Tékozló Homár

Ötszáz kilométer mosdó nélkül

2009.01.16. 09:45 | ge | 707 komment

Zsófiék Prágától Pozsonyig feszülő hólyaggal, ám reménnyel telve utaztak a buszon, amin nem működött a mosdó. Még egy sört is vettek, hiszen megkapták az ígéretet, hogy Pozsonyban pihenőt tartanak, ahol mindenki elintézheti a dolgát, de erre végül csak a Népligetnél került sor.

Nyáron elmentem a barátommal és nővérével három napra Prágába. Az Orangeways buszjáratot választottok, mert így a legolcsóbb. (Vezetni nem tud egyikünk se.) A hirdetéseikben is az szerepel, hogy alacsony árak mellett milyen kényelmes utazást biztosítanak mindenféle extrákkal. Odafelé nem is volt semmi problémánk.

Olvasson tovább!

A Centrumot a kaszálás érdekli, nem a dokumentumok

2009.01.16. 00:11 | szily | 185 komment

Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a szívükre veszik, ha igazságtalanul bíróság elé ráncigálják őket. A Centrum mondjuk nyilván nem direkt az öregekkel cseszekszik, hanem mindenkivel, így a hálóba jut jó néhány védekezésképtelen áldozat is.

Olvasson tovább!

Nem hagyja az ügyfeleit lelépni a UPC

2009.01.15. 11:10 | ge | 131 komment

Több felháborodott UPC ügyfél is írt nekünk, hogy hiába szeretnék megszüntetni ezt a boldogító státuszukat, a szolgáltató nem ad rá lehetőséget. A szerződéseket kizárólag telefonon lehet felmondani, de a várakozási idő vagy végtelen, vagy szétkapcsol. Attila a személyes ügyintézést javasolja, Pch-t már a fax is boldoggá tenné.

Nem szoktam sose panaszkodni. Nem írok feljelentő leveleket, nem az a típus vagyok. Viszont amit most művel velem az UPC az felháborító! Történt, hogy megkaptam a számlát rendje módja szerint. Benne kis levél, hogy megszűnik a csomag amibe most vagyok, és szerződésem is van rá, de ne aggódjak sokkal drágábban köthetek újat, vagy 15 napon belül lemondhatom minden következmény nélkül. Mondom frankó, akkor vissza minden. No de hogy lehet lemondani??
Olvasson tovább!

Re: Cégkivonatot online?

2009.01.15. 09:45 | ge | 31 komment

Az elmaradt válasz megérkezett, így felcsillant a remény, hogy az online ügyintézés egyszer még problémák nélkül is működhet talán. Igaz, ehhez az OTP-nek is tisztába kéne lennie azzal, miért nem műkődött a rendszerük.

Nagyon sajnáljuk, ha szolgáltatásunk használata során kár vagy egyéb bosszúság érte Önt. Természetesen kártalanítjuk, az OTP által levont összegeket átutaljuk Önnek, ha küld egy számlaszámot, valamint az Ön által igényelt közhiteles dokumentumot is elküldjük, ha még igényt tart rá.

Olvasson tovább!

Tombol a kereskedőhumor a pesti plázákban

2009.01.15. 06:56 | szily | 125 komment


Richárd a következőképpen rekonstruálta a fonatika diadalaként értelmezhető felirat megszületésének körülményeit: "Ha a főnök aszongya, hogy írjam ki "SZÉL", én kiírom bazzeg...Nem kockáztatom az állásom..." Az árengedményre figyelmeztető üzenet egy budapesti plázabolt kirakatán olvasható. Hajtás után Emese képe ugyanerről a szédületes poénról, a Pólus centerből.

Olvasson tovább!

A netes kereskedőket fenyegetik a tolvaj postások

2009.01.15. 01:23 | szily | 144 komment


L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos módon megsérült". Nem fogják kitalálni, milyen ez a véletlen sérülés. A boríték sarkánál van, és pont ki lehet rajta csúsztatni egy memóriakártyát! Olyan ritkaság ez, mint a kétfejű szakállamtitkár. Bilincsbe vert postásokról álmodunk ma. Füstölgés, sztori és kép alant.

Olvasson tovább!

Szokásos sorsra jutott egy boríték

2009.01.15. 00:36 | szily | 36 komment

Nem nagy dráma, sőt teljesen mindennapos, unalmas eset, ez benne a vérfagyasztó. Farkasbab ajánlott levélben küldött el egy írott cd-t Törökbálintra, ami persze nem érkezett meg, hiába az öblös postaláda. Nincs bizonyíték arra, hogy ellopta volna a postás, de valahogy megint úgy alakult, hogy a csomag csak nem futott be a címzetthez.

Olvasson tovább!

Drágábban adja a gázt a Tigáz?

2009.01.14. 16:10 | ge | 150 komment

A 127 Ft-os gázt a lenti levél szerint mostanában 163 Ft-os áron adja a Tigáz, és ha a fogyasztó megkérdőjelezi ennek jogosságát, kikapcsolással fenyeget.

Édesanyám november óta folytat meddő vitát a Tigáz ZRT-vel, mely úgy indult, hogy a „tisztelt" cég úgy gondolta, hogy 200 m3-nyi gáz lakossági ára 32996 Ft-ra rúg. Ezzel mi, mint (naiv) ügyfelek, nem igazán értettünk egyet. A vita immár odáig fajult, hogy a mai postával már egy csöppet sem burkolt fenyegetés érkezett, miszerint , ha nem fizetjük ki a 32996 Ft-ot 10 napon belül (+ 150 Ft postaköltség), kikapcsolják a gázt.

Olvasson tovább!

Befizette a jutalékot, mégis megszívta a felhasználó

2009.01.14. 13:30 | ge | 222 komment

Egyforintos történet. A Teszvesz ügyfele hiába fizette be a jutalékot csekken, ezt 4 hónapig senki nem hitte el neki, bár állítását alá tudta támasztani a befizetést igazoló szelvénnyel is. Bírósággal fenyegették, kvázi lehülyézték és később még a fórumból is kitiltották, ahol panaszkodni merészelt.

A teszveszen regisztrált felhasználóként az eladásaim után jutalékot számol a teszvesz. Ennek a számlának a kiegyenlítése alternatív módon valósult meg, miután a teszvesznek jeleztem, hogy utalni nem tudok. Ők írták, hogy rózsaszín postautalványon is megtehetem, bár ez számukra nem a leggyakoribb mód, de mivel másképp nem tudom, tegyem meg így. 2008 szeptember 9-én rózsaszin postautalványon adtam fel egy teszveszes számla ellenértékét (2296 Ft volt a számla, de mivel 1 Ft -os címlet már nem létezik, ezért 2295 Ft-ot) felhasználónévvel számlaszámmal ellátva. Mivel hetekkel később sem aktiválták a fiókomat, kértem a befizetésre hivatkozva, hogy tegyék meg. Ők azt válaszolták, hogy hozzájuk semmilyen befizetés nem érkezett.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása