Tékozló Homár

Nagynak érzi a sarcot a Pannon rabszolgája

2009.09.18. 11:38 | szily | 223 komment

Miklós panaszkiáltása pont annyira lesz hatékony, mint Tiborcé volt, de néha jól esik kiengedni a gőzt ugye, hát tessék. Miklós azon háborog, hogy

1.) felült a reklámoknak, és azt hitte, a Pannon mobilnet lefedettsége legalább a fővárosban tényleg  kiváló, így megkötötte a 2 éves rabszolgaszerződést. Hazament, kiderült Óbuda közepén csak semmire sem jó edge elérésük van, az is szakadozó.

2.) a Pannon olyan feltételeket szab, hogy ha az ügyfél akár a 24 hónapos "hűségidő" 23-dik hónapjában kiszáll, 50 ezer forint kötbért fizet, cserébe az ügyfélé lehet az önmagában semmit sem érő, de 23 ezer forintra értékelt modem, miközben a teljes, 2 éves periódus összes havi részlete együtt 47380 forint.

További füstölgés kicsit lejjebb:

Olvasson tovább!

Re: Trágárkodott, elvették az internetjét - Olvasónk nem csak írásban durva, egy zárat is összetört az ügyfélszolgálaton

2009.09.18. 00:03 | szily | 408 komment

Ezt már szeretjük: a megtámadott cég válaszol, de nem csak a levegőbe beszél, hanem olyan súlyos váddal illeti a Naiv Ügyfelet, ami az egész ügy megítésélést erősen befolyásolja. A szavazógép tanúsága szerint olvasóink teljesen megosztottak voltak abban, hogy elfogadható volt-e, hogy a Dunaweb szerződést bontott Benderrel, amiért a kuncsaftjuk egy fórumban gyalázta őket. Flamich Péter DW-ügyvezető válaszában azt állítja, Bender nemcsak kommentléskor kemény, pár napja vad viselkedésével megijesztette az ügyfélszolgálatos lányokat, majd összetörte a helyiség ajtajának zárját, és úgy távozott. Tömény izgalom alant:

Olvasson tovább!

Féllábú buszvezető a lehúzós tévévetélkedőben

2009.09.18. 00:01 | szily | 267 komment



Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan fergeteges, hogy míg olvastam, végig azt képzeltem, ez egy monológ, amit Rosario Dawson ad elő egy soha be nem mutatott Tarantino-filmben. Íme a lehengerlő számítássorozat:

Olvasson tovább!

Mivel lenyeltem a bankkártyádat, gyorsan meg is semmisítem

2009.09.18. 00:00 | szily | 64 komment

Előre mondom, hogy az itt következő levél az extrém hossza miatt nem való mindenkinek, csak annak a műértőnek, aki gyorsan olvas, és meg szeretné ismerni azt a XXI. századi Kohlhaas Mihályt, aki egyszerűen képtelen elfogadni, hogy a bakkártyáját, amit elnyelt egy OTP-automata, nem kapja vissza azonnal, sőt az OTP használhatatlanná téve fogja azt visszaadni István bankjának.

Olvasson tovább!

A matróz ízű szeszesital

2009.09.17. 15:26 | jackyll | 170 komment

DeMoN lőtte ezt a csodás szeszesitalcímkét, amiről  még tippelni sem mert, milyen íze lehet valójában. A rumos böfögésalap szinte egyértelmű, amit talán a csipetnyi tetkófestékkel megcsavart édes-sós veríték tesz tüzessé. A pöndörödő szőrszálak miatt sütemények, valamint hideg- és meleg kevert italok készítéséhez nem ajánljuk, legalábbis, ha rajtunk kívül más is látja.

