Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Tombol az anya: 7-8 éves lányoknak árulnak push up melltartót

2010.04.28. 16:22 | szily | komment

Húha, ilyen tombolás rég volt a Homáron, amilyet most fognak olvasni, Timi mama ugyanis rettentően kiborult, hogy a lányai egy Takko Fashion boltban majdnem kénytelenek voltak szembesülni a 7-9 éves kiscsajok számára gyártott, szivacsos push up melltartókkal. Olvasónk felteszi például a Nagy Kérdést is: "És mi lesz a kisfiúkkal??? Az normális, ha azt látják, hogy a 2. a-ban az osztálytársuknak "cicije" van??? És mit fognak kezdeni ezzel a tudással?" Annyira ütős a levél, hogy nem is húzom-halasztom tovább, tessél elolvasni.

(Update 1.: bár a kisebb gyerekes szülőket előttem érthetetlen okból hagyományosan gyalázó Homár-kommentelők most is beindultak, nem mindenki gondolkodik úgy. Itt egy Index-cikk arról, hogy Angliában akkora volt a felháborodás, hogy egy áruházlánc kénytelen volt levenni a polcokról a gyerek push upot.)


Push-up gyerekmelltartók a Takko Fashion üzletláncnál
Jogvédők, segítség!

Ma elmentem 6 és 8 éves lányaim számára tavaszi-nyári ruhákat vásárolni és bementünk egy Takko Fashion nevű boltba.
A lányok nagyjából 2-2 kiló ruhát azonnal kiválasztottak maguknak, majd bevetették magukat a próbafülkékbe, míg én tovább nézelődtem a fehérneműk, fürdőruhák területén.
És itt, ekkor, ebben a tér-idő pillanatban következett be az, ami miatt ma délután 4 óta megőrülök a dühtől és a tehetetlenségtől.
A helyzet ugyanis az, hogy 134-es mérettől fölfelé minden bikini és majdnem minden kislányoknak való "melltartó"(???!!!) szivacsbetétes, push up!
Majdnem elájultam, nem csak úgy mondom...tényleg elgyengültem és azonnal szerencsétlen eladót kérdeztem: "Ezt komolyan gondolják?" Még mondtam neki néhány teljesen felesleges mondatot...nem bírtam csöndben maradni.

És igen, tudom, hogy ilyenkor az ember öntudatosan sarkon fordul és egy rohadt fillért nem költ el ebben a mocsadék boltban, de voltak érveim:
1. A lányok a próbafülkében, épp most választják ki, hogy mit szeretnének. Megígértem...
2. Ha szólok, hogy lányok, azonnal haza, akkor kikerülhetetlen, hogy ők is lássák ezt az egészet, amin öntudatos édesanyjuk felháborodott - ezt nem akartam.

Nem tudom, nevelgettek-e mostanában 134-es méretű gyereket. Genetikai állománytól és táplálkozási szokásoktól függően persze van szórás, de azért a miheztartás végett:
7, 8 maximum 9 éves kislányokról van szó!!! Szeretném látni azt a dizájnert, vagy ki a ...t, aki a saját lányát szívesen látná egy ilyen push up melltartóban 7 évesen a strandon... És elmondanám neki, hogy mit csináljon a fényességes telihóddal...

Miért szabad ilyen terméket árusítani?! Ez még  a magyar jogszabályok szerint belefér abba a kategóriába, hogy mindenki dönthet arról, hogy mit vásárol?
Ezt szabad?
Miért kapható egy olyan ruhadarab, amiről minden normálisan gondolkodó felnőtt tudja, hogy a gyerekek normális pszichoszexuális fejlődését súlyosan megzavarhatja?

A lányaimnak még nem nő semmije sehol. Gyerekek. Soha az életben nem vennék nekik ilyet, de nem vagyok biztos abban, hogy ez a szörnyűség nem lesz kelendő - ahogy sok más szörnyűség is kelendő.
El tudjátok képzelni? A strandok nyáron tele lesznek 7-8-9-éves push up bikinis kislánnyal és egyszercsak a lányotok azt mondja: Mama, vegyünk ilyet. Esteleg : Papa, vegyünk ilyet.
És majd azt mondjuk nekik: nem kislányom, nem veszünk, tudod, ez egy nagyon nagy baromság és nagyon beteg dolog.
És még mit mondjunk nekik? Hogy nem szeretnénk, ha a furcsa bácsik fejében megfordulna egy-két furcsa gondolat?

Mi lesz, ha a 7 éves kislány, akinek az anyja megvette a 134-es push up bikinit, egyszercsak szembesül azzal, hogy neki nem akkora, nem olyan formájú és nem tökéletesen egyforma mellei nőnek? Hovatovább neki, egyáltalán nincsenek mellei, és hiába hordja, még mindig nem nőttek pont akkorára.

És mi lesz a kisfiúkkal??? Az normális, ha azt látják, hogy a 2. a-ban az osztálytársuknak "cicije" van??? És mit fognak kezdeni ezzel a tudással?

Rendőrség? Minisztérium? Alapítvány???

Meg kéne védeni a gyerekeket ettől. A lányokat is, meg a fiúkat is.
Segítsetek, kérlek, ha ti is úgy gondoljátok, hogy ez fontos.

Fogalmam sincs, mit kéne csinálni, hogy tényleg elgondolkodjon ezen valami főfőfőatyaúristen és lépjen.

Wanted: Takko Fashion. Szerte az országban.

Üdv:
Timi mama

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.04.28. 16:28:02

sztem felesleges a felhajtás.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 16:28:14

Szükség van rá, mert a pornófilmeken nevelkedett kisfiúk a normális ciciket már semmibe veszik.

Jobb ha hozzászokik, hogy gyantázni is kell majd, mert a pornósoknak pucér ott lent.

VilMarci 2010.04.28. 16:29:47

Minden kislány szeretne úgy kinézni, mint az anyja.
Mivel a 7-8 éves lányodnak nincs még önálló keresete, ha nem akarod, nem veszed meg neki. Nem kell mindjárt gyerekvédő kivégzőosztagért kiáltani. Téma lezárva.

ancsesz 2010.04.28. 16:37:37

bolhából elefánt

Kandras 2010.04.28. 16:38:04

atpijkamo mondja jól, lehet ezen is hőbörögni, de jelenleg a 8-10 éves gyerekek már egymás nemi szerveit fogdossák, mert ezzel van tele az internet meg a televízió, aki pedig az általános suli végén még szűz az már kifejezetten ciki/ritka.
A push up melltartó csak amolyan hab a tortán, fenn lehet ezen is akadni, de aki ezen akad fenn az félő, hogy nem látja a fától az erdőt.
Menjen el Timi mama egy random általános iskolába és nézze meg a 8. osztályos lányokat, nos, meg fog lepődni.
De maguk a gyerekek is ebbe nőnek már fel, nem is lehet igazán szűrni a pedofil tartalmakat, hisz felmegy az ember stickamra vagy chatroulettere és előbb-utóbb tuti, hogy belefut egy jóval 18 alatti exhibicionista lánykába.
Fura, hogy a kisfiúk valahogy mégse alakultak így, azok ugyan úgy játszanak (codoznak meg wowoznak) meg pornóra recskáznak fiatalon, mint régen, a lányok viszont sokkal hamarabb érnek.

Tomasz_a_gozmozdony 2010.04.28. 16:39:56

1. Pedig de, el kellett volna menni onnan ha nem tetszik, egyaltalan nem megengedni hogy bevigyek magukkal azokat a "melltartokat"
2. Alapitvany? Miniszterium? Timi mama nem veszi meg aztan kesz. Ket orat hisztiznek aztan megnyugszanak. Ennyi.

dr. Aullah 2010.04.28. 16:40:29

Húhha... milyen enrage lesz itt, ha az anyuci megtudja mi az a melpi... :)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2010.04.28. 16:42:26

ha te amúgy sem vennél ilyet a gyereknek akkor mit lázongsz? ha lesz hülye szülő aki megveszi, akkor az intézze el a saját gyerekével...

egyátalán 7 éves gyereknek miaszentszarnak árulnak melltartót, hisz nincs is mellük amit tartani kéne... atlétatrikót nekik azt' jólvan.

ennyi erővel a kisméretű vibrátorokra is akadjon ki a posztoló, merthogy hogy képzelne olyat árulni ami befér egy 8 évesbe is...

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 16:44:02

Hogy mik nem vannak. Javaslom, hogy a Zanyuka ne soppojon ojat. Remélem seggítettem.

U.i.: nekem tegnap hideg volt a leves, meg is írom, hátha poszt lesz belőle.

Mr.Brooks 2010.04.28. 16:45:21

A csudáját, micsoda problémák!:D Szerintem nem kell megvenni és kész. Aki esetleg megveszi a lányának, semmi közöd hozzá. Szerintem ilyen egyszerű a történet, de én pasi vagyok, bizonyára nem láthatom át ezeket a dolgokat, stb.
Kívánom azért, soha nagyobb problémád ne legyen az életben:)

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 16:47:02

Bezzeg Svédországban az Ízlésrendészet Kommandója nem enged ijen csúfságot megesni.

Tomasz_a_gozmozdony 2010.04.28. 16:48:51

@Rosszindulatú Vászka: Svedorszagban amig a lanygyermek probalgatja a pushup melltartokat, addig a kisero apukat (mert ott az apuka kiseri a gyereklanyokat nem a Timi mama) diszkreten kenyeztetik a fuszoknyas lanyok egy masik probafulkeben, demonstralva hogy 20 ev mulva hogy fog kinezni a leanygyermek.

hatesz 2010.04.28. 16:49:29

Na elért ide is ez a hülyéség. Múltkor valahol olvastam is.

index.hu/bulvar/2010/04/15/betiltottak_a_heteveseknek_arusitott_push-up_melltartot/

mondjuk ez kifejezetten 7 éves kislányoknak volt kifejlesztve...

hatesz 2010.04.28. 16:50:42

@Hurrá Torpedó: hu ez a kisméretü vibrátor-hasonlatod kicsit durvára sikerült...

n.krisz 2010.04.28. 16:51:15

látni, hogy nincsenek gyerekeitek

Richiee 2010.04.28. 16:51:50

túl van lihegve az egész, a szabad piacgazdaságban mindenki azt ad el amit és amennyiért tud. azzal pedig vitatkoznék, hogy egy szivacsos melltartó, vagy az igen kedvelt játékfegyverek, véres számítógépes játékok - melyekhez ma már bárhol hozzájuthatnak - gyakorolnak súlyosabb hatást a gyermekek fejlődő pszichéjére. megvenni pedig semmit sem kötelező

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.28. 16:54:00

Trendi.
Kötelező.
„(...) a Német Családügyi Minisztérium alá rendelt Egészségügyi Felvilágosító Központ kiadott egy brosúrát 1-3 és 4-6 éves gyermekek szülei számára. Az első elemzi, milyen jelentős a kisgyermekek számára a simogatás, és felszólítja a szülőket, hogy rendszeresen simogassák, csókolgassák gyermekeik nemi szerveit. Nyúljanak bele a lányok hüvelyébe és simogassák azt, így irányítsák őket a gyönyörszerzés ilyen formái felé. A második - sok egyéb hasonló ötlet között - kijelenti, jó, ha a gyermek már kisgyermekkorban megtanulja az önkielégítést, valamint ha megtanulja azt, hogy a szülők nem csak a heteroszexuális kapcsolatot tartják normálisnak, A témával szinkronban jelentek meg játékos és énekes füzetek is gyermekek számára, amelyek segítséget nyújtanak, hogy a nemi testrészekről énekelhessenek” (Szencz Dóra)

Leadfoot 2010.04.28. 16:54:52

Mindig az a sok DE...

De a gyerekek már felpróbálták...
De siettem...
De a meglepetéstől lebénultam...
De nem akartam veszekedni...

Nem tetszik, nem veszed meg, ennyi.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 16:57:35

@Mr.Brooks: valld be, hogy már alig várod, hogy megjelenjenek a strandon az ilyen pusupos husikák:)

persze kiábrándító, mikor jönnek ki a vízből és lóg róluk a szivacs, olyan mintha hirtelen 80 évet öregedtek volna.

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 16:58:11

Remélem most már nem csak családi kiszerelésbe lehet öklözőzsírt kapni, hanem kis tubusosat is, hogy a kis kézkacsóikal is kényelmesen tuggyák hassználni a dedek.

Mr.Brooks 2010.04.28. 16:58:15

Amúgy ha lesz gyerekem, én nem "nevelgetni" fogom hanem nevelni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.28. 16:59:05

@hatesz: Szerintem egyébként a csecstartó-utánzatokkal párhuzamosan rövidesen árusítani kezdik a faszutánzat-szivaccsal töltött kisgatyákat is a hasonló korú kisfiúknak. Minivibrátorra meg szükségük lesz, hiszen a gatyával együtt ugyanúgy leveszi a farka nagy részét, mint a kislány a mellét...

Minden kurva ilyeneket fog venni a gyerekének!

Sasfióka 2010.04.28. 17:01:13

A magassarkú női cipő nem hat kényesen a 6-7-8 éves fiúgyermek szexuális fejlődésére? Istennem már. El nem hiszem, hogy vannak ilyenek, mint a kedves Timi mama, viszont annak nagyon örülök, hogy felmenőim között nem szerepel ő... Én szerintem - ha az ő 7 éves gyereke lennék - tuti, hogy egy pushup melltartóval kötném fel magam a homoszexuális hét éves választott párom előtt a lámpára.
Ájjon már meg a menet :(

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 17:01:16

Gyorsan csekolom is a Dekoratív Médiaszeméjiség ottlapját, vajon Donatellácskának van-e pusáp melltartóimitátuma.

Mr.Brooks 2010.04.28. 17:03:17

@Kifordított kacagány: :D! Jó, szerintem normális ember nem vesz ilyesmit a gyereknek, ha mégis, akkor ott valami nincs rendben. De! Arra céloztam, hogy ehhez a posztolónak konkrétan semmi köze nincsen. (márhogy ki mit vesz a gyereknek...)

bounty123 2010.04.28. 17:03:33

A south parkban már körbejárták ezt a témát. Az összes alsós kiscsaj ostobenkó kurva akart lenni, mint Paris Hilton :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.28. 17:05:26

@Sasfióka: Na már most az általad felvetett magoldás a jelen helyzetedben is rendelkezésedre áll, vagy csak majd akkor folyamodsz te is hozzá, ha téged is kiutálnak a Kék Osztrigából, mint ...?

énis 2010.04.28. 17:06:10

ha mindentől meg akarod védeni a gyerekedet, kár volt megszülnöd, mert úgysem fog sikerülni...
szar ügy, ha az interneten kérdezed, hogy hogy magyarázz el dolgokat? Ja nem szar, szánalmas

kisbetus 2010.04.28. 17:07:31

ha feltűnik egy pedofil, akkor mindenki picsog, közben meg hagyjuk, hogy a divatvilág a kislányokat szexuális tárgyként kezelje.

szóval egy kicsit túlmutat a dolog a nem kell odanézni-nem kell megvenni kategórián

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:09:26

@n.krisz: kettő is van, de hogy jön ez ide?

@Richiee: legtöbb esetben a szülőtől kellene eltiltani a gyerekeket.

@Kitalátor feljegyzetei: igazuk van, nem lehet elég korán kezdeni. én mikor 12 évesen először végeztem sikeres önkielégítést, rögtön arra gondoltam, hogy mennyi örömtől fosztottam meg magam, hogy már korábban nem próbáltam.
viszont csak a heteroszexuális kapcsolatot tartom normálisnak és legfeljebb pajzán nótákat szoktam énekelni, ez baj?

Tomasz_a_gozmozdony 2010.04.28. 17:11:49

@Kifordított kacagány: "viszont csak a heteroszexuális kapcsolatot tartom normálisnak és legfeljebb pajzán nótákat szoktam énekelni, ez baj? "
Lassan ott tartunk hogy ilyenert orvoshoz kellene fordulnod :D Mocskos perverz allat vagy :D

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:13:05

@Rosszindulatú Vászka: a családi kiszerelésnek pont ez lenne a lényege. @Kitalátor feljegyzetei: idézte is az ide vonatkozó irányelvet.

@kisbetus: miért, nem azok?

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 17:15:10

@Kifordított kacagány: abberrűált vagy, fordujj szagemberhez :)

@VilMarci: én cejizem a Helló Kitty stuffokat.

AlexWolf 2010.04.28. 17:16:33

Kérem szépen ez diszkrimináció! Azonnal tegyenek a polcokra olyan alsógatyót, amiben eleve beépített zokni van! Ha a lányoknak lehet...

énis 2010.04.28. 17:17:52

@kisbetus: ez azért hülyeség, mert a pedofilok azért buknak a kislányokra, mert kislánynak néznek ki.. ha már kicsi felnőttnek néznek ki akkor már nem fogják érdekelni őket...
Lehet, hogy ez a terv ezzel?

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 17:18:39

@Kifordított kacagány: ja, és vacsi után együtt hasznájják, meg péntek esténként a bibliaóra után családi bukakke part, Apu megtaníttya a gyerekeket masztizni, meg gyakorolja a kisleányával az orális fixációt, nemér ciki legyen a suliban

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:18:44

@Tomasz_a_gozmozdony: az hát, egy kis leszbisót bármikor élvezni tudnék. mi köze van a perverzitásomnak ahhoz, hogy mit tartok normálisnak?:)

apropó leszbi. múlt hétvégén a 8 éves lányom érdeklődött, hogy mondjam már meg neki mi az a leszbi. szokásos módon visszakérdeztem, hogy szerinte mi az, ha már így rákérdezett. azt mondta nem tudja, ezért mondtam neki, hogy akkor még nem is kell tudnia. ezután kiderült, hogy van némi fogalma a dologról és már csak a leszbi és a buzi közti különbséget kellett neki elmagyarázni. nem olyan kicsik mint amilyennek hisszük őket és nem is olyan nagyok, mint amilyennek néha látszanak.

kisbetus 2010.04.28. 17:21:23

@énis: még sose láttam élőben pedofilt, de úgy gondolom, hogy az szexuálisan éretlen lányokat nőknek tekintik, az a baj

biztos van itt egy pedoszakértő a környéken, és majd az megmagyarázza

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 17:22:31

Volt abba a Madonnás filmbe, mikor mont a kissrác, hogy hallott egy új szót, hogy buzi. Kérdezték, tuggya-e mkt jelent? Monta, hogy a buzi az, aki nem enged előzni autóval

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 17:23:50

@kisbetus: a pedofil az ojan, mint a pedagógus, csak ő télleg szereti a gyerekeket

Frucsasz 2010.04.28. 17:25:18

Én a tesco-ban is láttam ilyen melltartókat. Volt 8-10 éves korosztálynak való is.
Mondjuk, ezen kell a legkevésbé felháborodni. A gyerekek ruházata egyre jobban hasonlít a felnőttekére, a cipők, a ruhaszabások, színek, minták...

Egyébként nekem volt olyan osztálytársnőm, akinek már 10 évesen is nagy (értsd: kb c kosaras) mellei voltak. 16 éves korára elérte a G kosarat. Minden másban tök átlagos volt, nem volt óriás, nem volt kövér... cask genetikailag korán érett. Az ilyen lányoknak is szükségük van melltartóra. (Ma 160 centi, kb 50-55 kiló- nem tudom pontosan, de nincs súlyfeleslege, az biztos, és továbbra is G kosaras mellei vannak. )

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:25:24

@Rosszindulatú Vászka: gondoltam rá, egyszer azt is ki kell próbálni. valami jó jelmezesre gondoltam, csak még keresem a megfelelőt. remélem vesz fel pusup melltartót, ha megkérem

@énis: viszont ezután meg azok fognak bukni rájuk akik nem annyira azok, de azokból meg több van. így kell fellendíteni a keresletet, rafkósak ezek a gyerekek.

schdl (törölt) 2010.04.28. 17:28:08

"Miért kapható egy olyan ruhadarab, amiről minden normálisan gondolkodó felnőtt tudja, hogy a gyerekek normális pszichoszexuális fejlődését súlyosan megzavarhatja?" - ha a normálisan gondolkozó felnőtt nem veszi meg a gyerekeinek az ilyen felsőket, akkor nem fogják árulni, mert eladhatatlan.

Frucsasz 2010.04.28. 17:29:01

Egyébként erről most eszembe jutott, mikor anno 6 évesen nyáron egyedül kirámoltam Anya szekrényét, felvettem a pipacsos nyári ruháját, meg a magassarkú vörös cipőjét, ami kétszer akkora volt, mint a lábam, és felkentem a rúzsát meg a szemhéjfestékét. Aztán parádéztam a tükör előtt, hogy akkor én most egy Felnőtt Női Hölgy vagyok. Szerintem vagyunk ezzel egy páran, mégse kiáltott ránk soha senki, hogy ezt nem szabad, és ez perverz.
MA már vannak kifejezetten kislányoknak készült sminkcuccok, rúzs meg szájfény, szemfesték, stb. Ez sem rosszabb, azt hiszem.

Rosszindulatú Vászka 2010.04.28. 17:30:07

@Frucsasz, az őzikelány: persze, tök normál, én is felpróbáltam Anyám fehérneműit meg ruháit, meg a sminkjeit.

Frucsasz 2010.04.28. 17:30:09

@Tomasz_a_gozmozdony: @Mr.Brooks: vőlegénye van, lecsúsztatok róla :D Egyébként tényleg szép lány.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 17:31:00

Itt van az ameikai hülye prüdéria, megérkezett hozzánk is.
Ammerikai filmekben láttam először, hogy amikor a kislány átlép a nagylánykorba elmennek az édesanyjukkal az agyilag még éretlen gyermekkel minimelltartókat venni.
Azt amit el kell takarni, azt megteheti egy atlétával is, amit meg ki kell hangsúlyozni egy nőnek , azt meg nem óvodás, meg iskoláskorban kell elkezdeni.
Tartok tőle, hogy ezt valami pedofil divattervező találhatta ki, mert normális ésszel ilyen őrültséget nem csinál az ember.

Elnézem a fiatal diáklányokat, időnként és megdöbbenek rajtuk, nem tudom eldönteni, hogy iskolába készültek, vagy az utcasarokra.
Igaz ez a sminkre , az ötsentis karmokra, a feszülő nadrágra, a kibuggyanó mellekre, a 15-20 centis cipősarokra.A viselkedést nem is említeném.

hatesz 2010.04.28. 17:31:24

Mondjuk akkor már elkezdhetnénk vitatkozni azon is, hogy a Barbie babának miért nincs melle...

elwood 2010.04.28. 17:34:05

"gyerekek normális pszichoszexuális fejlődését súlyosan megzavarhatja?"

milyen is lenne a normális ?

sekélyes történelmi ismereteim szerint kivétel nélkül mindegyik generáció így vélekedett az őt követő életmódjáról:
"nahát ezek a mai fiatalok ..."

Frucsasz 2010.04.28. 17:34:08

@Rosszindulatú Vászka: hát, én a fehérneműit pont nem... :)

Amúgy a tér-idő pillanat a kedvencem az egész posztban. Meg a fényességes telihód, amivel nem tudom, mit kell csinálni (azt a posztoló nem árult el), de gondolom, legcélszerűbb kiüríteni, ha már egyszer teli van...

Frucsasz 2010.04.28. 17:36:33

@hatesz: de van. A barbibabának van melle, csak mellbimbója nincs. Meg pisilője se, se neki, se Kennek.
Az én pszichoszexuális fejlődésemet egyébként pont ez zavarta meg, mert nekem senki nem szólt, hogy ne Ken babáról mintázzam a fejemben lévő férfiképet...
Tilcsákbe Kent és Barbie-t is!

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:36:35

@Rosszindulatú Vászka: ha belegondolsz mennyit bénáztál és ez mennyire frusztrált akkoriban, mikor elkezdtél botladozni a szexualitás ösvényein, ahhoz képest egy ilyen családi míting maga a megtestesült béke és nyugalom

@Tomasz_a_gozmozdony: köpni muszáj volt, épp fogat mostam.

@kisbetus: honnan tudod, hogy nem láttál? mindenki elmondta, kivel szereti és hogyan, akivel találkoztál?
amúgy szerintem nem nőnek, csupán zsenge kis baszógépeknek tartja őket.

@Frucsasz, az őzikelány: jól hangzik, van valami elérhetősége? neked milyenek a méreteid? pusup melltartót hordasz-e?

hatesz 2010.04.28. 17:36:48

@Rosszindulatú Vászka: ha akkoriban kisfiú voltál, akkor annyira nem tök normál... :))))))

redrick 2010.04.28. 17:37:44

Ha nekem errol egy szep kover molotov koktel jut eszembe, akkor terrorista vagyok? Nem baj. Az jutott.

Metál -e a bimetál? 2010.04.28. 17:40:07

Jogvédők, segítség!

ezek sírva röhögtem :D és még hol a vége...

Gajdos Attila · http://www.iqi.hu 2010.04.28. 17:40:33

Ez egy nagyon komoly probléma, főleg akkor, ha összevetjük azzal, hogy index.hu/kultur/media/2010/04/28/a_mediatorveny_tiltja_a_szexualis_felvilagositast/.
Mindezek alapján (három lányom van) kijelenthetjük, hogy a franc egye meg az ilyen diszkrepanciákat.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 17:41:24

Gondolom az anyuka nem akar divatmajmokat nevelni a kislányaiból, nagyon helyesen.

tizenot 2010.04.28. 17:43:19

A mufelhaborodas eleg vicces, 50%-ban a "valamit kiposztolok a homarra hogy 5 percig hires legyek" feeling van benne.

A maradek 50 szazalekkal egyet tudok erteni, de sajnos ez csak a problema csucsa, a gyokere ott kezdodik hogy 14 eves lanyok mar siman "dugjatok meg" szerelesben jarkalnak es ez tarsadalmilag elfogadott es azok az emberek akik napkozben a leghangosabban kiabaljak hogy pedofil este a barban allo cerkaval csorgatjak a nyalukat ezekre a csajokra, aztan meg hazamennek es a full legalisan elerheto tinipornora verik ki. Alszent tarsadalom, szonyeg ala soport problema.

Amig ez igy van addig nem lesz valtozas.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:44:58

@Frucsasz, az őzikelány: én is ismerek ilyent. pár évig a feleségem volt.
mi a szomszéd lánnyal 8 évesen pucérkodtunk a pincében és megfogdostuk mindent ami a másiknak volt. másodikban meg sztriptízbemutatót rendeztünk az osztályteremben, miközben szabadfoglalkozás volt és a tanárok értekeztek. és az osztály fele benne volt a buliban.
az a nő foglalt akin fekszenek, nem kell több kifogás.

@Rosszindulatú Vászka: te is? nahát.

@pcr: nagyon étvágygerjesztőek, de enni otthon kell. a divattervezők meg buzik, azokat biztos nem érdekli.

Frucsasz 2010.04.28. 17:45:31

@Kifordított kacagány: ne reménykedj, a természet igazságtalan, az én részemet is annak a lánynak adta :D

@hatesz: most miért bántod? Lehet, hogy lélekben már akkor is lány volt, és úgy már tök normál, hogy anyu ruháiban jár :) A természet néha megviccel minket, ahogy ezt mondani szokás :D

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 17:45:34

Mondjuk én nem szeretnék divatmajmokat látni a fiaim mellett.

Először a gender módszer az óvodában, aztán a szexuális felvilágosítás betiltása, milyen aberrált banda irányítja ezt a világot?

énis 2010.04.28. 17:46:21

@kisbetus: biztos van, énis valami hasonló fórumon hallottam és továbbadtam..

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:48:39

@Frucsasz, az őzikelány: hát ha a kenről mintáztad, akkor nem lehet túl jó neked

@hatesz: tényleg? francba

@tizenot: persze, mert a 14 éveseket még simán büntetik, marad a pornó.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 17:50:03

Azoknak, akik azt mondják, ne vedd meg, ennyi: Ha már minden osztálytársuknak lesz, és lenézik szegény nyomorultakat, akiknek nincs, meg kell végül venni. Aztán jön a körömcipő, stb, testileg is nyomorultak lesznek.

Azoknak, aki szerint szabad világban élünk: Akkor szabad legyen pisztolyt is szerezni, és a kisdedek majd egymást lövik fejbe a homokozóban.

Szabad világban élünk, de legyenek azért betartható és betartandó társadalmi normáink. És abba a gyerek-pusáp-melltartó nem tartozik bele.

Tomasz_a_gozmozdony 2010.04.28. 17:51:02

@atpijkamo: ez olyan "aki nem vesz ilyen csokit, az buzi" filing :)

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 17:51:56

@Frucsasz, az őzikelány: "kirámoltam Anya szekrényét"

Jó, hogy a fogamzásgátlóját nem szedted be.

Egyszer fel lehet próbálni a női ruhákat. De ne legyen már kötelező gyereknek azt hordani.

encir 2010.04.28. 17:53:05

Teljesen igaza van a postolónak, de nézzetek körül: C & A, H& M és még sorolhatnám: mini utcalányoknak való ruhákat árulnak.

hatesz 2010.04.28. 17:53:07

a mini vibrátoron elindulva, szerintem nem is kell a push-up melltartó, szilikontnekiiii

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.04.28. 17:53:40

Nem lehet, hogy egyszeruen csak kinai noknek keszultek azok a melltartok?

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:55:18

@Frucsasz, az őzikelány: igazából nem a g kosár izgatott fel. a kosár mérete másodlagos, ami benne van az legyen formás, akármekkora is. de ha egy pici nő felvesz egy pusupot az iskolai egyenruha alá, akkor abban már van valami bizsergető.

@pcr: igazából ha fiaim lennének és nem lányaim, akkor kurvákat szeretnék mellettük látni, nem divatmajmokat. miért sajnáljam a gyerektől a jót?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 17:56:32

Mit szólnátok??? Gyermekkórházban mellimplantátum 10 éveseknek. Előbb lesz egynéhánynak, aztán soknak, aztán kötelező lesz.

Ismer valaki olyan tinit, akinek nincs mobilja?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 17:58:02

@Kifordított kacagány: Mi a jó a kurvában? Nem mondom, a guminőnél talán jobb, de hát mégsem az a tökély.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 17:59:03

@atpijkamo: bizony. legyenek inkább melltartó nélkül, az sokkal szebb.

ha a fogamzásgátlóját szedte volna be, akkor most szőrös lenne a melle, nem pusupos

@hatesz: mondasz valamit, annak mégiscsak jobb a fogása, mint a szivacsnak, de még az sem az igazi

neofrix baszmacs · http://nemblog.blog.hu/ 2010.04.28. 18:00:47

@Frucsasz, az őzikelány
Meg a fényességes telihód, amivel nem tudom, mit kell csinálni

Boldog ember, akire még ilyen klasszikusok várnak, türelmesen:

KURT VONNEGUT
BÖRLESZK

images.artbrusam.multiply.multiplycontent.com/attachment/0/RyhHDAoKCtkAABQVwKw1/borleszk.txt?nmid=65155680

Dr. Panasz Muki 2010.04.28. 18:01:27

Timi mama,

Igazad van. A tehetetlenségedet értem, azt is hogy nem akarsz konfrontálódni a gyerekeiddel. Pedig jobban teszed ha elkezded, jön még jó pár ilyen, sajnos ezeket a csatákat meg kell vívni.
Ilyenkor ugye az eladók is rájátszanak a helyzetre, nem teszik könnyűvé a dolgodat.

Én spec vittem már ki a gyerekemet boltból, és sokszor "szégyelli magát" mert anya a sarkára áll, ha úgy érzi átb...szarintják.
Mindig megmagyarázom neki, hogy ha vásárolunk, nekünk van döntési jogunk, és nem annak, aki elad.

odamondó 2010.04.28. 18:01:31

Istenem mennyi agymosott kretén ember... remélem ez a nem tetszik ne vedd meg emberek kislányai fogják a fülüket rágni hetekig hogy vegye meg neki mert mindenki másnak is van az osztályban...

dukeekud 2010.04.28. 18:01:58

@énis: "ez azért hülyeség, mert a pedofilok azért buknak a kislányokra, mert kislánynak néznek ki.. ha már kicsi felnőttnek néznek ki akkor már nem fogják érdekelni őket...
Lehet, hogy ez a terv ezzel? "

ja pontosan oltoztesd felnotnek a gyereket, es egy atlag pedofil legfejebb elahannya magat tole, de mas hatasa nem lesz.
Az viszont igaz,hogy a normal heteroknak, akik ezerszer tobben vannak viszont tetszenni fog. kicsit alacsony de, milyen dogos csaj :) :)

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:02:02

@atpijkamo: próbáltad te már a partneredet rábeszélni egy kis pisiszexre, vagy az análra? na látod.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 18:02:29

@Kifordított kacagány: Sose értettem a strandon a kislányoknak minek bikini felsőrész, mikor semmi sincs, amit takarhatna. Csak egy vizes gönc, hogy jobban megfázhassanak.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:03:41

@dukeekud: én is ezt mondtam, na megyek nézek valami tinipornót.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 18:04:14

@Kifordított kacagány:

Én kivágnám a curvákat, tudod, mint a macskákat xarni.

Legyen becsületes, aranyos rendes lány és szeresse a fiamat, de ne legyen utcanő.

no mail, no problem 2010.04.28. 18:04:51

@kisbetus: ha pedig valaki tiltakozik a kislányok/nők/emberek szexuális tárgyként való kezelése ellen, az egy baszatlan feminista picsa, így kerek a világ, remek.

azért ezeken túl, aki ilyent vesz a gyerekének az egy ostobenkó tapló, aki meg ekkora álszent tiltakozást csap, mint ez a harcianyuka, az egy címeres álszent idióta.

Chapell 2010.04.28. 18:06:20

Csak!!!!! az a fontos???!!!! hogy sok legyen ?!?!?!?! az írásjel?.,!

Pszichoszexuális fejlődése a gyereknek meg nincsen.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 18:06:29

@Kifordított kacagány: Nehéz kérdést kezdtél feszegetni. A pároknak valamennyire teljesíteni kell a másik kívánságát, ugyanakkor nem lehet a másikat akármire kényszeríteni. Ha összeillenek, akkor meg fognak találni egy egészséges kompromisszumot. Ha ez sehogy sem jön össze, szerintem a szétválás a megoldás, nem a kurvák és hímringyók bevetése. Szerintem.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:07:53

@atpijkamo: én azt sem értettem soha, a nagylányoknak minek.

Thresher 2010.04.28. 18:09:29

"Rendőrség? Minisztérium? Alapítvány???"

ÁNTSZ, tűzszerészek, NATO..ezek kimaradtak...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 18:10:24

@pcr: Akinek nem mentek el otthonról és mégis ide írkál, annak elmentek otthonról.

Megdobbent 2010.04.28. 18:12:06

Hijnye, szazadszor elmondom, hogy ha az anyuka ilyen nagyvagany homar hisztizo, akkor tan a velvetre odatevedhetett volna vagy 1 hete, mert akkor meg en is olvastam az angol sztorit, holott sem 6-7 eves kislany, se szulo nem vagyok. Eh-eh.

Aki fikazta felettem, az jol tette, mert ilyen koszivu vagyok en is :>

kisbetus 2010.04.28. 18:12:35

@no mail, no problem: bevallom, baszatlan feminista vagyok és csak irigykedek a zsenge nyolcévesekre

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 18:12:59

@atpijkamo:
Te is szabadon vagy még?Roman Polanski mellé nem zártak még be?

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:14:49

@pcr: miért akarsz te neki rosszat? ha időben kiéli magát a kurvákkal, akkor később talán egy becsületesre is ráakad és nem egy olyan csavarja el a fejét amilyentől megóvni próbáltad. meg amúgy is tanuljon az a gyerek.

@atpijkamo: hát nemtom, ha te látsz valami kellemes perverziót, ami megmozgatja a fantáziádat és esetleg kipróbálnád, akkor elhagyod a párodat és keresel olyant akivel kipróbálhatod? és mi van, ha nem tetszik? egy idő után a párkapcsolatnak többnek kellene lennie, mint szexuális játszadozások színtere. persze vitathatatlan, hogy együtt a legjobb átélni a perverziókat és le is lehet mondani róluk, amit később vagy megbánsz, vagy nem.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 18:15:21

@pcr: Úgy látszik - másokkal ellentétben - én nem látom a szexuális tárgyat a 8 éves homokozó kislányban.

Martian (törölt) 2010.04.28. 18:15:50

Ebben a korban is lehet monokinizni...

jó lujza 2010.04.28. 18:16:38

Kitűnő alkalom ez arra, hogy ennek kapcsán el lehessen beszélgetni a lányokkal pl annak a hátulütőiről, ha valaki kihívóan öltözik. Magam részéről azt hiszem inkább megmutattam volna a lányomnak, hogy nézd már micsoda hülyeség ez, mert...
A gyereknevelés lényege sztem, hogy a nézeteinket megismertessük a gyerekkel, lehetőleg arrafelé terelgetve, amit helyesnek gondolunk. A gyerek nagyon befolyásolható és hamár ennyi külső inger éri nekünk kell ezeket ellensúlyozni, hiszen alkalmunk van rá azalatt a pár év alatt amíg figyel és érdekli amit mondunk neki. Utána már csak kibicelni lehet, és reménykedni, hogy azt a tudást ami bekerült a fejébe, használja is amikor kell.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 18:16:54

@Kifordított kacagány:
Ne okoskodj kismalac, a fiaimnak nem kellenek a mosdatlan, agyatlan Kelemen Anna félék.

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 18:19:02

@atpijkamo:
Ezt minden normális nő így gondolja,velem együtt, de van akitől még a fiúkat is félteni kell.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:20:56

@pcr: teljesen, de attól még elhiheted, hogy ha nem veszed körbe a fiad ilyenekkel, akkor egy majd elviszi tőled, aztán nézegethetsz. miért akarod te eldönteni, hogy a gyerek milyent szeretne?

@atpijkamo: aha, igazából én ilyenre mint utcai viseletre is gondoltam

@kisbetus: ez nem szám, mindenki irigykedik rájuk. én is szeretnék újra 8 éves lenni. és akkor lehetnének 7 éves pusupos barátnőim

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 18:22:43

@Kifordított kacagány:
Az én fiaimnak azért több, agysejt jutott, mint neked és barázdáltabb is az agyuk.Nem fognak bazári majmot, vagy curvát választani én márcsak tudom.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 18:23:40

@Kifordított kacagány: Talán félreértettél. Egy kapcsolatban meg kell lenni az összhangnak. Ha az egyik egy perverz állat (amiben nem látok semmi kivetnivalót) a másik meg szűzies (amiben szintén nem látok semmi kivetnivalót) akkor egyszerűen nem illenek össze. Tudomásul kell venni, hogy egy párkapcsolatban nem minden a szexualitás és ugyanakkor nem hagyható figyelmen kívül.

Meglepődnél - én is meglepődnék - hogy egyesek mire képesek az ágyban. Vagy fordítva, hogy mire nem képesek. De ha mindkettőnek megfelel, és egyik sem marad kielégítetlenül, akkor biztos jól csinálják. Ha ez nincs meg, akkor bagyon ritka hogy előbb-utóbb ne váljanak széjjel.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:24:05

@atpijkamo: nincs abban semmi rossz, hogy te a kisfiúkra buksz

@pcr: igen, szerintem is szigorú nyakig gombolkozott tanárnénikre gondolnak, miközben a fütyijüket huzigálják.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 18:28:50

@Kifordított kacagány: Nincs neked jobb dolgod mint ide írogatni??? :)))

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:29:42

@pcr: aha, te már csak tudod. mindenesetre ha bejön az elképzelésed, sok jóról maradnak le.
egyébként te mindezt amit mondasz, komolyan is gondolod, vagy csak a szokásos anyai féltés munkálkodik benned? a férjednek mi erről a véleménye? nem az amit neked elmond, hanem úgy egyébként.

@atpijkamo:
persze, nyilvánvaló, de mi köze ennek ahhoz, hogy kipróbálsz pár érdekes dolgot néhány kurvával? akár előtte is, hogy valakivel olyan piszokul együtt akarnál élni? mellesleg ha nem próbálod ki, honnan tudod, hogy később milyen társat kell keresned, akinek hasonló az érdeklődési köre?

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 18:31:41

@Kifordított kacagány: A kurvától eltekintve egyetértünk. Lenin is megmondta: tanulni, tanulni, tanulni.

É2I 2010.04.28. 18:33:13

off
Gondolom Szily ritkán olvas indexet, szar ügy, de majd lerendezik egymás közt. (Nem épp most volt az update cikk.)

on
Csak annyi, hogy tojd le mit árulnak, oszt' nem kapsz agyfaszt.
Ha az óvszerre ráírnák, hogy tíz éves kortól ajánlott, akkor is mennél a
rendőrségre, hivatalba, ombudsmanhoz hogy menyi a hüLYe a világban?
Ekkorka lányoknak nem kell még ilyet venni és kész. Ha nem veszi senki eltakarodik a polcokról.
Aki megveszi az mg ne csodálkozzon a korai terhességen meg a pedofílián. (Nem, nem mentesít senkit, csak a felhívás keringőre gyakran táncot szül. ;( )

internationale 2010.04.28. 18:35:58

Hát, Timi mama, ez gáz, és teljesen igazad van, sőt, még nagyobb igazad lett volna, ha gyerekekkel együtt elhúzol onnan! Ez simán profithajsza, és a gyerekek viszonylag természetes fejlődésének a megzavarása (nyilván semmi nem természetes, ezért írom, hogy viszonylag). De mondhatjuk úgy is, hogy a gyerekek hülyítése.
Persze a felháborodásod és a bojkott csak akkor igazán hatásos, ha más szülő is hasonlóképpen reagál. Egy normális országban már lenne szervezett bojkott, hallatnák a hangjukat szülők, szakemberek, még talán gyerekek is.
De az a baj, hogy ez ugyanabba a trendbe illeszkedik, amelyik azt mondja, hogy nehogy véletlenül megöregedj, vagy nehogy véletlenül a tavalyi cipődet hord most is, vagy nehogy szépirodalmat olvass, nehogy tanulj, ha iskolába jársz... ja, és ide tartozik az is, hogy egyes nők már megműttetik a nagyajkakat, kisajkakat, ha nem teljesen szabályosak!
A hülyeségnek nincs határa - és a kislányoknak szánt szivacsos melltartó a hülyévé nevelés egyik eszköze.

Bocs, hogy egy kicsit komolyra sikeredett ez a bejegyzés, te tényleg menjen valahova messze az, aki ilyen hülyeségeket kitalál. Vigaszként nézd meg a Southpark vonatkozó részét a cicinagyobbításról!

odettt 2010.04.28. 18:37:39

na és ha a gyerek mondjuk leveszi a rózsaszín csillagos bikinit, mert neki az tetszik, hogy magyarázod el, hogy nem veszed meg neki, mert nem akarod már 7 évesen szextárgynak öltöztetni? nem mondom, hogy agyvérzést kell kapni a felháborodásban, igazából az se érint közvetlenül, hogy ennyi idősen már simán hordanak tangabugyit a lányok, de nem szabad azt gondolni, hogy ez normális. ez egy nagyon rossz tendenciának az egyik példája.

mahet 2010.04.28. 18:46:28

Betiltani gondolom nem lehet... ne vedd meg és kész.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:47:00

@atpijkamo: ó, az csak egy egyszerűsítése a dolognak, tiszta üzlet és még apeh igazolást sem kér a művelethez.

@É2I: mondjuk nem árt már egy 8 évesnek sem aki pusup melltartóval vadítja a 9 éveseket, ha óvszert vásárol. az ördög nem alszik. volt már példa a történelemben, hogy jó lett volna, ha kéznél van.

@internationale: a komolyságra nincs bocsánat, menj térdelj a sarokba

@odettt: ne már, pár éve a miniszoknya miatt mondtak ilyeneket az emberek. nem attól fogja széttenni az a lány a lábát, mert tangabugyit hord.

Matteo79 2010.04.28. 18:47:45

Ne haragudjatok, de aki azt mondja, hogy "na és nem kell megvenni stb stb" annak gondolkodása kissé beszűkült.
Elég ha csak arra gondolunk, hogy ha mi nem is vesszük meg, de más kis iskolatársnak a szülője megveszi és máris szinte ugyanott vagyunk. Ne kelljen már külön levezetnem a következméyneket.
A fenti "na és" elv amúgy is rosszfele viszi a társadalmat. Nincs új a nap alatt, számtalan filozófus végigzongorázta már a hasonló problematikát.

Bojan Krkic Perez 2010.04.28. 18:48:36

Hát ez kész. Vajon hány hónapja járhatott Timi mami boltokban, hogy végre felhúzhassa magát valamin? :D

Ez méltatlanul gyenge műbalhé, még a homárhoz képest is.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 18:51:20

@internationale: "Persze a felháborodásod és a bojkott csak akkor igazán hatásos, ha más szülő is hasonlóképpen reagál."

Az angolok le tudták veteni a polcokról. Száz év múlva minden bizonnyal mi is elérjük a kultúrának eme a szintjét.

Isaura 2010.04.28. 18:55:28

A középkorban végülis olyan, hogy gyermekábrázolás, nem létezett. A XX. században (egész a világháborúig) számos helyen volt gyerekmunka. Sok helyen a világon ma is van. A kínaiaknál köztudottan. Ott ez nem téma. Mégis fennmaradtak - fennmaradnak társadalmak.

Az, hogy ez nem fér bele a nyugati gondolkodásba (talán még), az egy másik kérdés. A kommentelők legtöbbjének hozzászólása arról tanúskodik, hogy egyre inkább belefér (nem tudomást venni = nem ellenkezni).

Hogy melyik a jobb? Én mindenesetre nem tudom.

Azt tudom, hogyha az én gyerekemről van szó, itt szocializálódva Európában, konzervatív szülők gyerekeként, felháborít.

Nem feltétlenül feszíteném ki a k.rva-nem k.rva konfliktusra. De a gyerek hadd legyen gyerek. Ezért háborít fel. Nem fér bele a gyerekképembe egy push-up melltartó, egy magas sarkú cipő, smink, körömfesték, kilátszó fenék.

_Venom_ · http://venomblog.blog.hu 2010.04.28. 18:57:50

Ha értelmes szülők nem veszik, nem is lesz ilyen a boltban. Ha meg veszik, akkor van rá igény, tehát nem a bolt elképzelésével, vagy a dizájnerekkel van a gond, hanem a társadalommal.

Tonohaver 2010.04.28. 18:58:32

"És még mit mondjunk nekik? Hogy nem szeretnénk, ha a furcsa bácsik fejében megfordulna egy-két furcsa gondolat?"

Sic!

Ahogy nem kell rúzs, műszempilla, körömfestés, stb., ebben a korban...
Nem kell elhitetni velük - a lányok ilyetén versenykésztetése egyébként is sokkal gyorsabb, - hogy már kész "kis" nők...

Egyes férfiakkal meg végképp nem kell elhitetni!

Kifordított kacagány 2010.04.28. 18:59:04

egyébként meg nem a pusup melltartóknál kell elkezdeni az aggódást, hanem néha be kell menni megnézni mit néz a gyerek a tv-ben. a mai gyereksorozatokban a sok pretini olyan szerelésekben szaladgál, hogy még a filmben szerepló ló fasza is felállna, ha oda lenne rajzolva. az ellen persze senki nem háborog, mert addig is csöndben van a gyerek, amíg azt nézi. elárulom, akkor is csöndben lesz amikor a lába között játszik majd.
a másik dolog ezeknek a melltartóknak a forrása. ahol ezeket gyártják, ott simán dugják a nyilvánosházakban a hasonló korú lányokat, fiúkat egyaránt. nincs lóvé, meg kell élni valamiből. lassan itt sem lesz több, mint ott, vegye csak meg az anyuka a kollekciót a gyerekének, mert később hátrányba kerül szegény gyerek azokkal szemben, akik időben gondoltak az ínséges időkre.

_Venom_ · http://venomblog.blog.hu 2010.04.28. 18:59:06

@Isaura: A gyermek-szépségverseny site-okat is betámadod? Mert ha nem, akkor nem hiteles a dolog részedről...

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 19:02:50

@Isaura: "Mégis fennmaradtak"

A szombati munkaszünet egész új találmány. Megnézném, hogy te fennmaradnál-e heti egy munkaszüneti nappal. És akkor nagyon gyenge példát mondtam.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:04:49

@Isaura: a kurva kérdéskör már más téma volt.
egyébként meg isaurát is dugta a leonsió 8 évesen, csak a filmből kihagyták azokat a részeket, mert ártott volna a marketingnek és kevesebbe n gyűjtöttek volna egy kurva kiszabadítására.

@_Venom_: már többször mondtam, hogy nem a kereslet határozza meg a választékot, hanem a választék a keresletet. bármennyire is hihetetlen.

@Tonohaver: nem hát, tudják ők azt nagyon jól

Sedith · http://sentimpress.blogspot.com/ 2010.04.28. 19:06:20

Álszent világban. Villogunk azzal, kit tartóztattunk le gyermekpornó miatt, hangosan háborgunk a Vatikán gyermekmolesztálási ügyei miatt,közben pedig csendesen szexualizáljuk a gyerekeinket.

Egészséges felnőtt embernek egy gyermekmelltartó ötlete meg sem fordulna a fejében. Beteg egy társadalomban élünk.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 19:08:20

@_Venom_: "Ha meg veszik, akkor van rá igény"

Talán nem kéne minden igényt kielégíteni.

Pl. szeszesitalt nem árulunk kiskorúaknak...

nyílméregbéka 2010.04.28. 19:08:47

De valahogy tényleg rohadt korán érnek a kölykök manapság; én minden reggel az iskolásokkal tömött metróval járok dolgozni, és totál felnőttnek öltözött, sminkelt kis luvnyákat látok, és csak onnan tudom, hogy 10-12 évesek, hogy a hónom aljáig (sem) érnek.
Ezzel együtt persze elszomorító a dolog.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:08:52

@_Venom_: hát igen, mennyi sok öntudatos anyuka árulja ilyen helyen a portékáját.

@atpijkamo: én még jártam iskolába szombaton és időnként dolgozni is járok hétvégenként, de hogy jön ez ide?

Állítsuk meg a ......... 2010.04.28. 19:09:17

@Kifordított kacagány:
Miért vagy ennyire kíváncsi?
Nem szeretem ha valaki férfi létére sokat dumál.
Te már csak tudhatod mi a jó egy gyermeknek ugye?
Ne haragudj, de nem vagyunk egy szinten.

Muster Mark 2010.04.28. 19:11:22

Kedves Poszter,

légy erős: a designer picit sem aggódik, hogy esetleg a kislányára pushup melltartó kerül.

Azért nem, mert az a designer egy buzi. És ezért nincs és nem is lehet gyereke. És az is elég valószínű, hogy zsidó (designerszakmában abszolút többségük van).

Ilyenkor sajnálom, hogy Hitler nem győzött. Azokat, akik pushup melltartót terveznek egy 7 éves kislánynak, és mindenkit, aki nem mondta erre, hogy NEM, holott megtehette volna - nos, ezeket az "embereket" ciánnal kell halomra gyilkolni, más megoldás nincs.

Az emberiségnek meg kell tisztulnia.

A mocskot ki kell irtani. Az utolsó szálig.

Énbagoly 2010.04.28. 19:12:31

Én azoknak szülőknek a hozzáállását nem értem, akik megveszik a gyereknek a hasonló cuccokat, meg a sminkkészletet, meg hasonlókat. És akik engedik kurvának felöltözve elmenni a gyereket otthonról.
Ezek a szülők a betegek.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 19:12:35

@Kifordított kacagány: Nem is tudom. Izaurának válaszoltam a fennmaradtak benyögésére. Fennmaradtak emberek olyan körülmények között, amit ma nem tolrerálnánk. Nem jelent semmit.

fehéregér 2010.04.28. 19:13:08

@Frucsasz, az őzikelány: alig hiszem el, hogy ilyen van, hogy egyeseknek mi van az agyuk helyén.
Amit a gyerek MAGA csinál, csak úgy ösztönösen, belülről, az hogy hozható össze az agresszív és pedofil ÜZLETI érdekkel, ami kimondottan nyomást gyakorol a gyerekekre, törpe-felnőttként, vagyis fogyasztóként kezelve őket. Ja, hogy nincs munkájuk meg keresetük? olyat már láttatok/hallottatok, amikor egy gyerek válogatott eszközökel igyekszik elérni, megszerezni valamit a szülőjén keresztül?

Énbagoly 2010.04.28. 19:15:37

@fehéregér: Már bocs, de a szülő a felnőtt. Meg kell tanulni nemet mondani a gyereknek. És ezt nem tinikorban kell kezdeni, hanem akkor, amikor először hisztizik valami miatt.
És van egy tinigyerekem, nem a levegőbe beszélek.

É2I 2010.04.28. 19:16:31

@Kifordított kacagány:
Volt is lesz is. De ez nem jelenti azt, hogy egy agyilag éretlen -akár testileg érett- emberkének gumit pakoljon az anyja a tízórai mellé. Itt erőse a szülői iq, illetve a neveltetés, a környezet a meghatározó, az irányadó.
Bizonyos - elszegényedett- kultúrákban nem tagadott a gyermekek "bérbe" adása ilyen-olyan célra. Ugyanakkor elvileg felvilágosodott -gazdagabb- kultúrákban ez nem tűrt -jogosan- cselekedet.
De aki nyitott szemmel jár-kel a világban az bizony tudja, hogy ez csak a látszat. A valóság sokkal ridegebb. Szinte nem telik el úgy egy hét, hogy ne olvasna az ember egy újabb pedofil hálózat felszámolásáról, pedofil papok bukásáról vagy éppen még tíz évesnél is fiatalabb anyákról.
Szomorú, de ez van. Nyilván tenni kell ellene! És ennek egyik fegyvere lehet, hogy a _szülők_ne_legyenek_prűdek_. Igen is világosítsák fel a gyerekeiket arról; mikor minek van az ideje, mikor mit kell tenniük, stb.
Csak mostanában nem divat a többségnél a gyerek nevelés. Az adott szülő is gátlásos, frusztrált vagy éppen alul művelt. Így azt gondolja; majd a bölcsöde, óvoda, iskola megneveli az utódot, nem az ő dolga. Azután meg szalad fűhöz-fához, hogy szivacsos melltartót lehet kapni a gyerkőcnek ahelyett, hogy megmutatná az utódnak és együtt nevetnék ki, hogy minek is ez. Persze elmagyarázva azt mi is a nevetség tárgya.

hoel 2010.04.28. 19:17:13

Kedves posztiró: sztem ne vásárold meg. Viszont kedves szerkesztők: Muster Mark hsz- a kimondttan megérett a kimoderálásra. Szerintem-.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2010.04.28. 19:21:56

@hoel: A Zindexesek nem olvassák a Homárt. A Zindexet se olvassák, különben nem lenne benne annyi hiba. Magadra vagy hagyva, egyedül kell leordítanod a haját a fejéről. Kérlek, magánba!

terii 2010.04.28. 19:22:34

Nekem két lányom 15 és 19 évesek,és egy 17 éves fiam van.Bármit akartak megvetetni és az elveimmel nem egyezett, értelmesen elmagyaráztam miért NEM veszem meg.Egy-két eset után tudomásul vették,hogy úgyis az van,amit én akarok, soha nem volt vita abból, hogy az osztálytársuknak az van.Most már felnőttek,és megbízok értékítéletükben,nincs is vita,hogy olyat tennének,vennének,ami nekem nemtetszik.Tudni kell nemet mondani,és példát mutatni.

fehéregér 2010.04.28. 19:25:20

@Muster Mark: te meg kotródj innen te rasszista f*szkalap.

hoel 2010.04.28. 19:25:59

@atpijkamo: Csak a diszkrét zsidózásra gondoltam. Eléggé nem píszi. Bár lehet, hogy ez már egy más ország, ahol ezeket már csak " privátban" szabad lerendezni.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:28:26

@pcr: nem hát, te vak vagy és prűd, én meg nem. nem, nem vagyunk egy szinten.

@Muster Mark: te olyan háziasnak tűnsz, így az első benyomás után

@Énbagoly: én megvettem nekik a sminkkészletet és nagy megelégedéssel fogadtam, hogy kutyust meg cicust, meg nyuszit meg lepkét festettek maguknak. mi evvel a baj?

@fehéregér: ne bántsd az őzikelányt, most épp be vagyok rá indulva.
a gyerek a legjobb fogyasztó és amit magától, ösztönösen csinál, ahhoz fogja keresni a kellékeket vásárlóként is. kivéve ha anyuci erőlteti rá, mert fotózás lesz a szépségversenyen.
a gyerek a válogatott eszközeivel meg többnyire annál ér el eredményt, aki hasonló szellemi szinten leledzik vele. érdekes módon én pl mindig jókat mosolygok a próbálkozásaikon és mindig az van, amit én akarok. ami persze nem jelenti azt, hogy ne kapnának meg olyant amit szeretnek, de csak akkor kapják meg, ha elfogadhatónak tartom.

Énbagoly 2010.04.28. 19:32:28

@Kifordított kacagány: Amíg csak azt festenek nem gáz. :) De láttál már olyan gyereket, aki felnőttesen kifestve ment az óvodába? Na, az hányinger.

Isaura 2010.04.28. 19:33:47

@_Venom_: Nem támadtam, felháborodtam. Nem gondolom ugyanannak. Amúgy nekem az is felháborító. Nekem - hangsúlyozom.

@atpijkamo: A kínai kultúra fennmaradt? Dolgoznak a gyerekek? És az afrikai kontinens országai? Kultúrák? Vagy nem, mert nem európaiak? A szombat hogy jön ide? A mi a munka kérdéskörre pedig inkább ki se térek. Ha van családod, akkor bizonyosan te is dolgozol szombaton... de ez már nagyon távol van attól, amit írtam.

@Kifordított kacagány: És ez tényleg így van. És dugja a sok isaurát a leonsio a mai napig. Nem is kell ehhez olyan messzire menni, van itthon is erre példa.

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2010.04.28. 19:35:56

50 év múlva majd a most prűdérián...
áh, mindegy

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:38:15

@É2I: ezzel amit itt leírtál teljesen egyet tudok érteni. azzal a megjegyzéssel, hogy a tenni valamit az családon belül maradjon és nem kell irtóhadjáratot végezni olyan dolgok ellen, amikkel nem értünk egyet. persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne tegyünk semmit, ha tudomásunkra jut, hogy a helyi pap az ovisokat dugja, de lehetőleg ne azzal kezdjük, hogy rágyújtjuk a házat és betiltjuk az egyházat.
....bár ez utóbbi azért nem lenne nagy baj.

@hoel: miért baj az, ha valaki utálja a zsidókat? ha a pusupot lehet, akkor a zsidókat is. amíg nem kezd el fűteni velük, ugyan kinek árt vele?

evergo 2010.04.28. 19:38:54

Kisfiuknak meg majd push out alsónacikat árulnak, ami ugyancsak szivaccsal van kitömve. Vidáman tanulnak majd írni, olvasni, számolni, lányok-fiúk idő előtt domborodva mosolyognak majd az osztálykirándulós képeken. Igazán agyrém, legalább annyira mint a csecsemő-paróka. Bizisten néhány embert komolyan el kellene zavarni valami kőfejtőbe, hogy ott kamatoztassa a kreativitását.

varvizib 2010.04.28. 19:38:56

Azt hiszem egyértelmű a kereskedők felfogása: ami tőlünk nyugatra megbukik, az nekünk, magyaroknak még jó lesz...

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.04.28. 19:40:10

Nem olvastam el a kommenteket - bizonyára sokakból kitört az intelligencia -, de maxra egyetértek a tombolással; teljesen jogos.
Munkaidőm 99%-át másodikos korú gyerekekkel töltöm (gy.k.: tanítok) és látom, amit látok. Lédigaga (régen freakshow-ban mutogatták volna), Győzike, und so weiter. '79-ben születtem, szóval ez nem egy olyan hűde generációs szöveg, egyszerűen csak hányadék, ami ezeket a szerencsétleneket körülveszi.
Push-up, meg a lónak a tüdeje, az.

A rája szarik rája 2010.04.28. 19:40:22

Jól figyeljen most minden gyerek, és minden kedves hallgató:
a nagylányoknak szoknyájában nem söndisznó látható.
a félszemű kobra sem egy kígyó
legyetek mindig résen!
A fűrészelés nem csak munka
Higgyétek el nékem!

(bocs, Sün!)

Mylady 2010.04.28. 19:41:35

Hónapokkal ezelőtt találkoztam egy cipőboltban a következő helyzettel: 10-12 éves kislány tűsarkú, felnőttcsizmát próbál, anyuka asszisztál hozzá. Kicsit kényelmetlen, ezért úgy döntenek, alacsonyabb sarkút vesznek. És vesznek! Felnőttcsizmát, a gyereknek. Kb 5-6 centis sarokkal.
Kíváncsi vagyok, hogy fognak kinézni a gyerek ízületei pár év múlva.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:41:48

@Énbagoly: én inkább viccesnek mondanám. ki is szoktam röhögni őket, amin rendszerint megsértődnek. ez van, mit tegyünk?

@Isaura: mondom én, de nem értik, ilyen egy világ ez.

@endike: ugye, hogy ugye?

www.BiSzex.hu · http://bisex.hu 2010.04.28. 19:43:10

pedofiliai vágyak vizuális elősegítése

Énbagoly 2010.04.28. 19:45:18

@Kifordított kacagány: Tudod, az a baj, hogy ettől csak rosszabb lesz. Ha kiröhögöd őket, akkor belép a csakazértis a képbe.
Aztán ez nem szép dolgokhoz vezet.

@Mylady: Na, itt is az anyát kellene átnevelni, de rendesen. :S

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.04.28. 19:46:33

ha a 7-8 éves fiúk csöcsös pornósztárokat néznek az interneten, akkor mégis mit várjunk a velük egykorú lányoktól? ők is csöcsösek akarnak lenni. piaci igény nélkül nincs termék a polcon, ugye. akkor kellett volna hápogni, amikor a 11-12 éves korosztályban kezdtek el picsának öltözni a leányzók. várható volt, hogy a divat tovább terjed; az elsős lányok pont olyan cafkák akarnak lenni, mint a negyedikesek az általános suliban. szabad társadalmat akartunk, hát tessék, így jártunk.
@atpijkamo:
nem kell sokat várni, hogy a gyerekek pisztolyt vigyenek a homokozóba az oviban. az elmúlt években volt már mindenféle gyilkosság meg verekedés a magyar sulikban, tehát megvan a fejlődés alapja.
@Thresher: " se az FBI, se a NASA, se a pláza, se az Isten Háza..." :)
@Muster Mark: ez itt nem a kurucinfó, kispajtás. menjél inkább a f*szodat lengetni a rohamrendőröknek.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:47:29

@evergo: hallottam én már olyant is, hogy a fiúknak is elő volt írva tornaórára a tornadressz. el tudod te azt képzelni? az maga a borzalom, nem ám a pusup.

@morrisal_: mert te nő vagy és a fiúkáknak még nem domborodik olyan nagyon a nadrágja. kérdezd meg majd a kollégáidat is, hogy látják a dolgot. persze előbb itasd le őket, hogy oldottabb legyen a társalgás.

@A rája szarik rája: munka az is, csak a kellemesebb fajtából.

@Mylady: az semmi, a húgom meg a gyerekosztályon vásárol, pedig lassan 30 lesz. perverz állat az ilyen.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.04.28. 19:51:08

Tombol az melltartó: 7-8 éves anyáknak árulnak push up lányokat!

zahor103 2010.04.28. 19:51:28

a végletekig egyetértek az anyuka felháborodásával. akinek van gyereke, az nagyon is érti az ilyet, akinek meg nincs, annak meg kellene próbálnia megérteni.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:51:39

@Énbagoly: nem baj, legalább én jól szórakozom.

@Don Bandi: ebből is látszik, hogy a lányok is csak eladni akarják magukat. nincs is ezzel semmi baj. azért vannak a szülők, hogy egy kis rabszolgatartó társadalmat vigyenek a hétköznapok szabadságába

Énbagoly 2010.04.28. 19:54:59

@Kifordított kacagány: na, mert csak az öncélú vidámkodás érdekel...

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:55:11

@zahor103: páran már kifejtettük, hogy ugyan van gyerekünk, de vérlázító módon nem tud foglalkoztatni a probléma. el is megyek holnap gyónni, megkérdezem a papot mi a véleménye. ha kérdezi, mit mondjak neki, hova menjen pusupot vásárolni?

nyugdíjas felhasználó 2010.04.28. 19:55:52

asszem nem akarok lánygyereket

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:56:24

@Énbagoly: jóhogy. miért pont én sírjak, ha ezek a lányok olyan vidámak a pusupban?

Énbagoly 2010.04.28. 19:57:21

@nyugdíjas felhasználó: lehet egy gyereket normálisan is nevelni.De ha már nyugdíjas vagy...

Kifordított kacagány 2010.04.28. 19:58:38

@nyugdíjas felhasználó: így a nyuggerek világában erre már ne is nagyon számíts

Énbagoly 2010.04.28. 19:59:11

@Kifordított kacagány: remélem, neked is van valami felturbózód, hogy komolyan vegyenek. Vagy felnőttnek nézzenek? :)

atila68 (törölt) 2010.04.28. 19:59:16

Foglaljuk csak össze;

Adott egy anya, és két leánygyermek.
A gyermekek 6 és 8 évesek.

Az anyjuk, jobb híján elmegy velük sopingolni, és a hagyja, hogy a gyerekei közel négy kilónyi ruhaneművel bevonuljanak a próbafülkébe.

Majd miután ily módon megvívta a maga harcát a gonosz fogyasztói társadalommal, hogy 6 és 8 éves leányait megvédje az oktalan túlköltekezéstől, felháborodik a szivacsbetétes bikini felsőn.

--------

Itt biztos minden rendben anyuka?

Dudálj, ha műkörmöd van! 2010.04.28. 20:02:37

Nem az a lényeg, hogy megveszi-e valaki, vagy sem, hanem roppant beteg dolog maga a termék. Ebből a szempontból igazat adok Timinek. Mi a lótúróért van szükség arra, hogy egy alig kisiskolás kislánynak nagyobbnak tűnjön a melle??

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.04.28. 20:06:40

Azért ne felejtsük el hogy angliában akkora balhé lett ebből hogy levették a polcokról ezeket a dolgokat.
Mi ennyivel toleránsabbak és lazábbak vagyunk mint a pudingfejű angolok, vagy csak ennyire igénytelenek hogy beleszarunk mindenbe?

Netuddki. 2010.04.28. 20:09:19

Na ebből is látszik, hogy itt adják el nálunk a nyugat szemetét. Angliában betiltották? Nem baj, majd a Keruópaiak megveszik.

Abból is látszik nem igazán ide szánták, mivel itt nem igazán van pénz a tizenéves lánykák plasztik műtétjére.
Mert bezony ez szerintem annak előkészítése, hogy később aki ennyi éves korában ilyent hord az később is nagyobbat akar.

Netuddki. 2010.04.28. 20:11:48

@Dudálj, ha műkörmöd van!: Mint előbb is írtam, hogy kb. 10 év múlva mellnagyobbítást kérjen ballagásra.
Tuti nem a magyarok a célcsoport, de valahol el kell adni.

Dudálj, ha műkörmöd van! 2010.04.28. 20:12:12

@prostatikus vogon jeltz: ránk aztán a tolerancia bélyegét nem lehet sütni. 54 éve mi itt mindenre legyintünk.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 20:12:41

@Énbagoly: hát, elég szőrösre sikerültem, úgyhogy el kell hinniük, vagy kénytelenek lesznek elővenni a kis növényhatározót és ott kikeresni melyik fajba tartozom

@Dudálj, ha műkörmöd van!: hogy a tanárbácsi miközben otthon maszturbál arra gondolhasson, hogy jobb jegyet kellene adni ennek a szép kislánynak. ilyen hülyét kérdezni

@prostatikus vogon jeltz: ennyivel beszaribbak a kereskedők és lépnek, mielőtt kipattan egy műbalhé, ami csökkenti a forgalmukat. ne aggódj, pár hónap múlva más tálalásban kapható lesz újra.

Dudálj, ha műkörmöd van! 2010.04.28. 20:14:33

@kovi1970: és nálunk el is lehet mindent. Marokkói paprika, kínai foghagyma, pushup-os gyerekmelltartó.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.28. 20:15:38

egyelore az elso tucat hozzaszolast olvastam
jol meg is lepodtem, hogy sokaknak termeszetes
ez egy allatsag, p[edofilvonzo baromsag
idiotizmus
ki kell vonni
;legkozelebb vibratort arulnak meg gyerek tangat?
vagy mi a fax van otthon
na majd melo utan meg elolvasom a hozzaszolasokat is

Énbagoly 2010.04.28. 20:17:26

@hagyma: bocs, de gyerektanga már van.
És teljes közönyösség van nagyon sok minden iránt. :S

Kifordított kacagány 2010.04.28. 20:19:18

@hagyma: tudhatnád, ez a túlélés törvénye, itt ha valamin meglepődsz, akkor véged.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.04.28. 20:20:39

Amúgy ez a hír (mármint az angliai betiltás) szerepelt az egyik ker. rádió reggeli műsorában is.
Na ott is. kb ugyanaz jött ki hogy minek kurvát nevelni a gyerekből.
Ugyanúgy ki voltak akadva a "gyermek szépségvesenyen", amiben felnőttre maszkírozott gyerekek vesznek részt.

Nézzétek ezeket a képeket, hát szerintem itt valami nem klappol a szülők agyával.

www.actuphoto.com/files/news_8932_0.jpg

southbeachglow.com/sbg_child-beauty-pageants.jpg

4.media.tumblr.com/tumblr_kvdddhwWML1qa1m9oo2_500.jpg

ági anyu 2010.04.28. 20:20:42

Ez egy kicsit olyan, mint az 52-es méretű csípőnadrág...ki a franc veszi fel?

böme 2010.04.28. 20:22:58

Az én öltönyméretem 56-os. Jó nagyra nőnek ezek a mai 7 évesek, hogy 134-es méret és nagyobb kell nekik! :D
De komolyra fordítva a szót: 10 éven aluli kislánynak vagy egyberészes fürdőruci kell, vagy csak leányka alsó, mert a felsőre semmi szüksége. Akkor meg minek akarsz bikini felsőt, meg fehérnemű felsőt venni nekik?! A mi korunkban anno a lányok trikóban jártak, sztem nekik is megfelelne fehérneműnek! Mellesleg normális szülő nem viszi shoppingolni a lányait boltba, hanem megveszi nekik, amit jónak lát és otthon odaad 1-1 darabot gyerekenként... Csak tudnám hol van ilyenkor apuka?! Ha a jövendőbeli feleségem shoppingolásra nevelné 10 éven aluli poronytaimat, tuti, hogy őt is megnevelném!

Mylady 2010.04.28. 20:25:20

@Énbagoly: na igen

szerintem legtöbbször le se szarják (már elnézést), hogy mit csinál a gyerek
észre sem veszik, amikor kurvának öltözve-sminkelve távozik otthonról
de ez? ott állt mellette!
aszittem, az agyam eldobom...

Kifordított kacagány 2010.04.28. 20:25:40

@prostatikus vogon jeltz: keresgélj még egy kicsit és találsz ilyen bikinis képeket is mindenféle fotóstúdió égisze alatt. sőt, a fejlett nyugati országokban, ahol elvileg csúnya rossz dolog a pedofilia, hivatalosan megjelenhetnek olyan magazinok, miben ilyen lánykák pózolnak. ez persze nem baj, csak a pusup melltartó.

ági anyu 2010.04.28. 20:25:41

@atila68: 6-8 éves gyereknek sajna néha muszáj ruhát venni. Mert gyorsan kinövi. Akkor is, ha én egyébként ellenállnék a fogyasztói társadalom kihívásainak

Ra'anana 2010.04.28. 20:27:59

szamomra a vicces az, hogy amikor ez megtortenik, akkor a tv tarsasagok nem hajlandok leadni a tizeneveseknek szolo szexualis felvilagositast osztonzo, abortuszrol szolo propaganda filmet.index.hu/kultur/media/2010/04/28/a_mediatorveny_tiltja_a_szexualis_felvilagositast/
riasztoan alszent tarsadalmat krealtunk magunknak, tobbrol szol ez sokkal mint egy szivacsbetetes melltarto..sajnos.

Énbagoly 2010.04.28. 20:28:12

@Mylady: ilyenkor kell mellette hangosan beszélni arról, hogy mekkora egy bunkók azok az anyák, akik ilyen szarokba öltöztetik a gyereküket. Ja, és ha egyedül vagy, akkor odatartani a mobilt a füledhez, mintha abba beszélnél.

Mylady 2010.04.28. 20:29:03

@atila68: jogos, ezen én is elgondolkodtam

mondjuk azon is ki tudok akadni, amikor a kolléganőm meséli, hogy a 8-9 éves gyereket még öltözteti!!! (ráadja a ruhát)
de azért a ruhaboltban válogasson és próbáljon egyedül a 6 és a 8 éves, az sokkal durvább

Kifordított kacagány 2010.04.28. 20:29:23

@böme: múltkor farmert venni vittem a lányaimat. a egyikre szinte elsőre találtam is olyant ami jó volt, elég volt elé tenni, hogy nagyjából méret, felpróbálta és végeztünk. a másikkal a fél boltot áttúrtuk, mire találtunk olyant ami nem volt nagy, nem volt kicsi és nem úgy állt rajta, mint tehénen a gatya. azért ezt nem szeretném úgy kivitelezni, hogy egyesével hordom haza.
cipővásárlás dettó

Énbagoly 2010.04.28. 20:31:21

@prostatikus vogon jeltz: Na, az ilyen versenyeket kellene betiltani, de azonnal. Pedig az egyébként prűd ámerikában mennyi ilyet rendeznek. Felfogni sem tudom mi ebben a jó.

@Kifordított kacagány: nem normálisak az emberek azért.
A gyerekek nem műanyag babák.

Mylady 2010.04.28. 20:31:49

@ági anyu: szerintem nem a vásárlással volt gondja, hanem azzal, hogy a gyerekek kiválasztanak 4 kiló ruhát és elvonulnak próbálni
egyedül!
miközben anyuka a boltban kóvályog

Kifordított kacagány 2010.04.28. 20:32:20

@Ra'anana: persze, mert a végén megijed a gyerek és nem kell neki pusupos melltartó, ami bevételkiesést jelent a boltoknak, a beszállítóknak és eladók, varrónők, szabászok, szállítók kerülnek az utcára, majd összeomlik a nemzetgazdaság.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 20:35:48

@Énbagoly: mondtam én már, degenerált idióta az összes ember, egytől egyig.

odettt 2010.04.28. 20:36:29

@Kifordított kacagány:
nyilván nem a tangabugyi a hibás, az csak egy jel, ahogy a push up gyerekmelltartó is, hogy valami nagyon nincs rendben az emberek fejében.

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2010.04.28. 20:37:26

@Kifordított kacagány: Témától függetlenül ezek szerint te vagy az egyetemes igazság egyetlen letéteményese. Azért elszállni nem kéne...

A Tyne folyó déli partja 2010.04.28. 20:41:04

@böme: erről eszembe jut, mikor a szomszéd kislány hároméves volt, én meg kb. 20. kint ültem a teraszon, bikiniben. ő is kijött,a kis saját bikinijébn. kérdeztem tle, h. minek neki a felső. mire ő felháborodva: dehát rajtad is van! mondtam, mert én naylány vagyok. erre ő, h. ő is...
na, ezért akarja hordani, viszont ennyinél kéne maradni, nem még fehérnemű-melltartókat gyártani nekik.
amgy itt Angliában folyamatosan látok 10 éves körüli gyerekeket felnőttnek való cipőben, táskával, mind nagynak akarnak látsazni.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 20:48:26

@odettt: a miniszoknyából kiindulva nem is lesz. ma már bárki megveszi a 6 éves gyerekének is a miniszoknyát, mert abban annyira csini. és akkor még szerencsés a gyerek, ha lány. a tangabugyi is csak egy divat része, nem kell annak lekerülnie, ha pedig nem kerül le, akkor semmi különbség nincs a tanga meg a bundabugyi között. és igen, nem kell megvenni, ilyen egyszerű az egész. persze, beteges, hogy a sok hülye felnőtt a gyerekén akarja kiélni elvesztett fiatalságát, de pusztán azért mert a gyerek tangát hord, még nem olyan nagy bűntett.

@vacsad: dehogy, én éppen olyan degenerált idióta vagyok mint a többi. most pl a pusup melltartóra bukok. bár lehet, hogy csak azért, mert elképzeltem, hogy festene őzikelányon.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2010.04.28. 20:50:14

Mondjuk a felháborodás tárgya tényleg röhejes, de ennél tovább nem is terjed jelentősége. Nem kell megvenni, közben meg lehet hőbörögni/röhögni magunkban egy sort.

Majd a gyerek ha anya lesz, azon lesz kiakadva, hogy ezek a mai fiatalok miért pornójelenetet akarnak előadni a szalagavatón.

Erwan Knudsen · http://www.kihir.hu/ 2010.04.28. 20:53:53

Nem értem azokat a hozzászólókat, akik nem látnak ebben semmi problémát. Az nyilvánvaló, hogy nincs gyerekük, na de nekem sincs, és mégis förtelmesen aberráltnak tartom a dolgot. Vajon ha a következő év slágere a gyerekeknek gyártott felcsatolható műmell lenne, abban sem látnának semmi kivetnivalót (és azt is magánügynek tekintenék)? Tényleg nagyon rohad a világ... és a helyzet az, hogy ebben nem kis részük van azoknak, akik például Timi mama fenti kirohanását nem tudják hová tenni, és azt mondják rá, hogy bolhából elefánt.

Ra'anana 2010.04.28. 20:53:57

@Muster Mark: eleg kis betegecske vagy.. talan el kellene latogatnod egy szakemberhez

Kifordított kacagány 2010.04.28. 20:57:47

@Animacs: minden gyerek felnőttnek akar látszani, mert a felnőttek a példaképei. igyekeznek úgy öltözködni, úgy mozogni, beszélni és viselkedni. épp tanulják, hogy milyenek legyenek. ezt a játékot teljesen elvitatni is ostobaság lenne.
nekem meg az jutott eszembe, hogy mikor 14 éves voltam és átjött a szomszéd 10 éves lánya meggyet szedni egy szál kis áttetsző bugyiba és ott hajladozott a hegyesedő kis cicijével a létra tetején, akkor nagyon felizgultam és nagyon meg akartam dugni. persze akkor még őszinte gyerek voltam és bár nem ordítottam és toporzékoltam, de meg sem dugtam, mert még nem nagyon tudtam hogyan is kellene odáig eljutni vele. viszont később visszagondolva az esetre rájöttem, a kis kurva nagyon is tudta miért nézem én olyan guvadó szemekkel és domborodó nadrággal és erősen rá is játszott arra a hajladozásra ott a létra tetején. na ilyenek ezek a gyereklányok.

Claritas 2010.04.28. 20:58:00

ez a vége a sok agyatlan mexikói sorozatnak, celebnézésnek: sok kislányt egyszerűen a saját anyja-apja öltöztet prostinak.
időnként jó volna,ha lenne valami szervezet,aki megvédené a kedves állampolgárt saját magától, és betiltana minden xart,amivel egy kisgyerek lelkét megfertőzhetik.
szerintem nem lehet röhögni a dolgon, félni,megrettenni inkább:(

közelmúltban ismerős nyávogva előadta,hogy neeem tuuudja,hova írassa be a lányát,valami tááánc "kéééne"... előbújt belőlem az óvónő, mondom neki, talán néptánc, mozgásnak remek, zenei érzéket fejleszt,fegyelmet,figyelmet, ráadásul nem tucat dolog, erre az ANYA közli, hogy inkább hastáncra gondolt:P a kislány 4!!! éves...

Kifordított kacagány 2010.04.28. 21:00:47

@Gee Halen: ne már, tényleg ez van szalagavatón? de megváltozott a világ, egyre valahogy el kell mennem jövőre.

@Erwan Knudsen: ne már ezzel a nincs gyerekük dumával. gyerekkel is el lehet dönteni, hogy megveszed, vagy csak kiröhögöd a terméket, gyerek nélkül meg amúgy is csak kiröhögöd....jobb esetben persze.

A Tyne folyó déli partja 2010.04.28. 21:01:04

@Kifordított kacagány: nem hiszem, h. anno a szomszéd kislányban (háromévesen!) bármi ilyen gondolat felmerült volna...
meg bennem sem, még jóval később sem, nemhogy tízévesen..

Kifordított kacagány 2010.04.28. 21:05:04

@Claritas: félni? nem elég attól félni, hogy leesik a lépcsőn, most már a pusuptól is kell? eluralkodik a rettegés ezen a világon.
a hastánc jó, mikor nagy lesz és répát kell kapálnia, akkor jól fog hajolni a dereka.

vacsad · http://indafoto.hu/vacsad/collections 2010.04.28. 21:16:26

@Claritas: "időnként jó volna,ha lenne valami szervezet,aki megvédené a kedves állampolgárt saját magától"

Nagy Testvér, Gondolatrendőrség, Telekép, Szóma, ilyen finomságok?

Erwan Knudsen · http://www.kihir.hu/ 2010.04.28. 21:16:50

@Kifordított kacagány: Igazad van: lehet, hogy van gyerekük. Ez esetben viszont még elkeserítőbb, ha csak legyintenek, és nem látják a dologban a problémát.

FGSuperman 2010.04.28. 21:19:56

hát ez kész:-(

ez az egész push up dolog botrány

lányok-nők:
miért akarjátok átvágni azzal a férfiakat, hogy ilyeneket hordotok?
aztán megy a ledöbbenés, ha otthagynak, mert ő a nagymellűt szerette volna magának

Kifordított kacagány 2010.04.28. 21:20:58

@Animacs: valószínűleg nem, de a nagyobbnak látszani akarás és a szépnek látszani akarás már ott volt benne. ha pedig 10 évesen nem is, de 11-12 évesen egész biztosan foglalkoztattak a fiúk és már alig vártad, hogy a lábad előtt csússzanak. kár az ilyent tagadni.
és ha már itt tartunk, én nagyobb bűnnek érzem a ilyen korú lányoknál teljesen elnyomni a bimbódzó nőiességet, főleg a természeti adottságokkal kevésbé megáldottaknál, mint rájuk adni egy pusup melltartót. az ilyen tinikor küszöbén álló lányok már mind szépnek akarnak látszani, igazi nőnek, de nem hülyék és nem is vakok, látják, hogy a másik szebb, esetleg karcsúbb, jobban buknak rá az idősebb fiúk. a felelősségteljes szülő persze nem ad neki pusup melltartót, helyette hűtődobozba öltözteti, mert még kicsi vagy kislányom. a kislánya meg szépen cseperedik és egyre kevésbé lesz megelégedve magával, úgy érzi, hogy csúnya és nem kell senkinek, aminek a vége az, hogy vagy kurva lesz belőle, vagy egész életében elégedetlen lesz önmagával, lelkileg megnyomorodik. nem egy ilyent ismerek. kirívó eset: egy ismerősöm szomszédjában lakó 20 éves lány azért végeztetett plasztikai műtétet a mellén, mert szerinte túl nagyok és azért nem tetszik a fiúknak, azért nincs kapcsolata. az ember erre azt mondja, hogy nem normális és valóban nem az, de valahogy ő is eljutott erre a nemnormális szintre és nem úgy, hogy szerette magát.
lehet azon vitázni, hogy mikortól mit vegyenek fel a gyerekek, de az, hogy gyerekből felnőtté válnak elég hosszú folyamat és a "te még kicsi vagy ehhez" válaszok nem az egészséges fejlődésüket hivatottak szolgálni.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 21:24:25

@Erwan Knudsen: fejtsd ki a problémát, mert én hülye vagyok, nem látom.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.28. 21:45:40

@Mylady:tök igazad van! .van ilyen, és van olyan szülő. az egyik háborog, a másik meg még biztatja is a lányát a "nőcis" (ppfffuj, ez a szó) holmi megvásárlására. ha nem lenne rá igény, akkor nem is gyártanának ilyen cuccot.
a 6-7-8-9 éves is nézi a szülőkkel együtt, vagy nélkülük a tv-t, mit lát? ha nagy a cicid, vékony vagy, akor MENCI vagy. mindenki eldöntheti, hogy megveszi-e a terméket, vagy sem.bocs, de f.szom olvassa el az öszes kommentet
még egyszer: azért gyártják, mert VAN RÁ IGÉNY! lehet hisztizni, de lehet azt is csinálni, hogy tegyenek a mostani kult ellen, ami mást sem sulykol az emberekbe, hogy csak akkor vagy értékelhető, ha tökéletes a tested. NEM AZ AGYAD bazdmeg, a TESTED!
és ezért ki a felelős???? a nők is, akik voltak korábban gyerek nélküliek (hogy adták el magukat?) és a férfiak is.
Mylady, egyetértek veled, mielőtt félreértenél.
.
az egész sztori engem arra emlékeztet, hogy "cigánykérdés nincs, csak megélhetési bűnőzés"

Kifordított kacagány 2010.04.28. 21:51:38

@aggyistenbiri: hát ha már amúgy is mindenki hülye, kézenfekvő kikiáltani azt menőnek és a külcsínre koncentrálni, nem? az ész meg úgyis elmegy egy jó testtől épp úgy, mint az idő múlásával.

XCat 2010.04.28. 22:01:03

@Kifordított kacagány: "de 11-12 évesen egész biztosan foglalkoztattak a fiúk és már alig vártad, hogy a lábad előtt csússzanak. kár az ilyent tagadni."

Animacsnál nem tudom mi volt, de hogy engem nem, az hótziher. Engem az foglalkoztatott, hogy a felnőttek miért képzelik magukat olyan okosnak, amikor hülyék, mint a segg.

gyz 2010.04.28. 22:03:05

szerintem éppen a "na és, nem számít, nem kell megvenni, nem kell megnézni/elolvasni/hallgatni" stb mentalitás miatt öntheti el a szar az országot, juthat egyáltalán az eszébe embereknek, hogy tangabugyit tervezzenek hétéveseknek pushup melltartóval, stb.

lehet úgy gondolni, hogy mi okosak vagyunk, és nem foglalkozunk ezekkel, csak egy szép nap arra ébredünk, hogy normává válik az, amit mi magunk ugyan nem helyeseltünk, de fel sem emeltük a szavunkat ellene.

XCat 2010.04.28. 22:05:01

Amúgy az miért van, hogy a hülyeanyukás poszt még mindig 200 felé viszi a kommentszámot?
Szerintem szily írja őket, ennyire debil egy nő sem lehet.

XCat 2010.04.28. 22:06:17

@gyz: Az emberek már csak olyanok, hogy el felemeled a szavad valami ellen, ami nekik tetszik, elküldenek ám a picsába. Pushup nélkül.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:07:02

@CatMother: nem kell a rossz duma, már öreganyám idejében is így, volt, annál meg nem lehetsz te sem öregebb, mert akkor már te is a föld alatt laknál. persze a fiúk hülyék voltak, még sokszor hülyébbek a felnőtteknél is és éretlenek akiket csak a hülyeség érdekel, nem az olyan komoly dolgok, mint titeket, de alig vártátok, hogy megmutathassátok nekik mennyivel felnőttebbek vagytok és mennyire ti vagytok az evolúció csúcsa, akik előtt térdre kell borulni. ez semmit nem változott az elmúlt években, legfeljebb nyíltabbá vált.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:09:24

@gyz: ez gyermekeink bosszúja rajtunk amiatt, amit az öregjeink ellen elkövettünk. pedig ők már akkor megmondták, hogy "lyányom a térded nem látszhat ki a szoknyád alól"

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.28. 22:10:51

@gyz:erről beszélek én is.
@Kifordított kacagány: a test elkezdi a hervadását úgy 40+ körül. az agynak azért még utána is van jóestben még egy 20, időnként 30 éve, amikor már nem csak a testiség a fontos elsősorban. persze akinek nincs miből meríteni, annak ugyan mindegy.

XCat 2010.04.28. 22:10:53

@Kifordított kacagány: A fiúk megtehették, hogy hülyék legyenek, mert mindig ott volt mellettük egy okos és gyakorlatias nő, aki rendbetette a hülyeségeiket.
Nyilvánvaló tényeket meg nem kell megmutatni.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:10:58

de vigasztalódjatok, a dekadens róma is megbukott, előbb utóbb itt is bukás lesz és akkor megint minden lány járhat csadorban

XCat 2010.04.28. 22:12:44

@gyz: Például én, meg a többi. A frászt nem érdekli, hogy neked mi nem tetszik, dolgozd fel, vagy kösd fel magad.
Szerintem édes a 6 éves kiscsaj miniszoknyában, és kész. Pusup nem kell rá, de ha ő ettől boldog, vegye csak fel.

A nők kb 25 éves korukig idősebbnek akarnak látszani, onnantól meg fiatalodnának vissza, mint az eszement.

gyz 2010.04.28. 22:13:04

@Kifordított kacagány: ha túlzásokkal operálsz, és olyanokat akarsz más szájába adni, amit nem mondott, kizárólag magadat tünteted fel a valóságosnál hülyébbnek

XCat 2010.04.28. 22:14:06

@Kifordított kacagány: A csador szép. Valamiért lényegesen kevesebb impotens pasi van a csadorban járó nők között. :D
Persze homár, az nincs. Ha lenne, lenne hol kiélniük magukat.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:14:56

@aggyistenbiri: a testi és szellemi fejlődés megáll 25-30 éves kor körül, majd idővel hanyatlani kezd. mindkettőt lehet edzeni, hogy ez a hanyatlás lassabb legyen, de a hanyatlás attól még hanyatlás marad. akár van miből meríteni, akár nincs.

@CatMother: látod, ezt mondtam én is. az a fránya okos gyakorlatias nő meg volt olyan hülye, hogy tetszeni akarjon a buta fiúknak és ott legyen mellette, hogy eligazíthassa ha feltétlen muszáj. nem kellett erre várni a házasságig, az már a pokol kapuja.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.28. 22:15:52

Hasztamannyana!
Igazi Homár poszt!
Na most kell a Homár-pówer!

Cicifixet csak Őstermelőtől!
Na de gyereknek?

XCat 2010.04.28. 22:17:31

@Sün‼: Homár lassan megalapíthatná a legidiótább kamupoaszt díjat. És naponta odaítélhetné önmagának.

Vkat118 2010.04.28. 22:19:02

Timi mamának egy kis szex kéne, akkor nem baszná fel magát ilyen jelentéktelen dolgokon.

yippyupp 2010.04.28. 22:20:37

@CatMother: én ide csak cicázni tértem be. nos, látom karmok kint, hajrá! őőő - még ezt sem olvastam el... ez a való világ annyi időt elvesz az értelmes időtöltéstől... : (((

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:21:21

@gyz: pedig valaki nagyon akar ilyent hordani. lehet, hogy nem a gyerekeink, hanem te?

hogy a dekadens róma elbukott, az nem túlzás. hogy a társadalmunk a dekadens róma társadalmára hajaz és azt az utat járja be, szintén nem túlzás. a csador lehet, hogy egy kicsit, de nem kizárt. ellenben ebből semmit nem adtam a szádba.

@CatMother: az erőszak, a megalázás, a fölérendeltségbe vetett hit mindig is potenciálnövelő volt. ha nem így lenne, akkor a háborúkban sem erőszakolta volna végig a sereg a meghódított területeket. ettől függetlenül nem tudom, honnan szerzed ilyen irányú információdat. csak nem mintavételezéssel?

XCat 2010.04.28. 22:21:33

@Slaydo: Nem elég, hogy egyszer szaporodott, bakker? Gondolj bele, ez fogja tanítani a kölykét. Arra, amit ő is tud. Namost, a kölyök majd ahogy nő felejt.
Képzeld el.

XCat 2010.04.28. 22:22:44

@Kifordított kacagány: valaha tanítottak pszichológiára.. de most nincs kedvem levezetni.

gyz 2010.04.28. 22:23:43

@Kifordított kacagány: ki akar csadort hordani? én már csak nememből kifolyólag sem. te tényleg annyira hülye vagy, hogy a gyerektanga ellenzésétől egy ugrással eljutsz a csadorig?

a pedofilnek mi az elletéte? az impotens?

XCat 2010.04.28. 22:24:15

@yippyupp: á nem, nem ülök már fel az ilyeneknek. Csak kicsit dühít, hogy ennyien igen.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:24:59

@CatMother: ez is jó duma

na de most hazamegyek, keresek a neten valami gyerekpornót, hogy jól teljen a nap hátralévő része. persze csak ha lesz benne pusup

XCat 2010.04.28. 22:25:25

@gyz: Csini lennél pedig csadorban. Szerintem fel kéne próbálnod egyet. Pusup tangával alatta. :)

gyz 2010.04.28. 22:26:33

@CatMother: "Pusup nem kell rá, de ha ő ettől boldog, vegye csak fel."

te ilyen klassz, felvilágosult anyuka vagy

yippyupp 2010.04.28. 22:27:23

@Kifordított kacagány: "dekadens róma" - egyértelmű, és nagyon örülök, hogy nem csak én látom így. tudjuk mi lett a római birodalommal, és most is erre tartunk. melltartóban, vagy tógában.

@CatMother: kezdem érteni, hogy min dühöngsz.

XCat 2010.04.28. 22:27:32

@Kifordított kacagány: fene beléd.. az a lényege, hogy ha nem látsz állandóan csecset meg segget, nem érzed át naponta, hogy nem csecserészheted meg az illető csecs tulandonosát. Ez nem épül be a tudatalattidba, és tudod hogy akit csecserészhetsz, azt meg is dughatod, tehát feláll a farkad, amikor meg akarod dugni.

így érted?

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:28:12

@gyz: rád is biztos mondták már, hogy "esze semmi, fogd meg jól"
amit én írtam, az egy várható jövőkép, történelmi események ismétlődésének feltételezése. mi köze van annak ahhoz, hogy te mit akarsz és mit nem?

XCat 2010.04.28. 22:28:54

@yippyupp: Szerintem részeg a Kaci. Máskor nem szokott hülye lenni. Vagy túl sokat melózik, ha most indul haza.

@gyz: Gyermekem, oitt a homáron van egy szabály.. arról szól, hogy nem kötünk bele CatMotherbe.

yippyupp 2010.04.28. 22:30:20

@Kifordított kacagány: ilyet azért még viccből se, állatpornó ok, nézzed csak. a national geographic tele van vele.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:30:41

@CatMother: értem, de nekem akkor is feláll, ha látom amit csecserészhetek. de való igaz, jobban feláll, ha ügyesen van csomagolva és nem látom annyira.

XCat 2010.04.28. 22:31:07

@yippyupp: igazából ha a gyerekkel leforgatták a filmet, neki hót mindegy, hogy valaki megnézi, vagy nem:)

yippyupp 2010.04.28. 22:31:44

@CatMother: eztet a szabályt most köhögted fel a szőrgombóccal együtt.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.28. 22:31:47

@Kifordított kacagány: provokálod a közönséget, nagyon helyesen, remélem észhez térnek.
megmondtam, van rá igény, azért gyártják. ne csak a szemüket forgassák és álszenteskedjenek, hanem tegyenek is az ellen, hogy ne csak a test számítson.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.28. 22:32:33

@gyz:
Szerintem inkább a nekrofil.
Bár ezt csak olvastan valahol.

Viszont az nem derült ki a posztból, hogy van-e ebben a Takko Fashion nevű izében szoptatós sarok!?
Vagy hogy lehet-e a csimotáknak rajzolni?
Színes ceruza, egyebek vannak-e ott?

Megannyi kérdés...

yippyupp 2010.04.28. 22:33:24

@CatMother: baszki, én ugyan elbuktam a pszichopata gyilkos teszten (tudod, miért öli meg a csaj a nővérét), de ez még az én aberrált agyamban egyszer sem fordult meg. köszönöm, hogy felnyitottad a másik szememet is.

gyz 2010.04.28. 22:33:55

@Kifordított kacagány:
"pedig valaki nagyon akar ilyent hordani. lehet, hogy nem a gyerekeink, hanem te?"

én erre reagáltam

ez egy felvázolt jövőkép volt? nem tűnt fel, de nincs kétségem afelől, hogy ez az én hibám.

lapointe 2010.04.28. 22:34:09

Maximálisan egyetértek a poszt írójával és örülök, hogy világgá kiáltotta ezt az ügyet.Valamint baromira elszomorít, hogy a kommentelők egy része elbagatellizálja, illetve nevetségesnek találja az anya felháborodását.Könyörgöm, egy 7-9 éves kislány GYEREK.Egy sajátos világban él, ami ugyan szabályokkal van telerakva, de -normális család esetében- kiszámítható, biztonságos, teret ad a játékoknak és az álmodozásnak.Iskolatársak, barátok, ideálok.Akik ebben a korban hercegnők, rajzfilmhősnők, max.tiniénekesnők.Gondolom, akik a sok hülyeséget leírták a "mai fiatalok"ról, férfiak, akiknek nincs gyerekük,de még egy serdületlen lány sem a közelükben.Nem, nem természetes gyerekeknek mellet imitáló fürdőruhában járni!Nem, nem helyes ilyen jelenség felett csak úgy elsiklani! A gyerekkori élmények egész életünket végigkísérik (nem az én véleményem, szakemberek mondják),jó lenne, ha ez tényleg megmaradna GYEREKkornak, nem szűrődne bele semmiféle szexualitás.A strandon a gyerekeim ebben a korban vízipisztollyal kergették egymást, gigantikus homokvárat építettek, a lányokat pedig nem érdekelte, hogy a fürdőruhájuk csupa homok,mert inkább elrohantak csúzdászni.Ja és üzenem az idióta kommentelőknek, hogy általános iskola végén NEM CIKI szűznek maradni, sőt még érettséginél sem....Lehet, hogy más környéken lakunk, más környezetben élünk, stb.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 22:34:32

@yippyupp: pedig csak viccből írtam. komolyan kellett volna?

@CatMother: hót mindegy, de ha nem lenne érdeklődés, nem forgatnák le. persze érdeklődés mindig lesz és ha nem, akkor meghal a gyerekkereskedelem, ami egy csomó munkanélkülit jelent és összeomlik a világgazdaság.

de most már tényleg megyek, mert még hozzászoknak, hogy "túlórázom"

XCat 2010.04.28. 22:36:38

@Sün‼: Svéd fűszoknyás lányokkal rajzolnak, azok adják rájuk a puspot is. Kényeztetés nincs, ezeknél még büntetendő.

@yippyupp: Nézd, most el lehet filozofálni azon, hogy mi rosszabb egy gyereknek, ha eladják darabokban szervdonornak, kiállítják az utcára gyerekprostituáltnak, leforgatnak vele egy pornófilmet, vagy szépen csendben, "tisztességgel" tengődik, amíg éhen nem halik.. De ebbe ne menjünk bele, mert a végén még valami értelme lenne a posztnak.

nemáá 2010.04.28. 22:37:33

@atila68: Te hülye vagy?
Ha a 68 a szul.evedet jeloli, akkor asszem igen.
Vagy nincs kolykod.
Itt a tavasz es nyilvan fingod nincs miert megy ilyenkor vki 2 kicsajjal ruhat venni.
Megmondom - kinottek az elmult tavaszi szarokat.....
Igaz jarhatna terdig ero gatyaban, a cipo orrat meg le lehet vagni snitzerrel, mint gyerekkorodban/korunkban a tornacipoet.....

yippyupp 2010.04.28. 22:38:14

@lapointe: jahh, kérem, hagyma majd megerősít ebben: fiatalkoromban, még a múlt században a kislyányok nem is vettek fel olyat, hogy cicifix, amíg nem volt mit fixálni.
na arra meg mit írna a kedves poszttoló, jézusom, monokiniztetik a kisgyerekeket.
nevetséges a poszt, így elolvasva...

yippyupp 2010.04.28. 22:39:23

@CatMother: szerintem az a legjobb, amire nem panaszkodnak... őőő, vagy mégsem

nemáá 2010.04.28. 22:41:17

@Slaydo: neked kellene egy gyerek, hogy viszkessenek tole a tanarok, a tagabb kornyezet, amikor hannahmontananak, vagy rappernek oltozve belibeg egy plazaba vagy a konditerembe...

XCat 2010.04.28. 22:42:20

@nemáá: Köszöntjük körünkben a posztolót.

yippyupp 2010.04.28. 22:45:51

@nemáá: ja, igazad van, fogyassz, herdálj, szenvedj... nem is tudom, hogy lett 45-ös patám anélkül, hogy csecsemőkoromban 25e ft-os nike pipellőt húztak volna rá

XCat 2010.04.28. 22:51:11

@yippyupp: Úgy, hogy gyerekkorodban a 25 ezer apád fél évnyi fizetése volt. :D

XCat 2010.04.28. 22:52:30

@nemáá: Mondjuk ilyenkor elgondolkodom, nem kéne-e sterilizálni a bolygó teljes lakosságát. Lehet hogy űrgyík leszek.
Majd konzultálok az ügyben a Sünnel.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.28. 22:52:39

@CatMother:
JéééézusMáááária!
Bele sem merek gondolni, hogy a fűszoknyás lányok...
Remélem nem jártak ilyen Takko Fashion izében!
Pedig van nekik cicifixük.
Meg van nekik cicijük is.
És nem zoknival van kitömve.
Azok igazi cicik.
Csak betelefonálsz, és jönnek.

XCat 2010.04.28. 22:53:30

@Sün‼: Mit gondolsz arról, hogy legyek-e űrgyík, avagy inkább mégsene?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.28. 22:55:27

Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy mindez Svédországban vam.
De ez jottányitt sem változtat a dolgon, ofkorsz.

yippyupp 2010.04.28. 22:56:44

@CatMother: hát beleszámoltam az időgép működtetéséhez szükséges áramot is : ) nike akkor még gyerekcipőben sem járt, no

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.28. 22:56:52

@CatMother:
Ne legyél űrgyík!
Megcsippelnek!

NO CSIPP!

yippyupp 2010.04.28. 22:58:02

@Sün‼: erre csak egy válasz van: NÓÓÓCSIP (ehh fránya blogmot, hagy ugassak már sűrűbben)

XCat 2010.04.28. 22:58:38

@Sün‼: De nem lesznek hülye posztok. Meg hülye nők, akik egyre csak szaporodnak.
Az már azért megfontolandó, nem?

yippyupp 2010.04.28. 23:02:22

@CatMother: ha 50 évig nem születne nő, az érdekes lenne... szerintem a tudományos eredmények exponenciálisan nőnének a jelenleg szinthez képest. végre ráérnénk igazán fontos dolgokra fordítani az anyagi és szellemi javainkat. genetika sucks

Kifordított kacagány 2010.04.28. 23:02:29

@aggyistenbiri: nekem tényleg tök mindegy, hogy lehet-e ilyent kapni vagy sem. úgy sem változtat semmit a dolgokon. attól, hogy egy ilyen termék miatt felháborodsz és betiltatod, még a fejekben nem változik semmi. a társadalom megszülte ezt a termékét, a társadalom meg mi vagyunk, ha megszüntetjük, majd szülünk másikat.

@Sün‼: az se rossz. nem ficánkol és nem is sikoltozik, mikor a szemét nyomod.

@gyz: valószínűtlen, mivel az később jelent meg.

@lapointe: "Akik ebben a korban hercegnők, rajzfilmhősnők, max.tiniénekesnők." már feljebb is írtam erről. láttál te már egy mai rajzfilmhősnőt?

@CatMother: hát igen, ez a világ nyomora. és ez akár itt is lehetne a szomszédban, vagy két utcával arrébb. más kérdés, hogy fel lehetne tenni a szülő felelőssége lemezt, de mint mondtam az emberek degeneráltak, ezért van olyan aki eladja a gyerekét inkább filmsztárnak, mint hogy állami gondozásba adja. de ebbe kár belemenni.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 23:06:39

@nemáá: hanamontána nálunk is menő, de nem viszketnek tőle a tanárok, kellő keretek közé van szorítva a rajongás.

@Sün‼: nem jönnek, az aeroviva hívta őket és üvöltözött velük, hogy azonnal cáfolják meg a hírt, mert viszmajór van és nem küldenek gépet értük, ha meg svéd géppel jönnek, azt lelövik.

@yippyupp: ja, egyetlen kellemetlen mellékhatása az lenne, hogy mekegnének a gyerekek, de azt el lehet viselni

XCat 2010.04.28. 23:08:34

@Kifordított kacagány: Nos, a gyerekpornó és az állami gondozás között alapvetően annyi a különbség, hogy gyerekpornónál meghatározott számú ember (állat, dildó, stb) dassza hátsón a gyerekedet előre megbeszélt mennyiségben, állami gondozásban meg az összes idősebb kölyök, + az erre indíttatást érző gyermekgondozó bácsik is. Nénik csak megfelelő segédeszközökkel, állatok nem jellemző. Viszont honorárium sincsen.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2010.04.28. 23:09:10

@CatMother:
Számomra a női nem a legszebb e világon.
Ennél már csak a női igen csodálatosabb.
Nők nélkül nem lehet élni a férfiaknak.
Ettől kerek a világ.
És nekem ez így jó.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.04.28. 23:09:27

@Kifordított kacagány: mennyit von le a mondanivalód értékéből a vacak válásod? erősen frusztrált vagy miatta, érzékelem.

a gyerekek nem mini-felnőttek. mintákat követnek, de lehet őket finoman terelgetni. a dudorodó nadrágos szöveged pedig - gyerekekkel összefüggésben - gyomorforgató. hadd ismerjem már őket jobban, mint te, egy vérig sértett, mindenkit utáló elvált férj. ifjúságvédelmisként dolgoztam kisegítő iskolában - volt ott leányanya, egyebek. nem vagyok naiv.
viszont enyhe túlzásnak tartom, hogy a 7-8 éves gyerekeket habzó szájú, erotomán szörnyeknek láttatod.

yippyupp 2010.04.28. 23:10:09

@Kifordított kacagány: továbbra is fenntartom a véleményem, hogy az emberszabásúak hibája a beszédre való képesség. szóval belefér - én eddig két srác utóddal büszkélkedhetem, részemről teljesítve a feladat

Kifordított kacagány 2010.04.28. 23:11:20

ez a rajzfilmhősnős is eszembe juttat valamit. megcsinálják ezeket az új egész estés szuperprodukciókat, ahol olyan dögösek a rajzolt bigék, hogy az már fáj. meg közben üdék és fiatalok is. apucinak csinálják, hogy ha már elkíséri a gyerekét a moziba, ő se unatkozzon, neki is teccen a film. aztán csodálkoznak, hogy egy idő után megnézi a két sorral lejjebb ülő pusupos lányka "dekoltázsát" és elábrándozik. hiába, már régen megmondták, minden út rómába vezet.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.28. 23:12:31

@Énbagoly:
hat biztos van de en meg nem lattam mondjuk a tv-ben sose
maximum ruhabemutaton gyerekeket
szoval olyan rengeteg nem lehet

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.04.28. 23:13:36

röfi-röf. csak hogy releváns legyek.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.28. 23:22:50

@Kifordított kacagány: már megint csak rád hivatkozhatok, mert hamarabb írtad le! igen, rajzfilmhősök, akiket néz a gyerek!
.
és ismét csak: gyártják, mert erre van igény. nem kell megvenni. értelmesen neveled a gyereked? ha igen, akkor pár szóval megmagyarázhatod neki, h ez a termék szar, nincs rá szüksége.
és ne engedd, hogy annyit nézzen tv-t.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.28. 23:24:05

@CatMother: ez igy van
egyszerubben fogalmazva hulyekkel nem vitatkozunk

XCat 2010.04.28. 23:24:45

@aggyistenbiri: Aha. Na itt fog elküldeni egy mai gyerek anyádba, és eldugja a távirányítót.. te meg úgysem tudod használni anélkül a tévét. :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.28. 23:28:35

@yippyupp:
sot szerencses alkatuaknak az elso szulesig egyaltalan nem kellett
mar melltarto
bikifelso sajnos igen
de mamar az sem fontos
bar itt a keleti parton tilos top less

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.04.28. 23:29:30

Mennyien fikázzák azt, aki legyint erre, hogy nem kell megvenni... Nem azt kell fikázni, aki legyint és nem veszi meg, hanem azt a debilt, aki megveszi, nem?

yippyupp 2010.04.28. 23:29:59

@CatMother: kutya legyek ha ezt értettem, karmok kint?

XCat 2010.04.28. 23:30:24

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Senkit nem kell.
Illetve a hülye momzillanyukákat lehet, mert azokat utálom.

yippyupp 2010.04.28. 23:31:34

@hagyma: akkor értem miért magyariszánba tartasz, hawaii-n is tilos a monokini

XCat 2010.04.28. 23:31:55

@yippyupp: Menjél le kutyába, vegyél fel egy pusupot, és ha rajtad lesz, majd szóljál.
Én meg megbüntetlek.
Jó lesz? :)

yippyupp 2010.04.28. 23:34:19

@CatMother: pusáp szétrágva
:pitizik:
:farokcsóvál:

Kifordított kacagány 2010.04.28. 23:34:23

@CatMother: filmezéskor sem kapnak honoráriumot. max a szülő, mikor eladja. állami gondozásban meg van esélye, hogy nem a sűrűjét kapja. de ebbe tényleg kár belemerülni, más téma.

@morrisal_: semennyit, nem sok köze van hozzá. legfeljebb annyi, hogy ha én nem veszek pusupos melltartót nekik, majd az anyjuk megveszi.
a gyerekek mini emberek, nem külön állatfaj. ugyanazok a vágyak hajtják őket, mint a felnőtteket, csak más a fontossági sorrend és kevesebb a tapasztalat.
a dudorodó nadrágosban semmi gyomorforgató nincs. pláne a hiányában. ott arról volt szó, ha lemaradtál volna, hogy a nőket egyrészt nem sokkolja a pusup és nem sok csábítással találkoznak ami rossz gondolatokat szülhet, másrészt bennük ott van az anyai ösztön is erősen, ami szintén elég erős, hogy gátat szabjon az elhajlásoknak. a másik oldalról viszont nem lehet tudomásod, ne is vegyél rá mérget, akármilyen szépen mosolyog rád a tanárbácsi.
habzó szájú erotománokról meg szó sem volt, de úgy ahogy én és kortársaim, már egész fiatalon ismerkedtünk a testiséggel, még ha akkor nem is volt számunkra fontos, úgy a mai fiatalok is ezt teszik, kár letagadni. amúgy nagyon jó könyveket lehet olvasni a témában, ahol bizony nem átallanak olyant állítani a témával foglalkozók, hogy már a csecsemők is maszturbálnak. persze nem úgy mint a felnőttek és az idősebb gyerekek sem, de létező dolog. márpedig ha létező dolog, mint ahogy létező dolog az is, hogy szépnek és nagyobbnak akarnak látszani, akkor csak a szülő szabhat határt elképzeléseiknek, mert bizony ők azok akik majd fel akarják venni azt a melltartót.

XCat 2010.04.28. 23:35:35

@yippyupp: Rossz kutya!!! Ezért ma nem kapsz.. izé, mit szoktál kapni?

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.28. 23:36:38

@CatMother: Lyányomasszonyomdrágája, hát nem Te vagy az okosabb,fijam? nem?!eldugja, és? lehet kézzel is irányítani,nemde fijam? :)
meg az jutott még eszembe (nem miattad), hogy az ember lányának elég csak beütni a gugliba a gyerekszépségversenyt és mi mindenre rábukkan...vagy ezt már mondták előttem? sebaj, ismétlés a tudás.....Birije

yippyupp 2010.04.28. 23:37:51

@aggyistenbiri:
:morog:
ha neked még olyan tévéd van, ami távi nélkül működik, akkor sikeres ember nem lehetsz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.28. 23:40:25

@yippyupp:
dehogy tartok
2-3 het vakacio
csak hogy Marynek megmutassam\
meg kicsit kivancsi vagyok eloben, mivaltozott masfel evtized alattmer, jo jo internet meg minden, de a helyszinen mas

XCat 2010.04.28. 23:40:49

@aggyistenbiri: Nem tudom, én kimondottan ronda kisgyerek voltam. Viszont egy rakás gyönyörű kisgyerekről láttam már fotót, és csupa ronda ember mutogatja, hogy azok ott ők voltak.
Ennek alapján gőzöm sincs, milyen összefüggést találtál köztem és a gyerekszépségverseny között. De szerintem aki ilyenre hordja a kölykét, az nem normális.

@yippyupp: Az amúgy sincsen. Egyél hagymát.

yippyupp 2010.04.28. 23:42:39

@hagyma: rengeteg autó nőtt ki a földből azóta, szerintem ez lesz az első, ami fel fog tűnni. amúgy valami amerika az egész. ha gyopároson jártok, szólj, viszek egy kutyás pólót ajándékba

yippyupp 2010.04.28. 23:43:49

@CatMother: póré van itthon, beleharaphatok?

Kifordított kacagány 2010.04.28. 23:44:40

@yippyupp: nekem két csaj van, úgyhogy lőttek az 50 év nyugalomnak.

@aggyistenbiri: hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem száműztem néhány terméket, de nem egyszerű feladat. egyrészt azért valamennyit engedni kell tv-t nézni, másrészt az oviból, iskolából hozzák haza az új hősöket és nem mindegyiket lehet elkerülni. a teljes drákói szigor sem működik. cenzúrázni csak úgy lehet, hogy megnyirbálod a hajtásokat, nem úgy, hogy kivágod a fát.
két évembe került, mire a pónikat kivontam a forgalomból filmügyileg. időnként kénytelen vagy engedni, ha minden ovis, vagy iskolatársuk egy bizonyos mesehősöket bálványoz. nem az a baj, hogy nem lesznek menők, mert nem tudnak mindent a karakterekről, hanem kirekesztve érzik magukat, ha nem tudnak semmit mondani a témában. ilyenkor engedni kell.

@CatMother: korbácsod is van?

XCat 2010.04.28. 23:47:07

@Kifordított kacagány: Igenis legyen csak menő.
Korbácsom? Miféle kérdés ez?

@yippyupp: Igen, a póréba harapjál bele, ott ahol a legvastagabb a bidese..

Kifordított kacagány 2010.04.28. 23:47:32

@yippyupp: ha még autók nőttek volna ki, de csupa kis eldobhatós szar.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.28. 23:47:39

@yippyupp: Lyányom/Fijam, akárki, nem tudom, hol élsz, de a legmodernebb tv-k működnek irányító nélkül is. a mienké itt csúcskategóriás, de nyomkodhatom, mint bolond tehén az anyáját, fijamlyányom vagy akárki(külön van a tv és külön a cucc.) egyszer vegyél egy ilyet fijam lyányom vagy aakárki. próbáld ki, nem jársz rosszulsz.

yippyupp 2010.04.28. 23:48:02

@Kifordított kacagány: ahogy mondod, thomas a gőzmozdony alkotójához lenne egy két keresetlen szavam. nekünk elég volt a moncsicsi, most meg... ehh... annyi forintból anno autót lehetett volna venni. fene ezt az inflációt.

Kifordított kacagány 2010.04.28. 23:51:35

@CatMother: csak hogy tudjam, kit kerüljek el.

yippyupp 2010.04.28. 23:51:58

@CatMother: naná, majd melléharapok, te viszont keress valami mentolosat, attól mindig megőrültök
@Kifordított kacagány: ok, totálkár az ország autóügyileg
@aggyistenbiri: ja, te már 3D-ben nyomod? az enyémen rajta van a gyerekzár, nyomkodhatod reggelig, se kép se hang...
szólíts nyugodtan pajtásnak

XCat 2010.04.28. 23:52:03

@yippyupp: Mi a baj a thomassal?

XCat 2010.04.28. 23:54:13

@yippyupp: Fogkrém. Az mentolos.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.28. 23:54:37

@CatMother: hát nem oda írtam, hogy "NEM MIATTAD" jutott eszembe???!!! jaj anyám. semmi összefüggés nem volt, a témához írtam, hogy van olyan anya(?), aki szépségversenyekre járatja a gyerekeit, és ők bizonyára üdvözlik is az ilyen pushup megjelenését a piacon. ejnye már,Cat. gondold át jobban, amit írsz. :)

XCat 2010.04.28. 23:57:28

@Kifordított kacagány: Engem. benne van az álmoskönyvben is, hogy nem vagyok jó ómen. Ha belról jobbra megyek el, az rossz, ha jobbról balra, az még rosszabb.
Ha mindegy merre, de korbácsaal, akkor nagyon be vagy baszva.:)

yippyupp 2010.04.28. 23:58:31

@CatMother: moncsicsigyár-részvényes lehetnék egy kiegészítő árából. de már nem tudom kifizetni az időgép áramigényét

Kifordított kacagány 2010.04.28. 23:58:39

@yippyupp: a gőzmozdony még hagyján, azt hamar megunják. a legnagyobb ellenség a pónik voltak. aztán jött a barbi korszak, de az osztozik egy csomó hasonlóval, így itt megelégszem azzal, hogy csak a legbugyutábbakat cenzúrázom. persze nem mindig lehet, mióta gyorsabban lőnek a távirányítóval, mint ahogy én megszólalnék.
aztán van ez a hanamontána tyúk a vicces sorozatával, ez most nagy trendi, most ez a sláger. vettem is nekik ilyen táncolós szőnyeget parókával, mert naphosszat mást sem hallottam, mint hanamontánahanamontána. szerencsére két nap múlva megunták, amint a paróka elkezdte valami döglött állat alakját felvenni, amire igyekeztem felhívni a figyelmüket. meg arra is rájöttek, hogy nem túl nagy buli pár hülye liba után ugrálni a tv előtt, úgyhogy olcsón megúsztam. most már csak időnként nézik a filmjeit, de nem akarnak úgy öltözködni.

JSHannibal 2010.04.28. 23:58:55

Üdv!
Sajnos én is azon a véleményen vagyok, hogy úgy látszik, hogy nálunk minden szemetet el lehet adni, és el is adnak. És én ezen vagyok a leginkább felháborodva, hogy a sok barom meg megveszi. Nem nevezem meg, mely bevásárlóhelyeket irtanám ki a föld színéről, ahogy van, de legalábbis tiltanám ki az országból, ha megtehetném.. Mivel általában véve sajnos a legtöbbet ki kellene, mert egymástól is átveszik a szart, amennyiben kereset van rá. Lassan olyan dolgokkal szembesülünk, hogy már el is felejtjük, hogy a mi gyerekkorunkban mi minden nem volt, ami ma már létezik, sőt, szinte követelmény, hogy legyen ilyenünk, amire anno nem hogy szükségünk nem volt, de eszünkbe sem jutott volna ennyi baromság. Néha le kéne szállni a földre, csak szerintem az a baj, hogy tényleg úgy tűnik, hogy a szülők nagy ívben szarnak rá, hogy mit eszik/hord/csinál a gyereke, ami egészen odáig nem baj, amíg tudja kontrollálni, vagy megfékezni. Csak egy idő után ezt már nem lehet, épp ezért előbb kell megállj-t parancsolni, amíg még lehet, és nem szúrja le késsel a gyerek a szülőét, mert valami nem tetszik neki, valamit meg akar tiltani. Sok helyen ezt látom, főleg a mai tinik körében. Nincs már "igen, Anyám!" hanem lassan "beszótá, muterr?" van.. Asszem ez elég elszomorító..

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 00:01:56

@Kifordított kacagány: 2 dolog: 1.szegény pónik mit vétettek, hogy parkolópályára kerültek? hisz oly kis ártatlan bugyuta lények. és cicijük sincs, amit fel kéne pushingolni. rossz rossz rossz szülő! ppöfujj!
2. s azok a gyerekek mit szóljanak, akik totálisan el vannak tiltva a tévézéstől, mert a szülők nem szelektálnak, csak tiltanak? Hö? sokan vannak, nézz körül a porontyon (ne tedd).

yippyupp 2010.04.29. 00:02:28

@Kifordított kacagány: én arra nem emlékszem, hogy lego reklám lett volna valaha, mégis az volt a kedvenc játék... még a hugi is imádta. őszinte sajnálatom, de a reklámszakma rágyúrt a csajokra, és bizony kész is vannak tőle.
hallottam hegyimontanaról, akkor már inkább thomas, de ha vasutas lesz a kölök, akkor kitagadom

Kifordított kacagány 2010.04.29. 00:02:57

@yippyupp: az első videómagnónkon is volt gyerekzár. az öreg mindig le is zárta hétköznap és eltette a távirányítót. kb 10 perc volt rájönni, hogyan is lehet áthidalni ezt a problémát. aztán néztük a sok horror filmet meg pornót.lehet ezért is nem ijedek már meg a pusuptól?

@CatMother: nem szoktam inni, úgy nem olyan élvezetes verni a kölyköket, mert másnap nem emlékszem rá.

yippyupp 2010.04.29. 00:04:23

ja - video áramtalanít, és már ment is minden. csak elég nehéz volt mindig elhitetni a sok áramszünetet, mert a kis piros kulcs meg ugye lemászott a kijelzőről

XCat 2010.04.29. 00:04:56

Sün! Baszdki, én mégiscsak megyek űrgyíknak. Ez a populáció itten nem érdemli meg a csippmentességet.

XCat 2010.04.29. 00:06:02

@Kifordított kacagány: Vegyél nekik inkább pónikat. Vannak azok, amiknek rágógumi illatú a seggük.. na, olyat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 00:06:50

azert az erdekes, hogy Nagy-Britanniaban egyszeruen a kozvelemeny olyan nyomast gyakorolt, hogy bevontak
ott lehet ilyet csinalni

nalunk meg:
"ne vedd neg"

yippyupp 2010.04.29. 00:07:22

@CatMother: macskákat nem csippelnek, eleve nem földi lények. mondtam előre, hogy bepörögsz a mentoltól

Kifordított kacagány 2010.04.29. 00:08:33

@JSHannibal: ej be szép beszéd volt. ezt ki is nyomtatom.

@aggyistenbiri: leginkább azt vétették, hogy bugyuták. az nem baj, hogy nincs cicijük pusuppal, mert én úgy sem néztem.
azok a gyerekek ne szóljanak semmit, mert úgyis csak rájuk szólnak, hogy pofa be.

@yippyupp: az én időmben az egész osztályból talán két gyereknek volt csak legója, páran oda jártunk legózni.
ahogy én vettem észre a bótok polcain, inkább a lányoknak nem nagyon van választék. van bugyuta baba, meg mégbugyutább baba, meg a póni.

XCat 2010.04.29. 00:09:00

@yippyupp: nagyon vágod te ezt. Szerintem beépített gyíkügynök vagy.

XCat 2010.04.29. 00:10:13

@Kifordított kacagány: ti is loptátok a legósembereket? :D
Van ez a kutya, amit ha simogatsz, meg nyomogatod a hátát, akkor ugat. Na olyat majdnem vettem a múltkor, olyan cuki volt.

yippyupp 2010.04.29. 00:11:50

@Kifordított kacagány: faterom egyszer pofánvert egy másik fatert, hogy elhozhassa a készletet, szal kb egy korosztály vagyunk.

neked tűnik csak bugyutának, hiszen van barbie, barby, barb-y y-barb, a pónikat már ne is soroljam.

meg most a pusáp a menő, arra álltak rá

XCat 2010.04.29. 00:13:16

@yippyupp: Én soha senkinek nem adtam a legómból. Csak a szomszéd kölyök használhatta néha, aztán az sem, mert folyton ellopta.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 00:13:22

@CatMother: vettem nekik, mert hordani kellett az oviba, hogy kinek van menőbb pónija, mert ezek is voltak ilyen bálozósok, meg királylányosok, meg ilyesmi. igavonó és társai nem volta. szerencsére már vagy 2 éve nem láttam belőlük egyet sem.

@hagyma: mert itt az öntudatos vásárlásra nevelés megy. ha nem veszed meg most, akkor két hónap múlva sem, mikor visszaszivárog a boltok polcaira más néven. pl pusup törpéknek, vagy hasonló. a törpéktől meg még az angol sem fogja sajnálni a pusupot.

yippyupp 2010.04.29. 00:13:32

@CatMother: na, erre gyorsan rájöttél. szóltak is a casiopeia-ról, hogy vigyázzak veled

akkor miattad csinálhatom az új avatart... már megint...

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 00:14:04

@yippyupp: pajtás? addig soha, amíg ezt a "nem lehetsz sikeres..." vissza nem szívod. időtlen idők óta követem a blogokon kommenteket, és van néhány panel, amiktől letseszem a kabátomat. a sikeres ember duma az egyik. bizonyára nem vagyok sikeres és humorom sincs, pipa :)

XCat 2010.04.29. 00:15:54

@yippyupp: Ne menj. Csippeljünk.
Önként jelentkezőket keresek csippeléshez:!

yippyupp 2010.04.29. 00:16:04

@CatMother: a lego az űrgyíkok találmánya. ez által tesztelik a térdimenzióhidrobuzergátor érzékenységeteket. ha legózol, akkor nocsip, direkt agyszken is elég

XCat 2010.04.29. 00:17:00

@yippyupp: na ezt most még egyszer.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 00:18:13

@CatMother: nem, mi vásároltuk őket, lehetett külön kapni. meg volt olyan összerakatós, aminek valami parány peti, vagy ilyesmi volt a neve és különböző mesterségek szerint lehetett venni őket. nekem pl volt kéményseprőm is belőle. pár éve nosztalgiázni akartam és felforgattam az egész lakást érte, de már egyet sem találtam, meg a neten sem. mindig a heti kiflipénzemből spóroltam össze az árát. kb havonta sikerült is venni egyet. na mindegy, nem tartozik ide.

@yippyupp: nekem más építőseim voltak, azok is jók voltak. én a fémépítő készleteimet szerettem a legjobban. azokban nem volt pusup

XCat 2010.04.29. 00:19:38

@Kifordított kacagány: jó sok kiflipénzt kaphattál, ammennyire rémlik, a nyolcvanas években ezres körül volt az ára a 6 darabosnak.

yippyupp 2010.04.29. 00:20:54

@aggyistenbiri: ne félj pajtás, mindjárt elkezdem szidni az aerovivát, és az egész poszt kommentekkel együtt megsemmisül.
ezzel vissza is vonom sikertelen kísérletemet arra, hogy nem sikeresnek szólítottalak.
légy továbbra is sikeres az életben, és vegyél 3D televíziót 5 éven belül
@CatMother: ok, maradok. majd letagadjuk az egészet.

yippyupp 2010.04.29. 00:24:30

@CatMother: térdimenzióhidrobuzergátor-ra gondolsz, az az alapvető alkotóeleme a időkontinuumtransztermonukleáris USB meghajtójának, miért ismételgessem?

XCat 2010.04.29. 00:25:36

@yippyupp: Még nem jelentkezett senki. Biztos rossz a marketing.

Na lássuk..

GRATULÁLUNK!
Ön az ikszedik kommentelő, és ezért
INGYEN csippelést nyert, ingyen agyszken-nel, egy csodálatos, trópusi tájat ábrázoló gumilepedőn.
Érezze a fűszoknyás lányok cirógatását, amíg munkatársaink megcsippelik.
A nyeremény után yippyupp fényesre nyalja a vadonatúj csippjét, hogy mindenkinek büszkén mutogathassa.
Hirdesse fennhangon, hogy csippeltnek lenni menő!!!!

Na? :)

XCat 2010.04.29. 00:27:16

@CatMother: francba, nem jó.. kihagytam a "csak most, csak önnek korlátolt számban" részt:((

yippyupp 2010.04.29. 00:27:38

@CatMother: kis finomítás -
INGYEN csippelést nyert MA DÉLBEN, ingyen agyszken-nel,

XCat 2010.04.29. 00:32:48

@lunatik: Nekem tetszik a kitty. Meg a nici is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 00:32:48

@Kifordított kacagány:
neked tenyleg nem furcsa, hogy a briteknel meg a parlamentben is felszolaltak ez ellen a szar ellen, meg mindenki verte a tam-tamot, es az aruhazlanc egyszeruen ennek hatasara levette a polcokrol
itt meg / a topicon/ olyan 80 szazalek le se xarja, majden helyesli/
en nem akarom azt mondani hogy az angolok kulonbek nalunk, mert nem azok
de azert erdemes elgondolkodni, van ahol kiverte a biztositekot
de nem otthon

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 00:33:34

@yippyupp: köszönöm jókívánságodat, de a másik felével nem élnék.
@CatMother: Nekem mindig unokaöcsire kellett vigyázni, aki gazdag legogyűjteménnyel rendelkezett. olyanokat építkeztem, hogy még! ő addig aludt.

XCat 2010.04.29. 00:34:14

@hagyma: Nem akarsz megcsippelődni? Ott felétek úgyis folyton agymosnak mindenkit, úgy hogy neked már mindegy.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 00:37:23

@hagyma: hányszor volt már, hogy amit nyugaton szemétnek nyílvánítottak, ránk sózták. ugyan már.
üdvözlet Marynek.
itt sem szarja le senki, csak felesleges a hiszti.

yippyupp 2010.04.29. 00:40:19

@aggyistenbiri: nekem csak egy valami rémlik, a trabant limousine. most komolyan, az a limousine, az mekkora egy szemét dolog volt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 00:48:39

@CatMother:
neked agymosasra eselyed sincs
hianyzik a targy
@aggyistenbiri:
nem hisztinek mondanam
ez ilyen polgari mozgalom, az angolok megtettek/ elolvastad?/
es egyetertek veluk
7 eves gyereknek nem kell szivacsos bikinifelsot arulni
mert nonszensz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 00:53:24

@aggyistenbiri:
ja kosz,
Marynek atadom ha hazaer
shoppingol
ilyen szart nem vesz, de ilyenkor jelentosen megcsappan a szamlank
ebben a pillanatban hivott hoy menjek, mert itt van
2 bevasarlokocsinyi anyag tuti

csillagház 2010.04.29. 00:58:43

Aki ilyet megvesz hét-nyolc éves kislányának, az kiszolgáltatja a gyereket a pedofil disznóknak! Márpedig elég sok ilyen férfi futkos a világban. Adjunk a gyerekre jól kivágott pólót, ilyen melltartót, tűsarkú cipőt és picike csipkés bugyit. Ja és adjuk férjhez, mert az a hagyomány mohamedánéknál. 8-9 éves kislányokat adnak férjhez aggastyánokhoz.
Felháborító!

yippyupp 2010.04.29. 01:01:08

:ásít:
:leheveredik a matracra:

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 01:02:09

@CatMother: már miért is lenne ciki? anya vagy, nem? benne van a nevedben, simán megteheted, ha nem rólad vagy a tieidről van szó :) visszaolvastam, hogy mi váltotta ki belőled a reakciót, és ja, persze, semmi gond. :)

Stupido_Girl 2010.04.29. 02:19:34

Én szeretem a push up melltartókat és bikiniket, valószínűleg azért, mert kicsik a melleim. Viszont már rég elmúltam 18.

Egyébként, úgy rémlik, nem rég olvastam valahol, hogy ez egyszer már kiverte a biztosítékot valahol Európa földön.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 02:25:47

@hagyma: hallo! macska itt is van (enyimé!), meg egy amstaff eb(férjemé) is, imádják vegzálni egymást.
póni nincs, pushup sincs.

Stupido_Girl 2010.04.29. 02:31:20

Bocsi, csak most néztem végig a kommenteket, és már más is megemlítette.

Egy kicsit elkalandozom. Ha a gyerek még csak gyerek, és nem nő, és nem is serdül, akkor minek neki melltartó, szivaccsal, vagy akár anélkül. Mert ugye ez egy erős női jelkép. A formázás nélküli darabokat általában szilikonnal dúsítva hordják. Szóval, tényleg nem tudom, de egy 7 éves kislánnyal kapcsolatban a melltartó kifejezés mindenképp furcsa.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 02:31:32

@aggyistenbiri: hat nekunk most csak ket kacago gerlenk van, de mielott eldobom a kanalat nagyon szeretnek egy lovat
jovore eselyes

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 03:00:37

@hagyma: fényes szőrű sötétbarna, annak nagyobb az ázsiója

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 03:33:38

@aggyistenbiri: nekem nem azsio kell
nem is versenylo
nem is igahuzo
egy csaladi lo
imadom a lovakat
okosak, erzekenyek szepek, serulekenyek
remelem jovore sikerul olyan 1 eves korulire gondolok

deputy sheriff 2010.04.29. 05:57:38

@hagyma: Nem is mersz ra felulni! Te magad mondtad, meg a ponitol is felsz vaze, hehe.

igazságos 2010.04.29. 08:12:45

Ez volt már, ha jól emlékszem. Unalmas. Mi van, nincsen felhozatal?

Greg Popafox 2010.04.29. 08:35:57

ez csak hype. 2010-et írunk, kicsit más a szitu, mint '89 előtt...

Kifordított kacagány 2010.04.29. 08:37:33

@hagyma: nekem nem furcsa, ez egy ilyen hely, ilyen emberekkel. mindenki igyekszik kurvára toleránsnak mutatkozni mindennel szemben(tiszta amerika) és ha valaki szólni mer, ami ezt a szép mázat megsérti, akkor azt leugatják. tök mindegy mi megy a mélyben. lám zsidózó barátunkat is leszólták, azt sem illik, meg cigányozni sem, meg buzizni sem. szépen toleránsan megvárjuk, amíg mások szétlopják vagy tönkreteszik országunkat, lányainkra pusup melltartót aggatnak és csendben tűrünk, mert birkák vagyunk. igazából nem is kell megtenniük, mert mindezt magunktól tesszük, belénk van építve a villanypásztor organikusan, még juhász sem kell mellénk. hát valahogy így tengetjük itt az életünket.
de nézzük a világ másik felét, ahol felkelést szerveztek a pusup melltartók ellen. dicséretes cselekedet, egész biztosan voltak a felkelők közt olyanok is, akik komolyan gondolták. meg olyanok is, akik siettek venni pár darabot, mielőtt kivonják a forgalomból. de ők megtették amit megkövetelt az erkölcs és a haza és szépen hazamennek otthonaikban, ahol a szomszéd állatos meg gyerekpornót forgat, éltes matrónának öltöztetett gyerekeket fotóz és időnként kereskedik is velük. de az nem baj, az nem látszik, nincs kitéve a boltok polcaira.

@csillagház: az aggastyán legalább nem tudja megdugni, csak próbálkozik vele. mire nővé érik, addigra meg úgyis elpatkol. vagy nem ez a cél?

@Stupido_Girl: és lógnak már? és 134-es a méreted?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.04.29. 08:57:11

Ezt inkabb a mamami forumra kellett volna, ott az anyuka megkapta volna a szivenek kedves egyetertest, bologatast es felhaborodast, meg a shoppingrol is tudna pletyizni a tobbi mamaszaurusszal.

Aki pedig multikat tiltana es irtana, annak ajanlom szives figyelmebe Eszak-Koreat, mint alkalmas elohelyet. Ebben az orszagban maskent mennek a dolgok.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 09:05:30

@deputy sheriff: lehet, hogy nem is akar rá felülni. attól még lehet neki. lehet az is, hogy steak-et akar belőle, vagy feltölteni kolbásznak.

Frucsasz 2010.04.29. 09:19:40

@fehéregér: csak félig értelek. Igazad van abban, hogy ez az üzlet a gyerekek felnőtté válási vágyára épít - komoly pénzeket legombolva a szülőktől. Ez a része engem nem érdekel, mivel nem kötelező ott vásárolni. ki lehet fáradni, a gyerekekkel együtt, bojkottálva az üzletet. Ez persze nem történt meg, mert persze volt az üzletnek olyan terméke is (minimum kétszer két kiló ruha), amiért szívesen adott ki pénzt, és amit örömmel látott a gyerekein- hisz megvette nekik. Csak erről hallgat, mert sokkal érdekesebb a bolt kínálatának kb 5%-át kitevő felháborító gyerekpusáp fehérnemű...

De nem is ez a lényeg, azt vesz, amit akar, és ott ,ahol akarja. Én csak arra akartam rámutatni, hogy hülyeség az anyuka részéről a gondolat, hogy ez az egész megállítja őket a pszichoszexuális fejlődésben.

