól című számot.

EÖ (törölt) 2009.09.01. 14:45:23

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: dehogynem, kettőt is tudok:
UPC
Centrum pakolási társaság
J

maincoon © 2009.09.01. 14:45:51

ebédidőben a témobilnál jártam, komolyan
a wc-csészés inzultust már végképp nem bírta a férjem telefonja :S

staropramen 2009.09.01. 14:47:40

@1éÖ:
ez nekem teljesen új.Én olyat ismerek csak, hogy
- a csomagot egy éves hűségnyilatkozattal kérem.
-Kettő lett, maradhat?
(Részlet az ismeretlen megrendelő emlékművéról egy T-pontban.)

Impega 2009.09.01. 14:48:29

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: nem rossz. A mi irodankbol a hegyeket latom. Csak a fonokom benne van a kepben :/

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.09.01. 14:49:44

Halkan kerdem, egy kartyaleolvasonak nem epszilon mindegy hogy mi a szama? Ugye te is a bankszamlakivonatod alapjan hivod fel az uzleteket?

Impega 2009.09.01. 14:50:42

@maincoon: ne haragudj Maincoon de nalatok mindig tortenik valami. Onnan kezdenem, hogy valaki belehanyt az agynemutartoba J

Énbagoly 2009.09.01. 14:51:10

@1éÖ: T-gondoltam. :)

@maincoon: méééééé viszik a pasik a telefont magukkal a vécébe?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.09.01. 14:51:16

@maincoon:
Én nem voltam ott.
De majd sasszem kollegina elmondja bővebben.
J

EÖ (törölt) 2009.09.01. 14:53:13

@maincoon: most ezt úgy kell érteni, hogy a zurad (Bandi) inzultált T-ged a vécécsészén és a T-lefonja beleesett?
a konyhapult mér' nem volt jó? uncsi már?
:D

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.09.01. 14:54:23

@Smacika - Hétszűnyű Kapanyányimonyók: Szerintem direkt vesznek fel elmegyengeket, minden targybol kettes alakat, hogy jol lejarassak, csodbe vigyek es bagoert meg tudja venni a feri vagy gordon valamelyik baszopajtasa az allam penzen.

Énbagoly 2009.09.01. 14:54:55

@Sün‼: rám gondoltál? Mert én tudom. Szóval @maincoon: -ék háza rossz helyen fexik. Nem jó arra a csí. El kellene forgatni 83 fokkal, és akkor szabadon áramolhatna. Így viszont mindig megakad, hol az ágyneműtartónél, hol a vécénél. Bár a konyhapult környékén semmilyen rossz csít nem látok. :))

illemvakond 2009.09.01. 14:57:42

@1éÖ: És ezt?
- Kérek egy Egyéves Önkéntest!
- Kétéves lett, maradhat?

É2I 2009.09.01. 15:00:17

T-ökéletes, fejetlenség.
Ezek szerint volt értelme a "hogyan szopassuk agyon ügyfeleinket" elnevezésű tréningünknek. Mostmár jöhet a "dögöljön meg az összes ügyfél szopás után" elnevezésű szuperképzésünk.
Micike!

Szóljon a Kiba Szunk Veled KFT-ből a Józsinak, hogy mehet a biznisz!

(Hahh, megint cseppen vagy öt milla a képzési költségből vissza. Talán elég lesz az új öltönyömre. Vagy az még T-ré? Na mindegy, majd meglátom....)

maincoon © 2009.09.01. 15:00:25

@Impega - a dolgozô nõ: nem haragszom drága, de igazad van :D
az ágyneműtartós eset ezer éve volt, mostanában senki nem hányt sehová :P

@Énbagoly: hát ezt még kandúr sem tudja megmondani, tőlem kérdezgeti :D

@Sün‼: vagy nem mutatkoztál be! :)

szóval az úgy volt, hogy pár hete a mága koncert után elkeveredtünk egy buliba, ahol több ismerős társasággal találkoztunk és nem fogyott ki a csapolt sörös ballon az iszonyatos mennyiségű fogyasztás ellenére sem. viszont a természet körforgása szerint illett néha meglátogatniuk a mellékhelyiséget. egyszer keserédes mosollyal jön vissza: pisilni azt sikerült neki, de előtte a telefonját ki kellett halászni a wc-ből. és még képes volt engem kérdezni, hogy minek vehette elő a telefont ott és akkor?? naja, hát én azt honnan tudjam??? úgyhogy szülinapi ajándék megoldva :D

EÖ (törölt) 2009.09.01. 15:01:03

@illemvakond: nagyon jó!
és ehhez mit szólsz?

- Kérek egy Egyéves Illemvakondot!
- Kétéves lett, maradhat?

:)

Énbagoly 2009.09.01. 15:02:56

@maincoon: szóval potyogtat, és még felejt is. Ezért van neked időd a Sünre! :)

maincoon © 2009.09.01. 15:03:39

@1éÖ: az én uram Tibi :D és nem voltam vele abban a pillanatban, sőt azt sem tudtam hová tűnt :)

@Énbagoly: ne tudd meg milyen jó helyen fekszik pedig a házunk! 1 perc bicajjal a munkahely! persze ha a konyhapulttól indulok, akkor ahhoz több idő kell! :)

Énbagoly 2009.09.01. 15:04:25

@É2I: hogy te mindenhol hogy látod azt ami történik színfalak mögött velük izé! Azta!

Saci Pererê 2009.09.01. 15:04:42

Sztrovacsekek!

Nem látta valaki véletlenül mostanában Nelsonné Jesszum Pepéliát?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.09.01. 15:04:49

Összekeveredett a wckagyló a telefonkagylóval.

maincoon © 2009.09.01. 15:06:24

@Sün‼: @Énbagoly: Sün!! te jössz! védj meg! :)

ja és kivette a wc-ből, majd leöblítette vízzel, megtörölte és zsebbe rakta.
csak kicsit akadtam ki :/
azt mondja, ha megkapja az újat, akkor elővesz egy 100-as szöget és kiszögeli a műhely falára a kijelzőjén keresztül. jó terv.

Énbagoly 2009.09.01. 15:06:56

@maincoon: hát igen. A konyhapult időigényes. Főleg ha nagy. :)
A Tibi meg eltűnt nélküled, és akkor inzultált valakit a vécén, ami által beleesett a kagylóba a telefonja? És még te vettél neki újat? :)))

Impega 2009.09.01. 15:09:57

@Sün‼: Maincoon-éknal mit vesznek fel ha csorog?

maincoon © 2009.09.01. 15:11:11

@Énbagoly: jó szívem van. és naív is vagyok. született feleség :D

@Sün‼: szeretetből tette! :)

Énbagoly 2009.09.01. 15:14:00

@maincoon: én mindent tiszta szeretetből teszek. :)

@Sün‼: tudod, mivel már megnőttem, jöhetnek a nagyobb macskák is. Elbánok velük. :) De ezt ne áruld el maincoon-nak! :))

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2009.09.01. 15:17:51

-Kérek egy húszéves hostesst!
-Negyvenéves lett, maradhat?

2009.09.01. 15:18:37

Kotber...nem teljesitettek a szerzodesben foglaltakat, stb, stb. Az anyagi karrol nem is beszelve.

maincoon © 2009.09.01. 15:18:57

@Énbagoly: csak úgy érdemes! :) de azért rajtad tartom a szemem ;)

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.09.01. 15:19:16

@illemvakond: én meg azt hittem hogy 1 élemedett öregurat jelent a rövidítés:D

További magyar hang 2009.09.01. 15:19:23

"Ennyi idő alatt a most hétéves kisfiamnak kinőtt 6 foga, illetve átfordulás próbálkozásból már majdnem jár..."

Pedig nagyon sürgős lenne neked a telefon, hogy fel tudj hívni egy specialistát szegény sráchoz, ha így folytatja 32 éves korában már mehet is oviba.

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.09.01. 15:21:35

@maincoon: biza! orokke emlekeztetni fogja az adatok lementesenek fontossagara:)

Énbagoly 2009.09.01. 15:23:08

@maincoon: hát azért van. :)

@vazsmegyeigerdezsház: hihi, egyéves megszívta :)

maincoon © 2009.09.01. 15:25:16

@vazsmegyeigerdezsház: működik a telefon, csak nem csörög hangosan, bár 2 napot száradt. tegnap odaadtam neki az én régi céges telefonomat, adatokat átmentettem. ezért nincs főzve kaja, mert azzal b@szkódtam :S

kajáról jut eszembe, hogy én még ma csak egyetlen szendvicset ettem. szóval ezért vagyok ilyen éhes! :/

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.09.01. 15:25:34

Mikor megerkeztunk nagyapam eppen elgereblyezte a beszantott kis konyhakertet. Erdeklodesemre, hogy mit vet bele, azt mondta: bukfencet.

Ha majd a gyerek a fejen atfordulast gyakorolja, meg az is megeshet, hoyg abbol meg megtanul repulni.

maincoon © 2009.09.01. 15:31:46

@vazsmegyeigerdezsház: hmm??? :O

@Impega - a dolgozô nõ: nem kell szivi, én már mindjárt megyek haza! :DDDDDD

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.09.01. 15:33:49

Én meg kimegyek a patakpartra wellnesszezni.

Impega 2009.09.01. 15:36:52

@maincoon: "én már mindjárt megyek haza! :DDDDDD"
@Sün‼: "Én meg kimegyek a patakpartra wellnesszezni. "

Legalabb ne lenne ennyire atlatszo.

Énbagoly 2009.09.01. 15:37:24

@Sün‼: megy veled a maincoon nevű nyuszi is?

Énbagoly 2009.09.01. 15:38:38

@Impega - a dolgozô nõ: ugye, szerinted is gyanús? Tagadják ugyan, de ez egyértelmű! :))

Impega 2009.09.01. 15:42:50

@Énbagoly: teljesen egyertelmu. annyira nevetseges, hogy hahotaznom kell

Hahota hahota hahota

EnZsolt 2009.09.01. 15:44:17

Naiv Ügyfél: - Kér egy sünt?
T: - Nem.
Naiv Ügyfél: - Kettő lett. Marad.

Énbagoly 2009.09.01. 15:44:45

@Impega - a dolgozô nõ: már megvan a repülési tervem éjszakára!

Énbagoly 2009.09.01. 15:46:18

@Sün‼: még nappal van, drága! Majd ha sötét lesz! :)

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: Na ez a varia kivételesen tetszett. :)

maincoon © 2009.09.01. 15:48:37

@Sün‼: figyu, azt hisznek amit akarnak! mi úgyis tudjuk az igazságot, nemde?! :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.09.01. 15:55:28

@maincoon:
Pontosan.
Én pl tudom, h mindig odaát van.

Most elsasszézok.
Pá!!

maincoon © 2009.09.01. 16:04:42

félve merem leírni, hogy én is leléptem :D
csinálok valami macskakaját a kandúrnak és a kiscicának ;)

illemvakond 2009.09.01. 16:17:21

@1éÖ: Na de kééérem!
Munkaidő van, én meg hangosan nevetek. Hát lehet ilyet? (Lehet.)

b[ALien] (törölt) 2009.09.01. 16:17:51

jó reggelt, kipihentem magam!
csak 9-kor keltem már nem emlékszem mire, meg 10-kor arra, hogy sürgős légkalapácsozni való van az ablak alatt.
aztán visszaaludtam.
most olvasgatni fogok, látom van mit.

papírcetli 2009.09.01. 16:23:04

Balkán.Viszont ha a posztoló 25 éve boltol itt, lehetne már annyi tapasztalata, hogy addig ne álljon fel az asztaltól seholse (pláne ex-matávnál) még át nem nézte az összes nyavalyás papírt, mi szükséges bármilyen változtatáshoz.

b[ALien] (törölt) 2009.09.01. 16:30:07

@Impega - a dolgozô nõ: mostam fogat, és kipróbáltam az új tusfürdőt is:)))

@maincoon: milyen kiscica, átszörföltem valamin? Nem emlékszem ilyenre

Énbagoly 2009.09.01. 16:32:40

@b[ALien] a kopasz baba: ma történtek a dolgok ám, rendesen. Te meg átaludtad... :)

b[ALien] (törölt) 2009.09.01. 16:36:46

@Énbagoly: néha az űrlényeknek is kell pihenni, pláne egy 4 napos sörmaraton után:)
Az imént a számítógépemet kellett megkérdezni, hogy milyen nap van:)))
De már boldog vagyok, mert tudom, hogy péntek

Énbagoly 2009.09.01. 16:38:33

@b[ALien] a kopasz baba: a számítógéped is veled sörözött? :)

b[ALien] (törölt) 2009.09.01. 16:43:12

@Énbagoly: néha igen, bár közel sem bírja olyan jól, mint én:)

Énbagoly 2009.09.01. 16:44:53

@b[ALien] a kopasz baba: azért ír ki hülyeségeket, mi? :)
Ollvass visszafelé, mert ma nagy lelepleződések voltak. :))

The Good Boy 2009.09.01. 16:45:30

én meg már hetek óta nem tudok aludni, mert csak az jár az eszembe, hogyha egyszer (majd) le akarom mondani a digi tv előfizumat (vagy csak valami miatt behal az egyik beltéri), akkor marad-e még valaki, akinél megtehetem.
Már a szerelőket kirúgták, ügyfélszolik nagyrészét felszámolták, beszántották, sóval behintették, a vezért kirugták (helyette a tulaj lett a főgóré).
Lehet, hogy személyesen a teszári úrral kell majd egyeztetnem, hogy vigye el a kacatokat a házamból?
Ehhez képest a tré egy emberközpontú segitőkész szolgáltató, sok sok segitőkész ügyintézővel!

Impega 2009.09.01. 16:48:36

@The Good Boy: meg mondd le most. Ugy sem fogod tudni idoben elintezni

The Good Boy 2009.09.01. 16:56:35

@Impega - a dolgozô nõ:
szerintem már minden késő:

"A DigiTv körüli zűrzavaros állapotokat jellemzi, hogy augusztus elején csendben kirúgták Sárai Endrét, a cég ügyvezető igazgatóját, és a DigiTv-t a cégiratok szerint a tulajdonos erdélyi milliárdos, Teszári Zoltán irányítja személyesen. A kézi irányítást Teszári azért kapcsolta be, mert a Digi adósságai már a működést veszélyeztették. Információink szerint a cég akkora tartozást halmozott fel a műholdas dekóderek gyártóinál, hogy már nem szállítanak a cégnek, így akadozik az új előfizetőknél a rendszer kiépítése. A DigiTv az utóbbi hetekben ráadásul a piacon szokatlan megoldást választott: kifizetteti a dekódert az új belépőkkel."

Impega 2009.09.01. 17:01:13

@The Good Boy: akkor egyszercsak majd szepen elhallgat a telefonod. :(

mqqq 2009.09.01. 17:02:56

A rohadt nagy értékű kerékpárok és sílécek szervizeléséből, na meg a sok csiricsáré katalógus árából nem telik esetleg arra, hogy a meglévő mellé behúzzanak még egy T-Com vonalat, ami csak a kártyaolvasónak van? Bizonyára az a havi 2-3ezer forint fogja megdobni a rezsit...

Marr 2009.09.01. 17:11:15

Lúzer té.

NHH + kártérítés, fizettess ki velük úgy 20 sílécet meg 40 bicajt. Hm?

Marr 2009.09.01. 17:12:29

@The Good Boy: Mondd le, alapíts egy saját szolgáltatót.

The Good Boy 2009.09.01. 17:28:11

@Impega - a dolgozô nõ: hátha elöbb hal meg a havi számlakivonat nyomtató és postázó vállalkozásuk:) utána már nem is fogom bánni, ha összeomlik a mátrix.
csak az a baj, hogy piciny falunkban nem sok alternativa van: tányáros júpiszi, meg tányéros digi (bár az ahogy látom már annyira nem, mert ha most rendelem, akkor talán a dédunokámat fogják felhivni, hogy él-e még a megrendelés, mert akkor 20 éven belül bekötik), meg a tréhom tv (de az meg nem túl stabil egyik ismerősömnél, mert vodásat játszik: hol van jel, hol meg nincs...)

Impega 2009.09.01. 17:29:31

@The Good Boy: ertem, vagyis nem, mert en nem ertek az ilyenekhez :)

Smacika 2009.09.01. 17:34:02

Mostanában a sok Homározás miatt kicsit aggódom.
A párommal most kapjuk meg életünk első közös kutyáját.
Ha a tulaj azt mondja, hogy:
"Kettő lett, nem gond?"
Akkor asszem eret vágok, eladom mindenem és elmegyek a marsra lakni.

Impega 2009.09.01. 17:40:28

Nos en leptem haza. Ma az is kivan amim nincs.
Szep estet Mindenkinek

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 18:00:57

del van
es Mary nekilatott reggelit kesziteni

reunalla 2009.09.01. 18:20:34

@The Good Boy: biztos az itteni önkormányzat miatt mennek csődbe a Digisek...itt lenne nekik egy fél városnyi előfizetőjük kábelen, de a pletyka szerint az önkormányzat mondvacsinált indokokkal megakadályozza a kábelezést - 1 éve ígérgetik a szolgáltatást, a helyi tévé árának feléért tévét, normális internetszolgáltatást...állítólag azért nem kábelezhetnek, mert tönkretenné a járdákat...bár nem tudom a méteres kátyúkat ki siratná, amúgy meg épp fel van túrva az egész város egyéb vezetékek és csövek cseréje miatt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 18:20:35

@zauberpferde:
en Louisvlleben elek
es az internet es telefonszolgaltatassal minden OK

zauberpferde (törölt) 2009.09.01. 18:26:03

@hagyma: én meg Budapesten éppen hazaérek, de Colombóban ilyenkor kezdek vacsorázni...:))))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 18:31:07

@zauberpferde:
Mary lusta, mer amerikai, de mingya lesz reggeli azt mondta
Budapesten is eltem par evet
Vacon
Egerben
de nem sorolom

zauberpferde (törölt) 2009.09.01. 18:51:02

Sajnos még nem, de tervezem:)

tasslehoff 2009.09.01. 19:07:50

@b[ALien] a kopasz baba: Volt rúdrajáratott béjbi pedofileknek, T-komcsi , és a lényeg/!!!/: Tasslehoff harmadik helyezésével javított eddigi rekordján.

Impega 2009.09.01. 19:47:01

Zoldsegpogcsa+sali+bor

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 19:50:34

@zauberpferde:
nem javaslom
kicsi is
sziget is
azsia is
draga is

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.01. 19:53:26

a családnak rántott csirke
tespedés tévénézőfotelban, kanapén

a halnak szúnyoglárva
úszkálás a kellemes medencében

a mókinak lucernaropi
fetrengés a friss homokban

nekem:

algás zöldborsókrém leves
50 perc gyurmagépen kar, hát, combfeszítő és hajlító, 30 perc bicikli mint armstrong a tour-on

és hivatalos vagyok valami utcabálra az angyalföldi J.A. színház elé. asszem nem megyek...

Impega 2009.09.01. 19:54:52

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: "algás zöldborsókrém leves
" .....................

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.01. 19:55:54

@Impega - a dolgozô nõ: megbeszéltük már, hogy a kipontozás a hányás jele? mert akkor értem.

Impega 2009.09.01. 19:57:23

Meg nem, de akkor mostmar er;) de a hanyas meg a szeretet jele

Impega 2009.09.01. 20:00:34

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: reszemrol lucernaropit kernek a leves helyett. Itt a zuram :DDDD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 20:00:46

nem lehanyni akarom
amugy ilyen szamokat hordzoni nehez melo?
butort hordtam Vacon, gurtnival
az nehez volt
egy 2 ajtos szekreny a negyedikre......
lift nelkul
szamokat hordozni jobb

zauberpferde (törölt) 2009.09.01. 20:01:43

@hagyma:

ne már, kedves hagyma...

kicsi szigeten, soha nem találkoztam kedvesebb ázsiai emberekkel,
nem beszélve a drágaságról, és az elefántokról sem.:DDDD

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.01. 20:02:04

@Impega - a dolgozô nõ: ...............


@hagyma: nekem is kéne vasalni, de
- fáradt vagyok
- fáj a fejem
- a gyerek mászkál

mit is szoktak még mondani a nők? segíthetnél..

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 20:06:08

@zauberpferde:
en nem dicsekveskeppen
de sokfele jartam a vilagban meg kikotottem a'merikaban Marynel de azsiaban sose voltam, meg afrikaban sem

zauberpferde (törölt) 2009.09.01. 20:14:59

@hagyma:
Ázsiát nem lehet hasonlítani Afrikához.
Talán a vallás?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 20:19:19

@zauberpferde:
en nem hasonlitottam de arrafele sose jartam
europaban szinte mindenhol
amerikaban a keleti part mindenhol
a vagyam meg ausztralia
nagy barom voltam mert mikor sidneyben volt az olimpia 50 dollar volt a repjegy mert mentek a sportolokert oszt nem mentem

zauberpferde (törölt) 2009.09.01. 20:26:14

@hagyma:
sorry, mennem kell...
holnap reggel írok Sri Lankáról.

Ayoubowan

maincoon © 2009.09.01. 20:33:22

@b[ALien] a kopasz baba: nem mulasztottál el semmit. a családomat jellemeztem így. a valódi kiscicákat azóta sem találom, a szomszéd padlásán születtek szerintem, oda meg nehéz bejutni :(

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.01. 20:42:34

Nem látott valaki engem? Esetleg Nelsont?

rózsarózsa (törölt) 2009.09.01. 21:33:23

Én láttam magamat ma többször is a tükörben.

Bár én jesszum vagyok.

A nevem csak részben egyezik az általad keresett hölgy nevével.

Nelsonnal különben sem szeretnék találkozni mostanában.


Megvert dominóban :-)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.01. 21:35:26

@hagyma:
ha kentuckyban láttad, akkor még ihatok egy-két sört, hogy ráckevén elcsípjem.

sportoutlet.hu · http://www.sportoutlet.hu 2009.09.01. 21:36:14

Köszi a konstruktív kommenteket
Pár dolog:
-A kisfiam 7 hónapos, nem 7 éves, elírtam
-A síszakma olyan, hogy átlag 2-3 évente jön vissza egy ügyfél, de akkor sokat költ, minden sílécen rajta van egy matricánk a telefonszámunkkal
-A tipikus ügyfelünk 40-60 éves, tehát nem az internetező típus
-Mostanában elég sok hasonló üzlet ment tönkre a klíma helyzet miatt, tehát ha felhív valaki, és nem kapcsolható a szám, gondolhatja hogy nem létezünk már
-Két éve odébbköltözött az üzletünk
-Egy csomó márka forgalmazójának a katalógusában/honlapján fent vagyunk, előbbit logikus hogy nem lehet módosítani, utóbbit csak szezononként frissítik (elég drága hozzányúlni pl. egy flash-es oldalhoz, minden hülyeségért nem javítanak bele)
-utólag tényleg jobb lett volna egy külön vonal, bár ezt a számot át kellett hordozni, mert a kábeles telefont nem lehet átirányítani (pl. nap végén), a percdíjak miatt is, plusz egy csomószor bontotta a vonalat a hívás első pár másodpercében
-Azért kezdtem július elején, mert tudtam, hogy szívás lesz, és hogy szept. elején bezárják ezt a T-pontot....

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.01. 21:40:51

@jesszum:

csak a többiek tisztánlátása kedvéért: az az igazság, hogy hagytalak nyerni, de nem vetted észre, mert épp akkor tették rád a bilincset a fekete titokzoknis kommandósok.

facsipesz 2009.09.01. 21:58:21

Akár az OTP. Vagy a Posta. Vagy a MÁV. Szép magyar lomha, lassú, teszetosza, komenista monopóliumok, szarnak az ügyfélre.

Javaslom a nitroglicerines napalmot. Vagy Chuck Norris-t.

VinszentVega 2009.09.01. 22:22:17

Elmondok egy aranyszabályt. Ami jól működik, azon ne változtass!! Így jártál. Variálni akartál, jól beszoptad. Nem értem, hogy az emberek miért nem értik meg még mindig, hogy Magyarországon nincs fogyasztói társadalom. Szart sem érdekli a szolgáltatót, hogy te mit szeretnél. Fizess, ennyi az érdeke.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 22:25:40

@A_I_R:
az ujsagnal a=hjol meloztam aranyszbaly volt
ha egy betu nem volt a helyen a kesz cikkben
hagyd ott
ha hozzanyulsz
tiz masik problema merul fel
ez torveny

MosoMasa 2009.09.01. 22:41:27

@A_I_R: Igazad van. Nem is tudom miért nem lakunk még mindéng barlangban és miért nem járunk nyúzott bőrben, eszünk nyers húst...

Peti817172M · http://peti817172m.atw.hu 2009.09.01. 23:01:31

Nem lett volna egyszerűbb egy új előfizetést kötni a bankkártyaleolvasóhoz? Mondjuk az is gáz, hogy a kártyaolvasó nem működik kábeles telefonnal.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 23:05:58

@zauberpferde:
Sri Lank
annag a fovarosa Colombo
de ha rosszul tudom leszarom en most nem guglizok

zauberpferde (törölt) 2009.09.01. 23:16:50

@hagyma:
jól van na:)))
ne báncsuk egymást, plíz.:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.01. 23:18:35

@zauberpferde:
dehog bantalak
tenyleg azt hittem Sri Lankan elsz

zauberpferde (törölt) 2009.09.01. 23:32:55

@hagyma: voltam a "cunami"-t követő években háromszor Sri Lankán.
Feltett szándékom visszatérni, hogy ott éljek.

Mylady 2009.09.02. 00:08:45

Szép jó estét mindenkinek! Mielőtt elmegyek aludni, helyzetjelentés: ma este járt itt egy tűzoltó, egy mentő, egy orvos(?), 3 garnitúra rendőr és kibaszott (bocs, de nincs rá jobb szó) büdös van a lépcsőházban. Szegény járőr, aki a ház előtt posztol, ha 6-8 méternél közelebb jön, maszkot tart az arca elé...
pontos infoim nincsenek, de lehet tippelni mi történt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.02. 00:21:39

@Mylady:
nekem nincs tippem de ha Mary 10 percen belul nem hozza be a vacsorat nagyon nangy cirkuszt csinalok

droidpalanta 2009.09.02. 01:16:25

szánalmas egy történet...

Neocon 2009.09.02. 01:37:01

Pereld oket, de azonnal. Remelem nem fogja az uzleted nagyon megsinyleni a T-csoport hulyeseget.

Szűcslaci 2009.09.02. 06:03:19

Lehet, hogy írták már, lehet, hogy geci vagyok, ámde:

Te nagy és bölcs üzletember, miért nem jó neked a POS egy külön vonalon?

Ofélia . 2009.09.02. 06:29:27

Jó reggelt homár.

Ki birtokolja a fekete titokzoknit kékszalaggal átkötve??? EZ FONTOSCH.

Azt látom, hogy vonal ninc rendb. ifát lát rákev és hagyma éhes+ fegyvert tisztogat.

Mylady-nál kigyulladt a kuka amibe a ház útálatosainak darabjait tették és most valami bűzlik dániában.

Ofélia . 2009.09.02. 06:54:23

Végső konklúzióm: A számot hagymával közösen a gurtninak nevezett hosszu és görgőtlen izén kellett volna hurcolni.

Természetesen a a váci ifa kommandó platóján egy karton sör társaságában.

Siker esetén a t-szar ingyenes leolvasást biztosít műholdon keresztül a pos-terminállal.(a sört valahogy ki kéne fizetni)

A buszom rendelkezésre áll a deák tér és az opni maradványa között ahol egy bérelt gumiszobában 32.000 huf/óra dílyazásért a kedves vevő illatgyertyák társaságában politikusok beszédeit hallgathatja gyógymódkét.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.02. 06:58:50

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
hagyma mar nem ehes Mary isteni hot dogot csinalt
es ugyan nem pucolgatom gyaktran a stukkert de kigejezetten jol esik
Boldogon kotelezo volt a geppisztolyt
hu de utaltam
itthon ugy elmojolgatok vele netezes kozben

B@nális coitus 2009.09.02. 07:01:02

A sztori több sebből vérzik. Megkérdezném a posztolót, hogyan lehet az övé 25 éve ugyanaz a szám???? Akkor még nem voltak hétjegyűek a budapestu számok, és egyessel kezdődtek.
Gondolom úgy van megoldva, hogy lakossági előfizető, de cég nevére megy a számla. Egy lakossági előfizetést simán, bármikor át lehetett írni üzletire (pl. kft-re), csak a posztoló elfelejti megemlíteni azt, hogy nem azért nem írták át, mert nem lehetett, hanem azért mert akkor üzleti előfizetőként magasabb havi előfizetési díjat kellett volna fizetnie.
Különben a T egy nagy kupac szar, utálom őket!

tiara · http://szomszedaim.blog.hu 2009.09.02. 07:02:31

Na, a napokban kell a T-nél szolgáltatást lemondanom. Hát kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni. Lehet, poszt lesz belőle.. :)

B@nális coitus 2009.09.02. 07:04:34

25 éve tied a szám??? Ez vicc haver, akkor még hatjegyű számok voltak, sőt nem is volt 2-3-4 számmező :-DD
Egyéniről üzletire bármikor át lehetett iratni a vonalat, én is így tettem, csak a posztoló elfelejti megemlíteni, hogy nem kérte az átírást, mert az pénzbe kerül illetve magasabb a havidíj. Ezért inkább csak a számlafizetőt változtatta meg, ami ingyenes volt.
Különben utálom a rohadt T csoportot, egy nagy kupac szar az egész!

EÖ (törölt) 2009.09.02. 07:26:54

T-vedésből T-vedtem be ide, azt felT-teleztem, hogy lesz új poszt.
Na, megyek iszok egy akkora T-gely T-át, hogy meggörbül a T-ridőkontinuum.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.02. 07:42:01

Így a poszt másnapján már megengedhetem magamnak, hogy ON legyek és megkérdezzem, mióta nem működik a kártyaolvasó kábeles telefonon?
Egy imerősöm - aki nem mellesleg sosem volt informatikus - boltjában upc-s kábelen megy a POS.
Vagy az jobb kábel, mint a Té balkábele?

maincoon © 2009.09.02. 07:50:04

Jó reggelt! Ma jól fogok viselkedni. Nehéz lesz így a napom. :)

EÖ (törölt) 2009.09.02. 07:51:35

@Nelson M. (egy város keresi a gyilkost): UPC-s USB kábelen megy a POS, de csak ha a PIN-be van ütve és a DIP ON-ba van állítva, mert a SET nélkül az ISDN FLIP-re billen és kiég a CMOS.
Így mesélte az egyik mosogépszerelő haverom, aki másodállásban kommandós a Judea Népe Felszabadítási Frontban.

Impega 2009.09.02. 07:53:44

@maincoon: Kitartas! Jo reggelt! Az eletben vannak nehez pillanatok

EÖ (törölt) 2009.09.02. 07:54:43

@maincoon: hát még a miénk milyen nehéz lesz! :)

staropramen 2009.09.02. 07:58:10

Jóóreggelt Sztrovacsekek!
Nincs releváns kommentem ezhez a témához.Megfelelő számú kívánság esetén nehány vadiúj vicc..esetleg??

Énbagoly 2009.09.02. 07:58:53

Jó reggelt!

Azt hittem nem leszek ma, de vagyok, egyenlőre.
@maincoon: miért akarsz jól viselkedni? Tegnap dádá volt otthon? :)

EÖ (törölt) 2009.09.02. 07:59:22

@staropramen: na végre, már azt hittük vicc nélkül telik el a reggelünk.

Tehát sztrovacsek, kérünk egy viccet!
Ha kettő lesz, maradhat! :DD

Ofélia . 2009.09.02. 07:59:50

@tiara: Nekem egy levéllel sikerült amit tértivevénnyel adtam fel!!!

Persze ha valami lökött kedvezmény???? miatt úgynevezett szopóidő van rajta na az gáááááz:))))

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:03:05

@Énbagoly: húb.sszameg már reggel van? akkor be kell mennem dolgozni, hogy onnan homározhassak tovább.

Énbagoly 2009.09.02. 08:04:10

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: már reggel elindult az agyad? Ha nem vetted volna észre, tegnap @Impega - a dolgozô nõ: -val elloptuk a buszodat. :)

@1éÖ: légyszi, ne ezt a viccet ma is egész nap! plíz!

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.02. 08:04:48

@1éÖ:
ezt én is tudom, de ez nem valódi magyarázat a svéd bevándorlási hivatal örmény állampolgárok beutazására vonatkozó állásfoglalására. (Tegnaptól köztudottan csak dominókészlettel léphetnek be az ikeába.)

tiara · http://szomszedaim.blog.hu 2009.09.02. 08:05:57

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem, semmi ilyesmi, már három éve vásároljuk tőlük a netet meg a telefont, szóval hűség már nincs rajta.
a levelet nem merem bevállalni, először bepróbálok egy személyes T-pontot :)szerencsére van egy a közelben, ami nem szokott fullon lenni.

Impega 2009.09.02. 08:08:24

Valaki meg tudna e mondani, hogy ez e a Az idei legfájdalmasabb számhordozás T-nél poszt?

maincoon © 2009.09.02. 08:09:32

@Énbagoly: nem volt gond otthon, elmeséltem hogy tudja mindenki, hogy mit csinált a wc-ben, erre azt mondta, hogy most már regisztrálni akar ide. csak még a nevet nem tudjuk. nnna, akkor aztán tényleg jól kell viselkednem! :D

tegnap kértem a boltban 83 dkg darált húst, de azt mondták, hogy 96 dkg lett, maradhat-e. azon gondolkozom, hogy jól tettem-e, hogy elfogadtam...

bírjatok ki még 2 napot velem, aztán lesz pár jó napotok ;)

Ofélia . 2009.09.02. 08:09:37

@maincoon: Az ki van csukva:)))

@1éÖ: Már tudom, hogy miért vágta foldhöz egy csuklyás a hanukagyertyát hangos egyéves felkiáltással a dohány utcában!!

@Impega - a dolgozô nõ: Kitartok....:)))

@Énbagoly: Mi az, hogy nem leszel??? már vagy:)))

@staropramen: Nem ragaszkodok hozzá:)))

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:10:24

@Énbagoly: jól van, bocsánatot kérek!

- Kérek egy bocsánatot!
- Kettő lett, maradhat?


@Nelson M. (egy város keresi a gyilkost): csak hogy műveltségemet és IQ nivomatt csiloggtasam: az örményekről jut eszembe: tudtad, hogy az egyenlítő túloldalán az örmény pont ellenkezőleg forog? J

Ofélia . 2009.09.02. 08:11:30

@Énbagoly: Nem az enyémet az ukrán maffiáét!!!

Golyóálló mellény és uzi jutányos áron nálam kapható:DD

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:12:16

@Impega - a dolgozô nõ: biztos hogy nem, bár nem vagyok idevalósi.

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: a csuklyás az az a személy, aki az ajtót csuklya be utánad, ha bemész valahová? Mert az szép szakma.

Ofélia . 2009.09.02. 08:12:39

@Impega - a dolgozô nõ: Nehezen hordta ki és császárral szülte:DD

Énbagoly 2009.09.02. 08:12:56

@maincoon: Házastársak nem regisztrálhatnak, mert az megöli a homár szellemét! :))

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: úgy volt, hogy ma eltűnök a tér-idő kontíniumban, de elhalasztották a Föld eldózerolását. :))

@1éÖ: maradhat a kettő. :P

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:13:20

@maincoon: mit szólna a férjed a Konyhapultos Bandi nicknévhez? :DD

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.02. 08:14:47

Most így korán reggel inkább elsőznék, minthogy visszaolvassam, úgyhogy inkább szeretném megkérdezni: A pusztuló DeTomasonak ezek szerint nincs annyi pénze, annyi haszna a vállalkozásból ("nagy értékű kerékpárok és sílécek kereskedelmével illetve szervizelésével foglalkozunk, így egy vevő elvesztése is nagy anyagi kárral jár") hogy két vonalas előfizetést elbírjon?

Sose leszek menő vállalkozó...

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:15:00

@Énbagoly: akkor marad

és nem csak a homár szellemét öli meg, hanem egyes kommentek után magát a házastársat is. :)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.02. 08:15:25

@1éÖ:
ezt nem tudtam, az ember mindig tanul valamit.
Viszont állítólag Örményországban a bumeráng úgy repül vissza, hogy el sem kell dobni. Áll az ember az utcán és egyszercsak fejbeb@ssza egy. Rejtély. Egyelőre az örmény tudósok sem értik.

Impega 2009.09.02. 08:15:43

@1éÖ: Vagy az ágynemütartos? @Énbagoly: mindent tagadok

maincoon © 2009.09.02. 08:16:40

@Énbagoly: ebben van valami! :D de ha nem engedem, hogy regisztráljon, akkor meg ő öl meg engem :)

most mondták be a rádióban, hogy bányarém fesztivál lesz salgótarjánban. hol kell jelentkezni, véletlenül sem akarok lemaradni eme fontos versenyről, hisz esélyes vagyok! :D

Énbagoly 2009.09.02. 08:17:28

@1éÖ: hát, ha olyan hüle valaki, hogy elárulja házastársának a nicknevét... :))

@Impega - a dolgozô nõ: én láttam! :)
Megsúgom, hogy maincoont is! :)

Impega 2009.09.02. 08:17:34

@maincoon: el ne ijeszd a regisztracios csapatot ;)

Énbagoly 2009.09.02. 08:20:06

@maincoon: ezek a pasik... :) Már napközben is ellenőrizni akar? :)
Küld el őt a bányarém fesztiválra. :)

maincoon © 2009.09.02. 08:20:51

a konyhapultos és ágyneműtartós név azért nem jó, mert nem Bandi. ez jó érv?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.02. 08:22:03

@maincoon:
salgótarjáni vagy? ezzel felfedted kilétedet és a férjedét is! kérnél tőle egy autogramot? (a nagynénémnek kéne)

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:23:28

@Nelson M. (egy város keresi a gyilkost): ez érdekes, nekem a feleségem (B. Andi) ilyen, időnként váratlanul fejbeb@sz valami kemény tárggyal. J

@Impega - a dolgozô nõ: Mivel lehet hosszú is a nick, ezt javaslom: Konyhapultos bandi, aki az ágyneműtartóban hány napig van? :))

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:24:48

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: mikor lesznek az időmérők?

Énbagoly 2009.09.02. 08:24:58

@1éÖ: ha fejbevágnak, biztos megérdemled. :))

maincoon © 2009.09.02. 08:26:02

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: sajnálom, de nem hiszem, hogy esélyed lenne velem szemben ;) én jelmez nélkül indulok a versenyen :D

@Nelson M. (egy város keresi a gyilkost):
salgótarjántól szegedig bárhol lakhatok, reggel még volt kocsink, megyek amerre látok. autogramot elintézem egy gázspray-ért :)

maincoon © 2009.09.02. 08:29:56

@Énbagoly: hol láttál tegnap?? el sem mozdultam a konyhapult mellől este 1/2 10-ig :O

@1éÖ: @Énbagoly javaslatára fejbeváglak! :)

Ofélia . 2009.09.02. 08:31:37

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Most akkor mikor??? szavazni akarok:DD

@1éÖ: És mivan a megirénnel??:))
Most akkor bandi hány az ágynemütartóban néhány napig??:)))

Énbagoly 2009.09.02. 08:33:07

@maincoon: csak addig bírtátok? :P
Éjfél körül láttalak kilopózni a rossz szögben álló házatok ajtaján, a bal hónod alatt egy lefűrészelt konyhapultdarabbal! :)))

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.02. 08:33:39

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: tettem linket. nézd meg.

de szerintem nem kerülhetsz be a zsűribe ilyen névvel.

ofélia szép.
a bányarémek pedig randák.

éppen ezért nem tudnál minket objektíven értékelni.

Ofélia . 2009.09.02. 08:36:58

@maincoon:" én jelmez nélkül indulok"
nem rossz nem rossz:))

@1éÖ: Dugd el a szívlapátot, bumerángot, tányérokat, serpenyőt és leginkább magad mert a lányok szabadcsapatai fejbevágás ra szervezkednek:))

staropramen 2009.09.02. 08:41:38

Sztrovacsekek!
-ha elveszítek egy vevőt nagy a gáz!
-kettő veszett el-maradhat?

Énbagoly 2009.09.02. 08:42:10

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem kell megvédened egyévest! Védje meg magát! :)
Ha meg kiérdemli a fejbevágást, akkor viselje a következményeket. :))

Énbagoly 2009.09.02. 08:43:21

könyörgök új posztért, mert @staropramen: egész nap ezt az izét fogja hajtogatni!

maincoon © 2009.09.02. 08:45:06

@Énbagoly: délután 4-kor mentem haza!!! :DDD

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: jelmez nélkül - nem ruha nélkül! bár most hogy mondod ... ez jelentősen növelné az esélyeimet :DD

Ez a szívlapát olyan fura szó. Ha azzal vágnám fejbe Egyévest, akkor még azt gondolhatná, hogy érzelmeket táplálok iránta. Ez pedig nagy hiba lenne! :DD

EÖ (törölt) 2009.09.02. 08:48:40

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: @maincoon:

a szívlapátról sok minden eszembe jut, de az érzelem a legritkábban! :))

Ofélia . 2009.09.02. 08:49:02

@Énbagoly: Még mindig jobb mint egy lefűrészelt bal lábbal:))

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Kösz tudtam, hogy neked mindig is jó volt az ízlésed:))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.02. 08:50:19

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
A csuklyás módszer* nem hiszem, hogy a Dohány utcában és környékén olyan nagyon elterjedt lenne...


*"Kiégett dzsigoló betér a kupiba, és olyan attrakciót kér a madámtól, amit még nem próbált, mert mindent un, amit már igen, és különben sem akar egy 8 órás svédtornát lenyomni egy kis kielégülésért.
- Akkor menj fel a 9-esbe! Ott van egy új lány, valami csuklyás módszere van, még senki sem próbálta ki a városból, én sem tudom, mi az,
A hapsi felmegy, majd egy fél óra múlva zihálva, kivörösödve, lefőve vánszorog lefelé. A madám kedveskedve kérdezi:
- No, csak nem végzett máris? Tényleg, mint törzsvendég - elvégre [krómrudas] kislánykoromtól ismerjük egymást - meséld már el, hogy mi is az a csuklyás módszer?
- Az? Nem is olyan bonyolult. Levetkőztetett, letérdelt, bekapta a végét - majd a fitymát a fejére húzta..."

staropramen 2009.09.02. 08:51:06

@1éÖ:
Édesapám bányász volt.Neki voltak a szívlapáttal kapcsolatos érzelmei, de azok nem lenge bájú ifjaknak valók, hanem +18 -asok voltak

EnZsolt 2009.09.02. 08:51:10

Szép jó reggelt!

Gazdi: - Kérek egy puszit!
Kutya: - Kettő lett, maradhat?
Gazdi: - Vaze, te tudsz beszélni?

Impega 2009.09.02. 08:51:27

Na mar megint bent van mind a ket fonokom. Keptelenseg lesz Homarozni :(
Az a bizonyos "jofonok" fajta, aki csak ugy odalep a gephez es megnezi mi van megnyitva.

Kellemes rosszalkodast :D

Ofélia . 2009.09.02. 08:52:10

@staropramen: Kétszer odavágtam a szívlapáttal!! a harmadik maradhat??:)

EnZsolt 2009.09.02. 08:52:42

@Kitalátor feljegyzetei:

GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Ez egy kicsit most megviselt lelkileg...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.02. 08:53:21

@1éÖ: Mert még eddig(!) senki nem b@szott szájba Valöntájn napján szívlapáttal...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.02. 08:54:21

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: Emlék, vagy fantázia?

Énbagoly 2009.09.02. 08:54:26

@maincoon: na jó, délután 4től... akkor megértem. :))

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem biztos, hogy férje, aki Tibi ezt így értékelné! :))

Énbagoly 2009.09.02. 08:56:25

@Kitalátor feljegyzetei: hát milyen irányban halad a homár? Lassan ki lehet tenni a 18-as karikát az egészre!

EnZsolt 2009.09.02. 08:58:43

@Kitalátor feljegyzetei: elképzeltem a dolgot, és úgy gondoltam, hogy NEM, NEM, ezt soha a büdös életben NEM.

Ofélia . 2009.09.02. 08:58:55

@Énbagoly: ÁÁÁÁ mi még úriasan fogalmazunk és aranyosan 12-es is túlzás!!

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.02. 09:02:34

kilenc után jó esetben második

és most megyek dolgozni

szégyen...

EnZsolt 2009.09.02. 09:02:53

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Végül is belegondolva, hogy mindenféle magazin műsorokban (Kókusz és társai), lazán mutatják a jajj de nagyon izgalmas ahogy fotózzák a gumicsöcsömet lányokat, és ezt még überelik egy tangás, pucsítós képpel, ráadásul ezt főműsoridőben 12-es karikával...

Igen, a Homár még karikát sem érdemel, ez egy könnyed gyerekműsor.

Énbagoly 2009.09.02. 09:03:28

@Kitalátor feljegyzetei: Hát de mér nem? És miért? :)

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: akkor mi lehet a 18-as karikánál? :)

EnZsolt 2009.09.02. 09:09:02

@Kitalátor feljegyzetei: naná, így is olyan reggel, mint egy felizgatott WC kefe.

De inkább a fájdalommal járó beszarástól tartok...

staropramen 2009.09.02. 09:20:38

Sztrovacsekek!
-Kérnék egy 12-es karikát!
-18 as lett, maradhat?

Ofélia . 2009.09.02. 09:21:04

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: Hát igen. és minden csatorna csak a saját gumimellü díszkurváit mutogatja a maguk 42-es iq-jával mert oda szerződtek.

Tényleg a barbaránk elvégezte már az álltalánost:??:))

AlulírottFentemlített 2009.09.02. 09:59:55

Tegnap voltam kocsmában.
Kértem egy sört.
Kettő lett.
Maradt!

Ofélia . 2009.09.02. 10:02:15

@Impega - a dolgozô nõ: Majd ha kibököd a lesős főnököd szemit:))

EnZsolt 2009.09.02. 10:04:37

@Kitalátor feljegyzetei: na jó, elég a buzulásból :)

Kérnénk egy posztot.

Ha kettő lesz, maradhat.

Impega 2009.09.02. 10:07:26

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: vegre eltunt, de majd jon vissza. Addig garazdalkodhatok :)

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.02. 10:18:27

a költöztetők biztos összebacták a szerkesztőséget, és nem találják a gombot

omár, monnyatok el

megamenn 2009.09.02. 10:23:29

T kábelén nem megy a POS csak a FOS.

Tarika · http://isitchristmas.com/ 2009.09.02. 10:32:25

Kértem 1 ballábat, 2 lett belőle, maradt.

staropramen 2009.09.02. 10:36:59

Sztrovacsekek!
Hívtam egy hűtőgépszerelőt
-Ketten jöttek, de nem maradhatnak.

CID 2009.09.02. 13:13:38

Az egész nem érdekel, de hogy a füttyfürütyben lehet valakinek 25 éve T-Kábeles telszáma ?

sportoutlet.hu · http://www.sportoutlet.hu 2009.09.02. 13:16:07

-A POS működése kábelen bankfüggő, az enyém nem vállalja.
- Valóban jobb ötlet lett volna így utólag külön vonalra rakni, ettől független át kellett a számot hordozni az előző kommentemben részletezett okok miatt. Aki 40.-szer írja hogy miért nincs külön vonalon (pl. Kitalátor feljegyzetei) legalább egy pár kommentet olvasson vissza mielőtt ír
-nem vagyok nagy és bölcs
-én anno kértem hogy mindent írjanak át cégnévre, ők is azt hitték hogy minden át van írva
-a régi telefonszám (1983)
8*****
hétjegyű:
18*****
hétjegyű változtatva
38*****
kurva bonyolult,valóban 25 éve nem az, viszont aki tudta 83-ban, az a mait is ki tudja találni.
-Jó hogy ennyi okos konstruktív ember van a hazában, talán ezért tartunk itt

forrórágógumi 2009.09.02. 15:09:28

@Deren: Kretén mi? Sikeres üzletember mi? Hát szerinted kettőnk közül ki a nagyobb idióta? Az akinek se új száma, se a régi, se bankártya terminálja és ugyanúgy nem érik el az ügyfelei jó pár hónapja, vagy én aki mindezt egy hét alatt lerendeztem volna az első ilyen szarakodós incidens után. Tudod én dolgozni is tudok egy két ügy érdekében és nem csak a faszomat vakarni hogy majd más elintézi, valóban időrabló megoldások amiket javasoltam, de ha más nincs, veszteni tudni kell... ennyi. És nekem már x hónapja úgyanúgy jönnének az ügyfeleim meg az újak is és nem vesztettem volna el őket, úgy mint esetleg a postíró úriember. Te kretén bugris!

sportoutlet.hu · http://www.sportoutlet.hu 2009.09.02. 22:35:33

Megoldódott:
Iwiw körlevél: kinek van olyan ismerőse a T-csoportnál, aki felülről bele tud nyúlni és lám egy órán belül visszajött a szám.....
Deren és forrórágumi: Szerintem kimoderáltak.......

sportoutlet.hu · http://www.sportoutlet.hu 2009.09.03. 21:50:59

Kaptam mailt a T-home-tól, elnézésemet kérték, átírták azonnal a cégnevünkre és áttettek abba a céges csomagba amibe kértem, és felajánlottak X ezer Ft-ot, amit lebeszélhetek a következő havi számláimból (ha kevesebb a havi számlám akkor továbbgördíthető).
Nem mondom, hogy ezzel így megérte a 2 hónap szívás, de azért meglepett hogy legalább ennyire korrektek.
süti beállítások módosítása