Szabad munkavállalás Magyarországon

2009.09.17. 14:52 | jackyll | 113 komment

Brutális, de rutinos bennszülöttként a Homárt nem, a külföldieket annál inkább meglepheti, hogy a ránkrohadt papíralapú bürökráciában 9 hétig kell várnia az embernek, hogy legálisan dolgozni kezdhessen, hiába vagyunk az EU-ban:

Ez csak egy rövid történet, hogyan is értelmezi Magyarország a szabad munkavállalást francia állampolgároknak. Aktiv munkaviszonyhoz szükség van:

  •   Magyar adókártyára

  •   Magyar TB kártyára - Még akkor is, ha aktív biztosítása van az egyénnek egy EU tagországban.

  •   és még egy lakcím kártya is jól jön - Enélkül nem áltak velünk szóba a TB-nél.

Nos, nézzük:

Olvasson tovább!

A Samsungnál sincs 3 év garancia?

2009.09.17. 12:14 | jackyll | 173 komment

Naiv ügyfél úgy gondolná, hogy a Samsung talán elég tőkeerős ahhoz, hogy saját maga kicseréljen egy mai árfolyamon 11ezer forintos merevlemezt. A meghibásodás életének második betöltött éve után jelentkezett, amire azonban megszűnt a cég, amelyik eladta. Viszont sajátgaranciás papírt adtak hozzá, azaz, ki tudja, honnan importálták a merevlemezt. Namost ezért a Samsung a vásárlót próbálja büntetni, hiába írja az anyaoldal, hogy a termék garanciális, a magyar Samsung nem foglalkozik vele, küldjék Hollandiába:

A történet egy 2 éve vásárolt, 3 év garanciás SATA HDD életútja levelekben összefoglalva.

1. levél a Samsung Magyar Zrt-nek:

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Egy hibás HDD ügyben írok. 2007.09.03-án vásároltam egy Samsung HD321KJ HDD a ******* Kft-nél. A HDD idő közben meghibásodott, szerettem volna a garanciát intézni. A *******Kft. által adott garancialevélen 3 év garancia szerepel. A gond, hogy időközben a Kft megszűnt. Gondoltam, közvetlenül a gyártóhoz fodulok garanciális ügyintézésemmel, fel is hívtam az ügyfélszolgálatot a mai napon 17:11 perckor (beszélgetésünket rögzítették, visszakereshető). Ott a fentieket elmondtam, de azt a tájékoztatást kaptam, hogy a HDD nem garanciális!

Olvasson tovább!

Forintban írják ki, de euróban számolják a koncertjegyet

2009.09.17. 09:18 | szily | 126 komment

Aki azt hiszi, hogy online koncertjegyet venni az pár kattintás, oszt szevasz, az persze nagyot téved, hiszen ha így lenne, Homárra sem lenne szükség. Judit Diana Krallt fogja megnézni, a cserearányok romlása miatt több, mint 40 rugóért, de más furcsaságok is akadtak a rendelés során. Kalandok itt:

Olvasson tovább!

Trágárkodott, elvették az internetjét

2009.09.17. 01:12 | szily | 446 komment

Meghökkentő esetről írt nekünk Bender: egy fórumba írt hozzászólásai nem tetszettek az internetszolgáltatójának, a Dunawebnek, ami ezért hirtelen szerződést bontott vele. A sztori előzménye annyi volt, hogy Bender egy korábbi ügyben saját bevallása szerint is "elég illetlen hangnemben" levelezett a szolgáltatójával. A Dunaweb 2008 májusában ezért figyelmeztette, hogy még egy ilyen, és szerződést bontanak vele. Most viszont egyszer csak kikapcsolták a netjét, mint kiderült azért, mert egy fórumban becsmérelte a céget. Például "kulaweb"-nek nevezte. A fórum a Dunaweb júzereinek (nemhivatalos) panaszkönyvében volt, szóval nem kellett sokat nyomozni utána, és Bender, szó mi szó, elég ocsmány stílusban fórumozott, de azért bizarr, hogy ez ebben a formában indoka lehet az egyoldalú szerződésbontásnak. Mármint szerintem bizarr, de mit gondol az olvasó?


Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása