Tékozló Homár

Elkavarta az ügyfél pénzét az AXA?

2010.03.04. 09:35 | ge | 173 komment

Csaba bő hónapja kapott egy nagyobb pénzösszeget az AXA banknál vezetett virtuális számlájára, de az a mai napig nem jelent meg, így nem is fér hozzá. A banknak csak telefonos ügyfélszolgálata van, ami általában egyszerűsíti az ügyintézést, de most Csaba nem tudja elérni, hogy valaki mozduljon is az ügyében.

Van egy komoly problémám, nem hiszem el, hogy ezt megcsinálhatják az emberrel 2010-ben. Van egy számlám az ellá-nál, mely később Ella Bank lett, majd átvette a francia AXA. Erről a számláról szoktam intézni az internetes tranzakciókat, főleg a külföldi vásárlásokat, ezért ehhez tartozik egy "virtuális számla" is, egy Paypal számla. Manapság könnyű mindent ezen keresztül intézni, mert ha fizetnem kell, akkor a paypal az axa-s számláról levonja a pénzt és már utalja is.Viszont most pénzt kaptam a paypal számlára, egészen pontosan január 27-ével, ami még a mai napig nem jelent meg az axa-nál veztett számlámon.

 

Mivel a banknak nincsen normális fiókja, elsősorban telefonon szoktunk "cseverészni", ami folytán minimum 10-szer érdeklődtem meg előszőr normális hangnemben, majd egyre türelmetlenebbül, hogy mi történik, miért nem lép senki semmit az ügyben. A teljeskörű tájékoztatójuk a 0-val egyenlő. Nem lehet semmilyen létező felettest elérni. Létezik ilyen egy banknál? Van egy "problémakezelő osztály", amit csak telefonon lehet elérni, ott van egy nő felveszi a történetet, majd igér egy visszahívást, ami szintén több mint 2 hete történt. Mai nap folyamán felhívtam az ügyintézőt, hogy ugyan már jó lenne ha valamit nyöszörögnének a dolgok állásáról, amire csodálkozva nézi a gépet és újra el kell mondanom neki az egész történetet, minta semmi nyoma nem lenne annak, hogy nekem bármilyen problémám is lenne..majd kicsit bizonytalan hangon újfent visszahívást igér, miután beszélt ezzel a bizonyos "problémakezelési osztály"-al..meddig fogják még ezt eljátszani?

Több ismerősőm is dolgozik pénzügyi, banki szektorban és azt mondják, hogy ez hihetetlen, ilyne nincs is. Nincs kinnt az oldalon a bank ÁSZF, csak egy sokat mondó "Tájékoztató a fogyasztóinknak nyújtott hitellel kapcsolatos fogyasztói jogokról és az AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepének kötelezettségeiről" pdf. Arról már ne is beszéljünk, hogy ha én tartozom bank felé, és csúszok akár csak egy napot is, akkor természetesen kamat, meg késedelmi díj, meg mindenféle hangzatos címszavak ürügyén egy csomó pénzt kell pluszba befizetnem. Amikor a pénzt kaptam, már akkor szükségem lett volna rá, azt a veszteséget ami azért van, mert nem tudok hozzáférni a pénzemhez, ki tériti meg nekem? Ez a híres-neves osztályon az ügyintéző hölgy azt mondta, hogy fordulhatok kárpótlásért hozzájuk, ami azt jelenti, hogy felvehetem azt a kamatot majd (ha egyszer végre megkapom a pénzt), ami arra az időre jár, amíg nem tudtam hozzáférni a pénzhez. Ez egy jelentősebb összeg, de akkor is ez az ajánlat egyszerűen szánalmas.

