Tékozló Homár

Miért szakít J. 17 év után az OTP-vel?

2009.09.04. 00:05 | szily | 842 komment

A Homáron gyakran szerepelnek dühös ügyfelek, sőt ugye a vadak meg a trágárak sem ritkák. J. OTP Bankhoz írott búcsúleveléből több szenvedély süt, mint bármelyik agresszív, anyázó, vagy fenyegetőző levélből. J. ugyanis mélyen csalódott: nem káromkodik, nem emeli föl a hangját, csak elképedve sorolja, hogy 17 év után, ami alatt mindig mindent időben fizetett, számlaforgalma folyamatosan nőtt, a válság miatt elvesztette az állsását. Munkanélküli segélyért folyamodott, megkapta, átutalták. Mi volt erre az OTP instant reakciója? Egy SMS-ben közölte, hogy - hoppá - nullára vitte le a folyószámla hitelkeretét. J. azonnali hatállyal szakít az OTP-vel, parázsló érzelmek alant:

Sajnos 800 karakter, amit az OTP biztosít a belső honlapján az „írjon nekünk” címszó alatt számomra túl kevésnek bizonyult, a levelem viszont lehet, hogy túl hosszú a Homárnak. Mindenesetre ezt szerettem volna az OTP Bankkal közölni:

Tisztelt OTP Bank!

Az elmúlt 17 évben, mióta folyószámlát vezetek Önöknél, többször nagyot fordult velem a világ. A mai nap viszont mindezt űberelte.

1991-ben pályakezdő fiatal családként Önöktől vásároltuk első (használt) dunakeszi panelünket aminek egyik feltétele volt a folyószámla nyitás természetesen. Az átmeneti nehézségek kezelésére 10.000-ft számlahitelt is kaptunk, amit ha lehetett próbáltunk nem igénybe venni a magas kamatok miatt, de jól jött hó végén. Telt-múlt az idő, lépegettem a ranglétrán, emelkedett a család jövedelme, már Önök ajánlották a 10 ezer 80 ezerre történő emelését. Majd jött az American Express kártya, amin ma már 900.000 a készpénzfelvételi limitem, ami nem éppen minimálbér havi átutalását feltételezi. És jött a válság. Életemben először lettem hosszabb távra munkanélküli. A hosszabb táv 2 hónapot jelent, családom van, hát 1 hónapja munkanélküli segélyért folyamodtam.

És a mai történések:

1.       reggeli SMS: egyenleg értesítő

2.       reggeli SMS: FOLYÓSZÁMLAHITEL KERET VÁLTOZÁS. ÚJ KERET;         (és ennyi az üzenet, később a netes oldalon már a 0 mint új „keret” jelent meg)

3.       reggeli SMS: MUNKANÉLKÜLI JÁRADÉK (itt jött az igen szerény összeg)

Délben mentem az új cégemhez a 3. interjúra a német tulajdonossal. Megállapodtunk. A családom ismét anyagi biztonságban. Én pedig követem a nejem egy másik bankhoz, miután kifizetem az AMEX tartozásom (kb. 20.000,-Ft) és megszűntetem a számlám Önöknél.

Az ok igen egyszerű: 17 év alatt egyetlen hátralékunk nem volt az Önöktől kapott lakás-, szabad felhasználású-, folyószámla-, AMEX hitelünkre. Kamatot minimálist kaptunk, annál többet fizettünk. A kezelési költségekkel és egyebekkel együtt az Önök bankja több millió forintot keresett 17 év alatt a családunkon. Talán joggal várhattam volna el, hogy amikor baj van, akkor nem egy SMS-ben tudatják velem, hogy már nem vagyok fontos ügyfél. Ja, és a két gimnazista fiammal is beszélek, amennyiben ez a történet bennük is erkölcsi kétségeket ébreszt, úgy segítek nekik egy másik bankot keresni.

Hát így kell egy (két, hár) profitot hozó klienst egyetlen nap alatt elveszíteni.

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lancelot0 2009.09.04. 00:09:45

Sajnos az a baj, hogy minden bank egyforma, és az is lesz :(.

Megdobbent 2009.09.04. 00:33:47

Naigen a kedves ugyfel most a jobb felso kisebb kor volt felulnezetben. ;)

monoki 2009.09.04. 00:45:21

Lancelot0:
minden bank egyforma, de az OTP egyformább.
ez egy nagyon jellemző történet.

lódarázs 2009.09.04. 00:46:54

Apám ló volt, anyám darázs...

OTP? Ugyan már!

Inkább a dunyha, ezekben a válságos időkben...

glad az egyetlen 2009.09.04. 00:48:26

Hasonlót velem is eljátszottak.
Én végül is nem bucsú levelet írtam hanem bementem és némi hiába való beszélgetés a helyi ügyintézővel írtam a központnak.
Kb 1 hét után jött a bocsánatkérő levél miszerint technikai hiba történt (na persze) és vissza állították a hitelkeretet.

Apró tanács:
Aki folyószámla hitelt vagy AMEX kártyát vesz igénybe az elég tájékozatlan ugyan is mindkettő (különöskép az AMEX a legrosszabb (legdrágább) konstrukció a piacon. Nem véletlen, hogy AMEX nem nagyon van más banknál.

glad az egyetlen 2009.09.04. 00:50:10

Én amúgy jó pár éve a K&H-től menekültem az OTP-hez és sajna a K&H nagyobb zsivány volt pedig az OTP se gyenge ha alul kell múlniuk magukat.

kispista2 2009.09.04. 00:51:49

Első értelmes ügyfél, aki nem csákánnyal megy a bankba, hanem otthagyja őket a búsba! Ez az egyedüli módszer amiből tanulnak. Ha bunkók/átvernek a boltban/bankban/kocsmában, nem szabad többet oda menni. És nem a homáron siránkozni, hogy már harmadszorra vertek át ugyanazon a benzinkúton.

hha96 (törölt) 2009.09.04. 00:52:55

Természetesen ez azért van, mert így azonnal rábasszák az összegre a kényszerhitel-kamatot, ily egyszerű. Egyszer engem is jól beszopattak az állandóan változó folyószámla hitelkerettel. Még az ügyintéző se tudta elmondani pontosan hogy számolják ki a keretösszeget.

droidpalanta 2009.09.04. 02:06:09

rohadt lehúzós bank lett az OTP, örülj, hogy megszabadultál tőlük...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 02:36:25

en 13 ev utan szakitottam az elso felesegmmel
pedig kamatot se kert soha csak a fizetesemet

Vérnűsző Barom (törölt) 2009.09.04. 02:43:38

A minap találtam egy remek, 1983-ból származó kis bélyegekkel teliragasztható füzetkét. Akkor ezt az OTP Bank elődje, az Országos Takarékpénztár adta az ifjú és bohó népeknek, így szoktatva sőórolásra őket.
Lehetett venni különböző címletű bélyegeket, oszt jól beragasztgatni a fütekébe.
Van benne kerek 100 Ft. 1983-ban az cirka egynapi bére volt egy átlag pályakezdőnek.
Vajon mára mennyit érhet? Ha beviszem az OTP-be, körberöhögnek, vagy kifizetik? Kamatostul?
Mennyi lehet annak a százasnak a kamatos kamata 26 év után?
Ha nem fizetik ki, akkor vajon milyen indokkal használják ennyi idő óta a vagyonkámat?

monoki 2009.09.04. 04:41:32

@Vérnűsző Barom:
azt hiszem, az a takarékkönyv inkább csak egy kedves emlék lesz - talán később még érdekelhet gyűjtőket -, az OTP-től visszaszerezni még a takarékbetétkönyvekben lévő pénzt is csak nehezen lehet. (nálunk is van vagy 3 ilyen kallódó betétkönyv, hasonló összegekkel, egyszer rákérdeztem, akkor közölték, hogy az 1995 előtti kartonok már valami külső irattárban vannak - ők már azokkal nem foglalkoznak.)
egyenként nem sok persze, de országosan egész pofás összeg lehet. elvben kamatot is számolnak el rá... kamat, amit nem kell kifizetni...

monoki 2009.09.04. 04:44:36

5%-os kamattal egyébként 339 forint a jelenlegi követelés - gondolom, a kezelési költség legalább ugyanannyi lenne...

Eric_Cartman 2009.09.04. 05:12:27

Nekem is volt ilyen ügyem velük. Csak én pont megszüntetni akartam a hitelkeretet. De pár hét múlva mindig visszatért. Megszabadulni se egyszerű ám tőle.

appa 2009.09.04. 05:36:25

www.leszarom.com
A legegyszerűbb perspektíva.

Vallalkozas Hatraltatasi Iroda 2009.09.04. 05:48:01

Ehe... valaki ezt kitalálhatta náluk - gondolom volt jópár hasonló sztori minekután könyörögtek a pénzükért vissza, erre gondoltak egy nagyot és alkottak rá valami figyelő rutint.

Egy kérdés merül fel bennem: Van-e joga a banknak értelmezni a tranzakciókat ?!?!?!?

Azt hittem ők csak kezelik a pénzt, nyilvántartják az egyenleget stb. de van joguk értelmezni, elemezni, hogy ki mire költ, ki milyen pénzt kap? a következő az lesz, hogy szólnak, hogy látjuk nem lelkes előfizetője a Töcs c. szórakoztató napilapnak, küldjön sms-t különben automatikusan megrendeljük önnek?
Mi van a banktitok nevű maszlaggal?

És baszki csodálkoznak, hogy egy csomó ember még a párna alatt tartja amije maradt....

Bambuló Házisárkány 2009.09.04. 06:19:20

Nekem valami nem stimmel, azon felül, hogy kissé arrogánsnak tartom a levélírót. Én is régi bútor vagyok az otp-nél, változó több helyről (sokszor összevissza) érkező jövedelemmel. Gyes, csp, fizu, tartozások, jutalékok, stb. Évente egyszer, mindig ugyanakkor felülvizsgálják, és újra megállapítják a hitelkeretet. Viszont mindenről írásban is tájékoztatnak előtte és utána az "eredményről" is. Persze én maradtam a papír alapú számlaértesítőnél, ugyanis 100 ft nem a világ, meg a környezet helyett az idegeimet védem. Gondolom a T. Posztolónak be volt tervezve egy káposztafesztivál hitelből oszt ugrott a biznisz. Kérdem én, ha olyan "vastagnak" tetszik lenni, miért nincs pár milliós megtakarítás a háttérben úgymond fedezni a nehéz napokat két kamasz mellett?

reunalla 2009.09.04. 06:30:24

az otépé egy szar bank, eddig is tudtuk...


amúgy a posztoló biztos valami jól menő fejes, ekkora hitelkerettel...szóval, szerezhetne nekem is munkát :D

Villy 2009.09.04. 06:39:48

Két éve jöttem el az OTP-től, de akkortájt több ismerősöm is itthagyta őket. Tudnak pofátlanok lenni ezek a bankosok.

Ofélia . 2009.09.04. 06:47:37

Hát nem tudom! 30 éve vagyok otp-s de nekem nem volt velük bajom.

Sztem ebben a helyzetben (állás ugrik) a hozzá kapcsolódó hitelkeret is ugrik de ha más banknál ez másként van akkor ott másként rendszabályoznak!!(jóval magasabb kezelésivel oszt végrehajtják)a rosseb tudja de nem hiszem, hogy bárhol ez jobb lenne!!

Van egy jó magas folyószámlahitelkeretem de eddig még nem használtam fel semmire ez évi kb háromezer kezelési költség.

De a bankváltással azért ha költségérzékeny vagyok vigyáznék!! Lehet, hogy nettó rábaszás lessz az egyenleg a következő súlyos csalódásig:(((

kispárna 2009.09.04. 07:02:01

a legfontosabb tényt mindenki elfelejti.
először is: a bank pénzt ad neked bizonyos feltételekkel. onnantól kezdve,hogy ez megtörtént, vannak bizonyos "szabályok". ha nem tartod be, akkor szidod a bankot.

alapvetően a legnagyobb probléma, hogy az emberek mindig mást hibáztatnak a saját hülyeségükért. mert minden szerződést el kéne olvasni, vagy utánakérdezni egy olyan dolognak, amit nem tudunk pontosan, hogyan is működik.
kíváncsi vagyok, hogy az úr, aki 17 év után elhagyta az OTP-t, vajon le tudja-e írni pontosan, hogyan is működik a hitelkártya konstrukció.
vagy hogyan működik a folyószámla-hitel.
jellemző a magyarokra, hogy olyan dolgokról beszélnek, és vannak felháborodva, amiről igazából fogalmuk sincs.

kéne egy kis pénzügyi kultúra már Magyarországon!

Ofélia . 2009.09.04. 07:08:27

@mezke: Egyetértek én is inkább kétszer kérdeztem meg, hogy miként is működik ez a folyószámlahitel és ez nekem mennyiben fog fájni!

Oszt úgy döntöttem, hogy megéri!!

Ugyan nemigen használom de már volt, hogy elszálltam 5 napra ötvenezerrel de az kb 200 ft-ban fájt. Kényelmesebb mint kölcsönkérni!

Pénzügyi kultúra??? na ne olyan nem létezik csak a mélységes tudatlanság és a nyavajgás:(((((((((

reunalla 2009.09.04. 07:09:37

@mezke: én cibes vagyok - szintén munka nélkül, nekem le kellett mondani a hitelkeretet....és nem egy sms-t kaptam, hogy pá...szerintem a posztolónak alapvetően nem a hitelkeret megszűnésével van gondja....

۝merta-X 2009.09.04. 07:10:06

Segítek, kedves Homár-hívők, egy kis trükkel: Az én nettó utalt fizum nagyon kevés. Kb. két éve szükségem volt a hitelkeretem megnövelésére. A barátnőm felrakott a számlára egy komolyabb összeget, megjegyzésbe odaírta, hogy "munkabér", majd kb 1 napon belül 150.000 forinttal megemelte az OTP a hitelkeretemet. Ennyi...

B@nális coitus 2009.09.04. 07:20:03

Valóban, ha olyan vastag a kedves ügyfél, akkor miért nincs megtakarítása? Miért van szüksége hitelre?

Énbagoly 2009.09.04. 07:23:00

Jó reggelt!

Drága fikázók. Nekem nagyon tetszik a posztoló hozzáállása. Benne még van büszkeség. És ez értékelendő. Számára sértő döntés született. Lépett. Ennyi.
Gratulálok.

Vallalkozas Hatraltatasi Iroda 2009.09.04. 07:29:33

@mezke: "kéne egy kis pénzügyi kultúra már Magyarországon! "

Kedves bankos/bróker/ egyéb pénzügyes, ügyfeleken gazdagodó kommentelő!

Kéne egy kis tisztességes ügyfélkezelés már Magyarországon!

Szerinted miért van mindenkinek apróbetű fóbiája? és ne gondold azt, hogy az egész ország hülye meg buta és azt hiszi, hogy ingyen kap milliókat, egyszerűen tele a töke az országnak azzal, hogy a legtöbb multi nem tiszetsséges profitért szolgáltat hanem pofátlanul lenyúl, megtéveszt, átver, becsap, félrevezet. stb. Ha olvasol Homárt akkor érted miről beszélek, lásd a sok áruházas/telefonos/internetes/bankos/stb. postot.

Ofélia . 2009.09.04. 07:31:23

@Énbagoly: A pénzügyi tudatlanságot azért is fenntartom:(((

fifike01 2009.09.04. 07:32:03

Az igazi AMEX nem a legrosszabb sőt..., az Amex blue viszont....
Rengeteg cégnek van "céges" tehát igazi AMEX kártyája... /gondolom nem véletlen/
Pl: Szingapúrban elveszted az "igazi" AMEX kártyád, 24 órán belül a kezedben az új, de úgy hogy még mindig Szingapúrban vagy ez azért baráti dolog...
Ismétlem ez az igazi American Express kártyára vonatkozik, nem a BLUE-ra.

Énbagoly 2009.09.04. 07:33:25

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: tartsad. :)
De ez nekem akkor is szimpatikus hozzáállás. :)

Secnir 2009.09.04. 07:36:33

@Vérnűsző Barom:
váltsd be az OTP-nél nyugodtan.
mivel betétnek számít, ki kell, hogy fizessék, mert a jogutódnak felelősséget kell vállalnia az elődhöz betett pénzekért.
mennyi most ez a pénz?
9%-os kamatot feltételezve 940 forint.
de elvileg rajta kell lennie a kamatnak, úgy emlékszem; ráadásul az OTP úgy adta ki ezeket a lapokat, hogy hozzátesz valamennyit, ha gyűjtögetsz.

kispárna 2009.09.04. 07:39:51

részben egyetértek, de mindenre lehet nemet mondani. én pl visszautasítottam a hitelkártyát, amikor a bankom felajánlotta. igen, tök jó lett volna mondjuk 500 ezer forint, de pontosan tudtam, hogy mivel jár egy hitelkártya, és hogy én nem vagyok abban a helyzetben, hogy megengedhessem magamnak.
a probléma alapvetően a fogyasztói társadalom diktálta vásárlási mániából adódik, olyan dolgokra vesznek fel az emberek hitelt, amire baromira nincs szükségük.
persze kivétel a lakáshitel.
azt gondolom, hogy ez a válság alaposan megrázta kicsi kis hazánkat is, az emberek elég nagy csoportjának a napi élhetése került veszélybe, a bankok meg a profitjukat féltik.
még szerencse, hogy lehet válogatni, mert azért van miből!

p.s.: egyébként nem gazdagodok senkiből, dolgozom napi 8 órában mint mások, és hidd el kedves X.Y., hogy tiszta a lelkiismeretem. :-)

szép napot!

tiara · http://szomszedaim.blog.hu 2009.09.04. 07:43:44

Egyetértek a posztoló lépésének helyeslőivel.

Pitta2 2009.09.04. 07:45:32

Okos, inteligens ügyintézés. Az OTP megszívta. Úgy kell neki.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 07:51:42

@kispárna:
nekunk meg van olyan 50000 dollar hitelkeretunk kartyan de senki se tols tukkert a fejunkhoz hogy hasznaljuk
de megnyugtato
lakasra meg sose vennek fel hitelt

Apa a távolból (törölt) 2009.09.04. 07:57:24

Minden bank pofátlanul lehúz és kihasznál.
Valójában semmi szükség nem lenne rájuk, de direkt van úgy felépítve a játszma, hogy kelljenek. Be kellene mindet zárni a francba. Bank nélkül is van élet. El kellene gondolkozni, hogy lehetne megoldani a dolgokat pénz nélkül, hogy az se kelljen. Minden baj okozója.

Geitenbeffer_ 2009.09.04. 07:57:25

A bank nem jószolgálati intézmény.
Nincs láb, nincs csoki.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 08:01:33

Elnézést, hogy ON vagyok, de nem értem a problémát.
A hitelkeretet a bank adja, az nem a júzer pénze. Nekem teljesen logikus, hogy ha valakinek nincs már beérkező (sok) munkabére, viszont van (egy kevéske) segély, akkor nem adok neki 900 ezres hitelt, mert igen kétséges a visszafizetése.
Hogy erről esemesben -rögtön- tájékoztatnak, azt megint nem látom tragikusnak. Legalább rögtön tudod és nem egy harmadszori sikertelen tranzakció után jössz rá, hogy nem a kártyával van baj, hanem nincs hitelkereted.
Ha levélben értesítenek, ami 2 hét múlva ér oda, az miért jobb?

Az otépé ügyfélkezelése (vagy mije) egyébként kritikán aluli és mindenkit óvnék attól, hogy kapcsolatba kerüljön velük, de ezt a problémát akkor sem értem.

Ugyandehogy (törölt) 2009.09.04. 08:10:02

azt álláskeresési járadéknak hívják....
hogyan írhattak munkanélküli-t?

Ofélia . 2009.09.04. 08:13:37

@kispárna: Maximálisan egyetértek abban, hogy itt túl sokan vesznek fel hitelt "az ez nekem is jár hamár van a szomszédnak" eléggé el nem itélhető módon presztizsböl mindenféle szirszarra és amikor már kenyér sincs a zsír alá mert beüt pl egy betegség akkor meg jön a sírásrívás:((((

Amúgy lakást és kocsit is szinte mindenki egy számmal nagyobbat vesz mint azt a jövedelme megengedhetné!!!!

۝merta-X 2009.09.04. 08:13:41

@Nelson M. (mint bagoly): Téves álláspont. Nincs olyan taxi pléhdául, aki, ha Ferihegyre akarsz menni, csak az Éles-sarokig visz el, mert neki onnan van egy jobb fuvara.

Ofélia . 2009.09.04. 08:15:33

@Nelson M. (mint bagoly): Egyetértek de miért lettél bagoly??? még ha sas.....

Fx 2009.09.04. 08:16:04

"... A barátnőm felrakott a számlára egy komolyabb összeget, megjegyzésbe odaírta, hogy "munkabér", majd kb 1 napon belül 150.000 forinttal megemelte az OTP a hitelkeretemet. Ennyi..."

Szerintem itt elég jól látszik a probléma...

Ofélia . 2009.09.04. 08:16:43

@۝merta-X: Ez igaz csak az óra fog jobban pörögni:DDD

Impega 2009.09.04. 08:18:19

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: itt ugy van, hoogy a bank ugy ad kolcsont, hogy a csalad jovedelmenek a 33 szazalekat (lakashitel) nem haladhatja meg. Viszont sajna rengetegen vannak, akki elmennek meg pluszba ezt meg azt venni es eltitkoljak, hogy van mar lakas meg auto meg miegyeb kolcsonuk es a vegen nem birjak fizetni. Viszont itt a kolcsonok, a haztartasi kolcsonok nagy resze MAX THM 15-16 % es nem 35 mint otthon. A zuram ki is akadt mikor meglatta.

2009.09.04. 08:19:14

@Igazi Trébics: Bizonyos mértékig igaz. De ha van már akár csak félmillió spórolt pénze, akkor már azért az ember elmereng, hogy akkor most ezt a félmilliót vigyem mindenhova magammal a belső zsebemben, kitéve elvesztésnek, rablásnak, vagy netán hagyjam otthon, hogy egy szép napon egy lakásbetörő marja fel? Ilyenkor már jól jön a bank, pláne, hogy az a félmillió minden lehúzással együtt havi 3-4e Ft-ot még fial is.
Ami engem (és gondolom másokat is) a bankokban irritál, az a mindenféle mondva csinált költségek! Éljenek a betéti és a hitelkamat közötti több mint 100% különbségből, ne számoljanak már fel mindenre ilyen-olyan díjakat!

Ofélia . 2009.09.04. 08:23:23

@Impega - a dolgozô nõ: Ez így szépen hangzik de milyenek a betéti kamatok??.

Ofélia . 2009.09.04. 08:24:20

@Fx: Ez egyszerüen csalás de majd lessz böjtje ha összevesznek:)))

Apa a távolból (törölt) 2009.09.04. 08:24:43

@csernaja obca: igen, több, mint 1300ft at ótpénél a számlavezetési díjam úgy, hogy nincs papír alapú kommunikáció, csak elektronikus, mindent interneten intézek. A pénzemre a kamat bagatell, nem fedezi az inflációs veszteséget sem. Miközben náluk tartom a pénzem és úgy forgatják ahogy nekik jólesik. Ettől gusztustalan az egész.

Secnir 2009.09.04. 08:24:50

@۝merta-X:

én is szeretnék egy ilyen barátnőt, aki időnként csak úgy, feltesz egy nagyobb összeget a számlámra...

iguana 2009.09.04. 08:25:09

Az AmEx jövedelem alapú. Nem értem a posztoló problémáját. Ha nincs jövedelem, nincs hitelkeret. És ennek semmi köze a 17 évhez.

staropramen 2009.09.04. 08:25:19

Sztrovacsekek!
Nelsonnak tökéletesen igaza van.
Nem szeretnék az OTP fejével gondolkodni, de talán nem tévedünk nagyot ha azt gondoljuk, hogy a hitelkeret (kvázi) fedezete a szlára rendszeresen érkező pénz.Ha ez lecsökken, csökken a hitelkeret is, hiszen kevesebb pénzből kevesebbet lehet törleszteni.
Az persze más kérdés, hogy ezt ki hogyan éli meg.
Az OTP giga nyereségéből szerintem futná arra is, hogy ezt a tényt ne SMS-ben, hanem egy ügyintézői telefonhívás által emberi hangon tudja meg a posztoló.
Egyébként pedig ha Ő ezt az eljárást sértőnek találja, jól tette, hogy elhúzott más bankhoz.Ámbár azok sem jobbak.

2009.09.04. 08:27:25

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: na ja, ezen én is mindig jókat derülök, amikor emberek, akiknek a jövedelme az enyim két-háromszorosa, rínak, mint a fürdős kurva, hogy milyen rossz itt élni, és úsznak az adósságban, mert hát mégsem járhatnak tizenéves autóval, és a mónikasót is csak lapostévén lehet nézni stb. A hitel nem erre való! A hitel arra való, hogy BEFEKTESSÉK valami olyan dologba, amiből a hitel kamatjánál nagyobb profit származik. A "fogyasztási hitel" számomra teljesen értelmezhetetlen és felfoghatatlan dolog. Mellesleg az egész kva hitelválságnak éppen ez az okozója. Ha mindenki addig nyújtózkodott volna, ameddig a takarója ér, és hitelből fényűzött volna, akkor most nem kéne itt témáznunk arról, hogy ki hogy veszítette el a munkahelyét és ennek mi lett a következménye.

Impega 2009.09.04. 08:27:25

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Az mit jelent pontosan? ha meg az erre rajovo pluszt kerdezed, hat ez az . SEMMI. Itt ugyanis torveny irja elo, hogy a meghirdetett szazaleknak mar mindent tartalmaznia kell. Vagyis 1000 ft-ot velveszel 15 %-ra, akkor 1150-et fizetel vissza. Mindennel egyutt. Jol ertettem e kerdeset? Nem ismerem a banki kifejezeseket :(

iguana 2009.09.04. 08:27:47

@۝merta-X: a bank nem a megjegyzésből/közleményböl tudja meg az utalás mibenlétét (munkabér). A barátnőd odaírhatta volna azt is, hogy "Egyéb szexuális szolgáltatások".

Secnir 2009.09.04. 08:31:14

ami pedig a hitelek működését illeti:
www.antidogma.hu/node/1352
korszellem, 3. rész
kötelező darab, nem tudom belinkelni elégszer
kompletten fent van a youtubeon magyar felirattal, a final és az addendum is.

Fairy Girl 2009.09.04. 08:31:19

@serpenyő: "kissé arrogánsnak tartom a levélírót"

Hű, akkor te nagyon új lehetsz itt :D

@Nelson M. (mint bagoly):
"A hitelkeretet a bank adja, az nem a júzer pénze. Nekem teljesen logikus, hogy ha valakinek nincs már beérkező (sok) munkabére, viszont van (egy kevéske) segély, akkor nem adok neki 900 ezres hitelt, mert igen kétséges a visszafizetése."

Csakhogy nem erről volt szó. Kéretik értelmezni az olvasottakat!

@iguana: "Nem értem a posztoló problémáját." Mert te sem érted, amit elolvastál...

EnZsolt 2009.09.04. 08:32:29

Szép jó reggelt!

PÉNTEK VAN!!!!!!

YYYEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH

Fairy Girl 2009.09.04. 08:33:34

Staropramen írta: "Az OTP giga nyereségéből szerintem futná arra is, hogy ezt a tényt ne SMS-ben, hanem egy ügyintézői telefonhívás által emberi hangon tudja meg a posztoló."

Hát ez a lényeg.

Fairy Girl 2009.09.04. 08:35:47

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: Igen, tényleg jéééé itt is :D :)))))))))))

De nekünk 10-től francos értekezlet... pfffff......

2009.09.04. 08:36:56

@Igazi Trébics: Én akkor hagytam ott őket, amikor 5,77%-ra akarták lekötni a spórolt pénzem. Megnyitottam az Axánál a számlát, kapom a 9% kamatot lekötetlenül, nincs számlavezetési díj, és ingyen utalok belföldre bármilyen összeget a saját otthoni kompjuteremről. Szerintem nem én voltam az első, nem is az utolsó, de az OTP mégsem akar észbe kapni, és kicsit visszább venni az arcából...

Impega 2009.09.04. 08:37:55

Nekem meg mar megint bent lesz mind a ket fonok, ugyhogy nem lesz Homarozas :(

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 08:39:05

Jó reggelt!


Így még nem jártam, így nem tudok érdemben hozzászólni

Impega 2009.09.04. 08:39:44

@☺ágica: nem baj. Neked is Szep Jo reggelt :). Te is eszrevetted, hogy pentek van?

Énbagoly 2009.09.04. 08:41:27

@Nelson M. (mint bagoly): még mindig bagoly? :)
tudtommal, csak tegnap volt bagoly nap. :)

@Secnir: valamikor belinkelted, el is kezdtem nézni, de messze még a vége. Hétvégén, lehet hogy meglesz. Eddig nagyon jó. Vagy inkább ijesztő.

Ofélia . 2009.09.04. 08:42:57

@csernaja obca: 100 százalékig egyetértek

csak ilyen szépen a dühöm miatt nem tudtam megfogalmazni:)))

@Impega - a dolgozô nõ: Ne ezt kérdeztem.
Ha beteszel a bankba x összeget mondjuk 6 havi lekötéssel annak mi a betéti kamata??:)

Impega 2009.09.04. 08:45:39

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: ja ertem. Azt nem tudom. De biztos kevesebb mint otthon mert a zuram mondta, hogy az jo magas.

Impega 2009.09.04. 08:47:17

@Énbagoly: Hello Bagi. Minden ok? Kiheverted a tegnapot? ;)

Impega 2009.09.04. 08:48:42

@Fairy Girl: meg nem, de delutan itt is esni fog.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.04. 08:48:47

baszki

amex kártya éves fenntartási díja horror a többi éves kártyadíjhoz képest

szerintem nem kellene megsértődni.

ha én munkanélkülivé válnék, az első dolgom többek között a hitelkártyáim picsába történő kibaszása lenne.

ezt te nem tetted meg, a bank megtette helyetted

örülj neki, nincs huszonezres éves kártyadíjad, nem csábulsz el stb.

akos147 2009.09.04. 08:50:18

tudjátok, melyik bank lesz falhoz állítva elsőként, ha győz a forradalom?

Énbagoly 2009.09.04. 08:50:52

@Impega - a dolgozô nõ: hát, ha azt ilyen könnyen ki lehetne heverni. :))
Remélem egyévesnek és nelsonnak ma sok munkája lesz. :)

Ofélia . 2009.09.04. 08:51:18

@Fairy Girl: A legmélyebb részvétem!!!

Akkor nélatok is pénteken értékelitek ki a szar lényegét:DD

Hál istennek ilyenen 6 éve nem veszek részt:))

Csokis · http://csokis.blog.hu 2009.09.04. 08:51:42

Ez a kedves ügyfél csak azért nem én vagyok, mert én nem vagyok/voltam munkanélküli. De manapság ez csak mázli kérdése. Én is 91 óta agyok lótépés, és nekem is most lett tele a hócipőm azzal, hogy az egykoron megkötött, "minden költséget tartalmazó" havi bankszámladíjamra rájött egy kis ez, később egy kis az, aztán egy kis emez, meg amaz. Most többet fizetek az extrákért, mint az alapdíj. Hát kapják be a kamatlábamat, eddig nem léptem, mert lusta voltam az összes átutalást, biztosítást, frinc-francot átiratni, de mostanra tele lett velük a hócipőm. Finito Don Csányi, találkozunk a 3500 alatti árfolyamon, akkor újra érdekelni fog a bankja.

corrado 2009.09.04. 08:53:09

@lódarázs:
"Inkább a dunyha, ezekben a válságos időkben... "
ostoba...

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2009.09.04. 08:54:30

Ezt velem is megtette az OTP, két alkalommal léptem át szerintük a hitelkeretet, de mindkét alkalommal az történt, hogy ők akkor vonták le a költségeiket, mikor már ki volt merítve a hitelkeret. Tehát ők lépték át. Ugyanilyen sms jött nekem is. Ekkor döntöttem, hogy az OTP-vel soha többé semmit.

Fairy Girl 2009.09.04. 08:54:40

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Könyörgöm, vegyétek már észre, hogy a folyószámla hitelkeretét szüntették meg!!! Az amexszel semmi baja nem volt (hozzáteszem, az tényleg szar). Azt Ő szüntette meg, miután befizette a tetemes, mintegy 20 ezer ft-os tartozását.

És marhán nem az volt a baja, hogy megszüntették, hanem hogy annyira sem méltatták, hogy legalább ne csak egy sz@ros sms-t kapjon róla.

Ennyire reggel van? :D

Fairy Girl 2009.09.04. 08:56:32

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Az a helyzet, hogy valójában csak félévente van ilyen, egyetem lévén :D de az bőven elég egész félvre, gondolhatod :D ehhhhhhhhhhh

lehet hogy sztrájkolok, vagy azt mondom, hasmenésem van. hmmmm

corrado 2009.09.04. 08:58:57

@Igazi Trébics:
"igen, több, mint 1300ft at ótpénél a számlavezetési díjam"

ööö, váltani esetleg?

Miazmás · http://miazmas.blog.hu 2009.09.04. 08:59:25

@Fairy Girl: Az éneseteben inkább azt sérelmeztem, hogy ha történetesen nem veszem ki a fizum a számláról a hitelkeret 100e forinttal való csökkentése előtt, akkor benyelték volna a pénzem és padlóra kerül a család.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.04. 09:00:15

@Fairy Girl:

igaz

a véleményem ettől függetlenül fenntartom

mert ha valaki munkanélküli, a járadékban látni a fedezetet a hitelkártyára és a folyószámlahitelkeretre igen csak optipista hozzáállás lenne

nekem is van amexem, mert egyelőre megengedhetem magamnak. a hitelkártyát fenntartani és arra használni, hogy nehéz időkben kisegítsen, egyenlő a faszsággal

és a saját bankom is évente vizsgálja felül a folyószámlahitelkeretemet, sőt a hitelkártyáim keretét is kérés nélkül.

pénzbe kerül ez is, és úgy történik, hogy nem szólnak. kapok egy sms-t, hogy felülvizsgálták, ennyi lett, és ez nekem x forintba kerül.

most mire sértődjek meg?

Csokis · http://csokis.blog.hu 2009.09.04. 09:00:24

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
Ez a zért nem egészen így van. A "mezei" AmEx Blue 5500 év, + havi 200 a számlavezetési díj. Ez évi 6700, ha mindig határidőre visszafizeted a felhasznált pénzt. (Aki ezt nem tudja, az így járt, ketyeg a 42%-os kamat, de ahogy az is külön észbeli kategória, aki jelzáloghitelt vesz fel a házára, hogy plazmatévéje legyen, így ezzel nem számolok.) Ezzel szemben áll, hogy év végén az éves vásárlás 1%-át visszatérítik. Nálunk egy hitelkártya van, arról mennek a nagy bevásárlások, a tankolások, stb. Ez évi 1 milla fölött van, tehát a visszatérítés bőven fedezi a kártya költségeit.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2009.09.04. 09:02:42

@Csokis: Hülyecsokis nem tud számolni. Ez 7900 / év, de még akkor is belül vagyok.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 09:03:36

@Fairy Girl:

értelmeztem már elsőre is, amiből azt a következtetést vontam le, hogy a júzer valami álomvilágban él, amikor azt gondolja, hogy a CIB, a K&H, az Erste vagy akármelyik nagy bank telefonon fogja őt kedvesen értesíteni ilyesmiről.
Ez speciel nem ótépés sajátosság.
Akkor hívnak nagyon bájosan, ha el akarnak adni valamit.

iguana 2009.09.04. 09:03:38

@Fairy Girl: igazad van, futtában olvastam. Ennek okán helyesbítek: A folyószámla-hitelkeret jövedelem alapú. Nem értem a posztoló problémáját. Ha nincs jövedelem, nincs hitelkeret. És ennek semmi köze a 17 évhez.

Ofélia . 2009.09.04. 09:03:39

@Fairy Girl: A hasmenés az jóóóó!!

Az elején korrektül összegörnyedve rohanj ki sűrü elnézéseket kérve és félhalkan elrebegve"ez valami új vírusos franc"

Lehet, hogy mindenki hazamenekül de téged a budin nem fognak ellenőrizni:DD

havajj 2009.09.04. 09:04:15

Semmi köze semmihez hogy 17 éve hol vagy. Kockázati tényező lettél amit ki kellett iktatni. Örülj hogy ennyivel megúsztad és nem töröltek el végképp mint szegény Arnoldot.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 09:04:47

@Énbagoly:

megállt az órám. nálam még bagoly nap van. J

scubadiver 2009.09.04. 09:05:31

Az OTP-vel 25 éve szakítottam. Akkoriban elég nagy szám volt a csekk, és én pénzt akartam kivenni Sopronban. Nem adtak, pedig annyi pénz volt a számlámon, amit a pénztáros otthon nem nagyon látott. Aztán később Veszprémben sem adtak. F@sza, ott a pénzem és nem tudom felvenni! (egy kicsit szakadtan/csövesen néztem ki, de ez még nem ok, hogy ne adják oda azt, ami az enyém!!!)Tehát irány az otthoni OTP és minden számlámat felmondtam azonnal. Csak néztek mit csinálok, mert elég sok lóvét elvittem tőlük. Azóta a fiam meglátja az OTP emblémát, csak ennyit mond: ugye apu, ide nem szabad bemenni?

dontals 2009.09.04. 09:05:42

Igazából számtalan bank van Magyarországon, az emberek meg állnak sorba és ötször annyit várakoznak egy olyan banknál, aminek pár évtizede monopóliuma volt, viszont a kamatfeltételei röhögni valók. Hiába, a megszokás...

Énbagoly 2009.09.04. 09:06:32

@Nelson M. (mint bagoly): megtisztelve érzem magam. :)

on
de jó, hogy nincs hitelkártyám. Egy gonddal kevesebb.

Ofélia . 2009.09.04. 09:09:23

@Énbagoly: Na már mehettek éjszakai macskavadászatra:)))

Énbagoly 2009.09.04. 09:12:20

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: még nappal van! :)
És nelson csak ideiglenes, mondhatni tiszteletbeli bagoly. :)

Fairy Girl 2009.09.04. 09:13:31

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Ettől függetlenül igazad van abban amit elmondtál, csak a posztoló nem erre sértődött meg :D

Nekem is volt amexem, juj. OTP-m is, az is nagyon juj. Nagyon nehezen szabadultam, de végre szabad vagyok :D Nincs hitelem, nincs hitelkártyám, nincs folyószámlahitelem, semmim. Sikeres nem vagyok, de legalább nem tartozom bankoknak.

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Erősen fontolgatom :D

lódarázs 2009.09.04. 09:14:26

@corrado: lehet, h ostoba vagyok, de amikor megláttam a nyugdíjpénztár számlaegyenlegét (itt is volt belőle poszt), miszerint a befizetett pénzem nem volt elég nekik, levettek a korábbi megtakarításaimból is, nos azóta nem hagyom a pénzem ilyen-olyan bankokban. Amint megvan az átutalás, már veszem is ki. Igaz, viszem a postára csekkeket feladni, de ez egy másik tészta.

Fairy Girl 2009.09.04. 09:14:38

@iguana: Na így már stimmel :))))))))))))

Fairy Girl 2009.09.04. 09:15:47

@☺ágica: Áh, itt egyfolytában, hüpp.

Fairy Girl 2009.09.04. 09:16:53

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Amúgy meg kell mondjuk, nem?, hogy a posztoló meglepően naiv. Sajnos.

kacsa65 2009.09.04. 09:22:04

Kedves Kommentelők,

Köszönöm azoknak akik értelmezték a problémát és úgy szóltak hozzá. Aki nem, annak segítségül: NEM a 900.000-es hitelkeretet szüntették meg az AMEX kártyán ami vásárlásra egyébként nem rossz, készpénzfelvételre viszont tragikus (igen, elolvastam anno az apró betűt is, és annak alapján használtam nem túl sűrűn a kártyát úgy, hogy ne menjen rá a gatyám is). Ja, de abban sem vagyok biztos, hogy az nem szűnt meg, bár azt is mindíg rendesen fizettem.
A 80.000-es hitelkeretem szó nélküli megszűntetése volt szerintem sértő módon elintézve.
Volt aki a jövedelmem firtatta. Elárulom, hogy a versenyszférában középvezetőként a magyar átlag (157.000) kb. háromszorosa (brutto), ami nagyon messze elmarad a közszféra mostanában kiszivárogtatott jövedelmeitől, de büszke vagyok rá, hogy ezt szó szerint nulláról indulva a saját erőmből, segítség nélkül értem el, nem elhanyagolható tény, hogy soha nem kaptam zsebbe fizetést, tehát az adóm sem volt csekély összeg az évek folyamán.
Ja, még nem szüntettem meg a számlát az OTP-nél, majd ha az első teljes fizetésem megérkezik megvárom a reakciójukat. Ha érdekesnek tartjátok, majd küldöm a fejleményeket.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek, különösen azt, hogy meglepően kevés volt a fikázó, anyázó komment.

corrado 2009.09.04. 09:22:26

@lódarázs: ezzel csak újabb megerősítést adtál

Veg_ 2009.09.04. 09:22:26

@serpenyő: Szerintem mikronnyit se volt arrogáns, sőt, alaposan visszafogott, hogy smsben kapott ilyen bunkózást, egy kulturált ügyintéző helyett, de erre lenne még kulturált értesités, pl. levél, hogy ha eddig és eddig nem érkezik meg minimum ennyi mbér, akkor megszüntetjük, lecsökkentjük, stb.

Egyébként lehet, hogy volt akár 50 mila megtakaritása, lekötve mondjuk 5 évre! Ha ezt kiveszi, jóval többet veszit, mint amit a folyószámla hitelen bukik, tehát ha valószinüsitette, hogy csak pár hónap, jobban jár, ha a folyószámla hitel kamatán bukik, amig beérkezik annyi mobil lóvé, amit felhasználhat.
Minden jól kereső ismerős azért tart fent nem kicsi hitelkeretet, mert havonta visszanyomja rá a lóvét, a pénz egyrészét leköti pár hónapra, évre, ki hogyan, a többiből gazdálkodik. Idő elött nagy összeget feloldani nagy bukás...
Meg mellesleg szó se volt róla, hogy zavarta az amex 20ezre, kifizette, és huzott.
Csekély értelmü egyedeknek ismét: a bánásmóddal volt baja, nem a tényekkel!

Veg_ 2009.09.04. 09:24:45

@serpenyő: Szerintem mikronnyit se volt arrogáns, sőt, alaposan visszafogott, hogy smsben kapott ilyen bunkózást, mert erre lenne kulturált értesités, pl. levél, hogy ha eddig és eddig nem érkezik meg minimum ennyi mbér, akkor megszüntetjük, lecsökkentjük, stb.

Egyébként lehet, hogy volt akár 50 mila megtakaritása, lekötve mondjuk 5 évre! Ha ezt kiveszi, jóval többet veszit, mint amit a folyószámla hitelen bukik, tehát ha valószinüsitette, hogy csak pár hónap, jobban jár, ha a folyószámla hitel kamatán bukik, amig beérkezik annyi mobil lóvé, amit felhasználhat.
Minden jól kereső ismerős azért tart fent nem kicsi hitelkeretet, mert havonta visszanyomja rá a lóvét, a pénz egyrészét leköti pár hónapra, évre, ki hogyan, a többiből gazdálkodik. Idő elött nagy összeget feloldani nagy bukás...
És mellesleg, aki még szintén nem tudta értelmezni, ismétlem: A bánásmóddal volt baja, ahogy tették, nem pedig a ténnyel hogy jelezték felé a folyószámla hitel (és nem az amex!) megszüntetést!

lódarázs 2009.09.04. 09:24:56

@corrado: tippelek, bankár vagy :D

Veg_ 2009.09.04. 09:25:57

@kacsa65: Hehe! Befagyott, csak most láttam a szöveged, miután második verzióban is elment ugyanaz (nem láttam ugyanis elöször :)
Legalább megnyugtattál, hogy jól értelmeztem :-D

kacsa65 2009.09.04. 09:26:25

@Fairy Girl: köszi, látom Te értetted!

Énbagoly 2009.09.04. 09:26:52

@kacsa65: azért, ahogy látom, te is szeretnél kárörvendeni, és meghallgatni az ügyintézőt--hogy de miért akarja elvinni tőlünk a számláját?--. Mondjuk érthető emberi reakció. :)

kacsa65 2009.09.04. 09:27:51

@reunalla: köszi, Te is értetted a problémám.

Manyizga (törölt) 2009.09.04. 09:28:00

Hát... nem tudom, mért félnek az emberek a bankváltástól... vagy attól, hogy több számlájuk legyen, párhuzamosan. (van ingyenes lehetőség is ;) )

Ofélia . 2009.09.04. 09:28:53

@Fairy Girl: @☺ágica: Nem akartok a keblemre borulni és sírás közben fizetni néhány sört??:D hüpp hüpp hüpp:))

kacsa65 2009.09.04. 09:30:06

@Veg_: sajna nincs 50 millám. Mondjuk ha lett volna, azt meg nem az OTP-nél kötöttem volna le. De neked is köszi, hogy olvastad és értetted...

ficsilla · http://ficsill.blog.hu 2009.09.04. 09:32:36

@kacsa65: nem fogják érdekesnek találni. Mancika az ezredik ügyintéző megnyomja a megfelelő gombokat és kérésednek megfelelően elvégzi a szerződés felbontását. Mancika abban érdekelt hogy a napi gombnyomások száma meglegyen. Azt pont letojja hogy milyen ügyfelet érint a nyomogatása

Bableves 2009.09.04. 09:32:42

Kb. 10 évvel ezelőtt én is kiléptem az OTP Mátrixból, igaz nem ment könnyen! A folyószámla megszüntetés olyan tortúra volt, hogy a végére teljesen kiakadtam. Csak slágvortokban:

- 2,5 órás sorban állás, az ügyintéző(k) ebédszünetével megszakítva
- Sorra kerülésem előtt ügyintéző "ismerőse" elém furakodik, másik ügyintéző segítségével, újabb 20 perc
- Közlöm, hogy megszüntetném a folyószámlámat. Kiderül, hogy ez egy 30 perces csuklógyakorlat az ügyintézőnek a klaviatúrával, és kis küzdelem a programmal
- A számlán lévő pár ezer forintot nem kapom meg, mert kötelezően még egy hónapig fizetnem kell a szla költségeit, hiába vagyunk a fordulónap előtt
- Megjegyzések tétele ügyintéző részéről arról, hogy miért is hagyom ott az OTP-t, és ez most mekkora munka neki!!!
- A program természetesen lefagy, és egy helyen nem enged neki beírni egy adatot. Rögtönzött kupaktanács összehívása többi ügyintézővel
- Megoldási javaslat, idézem: "Hát itt nem stimmel valami 100 forinttal, de hát 100 forint ide vagy oda, nem igaz?
- Zaklatott válaszom idegkimerültség határán: Most akkor ide vagy oda? Nekem nem mindegy, mivel csak a parkolásom a 10x-e ennek, amíg itt tökölök Önöknél!

Eredmény: fél nap alatt sikeresen megszűnt a folyószámlám, kb. 3-4000 forint összköltséggel. Megmaradt a kellemes érzés, hogy soha többé nem kerülök az OTP közelébe sem!

thinker_ 2009.09.04. 09:34:30

sajnos a multik szarnak rá, hogy as kliensük vagy-e sem. sokan ugysem fognak tőlük elvándorolni, így is meglesz nekik a sokmilliárdos haszon, akkor meg minek izgassák magukat?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 09:35:45

@kacsa65:

válts bankot és légy üdvözölve a való világban! J

Fairy Girl 2009.09.04. 09:38:00

@kacsa65: Igen, mert pontosan tudom, hogy a bankok hogy bánnak az ügyfelekkel. Lehetsz akár születésed óta náluk. Ettől függetlenül sajnos tényleg naivitás azt gondolni, hogy ez megváltozhat, vagy pláne hogy nem így van bármely banknál sajnos.

De tényleg értettem :D

Fairy Girl 2009.09.04. 09:39:07

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: hmmmmm, lássuk csak. Inkább, mint az értekezlet :D

Fairy Girl 2009.09.04. 09:41:52

@Bableves: A legújabb egyébként az, hogy a sorszámkiadó rendszerben KÜLÖN menüpont a folyószámla megszüntetése :) úgyhogy aki van olyan balga, hogy ezt választja, akár könyvvel vagy minimum rádióval, mp3 lejátszóval üljön be az OTP-be, mert biztosította magának a minimum 1-2 óra várakozást. Ha viszont a számlanyitást választod, 5 perc, és akkor ott azt kell mondani, hogy jaaaaaj, véletlenül elnéztem! De akkor már nem küld el az ügyintéző :)

Saját tapasztalat :D

kacsa65 2009.09.04. 09:43:11

@ficsilla: ez mondjuk maximálisan igaz, de nekem talán egy kis elégtétel érzés féle. Igen, idealista és naív vagyok, de ezért szeret a feleségem.

2009.09.04. 09:44:38

@Manyizga: Szerintem nem félnek, csak lusták. Én is marha nehezen szántam rá magam, mert sokat kellett utána futkosni, az új bank, a régi bank, a munkahely, a vatera, a közműszolgáltatók... másfél hónapig tartott, mire mindent el tudtam rendezni. Persze mindenhez kéreckedni a munkahelyről meg minden... és akkor ez még magánszámla, közület esetében még sokkal bonyolultabb az egész. Csányi meg pont erre játszik, hogy mindig csak olyan aprócskákat emelget, hogy az ügyfeleknek azért még pont ne legyen kedve ezt a macerát végigcsinálni.
De a sok kicsi mára már kezd abszolút értékben is sokra menni, lassan kicsordul a pohár, és végül tényleg csak a begyöpösödött nyugdíjasok maradnak majd az otp-nél.

Ofélia . 2009.09.04. 09:46:10

@Fairy Girl: Ajánlanám még a készpénzbefizetés menüpontot:DDD

De a számlamegszüntetést azt soha de soha leginkább kentakibol:)))

Johnny Styles · http://blog.jandras.hu 2009.09.04. 09:46:20

Jaja ez a való világ... Amikor ezeket megteszik nem néznek ügyféltörténetet.

Amúgy a hitelkeret szerződésében benne van, hogy mi az az összeg, aminek havonta a számlára kell érkezni. Ez mindenkinél más összegtől függően.

No ha elveszíted az állásod, kénytelen vagy sakkozni az ismerősökkel, hogy utaljanak már át "x" összeget (természetesen azt rögtön vissza is adja neki, ha pl leveszi ATMből) és így a számlatörténetben nem látszik fennakadás. Jobb ötletem nincs.

Azt még hozzátenném, hogy én minuszban voltam egy pici összeggel és én is kaptam egy sms-t. Csakhogy nem a megszűntetésről, hanem a hitelkeret megnöveléséről. Másnap jött a levél, hogy vagy elfogadom(nagyobb kamattal) vagy felmondom(és akkor vissza kell rögtön fizetni a hitelkeretet)...
Hát erre mondja valaki hogy szabadon dönthet az ember.

ficsilla · http://ficsill.blog.hu 2009.09.04. 09:49:42

Én is voltam valaha OTP ügyfél, nálam gyorsan ment a szerződés felbontáa, minekutána az én érdekemben bevont és újra cserélt kártyámhoz 3 hét alatt sem jutottam hozzá, ilyetén formán a pénzemhez sem, befáradtam a harmadjára megjelölt bankfiókba, mert szerintük oda postázták a kártyát. Aztán kiderült hogy ott sincs épp, de sebaj mert fáradjak át a másik fiókba, ott már tuti tuti meglelik. Ekkor bevallom nem túl nőiesen tájékoztattam őket hogy szerintem kinek kellene és hová elfáradnia, majd közöltem hogy a jelenlévők közül ki képes a lehető legrövidebb időn belül elvégezni a szerződés felbontását, és készpénzben átnyújtani nekem a számlámon lévő összeget. Meglepő gyorsasággal megtörtént mindez, sztem nem akarták tovább hallgatni a rikácsolásomat :D

Fairy Girl 2009.09.04. 09:49:59

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Érdekes, hogy volt ez a hitelvisszafizetésem, nem is érdekes, szóval van olyan menüpont hogy "hitelemet szeretném visszafizetni". De ott is várattak, és előbb mehetett az, aki utánam jött, de hitelfelvétel miatt. Pedig hát válság meg minden. :-/

Ofélia . 2009.09.04. 09:53:50

@Fairy Girl: A hitelkihelyezésért mint gazdasági tevékenységért jutalékot kap az ügyintéző!!

A másikkal csak dolgozhat!

Próbáltál már kp.-ért autót venni??:))))

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2009.09.04. 09:54:22

@kispárna: A pénzügyi szektorban dolgozóknál nem a bélbaktériumok képviselik kizárólag a kultúrát?

elwood 2009.09.04. 09:54:27

szerintem J. kultúrált posztot írt, és jó döntést hozott.

Éljen J ! Éljen J !

Anulu · http://salgoauto.hu/ 2009.09.04. 09:55:07

Nekem is próbálta már több bank is felajánlani hogy használjam a hitelkeretüket, mert milyen jó lesz az nekem.
A nagy b...s lóf...t fogom gazdagítani ezeket a mocskos zsidókat. Azt fogom megvenni, amire van pénzem...

ficsilla · http://ficsill.blog.hu 2009.09.04. 10:00:07

nekem nincsen hitelkeretem semmilyen formában, és valóban nem is értettem sosem hogy ugyan mi a fenéért jó ez. Családos ismerőseim viszont elmondták, hogy nekik azért fontos, mert bár nem használják, de bármikor jöhet egy olyan váratlan kiadás, amire nem elég a rendes havi költségvetés. (és itt leginkább a gyermekekkel összefügőő vészhelyzeteket domborították). Szóval nálam még nincs gyerkőc, így ezt megítélni nem tudom, de abban biztos vagyok hogy a hitelkeret és/vagy hitelkártya bizony úri mulatság

EÖ (törölt) 2009.09.04. 10:10:52

- szeretnék 16 évet lehúzni az OTP-nél!
- 17 év lett, marad?

avram iancu 2009.09.04. 10:11:10

az erste ugyanilyen paraszt. mikor az embör késedelem miatt könnyítést kér, akkor a késedelemre hivatkozással nem kapja meg azt.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2009.09.04. 10:12:58

Egyetértek abban, hogy nem a számla törlést végrehajtó hivatalnok fog sopánkodni (ő max azért, hogy milyen sokat kell dolgoznia) sokkal inkább azok akik az összeget meglátva mégiscsak felhívnak többször és ügyfélként látnának szívesen.

Egy új (pénzes) ügyfél megszerzése jutalékkal jár, míg egy ugyanilyen elvesztése senki dolgozó humánnak nem kerül fájdalmába. Összességében ha sok pénzes ügyfél lép le a banknak egészében nézve rossz csak.

Amúgy ugyanez van a többi (telefon, net stb.) szolgáltatásnál is.

Egyedül az ersztét dicsérném, mert amikor 3 éves olyan tőzsdés-portfóliós betétemet a válság előtt bontottam mert *soha* nem termelt egyetlen forintot sem gyorsan sikerült szerződést bontanunk (kb 10 perc, várakozással együtt)

A vodánál bezzeg 3,5 óra várakozás volt, és ez volt az az ok ami miatt a másnap telefonáló ügynököket mind elhajtottam, mert neki tényleg 1 perc lett volna újra aktiválni, de soha nem akarok megint ennyit várni, ha 1..2..10 év múlva mégsem szeretnék ügyfél lenni!

Clear-water 2009.09.04. 10:16:29

A hozzászólók egy része érti egyáltalán a posztoló problémáját?

17 évig jó volt a banknak, hogy van egy pénzes ügyfelük, aztán 2 hónap nehézség után beintettek neki.

Ha ezt egy nő csinálná velem, azt mondanám: 17 évig jó voltam, te kurva!? És otthagynám. Ezt csinálja az ügyfél is. Nagyon helyesen.

elwood 2009.09.04. 10:28:27

@ficsilla: "hitelkeret és/vagy hitelkártya bizony úri mulatság "

mind a kettő roppant hasznos.

a pénzedet mondjuk befekteted, lekötöd, esetleg egy másik bankban vagy részvényekben. Kiszámold mennyi marad. ha jól számolsz akkor a hónap végén tunkolhatod a bankszámla alját és találgatod belefér-e még a vásárlás. Ha van hitelkereted ezen nem kell aggódni, kicsit minuszba mész de úgyis jön a fizetés.

a hitelkártya arról szól, hogy megveszel mindent ami kell és közben a pénzed a számládon van és kamatozik. Egy hónap múlva pedig visszafizeted. Van ahol még 1%-ot jóváírnak a vásárlás után, ezzel nekem a kártya költsége teljesen fedezve van.

Mindkettő hasznos és kényelmes, ha nem használod tényleges hitelként, hanem azonnal vissza is pótolod.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2009.09.04. 10:30:17

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
Na, arra nekem nincs szükségem. Benzint meg pelenkát a Blue-ra is adnak. :-)

EÖ (törölt) 2009.09.04. 10:33:46

Buenos Aires sztrovacsekek!

hol van az a videó, amin csoki káromkodik az üvegtigrisben??
asszem havajj linkelte be egyszer
és nem lelem sehol
aztabüdös... JJ
előre is kösz.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2009.09.04. 10:38:54

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
Ja, ha adták, az más... Mondd nem vagy te egy füst alatt vodafonos is, ingyenes nettel? :-P

Hubikaaa 2009.09.04. 10:40:38

Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP! Dögöljön meg az OTP!

anarchoid · http://www.stormriders.hu 2009.09.04. 10:50:05

A multik szarnak az emberek fejere ? :) ez valakinek ujdonsag ? Ebreszto emberek!

Erzelmi kotodest, megertest vartok egy cegtol ? :) naivak vagytok olyat csak embertol kaphattok , az arctalan tomegtol nem.

Ugyandehogy (törölt) 2009.09.04. 10:53:50

@csernaja obca: és mikor térül meg a kamatokból a számlanyitási díjad..?

Ugyandehogy (törölt) 2009.09.04. 10:57:45

@kacsa65: bocs, meg ne sértselek, de a versenyszférában bruttó 450-re nem mondanám, hogy kurvajó pénz...

Viktus 2009.09.04. 10:59:12

Én igazából sosem értettem , hogy mi okból megy bárki az OTP-be a környék legszarabb bankja minden tekintetben ...

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 10:59:54

@Impega - a dolgozô nõ:

de van!
-kérek egy jó viccet.
- kettő rossz lett, maradhat?

helianthus 2009.09.04. 11:11:18

Fika és anya.
Fika és anya.
Fika és anya.
Fika és anya.

Csak mert a beíró posztoló hiányolta. :D

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.04. 11:12:07

@Csokis: nem vagyok vodafonos

mobilnetem sincs, ingyennetem sincs

szeretnél még valamit tudni?

Ofélia . 2009.09.04. 11:14:01

@helianthus: és a lófarok hol marad?? meg egy jó fingás?? :))

staropramen 2009.09.04. 11:15:03

@R.T:
Csendben ül, fekszik, kultúráltan szórakozik, nem zsidózik.
Érted kedves mosógépszerelő?

Ofélia . 2009.09.04. 11:15:09

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: Rakottszoknyád van??:)

Átlagarcú 2009.09.04. 11:21:27

Hoppá!
Az "emberi tényező" forintosodása.
Ajánlom a posztot minden gyökér, köcsög pénzintézet figyelmébe, aki azt hiszi, hogy a világ fehér és fekete. Vagy, hogy plusz, meg mínusz.
Nem kéremszépen. A világ csak tónusokból áll. Itt a tónus lett elkúrva. Nem kicsit, nagyon.
...és ebből lett a pénzintézetnek anyagi vesztesége.(hálistennek) Gratulálok a posztolónak és javaslom mindenkinek a hasonló lépéseket.

2009.09.04. 11:22:55

sztem aposztoló most túl érzékeny az állásvesztése miatt.
Minden bank belső risk szabályok szerint dolgozik és egy munkanélküli, megtakarítások nélküli ügyfél az nem hitelképes. Ez kőkemény tény.
Nem kell ebből érzelmi kérdést csinálni.
Érzelmeket a családban és a párkapcsolatban kell kiélni, a bank nem ez a terep.

Viktus 2009.09.04. 11:24:24

@Kulics:

Igen más terep, és ezért jogosan viszi el a pénzét más bankhoz, amelyik nem baszik ki vele rögtön, mert van olyan is. -

Ofélia . 2009.09.04. 11:26:47

@Viktus: Átmenetileg de majd kibaszik más módon lehet, hogy kifinomultabban de, hogy kibaszik az tuti:((

2009.09.04. 11:30:07

@Viktus: egyáltalán nem baszott ki vele: a hitelkeretet szüntették meg. Ebből anyagi hátrány nem érte, sőt még jó hogy nem mehet mínuszba.
Bezzeg a pannonnál :)

Viktus 2009.09.04. 11:35:50

@Nelson M. (mint bagoly):

A K&H pl. csak azt nézi érkezzen be a pénz az előírt időkbe mindegy neki az honnan ...
Az MKB szintén.
A Raiffeisen az elég szigorúan nézi ezeket, de velük lehet egyezkedni.

Céges meg személyi hiteleknél is.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 11:45:15

@Viktus:

nem arról beszélünk, hogy melyik bank hogyan vagy hogyan nem szünteti meg a hitelkeretet, henem arról, hogy erről a tényről milyen módon informálnak.

EnZsolt 2009.09.04. 11:46:29

Csak nem ez lesz a hétvégi?

Szeretnék egy éttermes postot!!!!!

:)

Lehet, hogy éhes vagyok?

elwood 2009.09.04. 11:46:42

ja most még kimaradt:

az ilyen mocsokmultik csak kifosztják az embert

Ofélia . 2009.09.04. 11:49:31

@elwood: Még ezt sem láttam: ezért tart itt...

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 11:49:41

Jó napot kívánok!
Ez már a hétvégi?

Átlagarcú 2009.09.04. 11:51:17

@Kulics: A "kőkemény tény" az, hogy az ügyfél érzelmi okokból elment a banktól.

Erre föl mondom én, hogy nem csak a matematika számít egy üzletben, hanem bizony az ügyféllel szemben használt stílus és modor. A tónus. Ugyanazt az árut, ugyanannyiért, a nekem szimpatikusabb kofától fogom megvenni.
Ez a kőkemény tény.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2009.09.04. 12:02:48

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon:
Igen. Hogy mi a francot fogok ebédelni, amikor semmi sincs itthon.

Impega 2009.09.04. 12:03:23

Nehogymán pont ma ne legyen Dél!4444

szgyula 2009.09.04. 12:03:26

Ad 1.: Bank csak ne olvasgassa, hogy mi honnan jön a számlára. Ha ez kiderülne számomra, azonnal felmondanék mindent náluk.

As 2.: Minimum elvárnám a banktól, hogy felhív és megkérdezi, mi van, mielőtt bármit csinál. Ez oltári tahóság volt és szakmailag is baromság. Ha munkanélkülivé válnék és le akarnám húzni a bankot, akkor az első segély megérkezése előtt kimaxolnám a számlát. Azaz a csaló ellen semmit nem ér, de a becsületest megalázza.

Csak hogy konkrét példa is legyen: Bankom számára gyanús tranzakciók voltak (hirtelen sok tankolás több ezer km-re). Nem letiltották a kártyát, hanem csengett a telefon a pénztárban, bank visszahivatta magát, leellenőrizte, én vagyok-e, tudok-e róla, meg egyáltalán. Na ez az ügyfélcentrikus megoldás.

Egy időben a bankok csak akkor adtak hitelt, ha minden kétséget kizáróan igazolni tudtad, hogy nincs hitelre szükséged. Ezek a bankok vagy rájöttek, hogy így nem lehet túlélni, vagy csődbementek. Magyarországon ez még várat magára, de ami késik nem múlik.

Ja, és én 20 évig voltam AmEx ügyfél, hálából, mert amikor még kockázatos voltam, megbíztak bennem. Igen, fizettem az évi 55 dolcsit egy darabig. Németországban is volt, szintén hálából, na meg azért, mert USA szabályok szerint kezelik az elvesztést (ha két napon belül jelented nem felelsz, ha az után, akkor is csak minimálisan), szemben az Észak-Balkán bevett gyakorlatával...

Ofélia . 2009.09.04. 12:03:28

@Sörecet: HEHE én akár még drágábban is:))

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 12:04:33

@Sörecet:

de az is tény, hogy ezen az alapon a jövőben sünbe varrhatja a pénzét, mert nincs olyan bank, amelyik telefonon informálja a hitelkerete alakulásáról.
(hacsak nem nagyon gazdag, kiemelt ügyfél, akinek saját kapcsolattartója van - de ez most nem az az eset)

Viktus 2009.09.04. 12:04:43

@Sörecet:

Így van. A bankszektor is egyfajta szolgáltatást nyújt. Az OTP meg nem v.mi pengén csinálja , és nagy szarban lesznek Csáni utódjai, mikor a jövőben már kihal az a réteg, aki megszokásból náluk tárolja a pénzét.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.04. 12:05:16

@Csokis: hát fogd a blue kártyát, és ne pelust vegyél, hanem kaját

Énbagoly 2009.09.04. 12:05:30

Na mi van? Elmegyek, ez a poszt. Visszajövök, ez a poszt.

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.04. 12:07:39

@Énbagoly: én most megyek el

és mire visszajövök is ugyanez lesz

lö pá

EnZsolt 2009.09.04. 12:08:26

ÉHES VAGYOK!

Dél is elmúlt, péntek is van, menjünk haza!!!!


avincesztori.blog.hu/2009/09/03/3_fejezet_16

Énbagoly 2009.09.04. 12:08:40

@Viktus: szerinted ez őt izgatja?

@b[ALien] a kopasz baba: reméljük nem. Mostanában mindig a jeckyl rakja ki a hétvégiket, úgyhogy számíthatunk, valami csárlszbronzonos seggre talán... :))

Énbagoly 2009.09.04. 12:10:36

@Impega - a dolgozô nõ: szar, mert dolgoztam. :)

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: majd meglátjuk. :)

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: jé, már a 3. fejezetnél tartasz? Most érdemes elolvasnom? Vagy még nem? :))

Impega 2009.09.04. 12:12:56

@EnZsolt :) avincesztori.blog.hu (:: megvolt. Szavaztam, meg tegnap

@Énbagoly: akkor most en megyek enni :)

Impega 2009.09.04. 12:14:54

Mindenkinek jo etvagyat, jo emesztest.

Kitartas, mar nincs csok hatra a mai munkabol :)

EnZsolt 2009.09.04. 12:15:41

@Énbagoly: Mindig érdemes olvasni :)

@Impega - a dolgozô nõ: láttam, köszönöm :)

Viszont most én is megyek enni, mert ezt nem lehet már bírni

Átlagarcú 2009.09.04. 12:17:39

Nekem nem érdemes az OTP-hoz ragaszkodni csak azért, mert az apám 1963-ban OTP-hitelre vette a Tavasz TV-t.

Sonkatekercs 2009.09.04. 12:23:53

A.a bank olyan hely, ahol szép időben adnak egy esernyőt, ám ha esni kezd, akkor visszakérik.

megjött az eső.

scubadiver 2009.09.04. 12:25:16

Csányi válaszát akarom a Homáron!!!

Fairy Girl 2009.09.04. 12:26:41

VÉGEAZÉRTEKEZLETNEKÁÁÁÁÁÁ

Agyhalott vagyok. Asszem. Vagy mi...

helianthus 2009.09.04. 12:27:32

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem tudom, azt nem hiányolta, úgyhogy gondolom kívül maradtak a képen. :D

Anulu · http://salgoauto.hu/ 2009.09.04. 12:32:15

@Viktus: Szólásszabadság van!
Talán zsidó bankár vagy? :D

2009.09.04. 12:33:11

@Erzsi, a kakaóstekercs: Ha jól emlékszem, valami 6e-ért nyitották meg (de ebbe már benne volt a kártyadíj ism ami az otp-nél is ugyanannyi), a második vagy a harmadik hónapban térült meg, azóta nyereséges vagyok. De egyébként jogos a kérdés, aki máról holnapra él, az nem sokat nyer vele! De nekem, mint írtam, van megtakarításom, és nem is nagyon merek hozzányúlni, hiszen bármikor alám is bekerülhet a lapát a sok hülye hiteles válsága miatt, oszt akkor milyen jól fog majd jönni... Egyébként meg nagy királyság, hogy tényleg mindent el tudok intézni interneten, levélben vagy telefonon, ezt ma Magyarországon csak nagyon kevés cég tudja, én meg utálok folyton kéreckedni a munkahelyről.

Ofélia . 2009.09.04. 12:35:03

@Fairy Girl: És a korszakalkotó nagy tervek, igéretek megvoltak??:))

Vagy csak mindenkit lecsesztek.

Fairy Girl 2009.09.04. 12:42:55

@Énbagoly:
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:

Hóóógyaviharbane! Igenértékes fontos szuper volt

BLOEEEE

Meg-e zakkantam-e

eeeee

carlo74 2009.09.04. 12:44:57

VAN IGAZSÁG!

rohadjon is meg az otp ezek után.
bár sztem ha csányi ezt tudná, nem biztos, hogy így lenne.

helianthus 2009.09.04. 12:46:40

@R.T: Tudjuk, hogy van, de mi itt többnyire olyan emberek vagyunk, hogy mégsem zsidózunk, kurvaanyázun, fideszemeszpéjobbikozunk, meg ilyenek. Ezt csinálják máshol elegen, el lehet oda menni.
Mi itt sünzünk, edézünk és letépjük az ajtót.

Remélem érzed a különbséget.

vazsmegyeigerdezsház · http://studiosmaragd.hu/ 2009.09.04. 12:49:29

egy gugli kereses:
2007
www.origo.hu/uzletinegyed/befektetes/20070814-szazmilliard-felett-az-otp-nyeresege.html

2008
index.hu/gazdasag/magyar/otpere080814/

2009
http://kis-kunsag.hu/robots.txt/s_!news/i_gazdasag_18/i_jobb_a_vartnal_az_otp_nyeresege_1244/t_Gazdas%C3%A1g%20-%20Jobb%20a%20v%C3%A1rtn%C3%A1l%20az%20OTP%20nyeres%C3%A9ge/index.html

OTPnel nem ugyfelnek kell lenni, hanem a reszvenyebol tulajdonosnak.

A huseg mint fogalom, nem azt jelenti, hogy jutalmazzak, hanem elvarjak.
Na ezert tart itt ez az orszag

nemáá 2009.09.04. 12:55:37

Raiffeisennel probalok szakitani, mert nem jofejek (nyilvan egyik bank sem az). De ez is docogosen megy, mint elotte a Budapest Bankos szakitasom. Most eppen CIB-es vagyok, az elso cselezesukig.
Raiffeisennel hitelkeretem 500e Ft volt.
Nem hasznaltam a hozza tartozo szamlat 3 honapja (bankvaltas miatt), igy a hitelkeretet a bank zarolta (joggal). Igaz erol semmi infot nem kuldott - ez mondjuk snassz.
Telefonos ugyfelszolgalatos, amikor jeleztem, hogy koszi nem kell a hitelkeret, be akart fizettetni velem 500e-t. Pipa lettem, megkerdeztem minek, hiszen zarolva van es egy buznyak sem hianyzik belole.
Nehany perc varakozas -gondolom egyeztetett- kiderult hogy nem kell fizetnem, hiszen zarolva van - info hianyaban ki tudja miota. OK, megszuntetem, mondta a kisholgy.
2 nap mulva kisholy hiv: kellene meg 400 (negyszaz) Ft, mert nem eleg a folyoszamla megszuntetesre a szml-an levo osszeg, es csak most vettek eszre.
OK, elmegyek, befizetem a penzt, majd szemelyesen inteznem a bankban a hitelkeret megszunteteset.
Ugyintezo bankban mondja, hogy be kell fizetnem 500e-t, hogy megszuntethesse. Feladom, elkoszonok.
Ismet telefonos ugyfelszolgalat:
Megszuntetnem hitelkertet, most van eleg penz hozza (amugy 2000 Ft az ara). OK mondja ujabb kisholgy, a hitelkeret ugyan zarolt a bank altal, de be kell fizetnem 500e-t.
Kicsit durcis lettem immaron harnmadszor kernek tolem 500e-t egy fel nem hasznalt, zarolt hitelkeret megszuntetesere.
Ujabb egyeztetes a hitel-csoporttal. Par perc utan ismet kisholgy a telefonban: OK, megszunteti a hitelkeretet. SIKERULT!!
Egyszeruen es flottul.
DE azert kerdezem:
Mi szent szart neznek az ugyfelszolgalatosok a monitoron, hogy egy bank altal ki tudja mikor lezart hozzaferesu hianytalan hitelkeret megszuntetesehez, minden aron, az egykori teljes hitelkeret osszeget akarjak bevasalni tolem?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 13:05:53

@Impega - a dolgozô nõ:

ahogy az eget nézem, jön magától is.
vagy már küldted is?

Énbagoly 2009.09.04. 13:05:56

@Impega - a dolgozô nõ: itt még csak lóg a lába. De hülye fülledt idő van. Inkább esne.

@Nelson M. (mint bagoly): megkapod a legkitartóbb bagolyklón díjat. :)
Küldöm fénypostával. :))

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 13:08:03

@Énbagoly:

nem jött meg!

(lehet, hogy terhes vagyok? JJJ)

Énbagoly 2009.09.04. 13:11:53

@Impega - a dolgozô nõ: legközelebb fújj nagyobbat, hogy hamarabb ideérjen. :)

@Nelson M. (mint bagoly): a francba, akkor hogy küldjem? :)
Lüke kis terhes fiúbagoly. :)

Impega 2009.09.04. 13:14:08

Itt uj adot vezettek be. Kornyezetszennyezesi ado. Attol fugg mivel futunk. Olaj, gaz, villany. + a kocsi utan is mostmar fizetnunk kell majd.

Impega 2009.09.04. 13:15:28

@Impega - a dolgozô nõ: na tessek. Most mondtak be, hogy lehet megsem adonak fogjak hivni, hanem hozzajarulasnak. fakk

Énbagoly 2009.09.04. 13:15:56

@Impega - a dolgozô nõ: valahogy adó dolgában mindenhol olyan kreatívak. :S

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:17:10

ja, már megint ez a gyerekes játék az avatarokkal. JJ

staropramen 2009.09.04. 13:17:35

@R.T:
Ha neked a szólásszabadság ezt jelenti te mosógépszerelő ,akkor húzz a kurucra.Ott sok vevő lehet a szövegedremeg ott hasonszőrűek között lehetsz, már félszavakból is érthetitek egymást.
(Nálam a mosógépszerelő nagyon erős felindulást jelent és randa kifejezéseket helyettesít.

Sztrovacsekek!
nekem lassan lejár minden homározónak kellemes hétvégét kívánok!
Szevasztok, viszlát!

Impega 2009.09.04. 13:18:45

@Énbagoly: jaja, de most a kornyezetszennyezesi adot kornyezetvedelmi hozzajarulasnak akarjak nevezni. Ez mekkora baromsag.

Nem bas*talak seggbe, hanem a lyukadat tagitottam hogy konnyebben kijojjon a szar.

elwood 2009.09.04. 13:20:00

mióta ez a mosdatlan száj

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:20:56

@elwood: én kérek elnézést!

nálam a "hanem" és a "hogy" verte ki a biztit! :)

Énbagoly 2009.09.04. 13:21:01

@Impega - a dolgozô nõ: hú, de dühös vagy! Szépen fejezed ki ilyenkor magad. :))

@Egyéves Önkéntes: te sem fogsz már felnőni! :) Most, hogy itt vagy, a nelzon biztos lecseréli az avatarját, pedig ez tényleg édes volt. :))

AlulírottFentemlített 2009.09.04. 13:21:09

Nekem olyan esetem volt no nem a Tóth Marival, hanem az otp-vel, hogy volt egy B-hitel keretem (2002-ben), amiről felvettem 150.000 ft.-ot.
Ez a hitel úgy működött, hogy két évem volt a visszafizetésére, tetszőleges részletekben.
Az építőipari cég ahol dolgoztam, mindig folyószámlára utalta a fizetésem.
Ez volt az egyik feltétele egyébként a B-hitel keretnek.
A cég kezdett behalni, eladósodni és egy idő után, nem átutalással, hanem a kp.-ben kaptuk a fizut a cég pénztárában.

Ezután én már nem tettem a számlámra a fizetésemet, de minden hónapban törlesztettem a B-hitelből 10-15 rugót.

Ennek ellenére hamar kaptam levelet az otp-től, hogy mivel nem érkezik munkabér a számlámra, így megszüntetik a B-hitel keretet és fizessek.
Akkor egyébként már csak 30 ezerrel tartoztam, amit vissza is fizettem.

Érdemben ennyit tudnék mondani, no meg egy viccet:

Kérnék egy baglyot.
Kettő lett!
Maradhat?

Impega 2009.09.04. 13:21:19

@staropramen: Kellemes hetveget! megy az eso

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:22:14

@Impega - a dolgozô nõ: nem lehet, itt áll mögöttem az asszony (B.Andi) :DD

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:24:20

@Énbagoly: nekem annyira nem jött be! :D

2009.09.04. 13:25:59

@Sörecet: értelek, de érzelmeket egyik banktól sem fogsz kapni, ez nem az a terep. Kiemelt ügyfélként akkor nyalják ki a segged, ha minimum 50-100 milliód van a számládon.
A 300ezer kispénzű, megtakarítás nélküli, de háklis és sértődékeny ügyfél egyikeként túlzóak az elvárásaitok.

É2I 2009.09.04. 13:26:03

Látom szépen lassan devalválja a zotpzrt az ügyfelei számát.
Hajrá, ha ez a cél!
;)

(Én is elhoztam két folyószámlát tőlük, hasonló ügyfélbarát tevékenységük eredményeként ;P)

Énbagoly 2009.09.04. 13:26:31

@Egyéves Önkéntes: most azt hittem nelson vagy, és majdnem kedves voltam veled! De ez többé nem fordul elő! )))

Énbagoly 2009.09.04. 13:28:48

@É2I: Valaki fentebb írta, hogy ha kihal az a nemzedék, aki megszokásból ott tartja a számláját, akkor megnézhetik magukat. És milyen igaza van.

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:29:22

@Egyéves Önkéntes:): hát nem könnyű
akkorát üt, lefejelem a monitort

amúgy LOL

@Énbagoly: persze, erre ügyeljél.

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 13:29:57

@Egyéves Önkéntes:): @Nelson M. (mint bagoly): már megint?! Ezt már nem tudom követni. Nagyon péntek van...

HandG 2009.09.04. 13:30:42

Igaza van a posztolónak!
És kötélből vannak az idegei!:)

Tényleg igaz, hogy számlamegszüntetést alulpriorizálja a rendszerük?
Mert akkor PSZÁF! szeptembertől van fogyasztóvédelmis jogkörük is!
Felháborító lenne, ha ilyen történhetne egy szolgáltató cégnél!
Na jó!:) tudom! itthon vagyunk!:)

Impega 2009.09.04. 13:30:47

Na a reszemrol visszterek dolgozni. Legkesobb 18.30 es szabadulok :D

Énbagoly 2009.09.04. 13:31:45

@Nelson M. (mint bagoly): most sírlak, vagy nevessek? :)))))

Impega 2009.09.04. 13:32:23

@Nelson Mandula: nem nem, a sun a nyulallal es az a Maincoon jelmeze J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 13:33:00

@Nelson Mandula:
hhhhhhháááááááááááhhhhhhhhááááááááááááá

most majdnem nem értem el a biszuárt!

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:33:11

@☺ágica: egyszerűm nelson, aki én, olyan avatart használ, mint Impega, aki viszont az egyéves nickjét használja, no most egyéves, aki most nelson nevét, viszont impega képét használja átírta nesont, aki amúgy egyéves az impega által használt énbagolyos avarnál

Átlagarcú 2009.09.04. 13:35:45

@Kulics: Semmi túlzó elvárásom nincs. Stílusról, tónusról beszéltem, az meg nem pénzkérdés. Az maga az EMBER(intézmény)
Pénzkérdéssé az intézménynek válik, hibás ügyfélkapcsolati módszerek miatt.
Az meg legyen az ő bajuk, nemigaz?

Off: Így koraősszel néhány nyári kép egy kirándulásról - picasaweb.google.hu/VINCEPETAK/ -On:

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:36:02

@Nelson M. (mint bagoly): do not entry tue tue operation error? vagy mi volt?

Énbagoly 2009.09.04. 13:36:13

@Nelson Mandula: te még tudod követni? :)))

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 13:36:53

@Nelson Mandula: kösz, így már sokkal jobb:D

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:37:49

maincoon megkért, hogy amig üdül, áruljam el nektek, hogy nem is a konyhapult a kedvence, hanem az elöltöltős mosógép, vagy kamrában az a kis asztal.

na mindegy, erre kért, hát elárultam.
J

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:38:51

@maincoon cicamica: ez a kérdés akkor lesz kellemetlen, amikor visszaállítod az avatart! :))))

Énbagoly 2009.09.04. 13:39:54

@Jesszum Mandula (alias Egyéves Perere): @maincoon cicamica: már tényleg nem tudom ki kicsoda. Valami támpont? Esetleg?

elwood 2009.09.04. 13:40:45

döngölőbékát próbáltátok már

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:40:58

@Énbagoly: tampont? tőlem?
én betétet használok.

Énbagoly 2009.09.04. 13:41:21

@Jesszum Mandula (alias Egyéves Perere): akárki is vagy maincoon nevében kapd be!!!!!!!!

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 13:43:24

Megint volt macskaköltözés. Eredmény: 7 új csík a hasamon, 1 a kezemen, 4 vérvételi pötty a karomon, és egy a nyakamon. Nagyon stresszelnek a rohadt egész napos zajongástól, és az idegenektől (ezt nem magamra értettem:))

Énbagoly 2009.09.04. 13:43:31

@Jesszum Mandula (alias Egyéves Perere): mindjárt megmondom mit kérek tőled! de szerintem nem örülnél neki!!!!!!!

Énbagoly 2009.09.04. 13:44:37

@b[ALien] a kopasz baba: tényleg tele vagy harci sebekkel. Szegény! :)

tiara · http://szomszedaim.blog.hu 2009.09.04. 13:45:17

Akkor nem lesz más poszt már mára? Vagy a hétvégére?..

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:46:14

@Énbagoly: na mondd meg, mi baglyok tartsunk össze! :D

Énbagoly 2009.09.04. 13:47:29

@Tebagoly: tartson veled össze a nelson! Meg az, akivel összeragasztottak!!!!

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 13:49:35

@Énbagoly: lassan úgy nézek ki, mint aki egy süncsordával aludt:) és még lesz egy visszaköltözés is:)

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:50:41

Chilei cseresznyét ebédeltem.
de lehet, hogy csillei volt, mert egy bányásztól vettem.

Énbagoly 2009.09.04. 13:51:18

@b[ALien] a kopasz baba: de jó itt egy normális embert is látni! Mire minden költöztetésed meglesz, tele leszel tacepaózva. :))

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 13:52:11

Én ehhez a poszthoz nem szólok hozzá.

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:52:14

@Énbagoly: szemét dög vagyok
maincoon is megmondhatja :DDDD

májgeriberi 2009.09.04. 13:53:03

mivanmivanmivan?

mi ez az avatar zavar?

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 13:53:13

@b[ALien] a kopasz baba: kicsit utólag, de BOLDOG SZÜLINAPOOOOOOOOOT!!!!!!!!!


Amúgy asszem lemaradtam valamiről. Mi nagyon jó?

Énbagoly 2009.09.04. 13:53:47

@Nelson M. (bagoly-díjas): :))) Végre. :)

@Egyéves Önkéntes (ragasztós gatyában): ja, most hogy nincs itt visszaélhetsz a nevével, mi?

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:55:10

@Énbagoly: itt ül a konyhapulton és integet nektek! :DDD

Énbagoly 2009.09.04. 13:55:33

@májgeriberi: egyéves, és nelson szellemi színvonalát mutatják! :))

Énbagoly 2009.09.04. 13:56:42

@30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában): szegény konyhapult! kénytelen lesz lecsiszolni saját magát, ha végre elhúztad a csíkot! :PPPP

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:57:26

@Énbagoly: majd ha te is annyit iszol nyugtatóra mint én, te is hülye leszel.
de az sok idő.

2009.09.04. 13:57:29

@Sörecet: ááá most már védekezel :)
stílus, tónus ilyesmit vársz egy automatikus informatikai rendszertől... az küldi ugyanis az sms-t, ha bizonyos fennforgások vannak. Egy olyan túlbürokratizált tömegbanktól, mint az otp, miért kell emberi dolgokat várni ?
Platós ifával a ráckevei strandra ... annak több a realitása.

EÖ (törölt) 2009.09.04. 13:58:43

én ezt már nem bírom idegileg
lemegyek a Balcsira hekket enni
meg fürödni
na pá
mamapicinek: lö pá
Impegának: Buenos Aires
énbagolynak: huhu

Énbagoly 2009.09.04. 13:58:45

@30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában): főleg mivel se nem iszom, se nem nyugtatózom. :)))

EÖ (törölt) 2009.09.04. 14:01:48

@Énbagoly: ne jobbikozzunk itt kérem! egy egy politikamentes blog! :))

EÖ (törölt) 2009.09.04. 14:02:52

@Vak Bottyán: ez kész! :DDDDD

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 14:04:54

@Énbagoly: hát öööö...
én bolond vagyok, és papírom is van róla:)
csak próbálok beilleszkedni a társadalomba:)

@☺ágica: kösziiiii!!!!:)

Énbagoly 2009.09.04. 14:06:41

@b[ALien] a kopasz baba: a jelen körülmények között, te normálisnak számítasz, akármilyen papírod is van. :))

Ofélia . 2009.09.04. 14:12:25

@30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában): most allor mivan??? lefogytál vagy mi történt?

Vissza az anyméhbe??:))

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 14:13:45

Ma valahogy olyan jó kedvem van.

nem várt fordulat 2009.09.04. 14:15:55

hétvégi poszt átment twitterbe?

Énbagoly 2009.09.04. 14:16:04

@Nelson M. (bagoly-díjas): csak ne röhögnél! :)))

@☺ágica: :)--elfáradtam tőlük ;)

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 14:17:56

@Énbagoly: én már rég feladtam:) Inkább képeket töltögetek...

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 14:19:20

@☺ágica:

aha! akkor te variáltál az avarokkal.

Énbagoly 2009.09.04. 14:19:24

@☺ágica: ne add tovább, de én nagyon élveztem. :)))

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 14:22:29

@Nelson M. (bagoly-díjas): lebuktam:)


@Énbagoly: mivel nem igazán voltam részese, hüpp, így én nem annyira, hüpp-hüpp

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 14:23:49

@Énbagoly:

ja, élvezésről nem volt szó. akkor be is fejeztük.

deniga 2009.09.04. 14:25:40

Éljen J.! Éljen J.!

Én M. ügynök akarok lenni!

Énbagoly 2009.09.04. 14:26:28

@☺ágica: hát, itt percenként variáltak, úgyhogy én sem tudtam mindig követni, ki kicsoda. :))

@Nelson M. (bagoly-díjas): Bocs, hogy jókat röhögtem. Szánom-bánom! :))

Énbagoly 2009.09.04. 14:35:24

@AlulírottFentemlített: nagyon vicces vagy ám! Tudod? :P :)

AlulírottFentemlített 2009.09.04. 14:38:59

@Énbagoly:
@☺ágica:

Hamár nincs új poszt, akkor azért akkó!

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 14:39:30

@AlulírottFentemlített:

erről van szó! mindenkinek baglyos avart!

Énbagoly 2009.09.04. 14:42:25

@AlulírottFentemlített: unatkozol?

@Nelson M. (bagoly-díjas): jó ez a kép! De miért baglyos avart?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 14:44:24

@Énbagoly: hogy hogy miért? mit nem értesz a baglyot vagy az ava(ta)rt?

AlulírottFentemlített 2009.09.04. 14:46:54

@Nelson M. (bagoly-díjas):

Ok! :D

@Énbagoly:

Nem unatkozom, de jó ez az avatarfelfordulás :-))

Énbagoly 2009.09.04. 14:50:43

@☺ágica: na! Meghirdetem a nagy bagolygyűlést! Ide mindenki! :)))

Énbagoly 2009.09.04. 14:52:12

@Énbagoly (én vagyok a bagoly): nelson! most mát tényleg meg fogok ám haragudni! :PPPPPPP

elwood 2009.09.04. 14:52:58

láttatok már kerekes baglyot ?

Énbagoly 2009.09.04. 14:53:53

@Énbagoly (én vagyok a bagoly): @☺ágica: a baglyok személyiségi jogainak védelme! Főleg az én esetemben!!!

Fairy Girl 2009.09.04. 14:55:54

@HandG: Tuti, mert mondom, saját tapasztalat. Megszüntetéssel két alkalommal vártam kb másfél órát, úgy, hogy az utánam jövők bőven elmentek percek alatt (mármint haza). Aztán harmadszorra mást választottam, majd kb 5-10 perc várakozás után sorra kerültem, mondtam hogy ja, bocs, izé, ezt meg lehet-e oldani? Igen. Jó. Akkor oldjuk.

májgeriberi 2009.09.04. 14:56:57

mi van itt bagolytalálkozó? J

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 14:58:08

@májgeriberi: bizony, méghozzá nagyon komoly témában

@Énbagoly: nem akarok kötekedni, de valami vidámabbról nem lehet szó? Tudod, hétvége...

Énbagoly 2009.09.04. 14:58:22

@májgeriberi: igen. :)
nagy homáros bagolytalálkozó. :)

Fairy Girl 2009.09.04. 15:00:12

Amúgy meg hehe megyke haza végeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeztem mára
:P

Énbagoly 2009.09.04. 15:00:32

@☺ágica: oké! lájtosabb téma.
A baglyok szerepe az erdőben, és intim helyzetekben. Avagy le a mesterséges megtermékenyítéssel az állatkertekben!

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 15:00:35

@☺ágica:

szerintem is jobb lenne valami szexes téma. J

Énbagoly 2009.09.04. 15:03:16

megkaptátok a szexes témátokat! :)))

Fairy Girl 2009.09.04. 15:04:19

hol a rossebbe kell megváltoztatni az avatart? :-/

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 15:04:56

@Impega - a dolgozô nõ: fel sem tűnt? :)


@Énbagoly: én speciel a titokzokniban tárolt vaníliás karika problémájára gondoltam...

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 15:06:09

@Fairy Girl: inda adatlap, képeim, profilkép feltöltése:)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 15:06:28

Jajj, az előbb leesett a lábamról a papucs és mire felnéztem ellopták az avarom!

Fairy Girl 2009.09.04. 15:06:58

nagy nehezen megtaláltam, de micsoda egy ratyi ez a rendszer. Most már más az avatarom, de még nekem nem látszik. Ha ti látjátok, akkor azt mondom: EZT KAPJÁTOK KI :D

májgeriberi 2009.09.04. 15:08:52

@☺ágica: most mikor sikerült kibaszakszanom a baglyot?!

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 15:09:19

@Fairy Girl: még nem. Tényleg ratyi:)

Énbagoly 2009.09.04. 15:09:59

@☺ágica: én is abban reménykedek, hogy előbb-utóbb mindenki megunja. :)))

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 15:10:51

@májgeriberi: nagyon ügyi vagy:) Én a sajátomra céloztam:)

Énbagoly 2009.09.04. 15:11:17

@májgeriberi: @Fairy Girl: baglyok vagytok

Énbagoly 2009.09.04. 15:12:36

@Nelson M. (tiszteletbeli bagoly): akkor is a tiéd a legaranyosabb. :) Bocs többiek. :)

Impega 2009.09.04. 15:12:56

Nincs valami ertelmes tema? A heten nagyon termeketlen voltunk.
A hianyzo ekezetek: '''''''''

Énbagoly 2009.09.04. 15:14:40

Kellene ide írni valamit, ami lehetne akár új poszt is. Ha már a homár elfeledkezett rólunk. :)

Fairy Girl 2009.09.04. 15:15:59

Szerintem az enyém a legaranyosabb. Aki szerint nem, az unszimpatikus, és különben is kívánom hogy csocsózzon munkaidőben a baráatival a miskolci strandon. Na.