Remélem, azzal, hogy elfogyott a türelmem és a média elé viszem az ügyet, most már ténylegesen történik valami érdemi lépés, és még mindíg várom a bank álláspontját is, hogy hogy kaphatnak így működési engedélyt és miért nem lehet sehogy a körmükre nézni? Én eddig szerettem ezt a bankot, ezért sem váltottam, de ezek után végérvényesen megrendült a bizalmam benne.
 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

europeer12 2010.03.04. 11:55:44

@Sün‼: Az még elmegy, hogy posztoló de nem. De az egész "Homár-brigád" se ismeri.:) Ez sokkal nagyobb ciki!:P

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2010.03.04. 11:59:03

Virtuális bank, virtuális számla, virtuális utalás,virtuális ügyintéző, virtuális pénz, mi itt a probléma? virtuálisan ott van csak te nem látsz a virtuális térben, de nyugi fogsz rá kapni virtuális kamatot, virtuális időre, virtuálisan soha :))

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2010.03.04. 11:59:57

Dél van mondja sün, harangszó, hirek :)))

richy0609 · http://www.tengerimalacaim.sokoldal. 2010.03.04. 12:00:28

@Secnir:

de jó lenne ahogy irtad...
összeadódik. Hm...
a cig...
... megélhetési bűnözőknek több eszük van és gyorsabban, jobban számolnak mint a "fehér" ember. Sajnos.

ajánlom figyelmedbe!
jogiblog.blog.beol.hu/tag/szabalysertes/

Tökös Veréb 2010.03.04. 12:02:47

@europeer12: egyszer már várom, mikor perel vissza egy cég ilyen kamuposztok miatt.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2010.03.04. 12:02:56

@Sün‼: Tegnap jobban sikerült :)) de hát tuti a chilei földrengés miatt késik az órád :)))

vernarancs 2010.03.04. 12:07:54

Az volt mar, hogy nezze meg a pejpal ekkantjat?

europeer12 2010.03.04. 12:19:52

@Tökös Veréb: Nem fognak visszaperelni, viszont az elvárható, hogy a posztoló "mea culpa" után bocsánatot kérjen a Homárral egyetemben a saját hülyeségük miatt.
De sajnos ez a ritkább eset, már amikor a posztoló a hülye.

prikézsia 2010.03.04. 12:36:25

sztem úgy van hogy a axa központ kapja meg az utalást és az ő bankbiztonsági osztálya azonosít és jóváhagyja h jóváírják a lafo-n. csak ezt követően van usd huf konverzió és lehet h itt akadt meg a buli.

AlexWolf 2010.03.04. 12:39:58

A posztoló szerződéskötése a következő képen zajlott igazándiból (mert kihallgattam). Az esetleges jogi problémák elkerülése végett, az alábbi történetben szereplők nem a saját nevűkön, hanem álnéven szerepelnek. Íme a történet:
Helyszín: Meg nem nevezett cég konyhája
Szereplők:
PEGAPetya: ügyvezető igazgató
EDE: A FONTOSCH EMBER!!!
Miki: A prosztoló
Idő: Kávészünet két fontosch buiseness meeting között.
PP: - Na megcsináltad a péjpál akkuntot a pénteki onylán pókerhez?
M: - Még nem volt időm. A fiamnak regeltem a jójátékon az emil címemmel, de másnak egy halom f@sznövelő reklámot kapott.
PP: - Azzal az emil címmel regeltél, amivel a melleslegre is?
M: -Nem (sunyin körbenéz)…igen, de az asszony meg ne tudja.
PP: -Én nem mondom el neki, azt sem tudom mi a neve pozíciója!
E: - ÉN A KIS FASZENEST AZ IBÉJEN VETTEM ÉS PÉJPÁLLAL FIZETTEM!!! EZ FONTOS!!!
PP, M: - Kuss!
PP: - Itt a vadiúj ájfonom, rajta van a zInternet is. Készítsük el most az akkuntot a péjpálra!
M: - Oké.
Zörgés, izgatott pusmogás, pittyegés…csak félszavakat lehet kivenni:
- Most nyomd… nem látom, olyan kicsi ennek a szarnak a képernyője…oda klikkelj…AXA…OKSA…kész.
PP: - Na kész a péjpálod, egészségedre.
M: - Oké, de, hogy működik?
PP: - Nem mindegy, ha elszúrsz valamit, majd írsz a Homárra ott mindig segítenek.
E: - ANYÁTOK!!!

Chaby 2010.03.04. 12:43:17

A Homár a címben ugye kérdőjelet használt, mivel nem volt benne biztos, hogy a posztolónak van igaza. Ez OK. De az előszóban milyen AXA-s virtuális számláról van szó? Mert a Paypal nem az ASa tulajdona ha jól tudom. Szal már a bevezető hülyeség. És ehhez még hozzájön a poszt.
Velem az történt, hogy nyomtam egy DEL-t egy programon és az eltűnt. Fontos program volt (notepad.exe) ezért kártérítést követelek olyan 1 és 5 millió forint értékben! Lehet dollár vagy euró is!

Chaby 2010.03.04. 12:45:34

@AlexWolf: utalva egy korábbi kommentre, te tényleg hülye vagy :D:D De jó értelemben :D:D:D Ez nagy volt! Még jó hogy a szereplők csak kitaláltak és nem léteznek ilyen személyek!

juhaszvik 2010.03.04. 12:52:44

nem olvastam el a kommenteket, de így elsőre megjegyezném, hogy a paypal-os számláról nem kellene előbb átutalni?

na ugrik már a bicska? :)

mint mindig most is elolvastam a kommenteket, mivel gyakran többet érnek, mint maga a poszt, de mielőtt valamelyik politikai bérkommenter (két nyelvújítás egy szóban) megörülne, én a poénokra, viccekre gondolok.

én is várom már, hogy bejelentkezzen posztolónk, és meséljen valami szépet is. pl nem-e egy külföldi diáklánytól kapta azt a pénzt, amit egy vonatúton tudott megspórolni (mivel a büntetését más fizette ki)? vagy esetleg a Credit Controll és a szomszéd elől dugdossa a pénzt a paypal számlán? :)
de gondolom meg kell várni, amíg feljön a játszótérről a gyerekkel meg az asszonykával (főleg, ha már lehet a wc-ben is pelenkázni).

eszement24 2010.03.04. 13:08:43

Akkor itt a postiro.Ekezetek nelkul telefonrol, mert igy konyebb.

Egy tranzakcio kereteben paypalos szamlarol utaltak nekem penzt paypalos szamlara.Termeszetesen az osszeg azonnal meg is erkezett.Jovahagytam, hogy igen az enyem, igen en vartam.Igazatok van, azt vartam, hogy ugy ahogy az axa levonja a penzt azonnal a szamlamrol, ha fizetek paypalon keresztul, mivel az csak egy atfolyo szamla 0ft-os allando egyenleggel..ugy ha kapok penzt, akkor visszafele is ugyanigy mukodik.

Ezek szerint nem.Teny, nem vagyok egy perfekt angolis, de nem voltam rest es igyekeztem mindent leforditani es lefordittatni, hogy ne erjenek meglepetesek.De ezzel a kitetellel nem talalkoztam. Most is ha felmegyek a paypal oldalara, ott vigyorog ram az osszeg, de sehol semmi nyoma annak, hogy nekem ezt tovabb kell kuldeni, meg hogy hogyan is kene. Igy megkoszonnem ha valaki privatban egy kicsit bovebben segitene, hogy ez hogy mukodik.Meg sosem kaptam ra penzt es ezt ezentul kerulni is fogom.

Amennyiben sikerul termeszetesen megy a bocsanatkeres mindenki fele, mert beismerem ha hibaztam, de fenntartom, hogy a mukodesukkel akadnak problemak.Aszf sehol, egyetlen egy osztaly amihez fordulni lehet, es ezek nincsenek megfeleloen dokumentalva.Arrol nem is beszelve, hogy valoszinuleg aktiv cselekves mellett ennek letelefonalasa a banknak nem kerulne 5hetebe.
Ugyanis kezdetek ota csak annyi volt a valasz, hogy varjak turelemmel.. Olyan bo 2hete mobdtak, hogy hivjam fel a Visat es veluk beszeljek.Akkor hivtam fel ezt a bizonyos osztalyt, mert ugy ereztem ez az egy mondat ennyi koritessel eleg karcsu problemamegoldas.

europeer12 2010.03.04. 13:18:30

Nem is kicsit hibáztál. Mindent lefordíttattál, csak azt nem, hogy juthatsz a pénzhez?:D
Ahelyett, hogy hőbörögtél, megkérdezhetted volna, miként is működik a Paypal.
Idióta! Mi a fa**t mondjanak, ha azt hiszik, elutalták a pénzt a számládra, te meg várod?:D Hogy idegeskedj?
Biztos, hoyg az Axa sem tökéletes, nekem szerencsére nem volt problémám velük, pedig jó ideje ott is van bankszámlám.

halál megdöglessz kinyírunk ® · http://href.hu/x/73ug 2010.03.04. 13:21:32

nincs és nem is lesz.
esetleg jövő héten lehet érdeklődni...

akikaztmondjákni 2010.03.04. 13:21:43

Ha jól sejtem, ez már a hétvégi.

AlexWolf 2010.03.04. 13:24:00

@vakondok2: Banknak semmi köze a paypalhoz. Nem fognak intézkedni és pont. Ez a te dolgod.

akikaztmondjákni 2010.03.04. 13:24:18

"Nem (sunyin körbenéz)…igen, de az asszony meg ne tudja."

TE határozottan hülye vagy!:D:D:D:D:D:D
Jóaz,jóaz.

akikaztmondjákni 2010.03.04. 13:25:52

" ÉN A KIS FASZENEST AZ IBÉJEN VETTEM ÉS PÉJPÁLLAL FIZETTEM!!! EZ FONTOS!!!"

NEM BÍROM!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D
Beszarok a röhögéstől!Oszt nincs nálam pelenka!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.03.04. 13:26:07

Én arra lennék kiváncsi, h az Axa a bankfiókjában megengedi-e a rászoruló kismamának, h kendőben diszkréten megszoptassa a tündi-bündi icipici Benőkét?

europeer12 2010.03.04. 13:27:02

@AlexWolf: A bank nem is intézkedhet, mert nincs jogosultsága rá, hogy más számlájáról lehívjon pénzt.
A fiatalember most már megtanulja a "virtuális pénztárca" használatát!:)

europeer12 2010.03.04. 13:28:52

@Sün‼: Ezek a rohadt bankok, elveszik az élvezetet azon férfiaktól, akiknek örömet okoz egy csinos arcú, duzzadó csecsű kismama cumiztatásának látványa! Ha lenne eszük, pénzért árulnák a látványt a neten!:)

Pepin bácsi 2010.03.04. 13:34:31

@AlexWolf: maga egy állat, mán megbocsásson :)

fakoffer 2010.03.04. 13:36:19

"Nincs kinnt az oldalon a bank ÁSZF"

De kint van, csak Üzletszabályzatnak hívják.
axabank.hu/download/1041/1041_bankszamla_uzletszabalyzat_100316-0210.pdf

Esetleg még egy bcsánatkérés?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.03.04. 13:36:35

@europeer12:
Javaslom, h indítsunk mozgalmat!
Valami olyasmi szlogennel, h aszongya:
"Csinos arcú, duzzadó csecsű kismamát minden bankfiókba!"

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.03.04. 13:36:35

Kedves Péj Pál!

Töröltesd a posztot. Így még halhatatlan is lehetsz a Homáron. Az összes törölt poszt szereplője halhatatlan lett.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.03.04. 13:37:35

@europeer12: Eccer vótam egy bankban, ahol a bankos csajnak volt vagy 120 a mellbősége, és szépen kivolt pakolva minden. Mondjuk nem tudom, ez mennyire szabályos banki viselet, de biztos ezzel csalogatták a zügyfeleket.

akikaztmondjákni 2010.03.04. 13:38:51

@Pepin bácsi: Sztem elnézi:)
Bár már nem biztos, me' énmeg kétszer lehülyéztem:D

europeer12 2010.03.04. 13:41:38

@Bánki Ede a Kékszalag Consult ügyvezető igazgatója:
Ha még formás is az a 120-as cickó....
Az kellemetlen, amikor ott van előtted a kellemes látvány, a kellemes illat, aztán nem ugorhatsz rá. Sőt, udvariasan kell beszélgetni, mikor az kattog a fejedben: "de szétnyalnám, szét......".:P

AlexWolf 2010.03.04. 13:46:59

@Bánki Ede a Kékszalag Consult ügyvezető igazgatója: Velem a zOTP-nél volt ilyen, amikor váltani akartam számlacsomagot. Emelkedett az asztal rendesen!

hideglelő 2010.03.04. 13:47:07

Nem kellett volna előbb a számlára utalni a paypalt? Lehet ez a bay.

AlexWolf 2010.03.04. 13:49:00

@AlexWolf: Igaz azóta sem tudom milyen csomagom van :(

elwood 2010.03.04. 14:02:43

svédországban az axa már a paypal hírére is telerakja pénzzel a számlát

mosolyogva telefonálnak a szomszédnak

Pepin bácsi 2010.03.04. 14:13:08

@Sün‼: még maga is ráment volna a töltőjére ?

Chaby 2010.03.04. 14:21:46

Azért jó, hogy bármiről szól a poszt, a téma el tud kanyarodni különböző női hölgyek keble felé :D:D
@Bánki Ede a Kékszalag Consult ügyvezető igazgatója: Fogadjunk azt nem tudod milyen tollal írt, vagy hogy milyen színű volt a haja :D:D

Pepin bácsi 2010.03.04. 14:23:08

@Sün‼: a nem átlagos női hölgy töltőjére, persze diszkréten, kendő alatt

@AlexWolf: Igen

juhaszvik 2010.03.04. 14:29:18

a sok perverz nyálcsorgató :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.03.04. 14:31:10

@Pepin bácsi:
A sünök köztudottan a tejfogyasztók rendjébe tartoznak.

Attee 2010.03.04. 14:34:28

Hmmm...
"Remélem, azzal, hogy elfogyott a türelmem és a média elé viszem az ügyet,..."
Ez a mondat azt jelenti, hogy ez a post is el fog tűnnni?:)
EZ FONTOSCH!

AlexWolf 2010.03.04. 14:36:42

@Attee: Nem fog. Tettem róla. ctrl+c ctrl+v for president!

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.03.04. 14:37:13

@Chaby: Én nő vagyok, úgyhogy max irigykedhettem a méretes kebleken! Amúgy barna haja volt! A tollról nincs infóm.

akikaztmondjákni 2010.03.04. 14:39:25

@Chaby: De,de,de:)
A nők minden apro részletet megjegyeznek: hogy milyen szinő felsö volt rajta, hogy milyen szinü volt a haja, a körme, a fülbevaloja,a szemfestéke stb.
De ha pl. arrol kérdeznéd, h mi volt a rendszáma, na, azt nem tudná megmondani:D:D
Na jo, én léptem innen, ez már kicsit pasis poszt lett...:S

AlexWolf 2010.03.04. 14:41:13

@akikaztmondjákni: na ki ne derüljék má, hogy apáca vagy!:)

Pepin bácsi 2010.03.04. 14:42:33

@Sün‼: tejfogyasztó a pozíciójuk ?

Chaby 2010.03.04. 14:44:46

@Bánki Ede a Kékszalag Consult ügyvezető igazgatója: akkor ebbe jól beletrafáltam :) Na igen a nők 10 év múlva is megmondják, hogy melyik ember milyen ruhát viselt stb... :) én sokszor azt sem tudom, jelenleg milyen ruha van rajtam :)

akikaztmondjákni 2010.03.04. 14:51:49

@AlexWolf: Nem mondtam én ilyet, csak mondjuk annyira azért nem érdekel, h ki, hogy, merre etc. :D Ez olyan pasisos:D
Meg most mit szoljak én ehhez?Engem vhogy hidegen hagy egy 120-as bőségtágság:D

AlexWolf 2010.03.04. 15:04:39

@akikaztmondjákni: Vess fel egy témát. Ráharapunk!

AlulírottFentemlített 2010.03.04. 15:06:25

@AlexWolf:

Franz Kaffka sem írhatta volna meg szebben ezt a történetet :-))

akikaztmondjákni 2010.03.04. 15:24:41

@AlexWolf: Pörölycápa vagy nagy fehér cápa vagy?:)

További magyar hang 2010.03.04. 15:27:46

@vakondok2: Gondold végig logikailag!
Csináltál egy PayPal számlát, mert nem akarod kitenni a valódi bankszámládat az "internet veszélyeinek". Majd elvárnád, hogy erről a számláról egy rajtad kívűlálló harmadik fél leemelhesse a pénzedet magának.

juhaszvik 2010.03.04. 15:28:47

@Chaby: gyakran nekem is meg kell néznem, hogy milyen ruhát vettem fel reggel... :)

AlexWolf 2010.03.04. 15:39:15

@akikaztmondjákni: Hagyjál békén Dezsővel! Soha többet nem olvasom!

akikaztmondjákni 2010.03.04. 16:10:46

@AlexWolf: Mondjuk én ugy emlékszem, Neked sose volt az:D

Chaby 2010.03.04. 16:26:40

@juhaszvik: meg hogy egyáltalán vettem-e fel mielőtt kimentem az utcára :) Bár azt az első egy-két fura arc láttán észrevenném asszem :)

akos147 2010.03.04. 17:22:39

nekem AXA számlám van, kettő darab, és még nem volt vele gondom, csak annyi, hogy senki sem rak rá pénzt csak úgy, ezért majd jól megkárpótoltatom magam valakivel!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.03.04. 18:05:07

@juhaszvik:
eskuszom tavaly egy managgercsaj bejott felemas cipoben a hotelbe
szin rendben volt majdnem a fazon sem volt eg es fold
de felemas volt
mar 3-4 oraja ,elozott az etteremben mikor eszrevettuk

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.03.04. 18:06:39

ja, amugysem axazok sem paypalezek es a budos eltben nem volt virtualis szamlam, igy kivetelesen nem tudok erdemlegesen hozzaszolni

ZéBé 2010.03.04. 18:08:19

Az információ, amire a posztolónak szüksége van: a My account-->Withdraw menüpontban tudod leküldeni a pp-s számládról a pénzt a valódi bankszámládra. Egy bizonyos összeg fölött fizetni kell érte, de hogy ez most mennyi pontosan, azt nem tudom, nézd meg a FAQban.

AlexWolf 2010.03.04. 18:10:33

@hagyma: De tudsz! Marynek mit vettél?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.03.04. 18:20:31

@AlexWolf:
kreativ vagyok
kapott 100 dollaros giftcardot es holnap elviszem vacsorazni
boven eleg
/ ja es rendetlenkedtunk is mult ejjel/

AlexWolf 2010.03.04. 18:39:58

@hagyma:
azé' vitába szállnék a kreatívsággal :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.03.04. 18:47:53

@AlexWolf: higgyel nekem
a'merikai
imad vasarolni
es nem fog 100-nal megallni
a vacsora is 100 folott lesz, hat nem vagyok en krozus

Megdobbent 2010.03.04. 18:52:31

Mivel basztam elolvasni a kommentek nagyreszet, igy csak elmondom ez hogy mukodik az eletben, raadasul OTP-vel :)

Szal kapsz suskat a paypal-on. Akkor megadod a bankszamla szamodat, anelkul, hogy elbasznad, es belenyugszol, hogy ide csak forintban utalnak at, tehat a paypal rata alapjan valtanak.

Utana kersz atutalast, megadod az osszeget. Ha ez eleg magas, akkor nincs tranzakcios dij. Ha szarul adtad meg a bankszamla szamod, akkor visszapattan a paypal-hoz es fizetsz valami 2500 Ft-os buntetest, mert idiota vagy.

Nekem asszem 2-3 nap mulva szepen beerkezett az OTP-be, pedig meg az Nyrt. szocska is szerepelt a nevenel, ami 3x bonyibb a vitatott zrt-nel :>

Tehat, ha a poster latja a paypalon a suskajat, akkor nyilvanvalo, hogy idiota es nem utalta at valos szamlara.

Ha viszont csupa olyat mondtam, amit elottem mar sok szazan, akkor meg veszek egy baccpapcsuot es leugrom kemenysajtert :(

Megdobbent 2010.03.04. 18:57:11

@Harlequin: es ha a sved ALDI-ban gondolsz a penzre, akkor mire hazersz, egy mosolygos ALDIBank alkalmazottat talalsz a kuszobodon, a cipojet mar levette, es kis bolyhos nyuszipapucsban acsorog, kezeben egy $ jeles zsakocskaval.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.03.04. 19:15:17

@Megdobbent:
tenyleg szoke
nemtorszagbol jottek a szulei
O mar itteni

Megdobbent 2010.03.04. 19:22:41

@hagyma: Latod, az en rontgen szemem siman ellat odaig :>

Tenyleg akkor most dobtal egy kavicsot a tengerbe a $100-as utalvannyal, mert:

- Ugyis el kell kiserned Mary-t vasarolni, es fedezned a tobbit
- Utana ugyis vacsora tobbszorossel szamolva

? :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.03.04. 19:45:34

@Megdobbent:
nem nem
egyedul megy/tudod ki fog boklaszni vele 4-5 orat/
tarskartyank van
nehany;(
a vacsi nem volt kerdeses, csak az idopontja
holnap aktualis
szazbol siman kijon
legyen 120

kugel2 2010.03.04. 19:55:48

Hogy valami konstruktiv is legyen az anyazason kivul: azt javaslom a posztolonak, hagyja bekeben nyugodni a pejpal szamlan a penzt. Legkozelebb, ha fizet, a pejpal majd azt hasznalja.

Marmint ha altalaban tobbet fizet, mint kap.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.04. 20:13:48

@Gontar: Hm, gondolom olyan a cucc, hogy a Paypal össze van kötve az AXA számlával. Legalábbis ez lenne a lényege az egésznek.

A másik gáz az hogy válaszra se méltatják, szóval ezt amit leírtál - ha ez egyáltalán a helyzet - el kéne mondania a banknak is!

@kugel2: Szerintem keresztet vethet rá :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.03.04. 20:16:05

@hagyma: Nekem általában virtuális pénzem van...
Megjön a fizu, és akár abban a pillanatban olyan mintha meg sem jött volna, mert úgyis be kell valamire fizetni :S

Ha meg félre van téve, akkor azért nem nyúlhatok hozzá...

2010.03.04. 21:34:24

en oszinten gratulalok a postolo batorsagahoz. ASzF ismerete nelkul nyit bankszamlat, majd egy angol nyelvu penzugyi szolgaltatast hasznal ugy, hogy nem tud angolul.

Szerintem inkabb Western Unionnal kene iphonet vasarolnia, az a biztos, bank sem kell, penzzel sem lesz tobb gond.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2010.03.05. 00:42:40

@TaZ: Honnan tudod, hogy nem tette még meg? :-D

@Sün‼: úgy tűnik, ez a hétvégi.

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2010.03.05. 00:55:40

Ugy látom szily elaludt,vagy a blogmotor pihen,de nincs éjszakai post,már a homár sem az igaz:)) vagy ez már a hétvégi ? :))

Gontar 2010.03.05. 07:02:10

@ColT: A paypal accaunt nem számlával van összekötve, hanem arra alkalmas bankkártyával - ami bármelyik bank bankkártyája lehet. A számlaszámod nem szükséges ahoz, hogy a kártyádat összekösd a paypallal (így nem meglepő, hogy nem is kerül automatikusan a számládra a paypalról a pénz - hozzáteszem: amúgy sem meglepő :-D).

Miért nem mondták el ezt neki az axások... hát, talán azért, mert ők sem ismerik a paypalt - de szerintem ez nem is kötelességük. Teljesen más vállalat, teljesen más szolgáltatás, teljesen más felhasználási terület... Ennyi erővel az összes bank összes ügyintézőjének ismernie kellene az összes, paypalhoz hasonló netes/mobilos fizetési lehetőséget (cherry credit, one bip, paysafecard, one card, cashU, rixty... és van még kb. 1000 féle).

Vagy talán azért nem meséltek neki erről az axások, mert nekik a posztoló lehet nem is említette a paypalt, csak habzó szájjal azt, hogy hol a pénze amit jan 27.-én kellett volna megkapnia. :-D

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.03.05. 08:35:16

axa. másképp mint mások.
ráknépség, ráknépség...

nál 2010.03.05. 09:17:20

@Don Bandi:
Azért ez egy ügyes dolog, mármint, hogy a kommentekben végig az ment, hogy hülye a posztoló, és ebben az összes kedves kommentelőnek tökéletesen igaza is volt. Erre jössz te, és a jelen esetben ártatlan bankot szidod. Érdekes, érdekes!

hehehehe 2010.03.05. 10:01:49

nekem évek óta náluk van a számlám, még ellaval kezdtem anno. eddig nem volt semmi problémám, mindent skerült simán, egy telefonnal elintézni...nem lehet, hogy a t. postoloval van a gond? :)

Comandante en Jefe · http://local.blog.hu/ 2010.03.05. 12:41:53

Irtál nekik egyáltalán tértivevényes levelet? PSZÁF-nak szóltál? Nekem ezek kicsit hiányoznak a telefonálgatás és a médiához fordulás között.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.03.05. 12:51:30

A virtuális számlán virtuális pénz van?

^LutheR^ 2010.03.05. 14:01:48

@vakondok2: "Most is ha felmegyek a paypal oldalara, ott vigyorog ram az osszeg"

Ha a lóvéd Paypal oldalán vigyorog, akkor hogy láthatnád az AXA-nál?
Tanulj még egy kicsit (sokat) a pénzügyekről, mielőtt hasonló posztokat írsz.

Igaz, az AXA-nak annyi (pici) sara mégis van, hogy nekik sincs fingjuk a Paypalról... De igazából nem dolguk neked pénzügyi tanácsadást adniuk.

Amennyit levettem a posztból, többször is megpróbálták elmagyarázni a fejednek, hogy NINCS náluk a pénz, amit el sem küldtél nekik :)

Gerw 2010.03.07. 11:03:55

Azt ugye tudod ha a Paypalodra jön a pénz akkor azt automatán nem utalja Paypal a bankszámládra csak ha külön kéred és díja van! Paypalodon fent van még az összeg ami jött egyenlegként?

Gerw 2010.03.07. 11:05:30

Én is most olvasom előttem kommentálót (Luther-t) és tökéletesen igaza van! A postot szedjétek le mert hülyeség, komolyan!

Egyéves Önkéntes 2010.03.08. 13:27:51

Nincs mese szólni kell az Al AXA Nyugdípénztár Mártírjainak. :D
süti beállítások módosítása