Impega 2009.09.04. 15:16:21

@☺ágica: Ja, mert itt epp van egy tema? JJJ

Johnny Styles · http://blog.jandras.hu 2009.09.04. 15:16:25

látom nagyon bejön mindenkinek ez a bogoly:P

Fairy Girl 2009.09.04. 15:17:04

Meg egyébként is az nem "úri" ember. Mint tudjuk.

Énbagoly 2009.09.04. 15:17:09

@Fairy Girl: ki jön velem csocsózni? :))

@b[ALien] a kopasz baba: még tiszteletbeli bagoly is hülyén néz ki titokzokniban! :))

Fairy Girl 2009.09.04. 15:18:36

@Énbagoly: Már nem lehet mert vége a munkaidőmnek :D

Énbagoly 2009.09.04. 15:20:40

@Fairy Girl: és szabadidődben már nem is csocsózol? :)

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 15:20:53

@Impega - a dolgozô nõ: aha:) Arra céloztam, hogy péntek délután teljesen mindegy mit offolunk szét:)

Énbagoly 2009.09.04. 15:22:10

@Impega - a dolgozô nõ: meg kicsit messze is lenne Miskolc, nem? :)

Impega 2009.09.04. 15:22:15

Nelson valamin agyal, mert mar 8 perce nem irt :D

reunalla 2009.09.04. 15:23:27

ez van hétvégére? :(((((((

Énbagoly 2009.09.04. 15:23:41

@Impega - a dolgozô nõ: lehet, hogy már régen hazament. :) De hogy figyeled már! :)

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 15:24:07

@Impega - a dolgozô nõ: nekem is feltűnt:) Biztos lesz benne titokzokni is:)

Impega 2009.09.04. 15:25:17

@Énbagoly: @☺ágica: persze hogy figyelem, mert sose lehet tudni, hogy miféle kiféle, keféle :D

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 15:26:25

@Énbagoly: én tudom, hogy van neki! Mikor voltunk szerenádozni Jesszumnál, láttam rajta

off az offban: Mikor kell elromlania egy porszívónak? természetesen amikor 3 porzsákra való szemét van!!! Hogy '"+!%/=()...{};>>

Impega 2009.09.04. 15:27:57

@b[ALien] a kopasz baba: Lehet surubben be kellene inditani. Akkor nem menne szarra allo helyztben JJ

ProShopper 2009.09.04. 15:29:08

folyószámla hitel feltétele a munkaviszony. a bankhoz megjött a munkanélküli segély (ergo nincs munkaviszony) majd lekapcsolták a hitelkeretet. ez automatikusan megy és a banknak igaza is volt. a posztolónak pedig nem. közben lett munkája, ehhez gratulálunk természetesen. és ha nem pattogna itt akkor megint lenne hitelkerete is.

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 15:29:28

@☺ágica: igen, köszönöm, ez lesz a helyes magatartás:)

Énbagoly 2009.09.04. 15:29:30

@Nelson M. (tiszteletbeli bagoly): rosszabbak mint a KGB! hát nem? :))

@b[ALien] a kopasz baba: hát, akkor érdekes ízlése van. :)
Most mondjam azt, hogy söpörj össze? :)
De azt semmiképp se hogy a macskákkal.
BocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocseszBocsesz

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 15:31:45

@Impega - a dolgozô nõ: heti rendszerességgel használtam, de most a hölgyek közlekedési eszközével kellett pótolnom:))))
(ennél szebben nem tudtam megfogalmazni a seprűt)
JJJ

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 15:33:05

@Énbagoly: lásd előző hsz-em:)

Átlagarcú 2009.09.04. 15:33:48

Csak nehogy kibeszéljetek!
Tudok én alkalmazkodni:)))
látszik a bagoly? ...mert nálam nem.

Fairy Girl 2009.09.04. 15:33:54

@ProShopper: hogy te micsoda alak vagy :D

Impega 2009.09.04. 15:34:48

@b[ALien] a kopasz baba: Fabotra huzott cirokköteg, zsinorral összekotve lészen vagyon

Legkozelebbre

@Fairy Girl: jol ramarkolsz es csavargatod jobbra, balra J

☺ágica (törölt) 2009.09.04. 15:35:23

Elmentem (mármint haza). Jó hétvégét!

Pusszantás:)

Impega 2009.09.04. 15:35:55

@Fairy Girl: Szerinted az Nelson volt? :D

Impega 2009.09.04. 15:37:10

@☺ágica: De jo neked! En is ugy szeretnek.

Kelemes hetveget!

Impega 2009.09.04. 15:40:32

Mindenki elment Agicaval?

Secnir 2009.09.04. 15:41:51

csak hogy valaki ON is legyen:

"Miért szakít J. 17 év után az OTP-vel?"

J. szakított az OTPvel?

ÉLJEN JÉ! ÉLJEN JÉ!

maincoon © 2009.09.04. 15:43:24

Jó reggelt!

Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy én vagyok az eredeti.

Egyévest nagyon sürgősen orvosi vizsgálatra kellene vinni, de ha Sün!! bevállalja, akkor ám legyen, mert elképesztő állításokat adott is elő a távollétemben! Én nem is kértem semmilyen nyilatkozattételre a nevemben!
És nem is üdülni vagyok (még), csak szabin. Mit beszél ez összevissza???

"30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában) 2009.09.04. 13:52:14
@Énbagoly: szemét dög vagyok
maincoon is megmondhatja :DDDD"

@Énbagoly: a fenti állítás megerősítve :)))))

AlulírottFentemlített 2009.09.04. 15:44:36

Na kihullottak a tollaim, jó hétvégét!

Impega 2009.09.04. 15:48:00

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): Szia! Most keltel? A tobbit is olvastad :DDDD Nem csuklottal ma?

Énbagoly 2009.09.04. 15:51:56

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): remélem tényleg te vagy az eredeti. Én ma itt már tényleg semmiben sem vagyok biztos. :))
Ebben az esetben, kinyírjuk egyévest? :)

Impega 2009.09.04. 15:52:10

@Impega: Te nem Impega vagy! En vagyok Impega!

Énbagoly 2009.09.04. 15:53:04

@Impega: drága nelson. Letiltatunk a homárról, ha így folytatod! :))

Impega 2009.09.04. 15:54:42

@Énbagoly: Koszonom bagoly, igazan rendes vagy!

Ugyandehogy (törölt) 2009.09.04. 15:55:05

@nemáá: itt simán el tudom képzelni, hogy annyira rossz a szoftver, hogy ennyien benézik. valószínűleg nem egyértelmű a jelzése a felhasznál t és fel nem használt összegnek.

Énbagoly 2009.09.04. 15:55:40

@Impega - a dolgozô nõ: tudom. :))
De most legalább papucsozik, és nem baglyozik. :)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 16:02:57

Remélem elég trendi az új avarom.

maincoon © 2009.09.04. 16:06:09

szóval tuti én vagyok, de a gépem legalább olyan lusta, mint én :S

Impega (a valódi), igen, visszaolvastam ezt a posztot úgy nagyjából, de annyi mindent le tudnék reagálni, hogy nem haladnék itthon a dolgaimmal. reggel óta pesten voltam (családi buli lesz vasárnap, szülinapok, névnapok) és arra vásárolgattam, valamint

kedves eredeti Nelson, tájékoztatlak, hogy a konyhapult® szót a mai napon levédettem, úgyhogy csak jogdíj ellenében használhatod :)

@Énbagoly: én már ebben a pillanatban is megtenném, mert olyanokat írt, hogy én üzentem nektek hogy hol szeretem, meg hogy ott ülök mellette a konyhapulton meg ilyesmi... kész vagyok teljesen :D
és még csak vissza se kérdeztetek, hogy miként üzentem ezt rajta keresztül: mailközelben nem voltam, így tudnia kell a telszámomat???? :D

maincoon © 2009.09.04. 16:08:18

a hétvégén még megjelenhetek eredetiben®, de ha hétfőtől valaki az én nevemben ír, akkor az tényleg NEM én vagyok! :)

Impega 2009.09.04. 16:09:41

@Énbagoly: Edesem, egyem meg a kis fuledet, hat csak most vettem eszre hogy bejeloltel.

Énbagoly 2009.09.04. 16:13:58

@Impega - a dolgozô nõ: ritkán használod ezt az emiledet? :)

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): szerintem egyéves nem tini, hanem aggkorba lépő ember, aki már mindent mindennel összekever. És semmire sem emléxik jól. :)))

ninezero 2009.09.04. 16:15:23

@b[ALien] a kopasz baba: lécciclééci, hogyan kell macskákkal költözni? :) nemsokára nekem is muszáj lesz, egy eléggé morcos és nem túl fiatal macskával, már előre rettegek :) amikor legutóbb két hétig máshol laktunk, három napig nem jött ki a kád alól, és még most is ott lenne, ha erővel ki nem szedem... mi van, ha sosem szokja meg az új helyet? :( vagy olyan nincs?

rózsarózsa (törölt) 2009.09.04. 16:16:20

@Nelson M. (bagoly-díjas):


Klassz az új avatarod.

Zsömle pont ilyen,csak zsömleszínű.

maincoon © 2009.09.04. 16:16:22

@Impega - a dolgozô nõ: lehetne, de van javaslatod? :)

Nelson neked elmentek otthonról vagy elmentek otthonról? :D

rózsarózsa (törölt) 2009.09.04. 16:18:55

Az én bankszámlám az OTP-nél van :-)))

De mondjátok meg sztrovacsekek,hogy melyik bankhoz menjek át?

Itt a Homáron is mindegyiket szidja valaki.

maincoon © 2009.09.04. 16:19:02

@Énbagoly: vagy egy komolytalan kiskamasz (10-14) és nem tudja kordában tartani a gondolatait :)

Impega 2009.09.04. 16:19:13

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): :) mondjuk az? majd akkor megertjuk egymast, igy jo ;)

Énbagoly 2009.09.04. 16:21:13

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): hát, bármelyik lehet. :))
De addig jó, amíg nem kezd el cselekedni, és csak gondolkodik. Még a végén végigkérdezné az összes konyhapultost, hogy hol vettek 10 méternyit egyszerre. :))

Énbagoly 2009.09.04. 16:23:41

Most tényleg ez lesz a hétvégi?

Énbagoly 2009.09.04. 16:28:07

Pápá mindenkinek! Jó hétvégét! :)))

maincoon © 2009.09.04. 16:28:17

@Impega - a dolgozô nõ: én már most sem értem :DDD mi lesz később? :DD

@Énbagoly: szegény azt hiszi, hogy megérné a fáradozását? jó vicc :DDD

rózsarózsa (törölt) 2009.09.04. 16:42:21

@30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában):


30 deka vagy?

Akkor Zsömle már súlyosabb egyéniség,mint te :-)

Tsabi 2009.09.04. 16:46:01

Tengermely tiszteletem, ez itt mar a hetvegi poszt? Erdeklodnek, hogy tortent-e valami emlitesre melto az elmult honapban? :)

Impega 2009.09.04. 16:49:54

@Tsabi: Te meg elsz? sziaaa

De meg mennyi minden tortent :DDDD

májgeriberi 2009.09.04. 16:56:01

hát én is lemaradtam erről-arról :(

kriszo 2009.09.04. 17:04:18

Ennél nekem sokkal jobb sztorim van. Ha lesz energiám meg is írom önnálló posztként.

Nekem személyi kölcsönöm van az OTP-nél. És azért büntettek meg, mert hamarabb fizettem be a törlesztőrészletet.

Tsabi 2009.09.04. 17:04:30

@Impega - a dolgozô nõ: igen, elek, virulok, nemi blog absztinenciaval telt az utobbi par het, es a kovetkezo par het is azzal fog, de mar nem birtam ki, hogy ne nezzek be a kedvenc helyemre :)) Van kedved suritve osszefoglalni az emlitesre melto dolgokat? :)

Impega 2009.09.04. 17:07:58

@Tsabi: nemi?

JJJ

Hat roviden, volt mosogepszerelo, Konta Barbara (Go4).
Egyeb: Ha lehanynak, akkor szertnek

sogo 2009.09.04. 17:12:41

talán olvasd el a folyószámla hitel feltételeit, aztán sírj, hogy mivan. bazmeg. hülye.

Secnir 2009.09.04. 17:13:41

most akkor egy ilyen poszttal van kiszúrva a szemünk hétvégére?
megértem, hogy a VÉSZ-es cikk után azért bedobták ezt is, hogy az OTP ne maradjon ki a jóból, de nincs olyan valódi, ízig-vérig fogyasztóvédelmi sztori, amin okulhatnak a népek és/vagy segíthetnek?

rózsarózsa (törölt) 2009.09.04. 17:24:51

@Énbagoly:


Én én vagyok.

Nelson szokott velem dominózni,mert szeret örményekkel játszani.

Én ugyan böszörmény vagyok,de elfogad tiszteletbeli örménynek.

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 17:33:23

@ninezero: most csak szobáról szobára költöztünk, felújítás miatt
a legújabb verzió az, hogy elkaptam a tarkóján a nyakbőrt, és átirányítottam a saját lábán, így nem sérültem meg, és nekik se fájt
rendesen költözni szállítódobozban kell, ilyen műanyag izé, pár ezer ft.
olyan is volt már, elég nehezen szokták meg nekem is

Styxx 2009.09.04. 17:34:51

@Impega - a dolgozô nõ: a mosogepszerelo az erdekesnek hangzik, Konta Barbara neve remlik, ez a lehanyos szerelem meg a japanoktol jott, nem? :) a nemi meg termeszetesen ekezetekkel ertendo :))

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 17:36:36

@Tsabi: nahát, de rég voltál erre.

Tsabi 2009.09.04. 17:37:04

@Styxx: hogy ezt miert pont ezzel a profillal rakta ki a kedves blogmotor az szamomra erosen kerdeses

Tsabi 2009.09.04. 17:38:29

@b[ALien] a kopasz baba: bezony, de most hetvegen lesz boven idom ertekezni, meg van a hutoben otthon sör is :)

rózsarózsa (törölt) 2009.09.04. 17:41:46

@b[ALien] a kopasz baba:


Én is bolond vagyok.

Macskabolond :-)

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 17:49:05

@Tsabi: nagyon helyes!

@jesszum: én is könnyen megbocsátottam a hasamon a hegtetoválásukat:)

Fairy Girl 2009.09.04. 17:55:54

@Impega - a dolgozô nõ: Ehehe,a csavargatás talán menne :D
Amúgy mindenki Nelson.

@ProShopper: hááát így szétONolni a jó kis OFFUnkat :D

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.04. 18:15:01

"az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon 2009.09.04. 12:07:39
@Énbagoly: én most megyek el

és mire visszajövök is ugyanez lesz

lö pá "

és így lett...milyen érdekes

megyek veszek lottót, hátha azt is így fogom eltalálni

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 18:25:23

csak kapkodom a fejem mennyi szar dijjal szopatjak a bankok a nepet otthon
nekem nincs se szamlavezetesi se kartyadijjam
ez volt az erdemleges
a nem erdemleges
Mary ugy dontott fogyokurazni kezd ezert nem csinalt ma reggelit
mondjuk ezt ebedidoben kozolte
a vacsoraban mar nem is remenykedem

kispárna 2009.09.04. 18:35:01

én akkor tudok írogatni, ha végeztem a munkámmal, ezért gondoltam, néhány dolgot tisztáznék, most, hogy a mai napi munkámmal is tettem valamit azért, hogy az emberek tisztában legyenek saját pénzügyeiket illetően.
az OTP-nél dolgozom, hátralékkezelő vagyok. naponta kb 80 emberrel beszélgetek, és magyarázom el az AmEx és egyéb hitelkártyá működését, megfelelő használatát, hogy mi az a minimum fizetendő összeg, mi az a türelmi időszak, az elszámolási időszak, mi az, hogy A-hitelkeret (folyószámlahitelkeret), és milyen feltételekkel adja a bank, mikor csökken le, mikor nő, mit lehet tenni, ha lecsökken, hogyan tud a bank SEGÍTENI, ha egy összegben nem tudja befizetni.
mindezt olyan ügyfeleknek mondom el, akiknek FOGALMA SINCS RÓLA, PEDIG VALAMIKOR "ELVILEG" ALÁÍRTÁK A SZERZŐDÉST!!!!!!! és ez a legdurvább. fogalmatok sincs róla, hogy mennyire szar a helyzet. és nem mondom, hogy a bankok nem hibásak bizonyos dolgokban. de nehogy már a bank legyen mindenért a felelős. azért, mert X.Y.-nak fogalma nicns róla, hogy mit ír alá. kell a pénz, és kész. ez érdekli.
a kedves témaindítónak pedig csak annyit mondanék, hogy a folyószámla-hitelkeret HAVONTA kerül felülvizsgálatra a beérkező JÖVEDELEMJÓVÁÍRÁS ALAPJÁN, és az utolsó 3 havi jövedelemjóváírás alapján veszik a hitelkeretet. ezt nem egy ügyintéző, hanem egy rendszer vizsgálja felül automatikusan, és ha csökken a 3 havi átlag, akkor automatikusan csökken a felhasználható hitelkeret. ezért a neve AUTOMATIKUS FOLYÓSZÁMLAHITEL!

minden kedves "ilyen szemét a bank, meg olyan genyó" posztolónak javaslom, hogy olvasgassa a bankjának az üzletszabályzatát, hirdetményét, mert ott minden fontos információ fel van tüntetve. MINDEN NAPRA KÉSZEN!

először tessék olvasni, aztán pedig lehet fikázni! de csak miután mindenki magába nézett! mert a napi munkám során szerzett tapasztalataim alapján amit bizton állíthatok: sohasem az sír, akinek tényleg nincs pénze, hanem az, aki tele van pénzzel! csak épp azt nem értem hogy akkor miért nem fizeti be a kötelezően befizetendő dolgokat.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 18:35:37

@Tsabi:

szia! képzeld, új konyhapultot vettem.
most meg üdülök a vértes jolánnal.

Tsabi 2009.09.04. 18:43:27

@maincoon (az igazi, legigazibb): szia, na most el kell aruljam tajekozatlansagom. mi az a konyhapult? :))))))) de komolyra forditva a szot, merre udulsz?

Impega 2009.09.04. 18:54:31

@Tsabi: Vigyazat, mert Nelson garazdalkodik :). Tobbet nem arulok el

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 18:54:38

@Tsabi:

Én mesélnék a konyhapultokról, de szégyenlős vagyok. (Ahogy a pult szót leírtam, máris elpirultam.)
Szóval van egy bizonyos macskafajta, (m-mel kezdődik és aincoonra végződik a neve) amelyik, khm... hogyismondjam, nem kifejezetten a rendeltetési céljának megfelelően használja és ezzel még dicsekszik is. Gyalázat.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 18:56:03

@Impega - a dolgozô nõ:

ártatlan vagyok, mint egy ma született konyhapult! J

- Kérek egy Nelsont.
- Két maincoon lett, maradhat?

Tsabi 2009.09.04. 18:57:54

@Impega - a dolgozô nõ: @Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): kezdem sejteni mi korul forog a tortenet. Most sajnos vagy szerencsere haza kell mennem (eddig meloztam) de majd otthonrol kovetem tovabb az esemenyeket, es probalom magamba szipkazni az elmult hetek informaciomorzsait :)

Impega 2009.09.04. 18:58:11

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): jajj, Te kis vicces!

Heh, ma nem kell fozni vacsira mert vendegsegba megyunk.

Impega 2009.09.04. 18:59:16

@Tsabi: Kellemes szipozast.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 19:02:28

@Impega - a dolgozô nõ:
Mary se foz mert fogyozik
kerek egy vacsorat
nulla lett
maradhat?

Impega 2009.09.04. 19:08:00

@hagyma: :) En olyan egyszeru vagyok, hogy ezeken a vicceken meg mindig olyan jo el tudok mosolyogni.

Secnir 2009.09.04. 19:10:23

@hagyma:
asszony szólna így be:
"kerek egy vacsorat
nulla lett
maradhat?"

akkor megmondanám: nem, nem maradhatsz.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 19:13:03

@Secnir:
de most alszik
ezert koltsem fel?
persze mar lehet emlitettem sose de sose....
kulonosen kentuckybol
raadasul ismerem a fogyokurait, van hogy 2 napig is eltartanak

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 19:16:52

@Impega - a dolgozô nõ:
a vacsora sajnos nem vicc
en olyan egyszeru vagyok hogy nalam egyszerubb nincs
meg ehes
de legalabb sor van a huttoben

Impega 2009.09.04. 19:35:14

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: nem, hetvegive majd csak holnap valik. egyelore ez meg az a poszt, amit pentek reggelre ideloktek elenk.

Énbagoly 2009.09.04. 19:37:42

Na hiába mentem el, mégsem lett másik poszt?

maincoon © 2009.09.04. 19:38:43

Vigyázat, itt mindenkit hamisíthatnak!

Tsabi, teljesen téves Nelson felvetése a konyhapulttal® kapcsolatban, hiszen én sehol és semmikor nem írtam olyat, hogy én máshogyan használom. Az igazi történetet elolvashatod itt:

Régebbi poszt, ál-BKV-figyelő írta. Jött az eredeti (merthogy már a BKV-figyelőt is hamisítják!), és közölte, hogy nem ő írta a posztot, mert ő nem Apple, hanem Microsoft párti. Erre írtam én, hogy ez olyan hasonlat, mintha egy nő azt mondja, hogy apukám ez a férfi az ágyunkban nem is a szeretőm, mégpedig azért mert én nem az ágyban, hanem a konyhapulton szeretem. Puszta hasonlat volt és azóta mindenféle romlott nőnek titulálnak! Ma levédettem a konyhapult® szót, úgyhogy van egy táblázatom, hogy ki hányszor használja jogdíj nélkül. A prognózis szerint nemsokára kőgazdag leszek! ;)

Nelsonra meg figyelj, mert a nevünkben ír! :)

Énbagoly 2009.09.04. 19:39:46

@az igazi, az egyetlen mamapicilánya újra itthon: sajnos igazad lett. :(

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): te meg hogy lettél kétszeres bagoly díjas? Tudtommal tőlem csak egyet kaptál! :)

@hagyma: a sör, mint tudjuk, folyékony kenyér! :)

Impega 2009.09.04. 19:40:37

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): nem vagy Te romlott, csak szereted a külináris elmenyeket :D

Secnir 2009.09.04. 19:49:37

@Impega - a dolgozô nõ:
na, a második olvasóm, gratulálok :)
csak nincs időm reá, de majd jön nemsokára a szigethalmi polgármester története, aki a városi vízbázis fölé kátrányt, aszfaltot, bitument meg egyéb finomságokat hordott jópár éve.
vmi többszáz tonnát.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 19:55:16

@Énbagoly:
na ez meghallotta mit irok es delutan 2-kor nekilatott a reggelinek
ideje is mert eskuvo lesz este
@Secnir:

en is elolvastam
itt teljesen mas a helyzet
de forgalmasabb helyeken mindig all 1 rendor
floridaban szombat ejjel ha fentrol nezed
csak a villogokat latot
tobbszaz
mondjuk ott rend is van
nekem egyszer volt 0.009-em 2 baszott sor miatt
semmi baleset semmi kihagas
kiszurt
legalabb 3000 dollaromba volt es 12 ora iskola
hat soha tobbet
hozzateszem ket kisdobozos sor volt es nagyon lightos

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 20:00:22

arrol nem is beszelve hogy abiztositasom az egekbe ment es 5 orara becsuktak egy igazi amerikai fogdaba
ez a torveny kentuckyban

Énbagoly 2009.09.04. 20:01:53

@hagyma: hát, működik a törvény.

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 20:10:26

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): engem még nem mertek hamisítani, félnek az asgard sugártól:)
Kirakom őket egy másik galaxisba, aztán nézhetnek
Vagy sztázisba olyan 10000 évre

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 20:17:46

viszont a bankrendszer az tok mas
jo most lehet mondani hogy bedolt
de nem a szisztema miatt hanem tul sok hitelt helyeztek ki
ez teny
az en creditkartyam sose megy lefele csak felfele, megha egy vas sincs a szamlamon
amig normalisan fizetem vissza a creditemet
de nem sokat hasznaljuk Maryvel
debitunk van
annak ott a szmlafedezete
de az en bankom nekem teljesen ingyen van

maincoon © 2009.09.04. 20:23:43

@b[ALien] a kopasz baba: tök jó lenne, ha tudnám miről beszélsz :DDD nem vagyok nagy követője az ilyen jellegű témáknak :(

@Impega - a dolgozô nõ: így van! :DDD

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 20:33:58

@b[ALien] a kopasz baba:

téged egyszerűen elkapunk és lóbalzsamba forgatunk. Azért is ülök itt a fán, hogy lássam, mikor jössz. J

salapapa · http://salapapa.hu 2009.09.04. 20:49:56

Hát... nem is tudom. Olvasva a cikket, lexívesebben én is odamennék és egy kalasnyikovval a kezemben érdeklődnék a feltételekről.
Azonban hozzá kell tennem, hogy nekem is volt szerencsém velük! Merthogy alig használom/tam azt a számlámat, pár dolgot el is felejtettem vele kapcsolatban.
2007 szeptembertől 2008 májusig igen hosszantartó betegállcsiban voltam és az OEP-nek az OTP-s számlaszámom van megadva. Utalták is a táppénzt, én meg gyatramód nem néztem fel a számlámra, csak vásároltam a soha el nem fogyó pénzből.....
Aztán jött 2008júliusa, amikoris kaptam egy levelet az OTPtől, hogy nemkisösszegű elmaradásom van feléjük. Néztem mint birka, majd bementem tisztázni a dolgokat.
Mint kiderült, anno 100éve amikor számlát nyitottam náluk aláírtam egy olyat, hogy X összegű rendszeres befolyó összegnek először 2, majd háromszorosa a hitelkeret.
Nos, az OEP utalt, természetesen rendszeresen, ami ugyi növelte a hitelkeretemet. Viszont hogy visszamentem dolgozni, a fizum nem arra utalódik, így mexünt a rendszeres bevétel. Vele a hitelkeret is...
...melyet szépen túlléptem.
Rendibendik voltak: kaptam 1 évet, hogy letörlesszem. :)
Broáfhhh...

b[ALien] (törölt) 2009.09.04. 21:10:42

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): az asgard sugár ilyen teleport jellegű dolog

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): csak szeretnétek, nekem sokkal fejlettebb az álcázó technológiám! Ma is láttalak, integettem egy kecsketejes fekete titokzoknival, észre sem vettetek:)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 21:18:01

@b[ALien] a kopasz baba:

úgy tettünk, mintha nem látnánk. nem véletlenül. lesz még nagy meglepetés!

különben jól áll a titokzokni, de legközelebb a lábadra húzd! így azért elég nagy feltűnést keltettél. JJJ

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 21:29:33

Szerintem valaki lopkodja a kommentjeimet. Egyévesre gyanakszom.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.04. 22:17:37

@jesszum:

úgy nézem mindenki lelépett. itt az alkalom! ne dominózzunk egy kicsit? J

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.04. 22:20:10

Mary menthetetlen feher titokzoknit hasznala a sportcsukajaba
/de nem futasra hasznalja, hanem ha megy sorert..../

Józsi néni · http://radnotimiklos.lap.hu/ 2009.09.04. 22:56:36

Úgylátszik nekem valami egészen kivételes szerencsém van, mert nem 17, hanem legalább 25 éve van számlám az OTP-nél, de soha, egyetlen egyszer sem volt semmilyen hibás átutalás.
Sőt - amin azért én is elcsodálkoztam - a multkor valamit a netes megbizásoknál elszúrtam, mire felhívtak és megkérdezték, hogy tényleg úgy akarom-e, ahogy "megcsináltam". Nem úgy akartam, ugyhogy megspóroltak nekem elég sok pénzt.

rózsarózsa (törölt) 2009.09.05. 01:26:35

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):


Most,hogy 23-10-re te vezetsz,most már elmehetek aludni?

staropramen 2009.09.05. 08:35:32

Jóóreggelt Sztrovacsekek!
Erre jártam, gondoltam benézek mi újság a konyhapulton, de sehol senki, én is húzok parasztizálni.
Viszlát máskor

maincoon © 2009.09.05. 09:09:22

Jó reggelt!

Második! Ma.

@staropramen: nálunk esik az eső, parasztizálni nem lehet. viszont a konyhában nagyon kellemes ilyenkor ténykedni, mert nincs dög meleg :)

@jesszum: @Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): látom jó sokáig elhúzódott a dominóparty ;) tudtok élni! :D

maincoon © 2009.09.05. 09:12:55

@droidpalanta: kösz, hogy szóltál. még mindig szörnyű ez a pasi :((((

Impega 2009.09.05. 09:26:47

Miért szakít J. 17 év után az OTP-vel?

telekino · http://globalicum.blog.hu/ 2009.09.05. 09:51:01

@Impega - a dolgozô nõ: azért,hogy a poszt kommentjeinek száma 500 fölé kerüljön! :-)))

Impega 2009.09.05. 10:13:05

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): @Énbagoly:@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): @staropramen: Jo reggelt Mindenkinek. Ma kellemes napra ebredtem. Ugy hivjak szombat :)
Az idorol csak annyit , neha-neha elo fog bujni a Napocska a felhok mogul. A mai legmagasabb homerseklet 19 fok lesz.

Kellemes idotoltest Foldunkon

Énbagoly 2009.09.05. 10:15:17

@Impega - a dolgozô nõ: megyek kellemesen időt tölteni konyhában. Tegnap megjött az eső, amit küldtél. Csak pont rosszkor. A lányom bőrig ázott, és ma reggel némileg megfázva ébredt.

Impega 2009.09.05. 10:17:44

@Énbagoly: elnezest, igazan volt szndekomban :(.
Teat neki, husilevest es kuldom a napsutest.

Énbagoly 2009.09.05. 10:17:51

További jó napot! :)))

Énbagoly 2009.09.05. 10:19:16

@Impega - a dolgozô nõ: már sütöget a nap. Mézes teát iszik. Most meg megyek főzni valami náthásnak valót. :)))
Csááá

Impega 2009.09.05. 10:21:31

@Énbagoly: Jobbulast nekije.:) Szia

az igazi MPL melegebb éghajtra költözött. lö pá! ( 2009.09.05. 10:29:38

@Sörecet: ez jó. rendszeres olvasom:)


@Secnir: követlek a radaromon, vigyázz

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2009.09.05. 11:00:33

otp direkt képtelen küldeni egy nyomorult visszaigazoló sms-t, amivel el tudnám intézni az átutalásomat onlájn. helyette mehetek be személyesen, amiért persze felszámolják a háromszáz-akárhány pengőt.

hétfőn megyek is be felmondani a számlaszerződésemet.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.09.05. 11:17:40

Jé ez tényleg a hétvégi,s elfelejtettem az 500-at is,na mindegy,akkor ez uncsu hétvége lesz,amugy is hideg van esik is,majd csak lesz valahogy :))))

EÖ (törölt) 2009.09.05. 11:46:11

@jesszum: Bösz-Örmény nagyon sokáig Argentin-Polinézia gyarmata volt, csak a Nagyon-Nyugati front csatolta vissza Legújabb-Zélandhoz.

konyhapult iparuk igen kifinomult.
és az avatar-bányájuk is világelső

EÖ (törölt) 2009.09.05. 11:50:26

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): ja, hogy te itt! ??
akkor ezért vártalak hiába az IKEA ® osztályán! :)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 12:19:29

@30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában):

bocs, hogy elnézést kérek, de nem rád gondoltam, hanem @ágicára vagy Impegára.

maincoon © 2009.09.05. 12:26:01

@Énbagoly: kislánykádnak jobbulást kívánok!

@30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában): biztosra mentél úgy látom! olyan helyen vártál, ahol tuti nem fordulok meg gyakran! :D

amúgy majd leírom még lehet ma, hogyan kell lebukni úgy, ha reggel elmész munkába és közben nem ott vagy. ráadásul olyan helyen vásárolsz, amilyen üzlet nincs a városodban, majd ezt a férjed megtalálja felcimkézve. reggel óta ezzel cikiz :D

Impega 2009.09.05. 12:31:55

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): Mar megint mi van?

Reszemrol szarra aztam amig a garazsajtot bezartam.

Ma eskuvore megyunk

maincoon © 2009.09.05. 12:47:22

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): a történethez tartozik, hogy hétfőn lesz a szülinapja és neki vásároltam a legnagyobb titokban, mert meglepi lesz. ezért is hívtam meg hétfőtől egy kis kiruccanásra, de azt sem tudja hová megyünk, mert azt is titkoljuk. már mindenki tudja, csak ő nem :D
na ezt csak azért írtam meg, nehogy még a korábbinál jobban is elítéljetek :DDDD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.05. 13:02:29

jobban
de most eszek valami reggelit
sorre gondoltam

maincoon © 2009.09.05. 13:13:16

@hagyma: ha már megfelelően elítéltél, akkor igyál egy sört az egészségemre :D

Impega 2009.09.05. 13:20:49

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): De mi nem tudjuk, hogy hova mentek.es ez igy nagyon nem helyen valo :)@hagyma: lakodalom van a mi utcáááánkbaaaan

EÖ (törölt) 2009.09.05. 13:34:14

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): semmi gond, én is jóval sűrűbben gondolok rájuk, mint rád.
:DD
@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): pedig, ahogy kérted, pont 14:00-kor ott voltam, medvejelmezben és kezemben kék szalaggal.
a férjeddel már halálra izgultuk magunkat, hogy merre vagy.
nekem még a gatyám is ragasztós lett, miközben felmostam az Auchan parkolóját.

EÖ (törölt) 2009.09.05. 13:36:34

ja, bocs, hogy eddig nem voltam, de a nagydoktorimat írtam!

rózsarózsa (törölt) 2009.09.05. 13:37:21

@30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában):


"A virágos növény részei: A legalább 3 éves szárnak ág a neve,a 2 éves a gally,az 1 éves pedig a vessző."
(Természetismeret 5.osztály)

EÖ (törölt) 2009.09.05. 13:39:40

@jesszum: salynos én az ötödikig nem lyutotam el
de azért kösz, a doktorimban beleírom malyd esztet is!

maincoon © 2009.09.05. 13:50:45

@Impega - a dolgozô nõ: mail :)

@30 dekás Önkéntes (ragasztós gatyában): biztos nem voltál egyértelmű. ha az vagy, ott lettem volna :P

Énbagoly 2009.09.05. 13:55:35

@Impega - a dolgozô nõ: @maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): köszi a jobbulást kívánást. :) Nem vészes a dolog. Reggel rosszabbnak látszott. :))

Impega 2009.09.05. 13:57:09

@Énbagoly: persze mert szombat van es ha szombat van, akkor este buliiiii :D

Énbagoly 2009.09.05. 13:58:50

@Impega - a dolgozô nõ: egy francokat jár bulizni! Még csak 14 éves, úgyhogy itthon ül, és gyógyul. :)

Impega 2009.09.05. 14:02:16

@Énbagoly: ooooh, akkor majd hamarosan ;)

EÖ (törölt) 2009.09.05. 14:02:20

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): jó, akkor találkozzunk a Külvárosi Kávéházban, csak ne ma, mert megyek felvonulni :DD

Énbagoly 2009.09.05. 14:04:16

@Egyéves Önkéntes: legalább megdobálnak egy kicsit. :)
Úgyis azt olvasom, ott mi van.

@Impega - a dolgozô nõ: én is attól félek... :)

EÖ (törölt) 2009.09.05. 14:05:33

@Énbagoly: tavaly is tönkretették a rózsaszín zakómat :)))

Énbagoly 2009.09.05. 14:07:37

@EÖ: gondolom, most a lilát vetted fel. :))
De egyik képen sem látlak. Ismertetőjel?

Impega 2009.09.05. 14:08:24

@EÖ: tavaly neztem a tvban, de nem lattalak a tomegben. egy kek platos ifa mindent allandoan eltakart

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 14:17:13

@Impega - a dolgozô nõ:

szerencsédre fogalmam sincs miről beszéltek.

maincoon © 2009.09.05. 14:19:19

@Impega - a dolgozô nõ: ezt leírnád mégegyszer? :DD

@Énbagoly: remélem én is, hogy jól sikerül, mert hetek óta az egész munkaidőmet ennek szervezése tette ki! :DD

@EÖ: hallod, ne szórakozz már, rajtam kívül már majdnem mindenki komolyan veszi a végén! :D a külvárosi kávéházba pedig menj Jesszummal :DD

EÖ (törölt) 2009.09.05. 14:21:28

@Impega - a dolgozô nõ: a platón táncoltam egy szál rózsaszín zakóban és fekete titokzokniban, nem egy párban, egyben! :DD

ez egyben @Énbagoly: -nak is válasz!

Énbagoly 2009.09.05. 14:26:27

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): :)) Ha ezt sem értékeli, akkor letiltod egy időre a konyhapultról. :))
Az egyéves, meg a nelson együtt járnak a külvárosiba jesszummal. Csak ködösítés a dumája. :))

@EÖ: Rendkívül attraktív lehettél. :P

EÖ (törölt) 2009.09.05. 14:27:55

@Énbagoly: én még sosem voltam ott
de úgy látszik nem is leszek :D

Impega 2009.09.05. 14:28:53

@EÖ: Te voltal a fulkeben?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 14:29:03

@EÖ:

Mintha nem tudnád, hogy a fél pár titokzokni sérti a vallásos érzelműeket! Gyalázat!

Énbagoly 2009.09.05. 14:29:59

@EÖ: késő duma, már megláttalak. A gyurcsányos képen hajolsz be nagyon sárgán, tátott szájjal, és gülü szemekkel. :))

Énbagoly 2009.09.05. 14:36:05

@Impega - a dolgozô nõ: ugye milyen aranyosan tátja a száját? :)))

Impega 2009.09.05. 14:36:29

@Énbagoly: jaja

Ne en mentem eskuvozni. Sziasztok!

rózsarózsa (törölt) 2009.09.05. 14:36:49

@EÖ:

Még én se voltam ott.

Pedig szinte minden nap elmegyek előtte.

maincoon © 2009.09.05. 14:38:05

@Impega - a dolgozô nõ: :)

@Énbagoly: tudom, hogy EÖ ködösít, ismerem a fajtáját! :)
ha hiszed ha nem, a Tibi most takarítja a konyhapultot, ő dolgozott rajta, vadat készített elő holnapra a bulira :)

@EÖ: jajj, hát nem látod, hogy a férfiakkal szembeni bizalmatlanságom határtalan? de ez rád nem vonatkozik a platón való táncolásod óta! :D
mondjad inkább milyen volt a balatoni hekk? :)

rózsarózsa (törölt) 2009.09.05. 14:42:06

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):


Érdekes :-)

A zene nagyon emlékeztet valamire.

Csak nem tudom honnan ismerős.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 14:48:08

@jesszum:

Mozart!(Csodálkozom, hogy nem ismerted fel.) Salierivel énekelte eredetileg. De később feldolgozta a Led Zeppelin is.

rózsarózsa (törölt) 2009.09.05. 14:52:40

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):


Mozart meg úgy halt meg,hogy Salieri mérget tett a kakaójába...

Ez egy Svájci-Kongóban nemrég előkerült iratból derült ki.

maincoon © 2009.09.05. 14:57:30

@Énbagoly: ki ismeri? :O

@Impega - a dolgozô nõ: érezzétek jól magatokat!

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 15:00:42

@jesszum:

Érdekes, mert nemrég hagytam el az irataimat svájci-kongóban. Valaki megtalálta volna...?

Ez milyen?
www.youtube.com/watch?v=Zc_dgbCHs58

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 15:11:02

@jesszum:
ekkora klasszikust nem ér! J
gól.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 15:37:44

@jesszum:

pitty, panda. J

Nem annak szántam, esküszöm, de így is jó. :DD

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 15:54:04

@jesszum:

azt mondod? jelzem a feleségem is szokott panaszkodni. JJ
nem is vágnám tovább a fát magam alatt.

www.youtube.com/watch?v=5AB6cd4z-wc

maincoon © 2009.09.05. 16:25:43

b+ @Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): a legrosszabkor dobtad be a "feleségem" szót :S már azt hittem sínen vagytok, erre...
szerintem egy fél ország szorított most nektek! :DDDDDD

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 16:28:38

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva):

igazából a kismama online csetszobában vagyunk, itt csak nektek megy a műsor. J

maincoon © 2009.09.05. 16:35:39

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): @jesszum: a Tibi már többször mesterséges lélegeztetést alkalmazott itt nálam, mert lélegzetvisszafojtva vártam a fejleményeket :)

rózsarózsa (törölt) 2009.09.05. 16:55:34

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva):


A fejlemény annyi,hogy nekiálltam körömreszelővel tisztítani a billentyűzetet.

Még szilveszteri konfettit is találtam.

Meg rengeteg macskaszőrt.

Még az előző cica fehér szőrét is :-(

maincoon © 2009.09.05. 17:38:19

@jesszum: a körömreszelős módszert még nem próbáltam, de vagy szét szoktam csavarozni aztán kimosom vagy van egy sűrített levegős spray azzal kifújatom.

maincoon © 2009.09.05. 18:43:46

@jesszum: tőlem sok mindent lehet tanulni.

Megdobbent 2009.09.05. 20:35:28

589. Semmi temahoz kapcsolodot nem all modomban sajnos leirni, csak szidalmaznam picit a homart, amiert szerinte pentek hajnalban veget er a het. Nos, egy online kiadvany eseten ez nevetseges. De nagyon.

pazola 2009.09.05. 20:54:48

Ha 17 evig az OTP-nel volt, akkor nem a bank a hulye..

Vegre megjott az esze.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.09.05. 21:12:16

Még mindig ez van,na akkor ez a hétvégi,de akkor holnap be sem kell logolnom:))))

apuc 2009.09.05. 21:12:40

Gratula a gyors új munkahely-találásodhoz!!

Soha sem értettem azokat akik az OTP-nél vezetik a számlájukat és nem 70 évesnél idősebbek vagy teljes analfabéták a pénzügyekhez..
Aki ott vezet számlát ne csodálkozzon ha ilyen gusztustalanul járnak el vele szemben.

A sünt minden bankvezetőnek de leginkább a háttérben lévő tulajdonosoknak,oéogarchiáknak kötelező ürítésre ajánlanám asap.

SOHA ne feledjétek a válságot is nekik köszönhetjük,és csak ők profitálnak belőle egyedül..
szép új világ-wellcome..

EÖ (törölt) 2009.09.05. 21:12:56

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): hát hekketet nem ettünk, mert elmentünk ebbe a Mauro vagy mifenébe pizzát enni
szerintem tök jópofa, hogy hangosan köszönnek
a pizza is jó

reggel jöttünk haza, merthogy esett
utána voltunk pesten szülinapon
és most jöttem meg egy ökörsütésről

úgyhogy ez mozgalmas nap volt.
pedig még a külvárosi kávéházban sem voltam. :P

@Énbagoly:

mindenesetre jól esik, hogy nem fletóban ismertél rám :)

EÖ (törölt) 2009.09.05. 21:15:54

ja és persze se a szülinapon se az ökörsütésen nem ihattam, mert tütüvel mentem
kénytelen vagyok most pótolni

és a Mauro-spincérnek felhívtam figyelmét a Homárra

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.05. 21:31:53

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva):

az életmentő beavatkozásra gondolom a konyhapulton került sor. J
remélem azért nem gondoltad komolyan, hogy itt fogunk dominózni!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 04:55:31

@Megdobbent:
ez nem csak a homar
hetvegen az leall az elet
a bulvarlapokon
a komolyabb lapkon
mindenhol
neha sportot frissitenek
itt amerikaban ehenhalnanak

Énbagoly 2009.09.06. 06:28:03

Jó vasárnap hajnalt mindenkinek!

Énbagoly 2009.09.06. 06:31:17

Ahogy látom, jesszum és nelson románca félbeszakadt, a feleség szó említésével. :(

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): te meg csak ne dicsekedj a mesterséges lélegeztetéseddel, oké? :))

Énbagoly 2009.09.06. 06:34:18

@EÖ: Szóval még egy szavazat a Mauro mellett. :)
Na, legalább neked jó napod volt tegnap. :)
Annyira gonosz nem vagyok, hogy fletóban ismerjelek föl! :))

Énbagoly 2009.09.06. 06:35:32

Ja, ezt meg csak azért, hogy 600!

EÖ (törölt) 2009.09.06. 07:28:06

@Énbagoly: azt azért hozzátenném, hogy nálunk ugyanaz a pizza csak a felébe kerül, de hát Balaton
és a tenger gyümölcsein surimi is van, ami nálam rossz pont, mert nem rák, hanem rák imitáció

de azért jó reggelt! :D

Énbagoly 2009.09.06. 07:34:50

@EÖ: hát ily korán nem csak én vagyok ébren? :)
Tökéletes pizzáért, meg menj az olaszokhoz. :))

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 08:10:51

@EÖ:

Akkor már ketten nem voltunk a Külvárosi Kávéházban

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 08:14:57

@Énbagoly:


Tévedsz.

Nelson átjött,szokás szerint egy flaska kecsketejjel,fekete titokzokniban.

Újítottunk a dominóban: találtam egy régi dominót,amin állatok képei vannak.

Énbagoly 2009.09.06. 08:38:13

@jesszum: szóval, titokban mégis találkozgattok, csak azt akarjátok, senki se tudja meg. Oké, hallgatni fogok róla. :)

EÖ (törölt) 2009.09.06. 09:04:58

@jesszum: úgy néz ki és ma sem megyek.

@Énbagoly: én még alszom, a nejem homározik a nickemmel.:)

maincoon © 2009.09.06. 09:23:54

Jó reggelt annak, aki most ébredt! :)

Jönnek ebédre a vendégek, palócleves felkészítve, Tibi felköszöntve (sörtorta :D), szarvaspörkölt készen, sütik vigyázzba állnak :)

@EÖ: örülök, hogy jól érezted magad, tényleg mozgalmas napjaid vannak :)

@Énbagoly: mérne? ;)

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): nem a konyhapulton! a számítógép előtt :D

staropramen 2009.09.06. 09:29:56

Jóóreggelt minden vasárnapi homározó Sztrovacseknek.!
Erre jártam gondoltam benézek, de látom még mindig ez az OTP poszt van.Megyek és lefestem a szőlődarálót meg kitakarítom a prést.Jövő hét végén talán szüretelek.
Szép napot mundenkinek!!

Impega 2009.09.06. 09:41:44

@staropramen: Jo reggelt! Jo munkat.

Ezzel a notaval szeretnek mindenkinek kellemes vasarnapot kivanni:
www.youtube.com/watch?v=BN4cLlIKnoA

maincoon © 2009.09.06. 09:55:03

@Impega - a dolgozô nõ: milyen volt a lagzi, hogy éreztétek magatokat?

maincoon © 2009.09.06. 09:57:16

@Énbagoly: hogy van a nagylány? remélem nem lett rosszabb!

Énbagoly 2009.09.06. 10:00:57

@EÖ: akkor azért maradt a csajos avatarod! :)

@Impega - a dolgozô nõ: hát röhögésre jó volt. :)

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): a fenéket lett rosszabb. :) Most már csak a tanulás alól akar kibújni vele. :)

Impega 2009.09.06. 10:01:33

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): Szia, jo volt, de csak a templomi ceremoniara meg az aperitivra voltunk meghivva. A templomi tok jo volt; egy moderne templomban vplt es a pap nagyon jo fej volt. Nem az az eskuvoi szertartas, ahol szetfagysz es csak egy mogorva visszhangot hallasz. Aztan mentunk enne inni egy kicsit majd leleptunk. Mikor indultok... oda?

maincoon © 2009.09.06. 10:08:23

@Énbagoly: örülök, hogy jobban van! :)

@Impega - a dolgozô nõ: holnap korán reggel. csak még ma egy nagyon nehéz nap lesz :)

maincoon © 2009.09.06. 10:27:00

a sörtortát feltettem, megnézhetitek nálam odaát ;)

Énbagoly 2009.09.06. 10:41:19

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): megnéztem. És nagy naívan azt hittem, csináltál egy sörösdoboz alakú, és mintázatú tortát. :))

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 11:10:13

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva):

ez a vékonyka pult nem szokott leszakadni?
a miénk vastagabb és fából van. mondjuk az meg a szálkák miatt nem ideális, bár ez inkább női probléma. J

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2009.09.06. 11:18:59

Velem meg egyszer olyan volt, hogy nyitottam egy Junior számlát, de ez nem most volt. Aztán megszüntettem. De a biztonság kedvéért 16 év! múlva kiderült hogy mégis él a számla, így ennyi idő alatt majd -20 ezer HUF minuszban van. Ezt most az OTP saját behajtócége akarja rajtam behajtani. Hol élnek ezek???? Én mindenesetre 16 év múlva válaszolok a levelükre...

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 11:35:39

Tegnap megnéztük az új Tarantino filmet. Nagyon rendben van. Sőt még annál is jobban.
Aki szereti a QT-t, mindenképpen nézze meg, aki meg nem, az is, hogy megszeresse.
(ez volt a reklám helye)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 12:04:45

@Impega - a dolgozô nõ:

brutált birod? J

@Sün‼:

szólhattál volna előbb is! :D
már egy fél órája nem itt kéne lennem, ahol vagyok.

Impega 2009.09.06. 12:07:51

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): olyankor eltakarom a szemeimet. Akar felaron is mehetnek mozizni. J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 12:10:27

@Impega - a dolgozô nõ:

a nők többsége tegnap is sikongatott meg takargatta a szemét, pedig ez még Tarantinohoz képest egy visszafogott darab. De nagyon jó, tényleg.

Impega 2009.09.06. 12:10:49

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): amugy ket hete voltunk utoljara. Akkor egy fhanszia filmet neztunk. 2ora 30 perc (khöm). Na annak valoban csak a felet neztem. voltak benne igen durva jelenetek. egyszer meg a zene is olyan felelmetes volt, hogy csak azt hallgatvan kivert a hideg. A film cime; le profete, de nem hiszem, hogy le fogjak majd adni Magyarorszagon

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 12:31:49

@Impega - a dolgozô nõ:

megnéztem az imdb.com-on is (mert mondanám, hogy a francia nem az erősségem, de az félreérthető... te meg lecsapnád a labdát rögtön. J)

nem hangzik rosszul, talán behozzák ide is. francia filmekből elég jó az ellátás.

Impega 2009.09.06. 12:37:52

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): ertem. Gondoltam, hogy a francia nem az erosseged, egy par eve meg nekem se ment, de kitartassal es sok gyakorlassal...

Ezt az imdb.com-ot nem ismertem. Furdalt is a lekiismeret, hogy itt frënkizëk a fhansziaval.

b[ALien] (törölt) 2009.09.06. 13:00:33

Na jó napot, csak benéztem, mi újság, már megyek is szunnyantani egyet
előtte olvasok egy kicsit

Óriáscicuséknak meg jó szülinapozást, ez a torta egyszerűen fantasztikus:)

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 13:03:26

@b[ALien] a kopasz baba:


Zsömle cica megkapta a 3. oltását.

Te viszed oltani a macsekokat?

Nekünk több olyan is volt,amelyik lakásban élt,nem oltattuk,és magas kort ért meg.

Impega 2009.09.06. 13:06:24

@jesszum: az en anyosom, homeopata orvoshoz viszi a macskat. A macsek minden reggel elesztopelyhes joghurtot eszik es homeopatias vitaminokat szed ha kell. Da a bio macskaeledelt azt nem szereti

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 13:07:30

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):


Én totál hülye vagyok.

Készültünk elmenni a Becstelen brigantikra,mert Tarantino filmjeit szeretem,aztán megláttam a tévéújságban,hogy aznap este a Shrek 2. megy.

Itthon maradtunk,és a gyerek kedvéért - aki a nagyszüleinél volt - azt néztem,hogy képben legyek :-(

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 13:11:38

@Impega - a dolgozô nõ:


Én a gyereket hordtam vagy egy évig homeopata orvoshoz,mert állandóan felsőlégúti betegségei voltak.

Semmit nem használt,kidobott pénz volt.

Aztán egy orr-fül-régész rájött,hogy ki kéne venni a manduláját.

Azóta semmi baja.

Felmerült bennem némi kétely a homeopátiával,de a hagyományos orvoslással kapcsolatban is.

Egy időben nyakra-főre kivették a mandulákat(szia,nelson),most meg átestek a ló túloldalára?

Évekig kell betegeskednie egy gyereknek ahhoz,hogy kivegyék a manduláját.

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 13:13:45

@Impega - a dolgozô nõ:


Bódi Gábor egyen minden reggel élesztőpelyhes joghurtot!

Meg a Györkő Gabi.

Impega 2009.09.06. 13:19:23

@jesszum: En ugyan igy vagyok ezzel. Utalok orvoshoz menni. Az egyik antibiotikumokkal tom tele, a masik meg feher bogyokkal. Persze nem veheted be csak ekkor meg akkor, ezt meg ezt nem lehet se elotte, se utana inni vagy enni. Arrgggh, egy dolgozo ember keptelen betartani; Na de mindegy. Van ilyen is. A tesom a lanyaval amugy ugyan ugy jart mint Te.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 13:46:24

@jesszum:
Bandi elugrott a hetvegen a Himalajara miutan feltalalta a reggelit?

Tsabi 2009.09.06. 13:59:03

ember tervez, elvileg lett volna egy nyugis hetvegem, na mindegy, beugrottam, elolvastalak benneteket, meg mindenkinek kellemes vasarnap delutant, es kuldenem mindenkinek akinel esik fuj rossz kedve van, avgy csak ugy egyaltalan
www.youtube.com/watch?v=1Y89lnpDOH4

Mylady 2009.09.06. 13:59:43

@Impega - a dolgozô nõ:
erről jut eszembe: a múltkor a gyógyszertárban végighallgathattam, ahogy az előttem álló 30as pasi egyezkedik a gyógyszerésszel... mert az azt mondta, hogy nem szabad a gyógyszerrel párhuzamosan alkoholt fogyasztani.... a pasasnak meg nem tetszett és alaposan kifaggatta a nőt, hogy akkor most előtte vagy utána nem szabad és pontosan mennyivel előtte ihatja meg az utolsó sört/bort és mennyivel utána ihat először és mi lesz, ha nem tartja be...
a nő nagyon türelmes volt, én meg egyre idegesebb...

Ofélia . 2009.09.06. 14:01:17

Jó napot homár ha az ember elmegy és nem ül a gép mellett 600 feletti komment??

Mi történhetett itt.....

@jesszum: Ma a mandulakivétel úri huncutság és az orvosok tudása is fordítottan arányos a pénztárcájuk vastagságával:))

A homeopátiárol meg megvan a vélaményem!
Leszámítva a kínai gyógyászatot(itthon nem érvényes mert csalnak) Eszement pénzt csalnak ki a tudatlanoktol(sajna az ország nagyobbik része az) mindenféle jól hangzó és agyonreklámozott bájszerekkel(már megint van hajnövesztő amik gyakorlatilag semmire sem jók!!!

A régi western jut eszembe: aqa influensitus, aqa prostaditus, aqa farokállitus, aqa örömitus(ez a fű) aqa celluritus(úgyse múlik el), aqa fogyitusz(na ettöl lehet jól híízni).

Aztán vannak még: jósnők(kinai piacon vett műanyag kristálygömbbel), jósok(emeltdílyas sms-el), és a brákó aki NÉÉÉZ!!!

Ja és nagy a genetika állatkertje:)))

Ofélia . 2009.09.06. 14:08:52

@hagyma: Most van a harmadik táborban!!

Az idő szép a tenger enyhén hullámzik a koktél finom és bandi a hawaí nők társaságában most tölti le a netröl a himalájás képeket a szenvedéseiröl(nyakig beöltözve úgyse felismerhető)amiket majd hazaküld.

Már ha van egy kis esze:D

@Mylady: Inni csak pontosan szépen....
Ha az orvosra hallgat akkor egy dolgot nem szabad ÉLNI ez vonatkozik a gyógyszerészek zömére is:D

Ofélia . 2009.09.06. 14:12:09

@Impega - a dolgozô nõ: Na azt az orvost aki a náthára antibiotikumot ír fel le kell lőni!!!!

Ezért külön tarajossün dílyat kellene nekik alapítani mer egy életre okoznak rezisztenciát ami akkor szaros mikor az antibébinek hatni kéne de nem teszi és egy sima tüdőgyuszi és lö páá!!

Énbagoly 2009.09.06. 14:15:05

szia ofélia! Csak így egyedül puffogsz? :))

Ofélia . 2009.09.06. 14:17:03

@Énbagoly: Már talán nem:DD

Ki ment át szombaton a szivárvány alatt??:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:17:51

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
Mary lanya most jott vissza Hawaibol
meg kellett igernem neki mi is elmegyunk
belathato idon belul
holnap labor day
megyunk Carolinekhez husokat sutogetni

kerdeztem, vigyunk valami hust, hambizsemlet stb.
aszonta

sort


baratnom
ja O Mary testvere
a muktkor hotpicsareszegen ugy kapkodta el a focilabdat, azt a tojast, ha valaki latja leszerzodteti

Ofélia . 2009.09.06. 14:18:35

@Énbagoly: Nem úgy írtam, hogy rajtam kívül:DDD

Énbagoly 2009.09.06. 14:21:32

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: jaj, most ebédeltem, nem fog az agyam. Tessék nekem mindent rendesen leírni, és nem csak így szőrmentén, mert nem értem meg. :))

Ofélia . 2009.09.06. 14:23:43

@hagyma: Labor day hát erröl nekem valami lombikban előállított sült műmenyét jutott eszembe vagy a desztillált lóbalzsam izesítőszerként de az is lehet, hogy a sülteket határozzátok meg karbonanalizációs módszerrel:))

Énbagoly 2009.09.06. 14:24:31

@Impega - a dolgozô nõ: itt is. :)

@hagyma: lassan már letiltják a homárról azt, aki nem sörözik. :))

Ofélia . 2009.09.06. 14:25:17

@Énbagoly: Ki volt a homárosok közül a buzibálon??. Igy jó??:D

Énbagoly 2009.09.06. 14:26:43

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: na, most már egyértelmű! :)
Különben ha pesti lennék, lehet hogy elmentem volna. Bár idén nem voltak jelmezesek, így meg nem volt olyan érdekes. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:27:04

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
most nevetni fogsz ennek mingya utananezek ez minek is az unnepe, nem vagyok en tosgyokeres...
csak Mary mondta a huga meghivott minket holnapra
es akarok
hat hogyne akarnek
aholenni lehet meg sorozunk nanahogy
@Énbagoly:

hat en csak sort vizet es floridai kifacsart narancslevet iszok/m/

Ofélia . 2009.09.06. 14:27:34

@Impega - a dolgozô nõ: Itt is:)

Amúgy tyúkhüsleves, kacsazuzapörkölt,pirított krumpli, tejfölös uborkasaláta

Énbagoly 2009.09.06. 14:29:15

@hagyma: én meg főleg vizet. Meg tejet, így.úgy turbózva. Meg teát, mindenfélét.
Na jó, tudom, ez uncsi. :))

Impega 2009.09.06. 14:29:21

@Énbagoly: en sose voltam meg buziparaden. nem is fogok menni. Nem erdekel. En se vonulok fel, csak azert mert hetero vagyok vagy azert mert no, vagy azert mert festettszoke vagy azert mert termeszetes barna ect ect.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:30:19

ah sima unnep
hasonlit az otthoni majus 1-re
szeptember elso hetfoje
mindegy eszunk iszunk

Impega 2009.09.06. 14:31:57

@hagyma: milyen volt az eskuvo? Csokikut volt e?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:32:23

@Énbagoly:
mi is rengeteg vizet iszunk
de tenyleg
sokkal tobbet mint otthon ittam
el nem indulunk sehova hogy nincs kezunkben viz
es mar atvettem en is marytol
meg itthon is
tejet ritkabban, regebben igen
olyan 2 eve nem ittam

Énbagoly 2009.09.06. 14:33:38

@Impega - a dolgozô nõ: Engem nem zavarnak. Vonuljanak nyugodtan.

@hagyma: az a lényeg :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:33:53

@Impega - a dolgozô nõ:
fenn van a yootubon
mary and tivadar
asszem ez a cime
de amugy a fiam volt a tanu meg Mary novere
meg mi farmerben
aztan elmentunk enni

Ofélia . 2009.09.06. 14:34:55

@Énbagoly: Nem sikerült volna! Az egész környéket hermetikusan lezárták!

Ha igazolod, hogy az őseid is buzik voltak talán beengednek:DD

@Impega - a dolgozô nõ: Namármost festettszőke vagy természetes barna vagy??? ez FONTOSH kérdés:))

Impega 2009.09.06. 14:35:23

@Énbagoly: engem se zavarnak. Hidegen hagynak

@hagyma: ez a tietek vagy a tegnapi???

Impega 2009.09.06. 14:36:32

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: ketelyek kozott foglak hagyni, hogy a platos dolgok megmaradjanak koztunk ;)

Ofélia . 2009.09.06. 14:40:01

@hagyma: Akkor ingyen kapsz sört meg virslit csak a táblát kell vinni, hogy éljen május 1 putyilovgyári munkásszövetség:)

Este a 10. sör után: sose haalok olyan gyönyörűűűű nóóóóótaszót(hukk) amilyéét(hukk)sihedéééér(hukk)koróóómban(hukk és hányás):D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:40:04

@Impega - a dolgozô nõ:

ez az eskuvonk ha arra gondolsz
ezek vagyunk mi

anyam tett ala zenet meg klippet
ja ez a cimae mary and tivadar
a huje fiam meg feltette a jutubra

Ofélia . 2009.09.06. 14:41:45

@Énbagoly: Háát ha az ellenőrző rendőrrel koketálsz akkor nem de ha a mentösnővel....

Impega 2009.09.06. 14:43:06

@hagyma: megneztem :) nagyon szepek vagytok. Eljen az ifju par es forever together ;)

Énbagoly 2009.09.06. 14:47:33

@hagyma: na én is megnéztem. Ha ezt az égészet az anyád vágta össze, akkor azt hiszem örült nektek. :))
Helyesek voltatok. :)

Impega 2009.09.06. 14:49:55

@Énbagoly: az en anyam max egy huslevest tud osszevagni:D.
Az ilyen infórmatikkus dolgokhoz mar nagyon nyul

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:50:17

@Impega - a dolgozô nõ:
ja es edesanyam 70 eves es O csinalta
es 3 eve van computere
erre felteszi Maryt a magazinba meg a time sqverre
maig nem tudom hogy csinalta
na maganelet vege
ez nem blog
sokkal inkabb reggelizni kene

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 14:50:41

@hagyma:


Nem tálalta fel a reggelit,mert ő aludt legtovább.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:52:49

ja meg annyit ez Jefferson county
es van ebben az epuletben a szobor Jeffersonrol
bementunk a 2 tanuval
kisetaltunk a szoborhoz
es 10 perc mulva hazasok voltunk
se bejelentkezes elotte se semmi
a no felallt OK mehetunk
hat ez is amerika

Ofélia . 2009.09.06. 14:53:43

@Énbagoly: Hú azt már macerás megszervezni de nem rossz:)))

@hagyma: GRATULA HAGYMA!!! Kicsit nekem amerikás de profi!

Énbagoly 2009.09.06. 14:54:03

@Impega - a dolgozô nõ: kit mi köt le. :)
Ki tudja mi mihez leszünk hülyék öregkorunkban. Aztán az unokáink nem győznek röhögni majd rajtunk. :))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:55:18

@jesszum:
hat egy biciklis himalaja tura utan mar csak megerdemli

Impega 2009.09.06. 14:56:28

@Énbagoly: azert nem hulye hozza :D De neha tenyleg azon rohogunk vele, hogy olyan dolgokat csinal, amire lanykoraban azt mondta "na ilyen en tuti nem leszek"

Ofélia . 2009.09.06. 14:57:29

@hagyma: Azt, hogy egy képen belül hova teszem maryt az nem problem sok ilyen szoftver van de ki csinálta az eredeti dögös képet???

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 14:58:20

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:


Nana!

A homeopátiával azért tettem kísérletet,mert utánaolvastam.

Csak az lehet homeopata orvos,akinek már van orvosi diplomája.

A második világháború előtt külön homeopata tanszék volt az orvosi egyetemen.

A kommunisták tiltották be,amikor hatalomra kerültek.

Jósnőkben én sem hiszek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 14:58:24

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
ez tobb mint egy eve volt
Hetfon mondtam neki elvennem
szerdan megtortent
mondjuk mindkettonknek a masodik
nem akartunk nagy feneket keriteni
de nagyon mukodik:)
na ne offiljunk akkor most OTP vagy Bank of America?

Énbagoly 2009.09.06. 14:59:22

@Impega - a dolgozô nõ: én is úgy vagyok vele, hogyha azt mondom valamire, hogy na, én ilyet biztos nem teszek, akkor garantáltan bele fogok futni később. :))
Úgyhogy egy ideje semmire sem merem azt mondani, hogy soha. :))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:00:27

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
a 70 eves anyamtol szep teljesitmeny 3 ev notebook utan azert:)
az eredeti kepet nem en csinaltam
gondolom az exe vagy mittudomen
akkor fiatalabb volt joval
4-5 eves lehet a kep

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 15:01:02

@Énbagoly:


Én elmennék a melegfelvonulásra,mert emberi jogi kérdésnek tartom.

De irtózom az erőszaktól.

Impega 2009.09.06. 15:01:29

@Énbagoly: talan egy Markos-Nadasban volt, hogy az eletben mindent ki lell probalni, kiveve a nepitancot meg a verfertozest (vagy valami ilyesmi)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:02:44

@Énbagoly:
ezt itt is mindig ravagjak ha mondom hogy soha
never say never
pedig mai eletkoromban mar tudom hogy van ami soha nem kovetkezhet be
hogy elvaljunk
es sorry
hogy hazakoltozzek
akkor inkabb az Ohionak megyek:)

Énbagoly 2009.09.06. 15:04:24

@jesszum: hiába irtózol az erőszaktól, mindenhol ott van. Sajnos. Legfeljebb megpróbálhatod elkerülni.

Impega 2009.09.06. 15:05:03

@hagyma: "hogy hazakoltozzek"

Szerintem ez egy ido utan termeszetes dolog. egyre kevesebb olyan dolog van ami visszahuz es tobb ami ott tart

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:05:54

@jesszum:
en meg ertelmetlen dolognak tartom
nincsenek Ok uldozve
es tudjak, hogy ugyis botrany lesz
akkor meg minek
a magyarok jelentos hanyada
ha csak tudat alatt is de sokszor verbalisan
utalja a ciganyokat a buzikat es a zsidokat
a tragedia ha eroszakkal is
itt oszt szarnak ra elvonul a menet oszt jonapot
ha egyaltalan van ilyen
biztos van mert itt minden van es minden nagyobb es eldobhato

Énbagoly 2009.09.06. 15:06:33

@Impega - a dolgozô nõ: @hagyma: ebben az a szar, hogy nem a jó dolgok következnek be, hanem a szarok. Aztán csak foghatom a fejem, hogy miért? :S

Ofélia . 2009.09.06. 15:07:32

@hagyma: A két tanus házasságot itthon is meg lehetett tenni:))

Legfeljebb az egész rokonság vérig sértődik de ennek a továbbiakban hatalmas előnyei vannak:DD

Impega 2009.09.06. 15:07:38

@Énbagoly: a jo dolgokat sokkal nehezebben vesszuk eszre mint a rosszakat. Ez olyanfajta hulye emberi szokas. Biztos vannak ott jok is, csak bele kell gondolni

b[ALien] (törölt) 2009.09.06. 15:07:45

@jesszum: az elején kaptak párat
mára már elmúlt:)
ha kerti macskák lennének persze más a helyzet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:08:43

@Impega - a dolgozô nõ:
hat akkor meg annyit
csak edesanyam van otthon
az egesz csaladom itt el es egy eve lett egy nagyon nagy amerikai csaladom
welcome the Family mondtak
hat jo volt
anyukamat csalogatom de azt mondja oreg fat mar nem lehet atultetni

nade tenyleg eleg a privatombol:)
azert jo volt elmondani
ha mar ez a hetvegi?

Impega 2009.09.06. 15:10:09

@hagyma: akkor mar csak egy kerdesem lenne: Miért szakít J. 17 év után az OTP-vel?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:10:25

@Énbagoly:
ez teljesen igaz
barmikor elbizom magam es tuti vagyok jon valami xar
ez nem tudom Murphy vagy az Isten
de ez tuti igy van

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:12:13

@Impega - a dolgozô nõ:
szvsz mert lekurtak a hitelkeretet
es a kovetkezo bank is lefogja ha ugy adodik
szerintem Csanyi teljes stresszben van azota is, hogy olvasta

Énbagoly 2009.09.06. 15:12:32

@Impega - a dolgozô nõ: csak az a kár, hogy az én életemben az utóbbi időkben nem a jó dolgok jöttek elő. Bár talán sikerül túllépni rajta. :) Remélem. :)

@hagyma: szóval elég a privátból? Ezt hányszor írtad le az elmúlt órában. :)
Mi meg szívesen olvassuk a privátodat. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:13:29

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
tudom en
de otthon lehet minden elozetes nelkul fel ora alatt hazassagot kotni?

Ofélia . 2009.09.06. 15:14:04

@hagyma: Egyetértek, eldobható buzikkal lehet egyességet kötni:))

Nincs nekem bajom velük de van néhány képem a 3 éve történt tüllszoknyában seggriszálásos, és valami hitleres fekete ruhás faroklengetéses, nyelvöltögetéses megnyilvánulásaikrol.

Na erre abszolút nincs szükségem! Brrrrrr:(((

Impega 2009.09.06. 15:14:41

csak jelzem, hogy atleptuk a 700-at. Innentol kezdve minden megengedett

b[ALien] (törölt) 2009.09.06. 15:14:57

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: akkor meg azért nem engednek be, mert te nem is létezhetsz:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:15:24

@Énbagoly:
ja mert mindig eszembe jut valami es vasarnap van
tegnap eskuvo volt
mary elment reggel melozni
nincs uj poszt
a magyarok kikaptak
az osszes otthoni bank egy xar
de tenyleg
mert megtehetik

Énbagoly 2009.09.06. 15:15:49

@hagyma: azt hiszem, egy hónap várakozási idő van.

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: ugyan a heteró kurvák jobbak? Azok meg minden nap láthatóak szerte az országban. Ezt meg évente egyszer kell elviselni. :)

Impega 2009.09.06. 15:18:01

Itt meg tan min 2 vagy 3 het van, amig kiirjak az eskuvot. Valami felre kirakjak, hogy ez meg ez, jajj, ez meg az ossze akar hazasodni es majd csak utana lehet. Nekunk ez jol jott ki, mert csak 1 honapunk volt, hogy imeleket kuldjunk, hogy annak akinek kedve van ugorjun el. Lesz pia is :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:25:26

eskuszom nem tudtuk arendszert mert Mary 234 eve ment ferjhez eloszor
Hetfon bementunk hogy milyen papir kell
mondtak jogositvany es ha karjuk mehet 2 biztonsagi or ajanlkozott tanunak
kicsit gondolkoztunk
de megtehettuk volna
aztan felhivtuk a noveret meg a fiamat
Ok szerdan ertek ra
es akkor igy

Énbagoly 2009.09.06. 15:28:39

@hagyma: gyors és hatékony. :)
hát nálunk kicsit bürokratikusabb a dolog.
Mint minden más.

Ofélia . 2009.09.06. 15:30:28

@Impega - a dolgozô nõ: @Énbagoly: Nagyon sok jó dolog van az életben csak oda kell figyelni és nem csak a szarral foglalkozni!!

Sohasem olvasok pl bulvárt mert elegem van a sok idétlen szarságbol amiket írnak.

Egyébként sztem ez a végtelen pesszimizmus a média hibája mert jórol semmit sem hallok pedig nagyon sok jó dolog történt ebben az országban is de itt csak az a hír ha felnégyelnek, agyonlőnek, vagy felrobbantanak valakit!!

Már csak azzal foglalkozok, hogy tisztességes ételem, rendes meleg lakásom legyen és az asszonykámmal ís szeretjük egymást ja és egy évben egyszer szerényen elmegyünk magyarország valami szép tájára őszölni, vagy tavaszozni(mi már nem viseljük el az éjszaka kurjongató mulatozó ifjuságot)tehát a főidény kizárt.

Amiért soha nem küzdenék az a reklámozott termékek pl: Tunéziai nyaralás(a rosseb rohad meg 300-ért 45 fokban) csodaautó(az sem visz messzebre), lapos tv(a műsor ugyan plyan szar)emeletes ház,(takarítsa akinek 7 anyja van)STB. az élethez teljesen felesleges kivagyiságok amik csak boldogtalanságot szülnek meg infarktust!

Tehát boldog vagyok a magam módján és jól érzem magam a bőrömben:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:31:25

@Énbagoly:
jogod van osszehazasodni egy novel/marmint nekem/
jogom
akkor ebben nem korlatoznak
emlekszem nekunk is be kellett jelentkezi 30 nappal korabban, hogy jol meggondoljuk
koze valakinek ha elvalok 2 het mulva?
meglepo volt de tetszett
mint a jogositvany is
2-3 ora es a kezemben volt anno

havajj 2009.09.06. 15:32:30

700 komment egy OTPs posztra
megdöbbentő

Ofélia . 2009.09.06. 15:34:56

@Énbagoly: Nem láthatók az astória és a műegyetem között. Itt krisnások vannak meg román vendégkoldusok(öket reggel 5-kor merci hozza a törzshelyükre:))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:35:32

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
hat ezzel mi is igy vagyunk
mondjuk itt nem sokaig kurjongatna az ifjusag
3-4 napra elmegyunk szetnezunk tudjuk mi varhato
fekszik ki a napra miamiban akinek 2 annya van

azt a budos eletben nem ertettem meg hogy allitolag senkinek nincs penze de mindenki olaszba spanyolba es tuneziaba kell hogy mennyen nyaron, telen franchiaba sielni
tenyleg mi van a mentosokkel?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 15:37:06

@havajj:

ez hetvegi
ez off topic 100 felet

Impega 2009.09.06. 15:37:37

@hagyma: "tenyleg mi van a mentosokkel" valami kutyaval huztak oket el

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 15:39:56

@jesszum:

na, ezért nem szabad tévéújságot tartani otthon. (de ha véletlenül van is, jól el kell dugni.)

mondtam már, hogy egyszer elmentem kutyát sétáltatni úgy, hogy a kutyát itthon felejtettem? J

Impega 2009.09.06. 15:43:27

@hagyma: ofelia nem ismeri a szakszavakat

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): ezzel semmi gond nics. De ami szart zacsiba osszeszedtel-azt tudod, hogy nem a te kutyad seggebol jott ki?

Ofélia . 2009.09.06. 15:43:38

@havajj: Hol van itt már az otp post....

@hagyma: Egyszer voltam olaszországban jezolóban.

A tenger olyan koszos volt, hogy minden nap traktorra szedték ki az algát a partrol.
A parton kettőnkre jutott 6 négyzetméter a két ággyal és a napernyővel együtt.
A part 450 méterre.
Az árak ha a befizetetten kívül még tettél valamit leírhatatlanul drágák.És ricsaj ricsaj mindenhol.

Hát ahogy szoktad mondani soha de soha...

Ofélia . 2009.09.06. 15:46:45

@hagyma: Nem a mentősök befagytak az utókor számára génbanknak:DD

Énbagoly 2009.09.06. 15:48:34

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: örülök neki, hogy jól vagy. :) Én is arra törekszem. És sikerülni is fog, előbb-utóbb. :)
Kis körben mozogsz. .)

@hagyma: hát az a 30 nap nem oszt nem szoroz, szerintem.

Ofélia . 2009.09.06. 15:49:07

TÉNYLEG mi lenne ha a hétvégi offolásunkat maincoonnál tennénk???

Ha a kommentszámot nézik a hirdetők fel tudnánk hozni:))

Énbagoly 2009.09.06. 15:53:26

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: ja, és nem olvasnák ennyien a magánéletünket. :)
Vagy hétvégén rajtunk kívül senki nem nézi a homárt? :)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 15:54:38

@Impega - a dolgozô nõ:

elismerem, hogy hülye vagyok, de ennyire talán nem. :D

ez már automatizmus: ha a kutya szärik (svédül, az ikea előtt), már hajolok is a zacskóval. ha nem, akkor nem hajolgatok. csak semmi fölösleges mozdulat! az én koromban már óvatosnak kell lenni. J

Impega 2009.09.06. 15:57:14

Ti miert ultok vasarnap a gep elott? nincs jobb dolgotok?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 15:57:34

@Énbagoly:
össze kéne, de legtöbbször nem tudom, hol keressem. J

Ofélia . 2009.09.06. 16:00:53

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): Ja az ikea előtti kutyaszar neve:söndörögörbejörgen köhüljegyzékszáma 12346/sz és most akciós:))

@Énbagoly: Mér néznék ki kiváncsi itt ránk rajtunk kívül??:))

Nameg ha valaki ilyenkor on akar lenni....

Ofélia . 2009.09.06. 16:02:43

@Énbagoly: GPS. a kutyaszarra hát ez jó miért?? elszalad??:DD

Impega 2009.09.06. 16:03:08

Mér rí a gyerek az ablak alatt vasarnap? Mi baja van? meg iskola sincs, a Nap is sut, nem is az enyem...Na az apja mar ordit

Énbagoly 2009.09.06. 16:04:38

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem a kutyaszarra, te! hanem a nelson agyára! :))

Ofélia . 2009.09.06. 16:08:16

@Impega - a dolgozô nõ: Minjárt az anyja is fog!!:))

Így szép a családi élet:))

Ofélia . 2009.09.06. 16:09:15

@Énbagoly: Na most mééé mellé tette és otthagyta??:))

Ofélia . 2009.09.06. 16:14:19

@Énbagoly: Ja már értem a kutyaszar az agyára ment és most azt is keresi:))

Énbagoly 2009.09.06. 16:17:20

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: Nem! Hanem széthagyta az agyát, mert otthon hagyta a kutyáját, miközben elvileg őt sétáltatta! De most már ne kelljen tovább magyaráznom! :))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 16:19:29

egyszer en is lementem a kocsmaba kutyasetaltatas urugyen
de jobbnak lattam otthon hagyni

Énbagoly 2009.09.06. 16:26:42

@hagyma: mért? a kutya nem szerette a sört? :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 16:27:35

amugy a kocsma elott kikotott kutya es bicikli az alap volt mindenhol

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 16:29:39

@Énbagoly:
nevetni fogsz szerette
de csak otthon adtam neki
a kocsmaban zavart a jetkgepezesben

Énbagoly 2009.09.06. 16:31:39

@hagyma: lehet, hogy ha a kutya játszik, akkor még nyertél is volna, aztán nem kellett volna kamuznod Marynek, hogy hová mész. :))

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 16:33:08

@hagyma:

ez még mindig alap. vannak dolgok, amik nem változnak. régen a magyar narancsban winklernek volt egy kutyás rovata, ott külön fajként szerepelt a kocsma elé kötött eb.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 16:42:33

@Énbagoly:
nekem volt egy titkos szisztemam es nyertem
nem sokat de igen
de azokat a gepeket maraz en idomben lecsereltek
@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):

emlekszem
narancsolvaso voltam
nagyon talaloan jellemezte a kutyakat

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 16:47:46

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):

Én nem is veszek tévéújságot,de Bandi mindig megveszi,mert benne van a Bartók Rádió műsora.

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 16:50:10

Bacher Ivánnak is vannak kocsmás és kutyás novellái is.

És van malacos is.


De hová tűnt Tarpa?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 16:54:09

@jesszum:
bringazas kozben Mahlert hallgatott
ereztem

nosztalgia on
nekem kulon ujsagoaom volt es felre volt teve
nepsport
heves megyei hirlep
kurir
ES
narancs
Hocipo

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 16:59:32

@hagyma:
én még olvasom a narancsot. de ma már ez az egyetlen nyomtatott lap, amit megveszek.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 17:03:39

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):
hat en mar a neten sem olvasom bevallom
itt is csak a The Corurier-Journalt nyomtatott fomaban
a NET elontott mindent

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 17:10:27

@hagyma:
voltak periódusok, amikor nagyon szinvonaltalan volt és olyan valószínűleg sosem lesz már, mint régen. na de mi sem! most egy ideje megint egész jó.
én is csak azért veszem, mert az azért egész más fíling, hogy a reggeli kávéhoz kinyitom az újságot.

Impega 2009.09.06. 17:15:10

osszepakoltam a szekrenyben. Talaltam egy ügyes keresztreltvenyt.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 17:21:09

@jesszum:

ki kell vágni az újságból a bartók műsorát, a többiből meg kishajót hajtogatni. Ha elromlik a dominó, az sem rossz! J

Impega 2009.09.06. 17:21:25

Megnezetek a reggeli klippet? Nem akarok erolkodni vele, de mar ugyis 700 utan vagyunk.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 17:34:49

@Impega - a dolgozô nõ:

én megnéztem. írtam is, hogy helyes, de belefutottam az internal server error c. kedvenc posztomba. A legjobb kommentjeim mind ott vannak. J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 17:44:29

@Impega - a dolgozô nõ:
tényleg helyes! a gyerek is jött, hogy mi ez, ugyhogy kétszer is megnéztük, mert tetszett neki.

Énbagoly 2009.09.06. 17:49:25

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): @Impega - a dolgozô nõ: szerintem az egész lépcsőház, vagy lakótelep, esetleg kertváros. :))

Impega 2009.09.06. 17:57:09

@Énbagoly: meg a kutya is visszajott a setabol. Ja merthogy neha ugy megy el hogy elfelejti Nelsont magaval vinni.
J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 18:08:07

Ha nem gúnyolódnátok, azt is elmondtam volna, hogy a macskának ez lett a kedvenc száma. Már át is írta cd-re!

Énbagoly 2009.09.06. 18:13:35

@EÖ: melyik időzónában?

maincoon © 2009.09.06. 18:25:51

hazavittem végre az utolsó vendégeket is :)
a tömeggyilkosság vádja igencsak megállna velem szemben
halálra etettem és itattam a rokonokat :)
utána minden szobában aludt valaki. anyám húga horkolt a leghangosabban annak ellenére, hogy az éberebbek teljes hangerőn beszélgettek :DD

most kivasalok pár pólót és bepakolok a bőröndbe. jók legyetek ha nem tudok már visszanézni ide. :)

Impega 2009.09.06. 18:36:48

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): Akkor az utra a fogkefet meg a fogkremet nem elfeledni. Es a legfontosabb... na de mar eleg nagyok vagytok ;)

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 18:45:12

@hagyma:


A Hócipőt megjelenése mindig megvesszük,olvassuk.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 18:56:01

@jesszum:

tudtam, hogy vevő leszel rá!

küldhetnél valami zenét, mert kicsit unom már Impega polkáját. (A macska állandóan azt hallgatja.)

Impega 2009.09.06. 19:00:13

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas): vannak akik semmit nem tudnak ertekelni :/

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 19:01:55

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):

Én a számítógép előtt szeretem meginni az 1. kávét.

Általában a Homárt olvasom.

Impega 2009.09.06. 19:04:18

Tokom ki van azzak a kocsog lamborgonis gazdag majommal, aki ma mar otodjere huz el a haz elott. Mé kell itt porgetnije a motort?

Impega 2009.09.06. 19:14:57

Sult csirkecomb cukkinivel

Baked poltri fésű

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 19:19:19

Karibi pizza házhoz rendelve.

Persze,hogy ezen is volt surimi.

De azért mindig elfogy.

Impega 2009.09.06. 19:26:42

@jesszum: lemertetek hogy nem ment e ossze sutes kozben?

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 19:30:15

@jesszum:

ez az, igen!
egész héten cohent hallgatok. rákattantam, nem tudom megunni.
még!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.09.06. 19:41:15

Helló ám! :)

A post gondolom már kifújt...
Én is :(
Hétvége programja : nagymama látogatás a kórházban (pacemakert kapott)

autószerelés

unokatestvér gépének újraélesztése

haverral pakolás (eladták a házukat, ki kellett rakodni)

...volt hétvége...?

:D


De üdv. itt mindenkinek!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.09.06. 19:42:24

@Impega - a dolgozô nõ: Szórj ki egy kis szöget :)

@jesszum: Én a sokadikat is :)

Énbagoly 2009.09.06. 19:46:41

@ColT: fáradt vagy? :)
üdv neked is.

Impega 2009.09.06. 19:47:40

@ColT: Szia ColT!
az kellene :). Minden masik iranyba fekvorendorok vann, igy nem tud arra menni

Énbagoly 2009.09.06. 19:52:20

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): jó pihenést(lesz pihenés is?)! :))

Ez a számbelinkelés kórosan terjed. :))
Inkább ne tudjátok, miket hallgatok. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.09.06. 19:54:19

@Impega - a dolgozô nõ: :D
Azért nem arra megy akkor :)
Rakd át titokban a fekvőrendőrt :)

@Énbagoly: Ja, nem kissé.
Aztán holnap meg meló.
És délelőttösben nem lehet Homározni!!! :(

@maincoon ® (az eredeti) (minden jog fenntartva): Szép munka, sosem jönnek rá a rendőrök :D Jó pihenést részemről is:)

Énbagoly 2009.09.06. 19:56:45

@ColT: szörnyűek ezek a munkahelyek. :)
aztán majd ma este a billentyűzeten alszol el. :))

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 20:03:21

@Impega - a dolgozô nõ:


Dehogy mértük le!

Rávetettük magunkat,mert imádjuk.

De a szokásosnál kevesebb rajta a feltét.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.09.06. 20:14:13

@Énbagoly:Hajjaj.
Tényleg, mindjárt alvás :)


Szóval jó éjt :)

Mézmalac 2009.09.06. 20:18:02

nyócszáz után elsőőőő :D

Énbagoly 2009.09.06. 20:18:27

@ColT: neked is jó éjt! :)

Pá mindenkinek!

maincoon © 2009.09.06. 20:30:02

basszus, leitattak :/
se kivasalva, se bepakolva
mi a f@szt kerestek itt a szomszédok??????

úgy lehánynák most valakit :DDDD
de nem fogok, mert annyit azért nem ittam :DDD

na csá, legyetek romlottak!!!!!!!!!!!!!

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 20:37:31

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):


Legközelebb ezt hallgatjuk a kádban a kis papírhajók között :-)

rózsarózsa (törölt) 2009.09.06. 20:38:58

@Nelson M. (kétszeres bagoly-díjas):


És akkor még maincoon kívánságának is eleget teszünk.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 20:40:27

@jesszum:

a suzanne azért odavágott ám.
küldesz még? bármit, amit szeretsz.
"let me see your beauty..."

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.06. 20:44:42

@jesszum:

maincoonnak a világért sem szeretnék csalódást okozni.
már látom a youtube-os videót, ahogy a kádban ropjuk papírhajók között, időnként szappanra lépve. J

Mylady 2009.09.06. 23:50:36

Én Kaukázus koncerten voltam. Jó volt :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.09.06. 23:57:35

sutok valami csirket
ilyen combot meg szarnyakat

Megdobbent 2009.09.07. 00:41:20

nyolcszaztizenketto. Hosszu volt a hetvege :)

Impega 2009.09.07. 08:17:21

Ilyenkor lehet utolsozni?

EÖ (törölt) 2009.09.07. 10:08:37

ennek a posztnak nem a Szakítós blogon lenne a helye???

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.09.07. 10:42:17

Primadonna. Vagy hisztis picsa. Választhatsz, kedves J.

2009.09.07. 16:30:29

nyolcszázhúsz a vége !

kispárna 2009.09.08. 22:13:38

@Kitalátor feljegyzetei: bocsi, de nem értem a kérdést. ez most sértés akart lenni?
nem ingem, nem veszem magamra. ANNYIRA nem kívánnék veled a kultúráról bájcsevegni, hogy el sem tudod képzelni!
pedig lehet, hogy tudnék egy-két húsbavágót mondani kedves kitalátor!

flea 2009.09.09. 16:59:18

Idézném Palik Lászlót:

"Éééééééééééééés szevasz van!"

(elnézést, hogy ha röviden és érintőlegesen is, de a poszthoz szóltam hozzá)

EÖ (törölt) 2009.09.10. 09:51:53

n+1

ahol, n az utolsó poszt sorszáma :)

Tsabi 2009.09.10. 10:20:20

@EÖ: nekemmeg mindiiig kettövel töööbb, bibiiii :)

moli 2009.09.10. 10:45:40

nyilvan az automata rendszer vette vissza a keretet, egyszeruen szarul van leprogramozva, csak szolni kellett volna az ugyfelszolgalatnak, visszacsinaltak volna mindent, es meg ki is javitjak a rendszert. eleg konnyen megserthetonek erzem penzugyi teren a posztolot, szakemberrel beszelnie kellene errol a problemajarol (tenyleg. (komolyan mondom.))

Impega 2009.09.10. 11:20:43

@EÖ: 831+1 = 832 az béna

@Tsabi: 832+2=834. Nem vagy jatekban

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.09.10. 12:31:00

szerintem ez hülye játék

első!

Impega 2009.09.10. 12:53:37

@Nelson M.: holgyeke az elsobbseg, ugyhogy

elso!!

Dimebag Darrell (törölt) 2009.09.14. 06:01:38

@moli:

Ugye ezt nem mondod komolyan. Ma már akkora a konkurencia harc a bankpiacon is hogy egyszerűbb elmenni. Én akkor hagytam ott őket amikor megnemrendelt szolgaltatásokkal lopták a számlámat.

moli 2009.09.14. 10:38:33

@Dimebag Darrell: de, komolyan mondom. raadasul nincs szamlaszam-hordozas.

doki1981 2010.08.19. 12:31:09

Az OTP-nél X millió számlát vezetnek, a lakossági számlák jó részén pedig van hitelkeret (régi nevén "A" hitel).
Ha változik a fizu/egyéb rendszeres jóváíráso (mondjuk 0-ra), akkor nem Marika fogja egyenként megnézni a számlákat, hanem a számlaszoftver lenullázza a hitelkeretet, majd egy automatikusan generált sms-t küld ki.
Ez már évek óta automatizált, senki ne várja, hogy majd behívják egy teázós-kávézós elbeszélgetésre, azért mert változik a hitelkerete.

judy7 2013.03.18. 07:40:39

Pontosan ugyanígy jártam, de én az ERsténél és volt akkora mázlim, hogy ügyintéznem kellett épp és közben kiderült a "stástuszváltozásom". Az ügyintéző jó fej volt - figyelmeztetett, hogy vissza fogják vonni a folyószámla hitelkeretemet, így inkább magamtól szüntettem meg... Mondjuk csak csak 30ezer forintról volt szó.
Kb. '95-96 óta vagyok ügyfél.. Éshát az ügyfélhűség, az évtizedes megbízhatóság ilyenkor sz**rt se számít...

Cormorant 2013.03.31. 08:32:12

Olvasgattam a kommentelőket és szerencsére találtam józan hozzászólásokat is, akik nem csak a bankban keresik a hibást.
1. A hitelkártya nem azért van, mert nincs pénzem! A hitelkártyát azért tartom, mert
- likviditást biztosít, ugyanis a saját pénzemet addig lekötve tartom, kamatozik
- a hitelkártya használatával évi sok-sok tízezer forintot keresek (természetesen sok és nagyértékű használat mellett, még a csoportos megbízásaimat is erről egyenlítem ki) visszatérítések formájában.
- ... és természetesen MINDIG határidőre visszafizetem!

Az, akinek nincs pénze, NE igényeljen hitelkártyát, mert adósságsprirálba kerül. Vagy igényeljen, de OKOSAN használja!

2. A hitelkártya kiadását a bank feltételekhez köti. Ilyen a havi bér rendszeres átutalása. Én nem szívesen tartanám olyan bankban a pénzem, amely nem figyel arra, hogy valaki munkanélküliként eladósodik és nem tudja a felvett hitelt visszafizetni. Megfordítom a kérdést, ha te adnál kölcsön valakinek a saját pénzedből, te is hagynád, hogy az illető a megrendült helyzetében nyakló nélkül eladósodjon a te károdra?

Mellesleg nem vagyok OTP ügyfél, ugyanis az OTP nem ügyfeleket kezel, hanem tömegeket! Óriási marzzsal dolgozik, mindenkit lehúz, jellemzően az jár jól velük, akinek hitelt adnak és így rákényszerül.
Mindig hangsúlyoztam, hogy az OTP nem bank, hanem pénztár, a nevében is benne van, "pénztár"!
Az OTP "TÁROLJA" a pénzedet, nem nyújt ügyfélbarát szolgáltatásokat!
süti beállítások módosítása