XCat 2010.04.29. 09:23:42

@aggyistenbiri: Nem vagyok anya. A kedvenc meséskönyemben a kedvenc szereplőmnek volt ez az egyik kódneve, amikor éppen terroristáskodott. :D

XCat 2010.04.29. 09:25:18

@hagyma: Egyszóval semmi közös nincs bennetek. Boldogtalanná tennéd, ugye tudod? Ott van ló helyett Mary. Lassan úgyis tudunk már róla mindent, szerintem használd rendeltetésszerűen.

XCat 2010.04.29. 09:26:52

@Rékuc: Észak-Koreában bájosak a kislányok. Oda már nem kell külön pusup.

XCat 2010.04.29. 09:31:49

@Kifordított kacagány: Óvatosan, mert nekiáll elmesélni, hogy bezzeg amerika. :D Juhász meg villanypásztor témához;

Látogató érkezik a pokolba, a Sátán körülvezeti. Megnézik a kondérokat, amikben különböző népek bűnhődnek. Az első mellett egy tábla áll: "Kimászni tilos!". Kérdezi a látogató:
- Elég ez a tábla? Hogyhogy nem másznak ki?
- Ebben a kondérban németek vannak. Szabálytisztelők, tudják hogy tilos kimászni, nem másznak ki.
A második kondér mellett egy géppiszolyos őr áll.
- Itt kik vannak?
- Ebben a kondérban az oroszok vannak, aki kimászik azt az őr lelövi.
A harmadik kondérnál se tábla, se őr, se semmi.
- Itt hogyhogy nem másznak ki?
- Ebben a kondérban a magyarok vannak. Ha az egyik kimászna, a többi rögtön visszahúzza.

Frucsasz 2010.04.29. 09:35:01

@FGSuperman: Hidd el: a push up nem neked szól. Lehet, hogy hiba magamból kiindulni, de úgy gondolom, a legtöbb nő nem a férfiak miatt figyel a külsejére, hanem elsősorban a többi nő miatt. Ebbe tartozik bele a push up is, hogy nehogy már a szomszéd irodista luvnya azt higyje, ő jobb, mint én, csak mert neki original C kosara van...
Illetve sok ruha határozottan ezzel a melltartófazonnal mutat jól.
Plusz, a push upban biztos, hogy nem fog látszódni a mellbimbó, még a legerősebb klímafokozaton se - nagy előny :)

XCat 2010.04.29. 09:48:21

@Frucsasz, az őzikelány: Minek neked C kosár? Most nő akarsz lenni, vagy teheny'? Akinek a fejőlányok jönnek be, menjen az irodistához.
Sztem egy nő önmaga miatt figyeljen magára. Jó érzés szépnek lenni.

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2010.04.29. 10:17:53

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a nő mit szól a 7-8-9 éveseknek gyárott vibrátorokról::D:DD:D

XCat 2010.04.29. 10:19:48

@zéka: Kölcsönvenné, és elfelejtené visszaadni. Vagy elhagyná.

SarahConnor 2010.04.29. 10:32:04

Előrebocsátom, hogy kicsit OFF megjegyzésem lesz, előre bocs:

Nem változtat semmin, de elmondanám, hogy a szivacsos melltartó NEM azonos a push-up-melltartóval. A push-up a melltartó varrásának egy különleges kialakítása, nem maga a szivacsbetét (az nem nyom semmit sehová...).

Tehát push-upot nem árulnak még kilencéveseknek, mert AZ valóban felesleges. Ellenben a szivacsbetétes változat a mellnagyobbító trükkök közé tartozik (felnőtteknél cink, gyereknél pedig maga a fertő).

És most ON:
Legjobb barátnőm ötéves kislányának a bikinifelsője is ki van tömve, két-három üzletben kereste csak, de azokban nem talált tömés nélkülit. Ez valami újfajta értékhanyatlásnak ígérkezik.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:25:04

@Babette: Idézet. Üdvözöllek a Való Világban, az Európai Unióban!

Nody 2010.04.29. 11:28:09

Nekem 9 éves lányom van. Ha nem tetszik nem veszem meg neki és ennyi.
Anyuka biztos, hogy normális??? Ekkora hisztit, a semmiről...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:39:40

@_Venom_: Lesz, és mivel nem fogy, akciós lesz, aztán ugyebár mivel az értelmes és erkölcsös szülők nagy része a gyerekkel együtt a szegénységet is vállalni kényszerül, kénytelen lesz megvenni akciósan, mert normálisra nem telik. Mint a stokitalpú cipő...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:43:25

@Énbagoly: Én már láttam, és a kurva anyja/nagyanyja festette ki.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:56:55

@Ra'anana: Az a baj, hogy a pszichomókusok között is nagy eséllyel talál ....

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:59:41

@FGSuperman: Egyik leveszi a csöcsét, a másik a pöcsét, és összebújik a két semleges nemű... Szép jövő.

Erwan Knudsen · http://www.kihir.hu/ 2010.04.29. 12:36:32

@Kifordított kacagány: Fentebb már kifejtettem ugyan, de akkor még egyszer: a probléma az, hogy sokan (hozzád hasonlóan) nem látják benne a problémát.

Persze valójában valószínűleg érted ám Te is a problémát, és csak direkt teszel úgy, mintha nem értenéd, hogy vitát gerjessz, de vanak dolgok, amikről teljesen fölösleges vitázni. Kérdezd meg bármelyik gyermekpszichológust, hogy szerinte milyen hatással lehet a 7 éves gyerekekre a pushup, illetve hogy szerinte is fölösleges-e ilyen problémákkal foglalkozni.

Egyébként van egy nagyszerű találmányom óvodások számára: a felragasztható pelyhedző nemi szőrzet. Természetesen nem tenném kötelezővé, tehát a gyerekeidnek semmiképp sem kell majd szégyenkezniük, ha úgy döntesz, hogy nem veszed meg nekik, és csak a kortársaikon látják.

Majmász Gedeon 2010.04.29. 13:10:10

A pubertás felgyorsítása

Szükség van a nemi érés felgyorsítására, és ehhez az egyik leghatékonyabb eszköz a nevelés. Az egyén fejlődését és az egész emberi faj átalakítását is fel kell gyorsítani. Ezzel kapcsolatban az előadó kitért a vallások szerepére, amelyeket, noha meggyőződéses ateista volt, hasznosnak minősített. Sok embernek van szüksége vallásra, a hittel járó misztériumokra és rituálékra. Ezért a vallást megtarthatják. De a mai vallásokat alapvetően meg kell változtatni, mert nem egyeztethetőek össze a bekövetkező nagyarányú változásokkal. Bizonyos régi vallásoknak el kell tűnniük. Különösen a kereszténységnek kell átalakulnia. Ha sikerül a kereszténység legerősebb egyházát, a római katolikust megtörni, akkor a kereszténység többi része már könnyen átalakítható. Olyan új vallásra van szükség, amelyet a világ valamennyi részén el lehet fogadtatni az emberekkel. Éppen ezért az új vallás meg fog őrizni bizonyos tanításokat, szokásokat a régiekből, hogy könnyebben elfogadják az emberek, és otthonosabban érezzék magukat az új vallás keretei között. Sok olyan ember is van, akinek nem lesz szüksége vallásra, így ez a változás őket nem érinti. Az ilyen szinkretikus és eklektikus világvallás létrehozásához a bibliát is meg kell változtatni. Óvatos technikával át kell írni, hogy megfeleljen ezen új eklektikus világvallás igényeinek. Bizonyos kulcsszavakat ki kell cserélni, amelyeknek az árnyalati értelme már más. Az új szó rokon-értelmű a régivel, és ezért eleinte nem okoz nagy ellenállást. Az idő múlásával azonban az eredeti szó valódi jelentése elhalványul, és az új szó csak kisárnyalattal eltérő jelentése pedig hangsúlyozásra kerül. Így fokozatosan megváltoztatható a bibliai szövegek értelme. Az elgondolás tehát az, hogy nincs szükség a biblia teljes átírására, csupán bizonyos kulcsszavakat kell másokra kicserélni. És mivel minden szónak számos értelmi árnyalata van, ezért az új szavak segítségével a bibliai szövegek egészének az értelmét úgy lehet átalakítani, hogy az elfogadható legyen az új eklektikus világvallás számára. A legtöbb ember nem is fogja észlelni ezt a változtatást. Ekkor Dr. Day megismételte azt a mondatot, amely előadása során többször is elhangzott: „The few who do notice the difference, won’t be enough to matter. – Az a néhány, aki észreveszi a különbséget, kevés lesz ahhoz, hogy számítson.” Az előadó ezután utalt rá: hallgatói közül néhányan valószínűleg azt gondolják, hogy az egyházak ellent fognak állni ennek a törekvésnek. Valójában azonban az egyházak segíteni fognak minket – mondotta Dr. Day. Dr. Dunegan két évtized múltán visszaemlékezve megerősíti, hogy e változások bekövetkezését valóban elősegítették sokan a különböző egyházakban.

[...]

Szex és még több szex

Dr. Day elmondta hallgatóságának, hogy a filmeknek fokozatosan rá kell térni a szex nyíltabb bemutatására, de a filmen használt nyelvet is át kell alakítani. A szexuális tevékenység és az arra utaló vulgáris beszéd a reális élet része, miért kellene akkor ezzel kapcsolatban félénknek és szemérmesnek lenni. A filmszínházakban és a televízióban pornográf filmeket is kell játszani. 1969-ben még nem volt videorecorder, de az előadó ennek ellenére már jelezte, hogy ilyen készülékek lesznek, olcsón bárki beszerezheti őket, és így otthon is vetíthetők lesznek a bőségesen kapható pornográf filmek. Ezeknek a filmeknek az egyik hatásuk az lesz, hogy „a filmekben látható szereplők mindent megtesznek, amit csak el lehet képzelni.” Ennek az a célja, hogy a szexualitást nyílttá tegye és hangsúlyozza.

A teljes írás:
ujvilagrend.wordpress.com/2008/05/03/szex-es-az-uj-vilagrend/

atila68 (törölt) 2010.04.29. 14:25:53

@ági anyu: Hogyne kellene a gyereknek ruhát venni, mindjárt két kilót!
Muhaha!

atila68 (törölt) 2010.04.29. 14:28:24

@Mylady: Aki beenged egy 6 és 8 éves gyereket egyedül próbálni a fülkébe 4 kiló ruhával az egyébb elvetemültségre is képes.

Wonder Deer Hunter 2010.04.29. 14:36:31

Háát... Annyit tehetek, hogy rendszeresen ráboruljon a fagyim... véletlenül... de, hát ilyen előfordul...

Wonder Deer Hunter 2010.04.29. 14:40:04

@Majmász Gedeon: Amit leírtál az Dr. Day szerint van... Rajta kívül azért vagyunk egy páran akik azt hiszik, hogy nem lesz olyan vallás amely pornó filmeken ismerteti meg az életet a gyerekekkel... Amíg én élek!

Mellesleg olyanok is sokan vannak, akinek nincs szüksége vallásra, az élethez... Szerintem az életről szex-ről tanuljon a gyerek a szüleitől és a környezetétől, nincs szükség arra, hogy lássa csicsolínát a kígyóval, mert attól senki sem lesz több, senki sem lesz jobb!

kaosz 2010.04.29. 14:58:22

2 dolgon csodálkozok. A sok offtopic komment és az hogy a Tini mami csodálkozik.
Igenis életre nevelik leányaitokat, hogy amikor a 15 éves kort elérik igazán fals magabiztossággal csináljanak magukból igazi kis pózer ku...vát, minél inkább felhívják magukra és hamis szexuális kacérkodásukra a figyelmet. Nameg a mai divat alapján 1 évet nemadok és a lányokon a neccharisnya átlátszó tangával és szikszalaggal X-ben letapasztott cicibimbó lesz a divat feltöltött sz..ós szájjal. Engedik az iskolákban....régen nem volt ilyen.
Bizonyíték kell minderre?

napiszar, puruttya, agyiszint, netszar...pedomaci kedvencei és anus mouth...valamint ott vannak a közösségi oldalak és csetek, meg lehet tekinteni, hogy anyuci és apuci szeme fénye hogy virít 14 évesen egy szál punciban.

MEglehet hogy egy elfajzott társadalmi értékrendet kapnak, de senkibe se kötelező belenevelni viszont egy kislány se láttam tiltakozni ha olyan latex cicanacit akarnak neki venni ami egy enyhébb napsütés alatt annyit takar mint egy test színű harisnya. Ez kell ma, amikor bu*ik diktálnak divatot,a 16 éves lányok úgy néznek ki mint a kiélt kurtizánok, a 16 éves suhancok úgy néznek ki mint a 16éves lányok. Az elsős lányoknak meg kell a pussáp mert ugye az ...kell.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 15:10:12

@Frucsasz, az őzikelány: nekem tetszik, ha alacsonyabb klímafokozaton is látszik. bár most arra vagyok beindulva, hogy 134-es pusup melltartóba öltözöl előttem. mást nem is kell felvenned.

@Erwan Knudsen: ez érdekes. a probléma azért probléma mert nem probléma. ha probléma lenne akkor meg már nem lenne probléma. ennek fuss neki újra.

@Majmász Gedeon: "Éppen ezért az új vallás meg fog őrizni bizonyos tanításokat, szokásokat a régiekből, hogy könnyebben elfogadják az emberek, és otthonosabban érezzék magukat az új vallás keretei között." a kereszténység is így terjedt és lett világméretű vallás. egész biztosan sikerül megismételni.

@Wonder Deer Hunter: alig vannak olyanok, akiknek nincs szükségük vallásra. azok lesznek az elenyésző kisebbség.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 16:00:25

@CatMother: mondtam Marynek, egy magyar picha lelaovazta
aszonta O eddig ugy gondolra en vagyok a lo bizonyos helyzetekben
mondtam neki szexel kapcsolatos utalasokat ne tegyen mer' a no meg virgin
majd csak hazassagban szexel, ha lesz aki elveszi

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 16:07:20

@Kifordított kacagány: "a kereszténység is így terjedt és lett világméretű vallás. egész biztosan sikerül megismételni."
Ja igen. Ha az alapítót és az első pár ezer követőt kivégzik (—> vértanúk)...

Kifordított kacagány 2010.04.29. 16:35:57

@Kitalátor feljegyzetei: konkrétan arra gondoltam, ahogy beépítették más vallások elemeibe, míg a végén a régi vallás eltűnt és megmaradt a kereszténység

@kaosz: te most végül is felháborodtál?

@Wonder Deer Hunter: te hamar meghalsz

avatartalan 2010.04.29. 17:08:02

Timimama kicsit túllihegi a semmit...
ha nem tetszik,nem veszem meg

Kifordított kacagány 2010.04.29. 17:55:39

@avatartalan: nem figyeltél. pont az a lényeg, hogy tetszik. nem a timimamának, hanem a lányainak. timimama meg nem tudja azt mondani nekik, hogy nem, mert el vannak kényeztetve és megszokták, hogy mindent megkapnak, amit akarnak.

Silenzio 2010.04.29. 18:13:29

Bebörtönzés, deportálás, lágerbe zárni a gyártót és forgalmazóit. Tömeggyilkosság, drasztikus gazemberség a gyermekvédelem jegyében... Milyen szép is lenne... Az lenne? :O

Komolyra fordítva a szót: a világ szexualitás központúvá válik egyre inkább. A kölkök gyorsabban érnek, a társadalmi nyomás erős, minden 10 éves nagyvilági céda akar lenni. Ez van. A gyerekeket 1000+1 alkalommal nézik potenciális kurvának ill. kényszeredett fogyasztónak. A pénz nagy úr. Ez meg csak egy eset a sok közül.

avatartalan 2010.04.29. 18:15:13

Szerintem 1 szóval sem írja Timimama hogy a lányainak tetszik.2-2 kiló ruhával eltűntek a próbafülkében...de nem ilyen pusapokkal.De lehet funkcionális analfabéta vagyok.Vagy fáradt.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 18:53:52

olvasni kell a sorok között is

XCat 2010.04.29. 18:54:52

@hagyma: Zsák a foltját, hagyma. Maryhez képest valóban szűz vagyok. :)

XCat 2010.04.29. 19:08:46

@Majmász Gedeon: francnak olvasol te ilyenket...

szombi 2010.04.29. 20:53:46

Én az olyan anyukát/apukát nem tudom sajnálni, akik BIKINIT vesznek a 7-8-9 éves gyereknek, szivacsbetét ide vagy oda.
Amíg nincs cici, addig mi a lónak kell egyáltalán bikini?
Lefogadom, legközelebb úgyis fiú bikiniről fognak ugyanitt írni...
Egyébként: minek kell kiakadni ilyenen? Normális ember úgyse veszi meg. Nemnormális ember gyereke meg úgyse járhat az enyémmel egy oviba/suliba...

Erwan Knudsen · http://www.kihir.hu/ 2010.04.29. 23:24:44

@Kifordított kacagány: Érdekes meglátás. Elég reménytelennek látom a helyzetet, de azért megpróbálkozom egy analógiával, hátha úgy megérted: ha ideje lenne szarnod (alapprobléma), de a szarást valami okból nem tartod sikkesnek (fő probléma), előbb-utóbb beszarsz (hatalmas probléma).
Többször szívem szerint már nem futnék neki, de ha te passzióból még tovább futnál, nem akadályozlak meg benne.

666E 2010.04.29. 23:44:16

én meg azt hittem már mindenkinek világos, hogy az EU-ba lépésünk óta mi vagyunk a nyugati országok szeméttelepe.
lejárt szavatosságú gagyit lehet kapni amit más országokban senkinek se kellettek, ott be van tiltva, rákkeltő, stb. Az összes élelmiszerbolt áruválasztéka is egyszersmind kicserélődött noname szarokkal. Persze ez az irány nem csak a kajákra jellemző, ruhaipartól a vegyiig mindenhol ez van.
szerintem első verzióban el is akarták égetni ezeket, de valaki okos volt és odaszólt, hogy
" – héhéhéé micsináálsz? ne égesd el, ezekből ha hiszed ha nem, még lehet pénzt csinálni! adjuk el a magyaroknak, tuti zsuga, meglátják, hogy angliából van, zabálni fogják. kétpofára. menő..
– most ezt tényleg?
– csak figyeld meg. mindenhol ez a bevett tendencia, a B terv. amikor csatlakoztak, ők erre szerződtettek. le van zsírozva, oda tőlünk mindent beengednek"

Wucli Tóbiásné 2010.04.30. 06:14:27

@Kitalátor feljegyzetei:
Könyörögve kérem ne terjeszd ezt a Szencz Dóra által írott fércmüvet, mert a hölgy nyilván igen nagy szexuális fantáziával van megáldva, de mondjuk olyat, hogy ujjazzuk a kislányokat vagy pelenkázás közben cuppantsuk le a kisfiúkat nem írtak az ismeretterjeszö (?) kiadványban. Más kérdés, hogy így is túlzás amit írtak, de vissza is vonták vagy két éve.

Az eredetit itt olvashatod: www.antife.de/Doku/ratgeberkinder.pdf

Wucli Tóbiásné 2010.04.30. 22:05:26

@CatMother:
Persze :-). Én csak ugyanolyan kreativitással írtam át a szöveget, ahogy a Szencz Dóra az eredeti német kiadványt a Demokrata cikkben, amit Kitalátor itt terjeszt (meg vagy X helyen láttam még elrettentö idézetként). Erröl a két mondatról van egyébként szó: "Az első elemzi, milyen jelentős a kisgyermekek számára a simogatás, és felszólítja a szülőket, hogy rendszeresen simogassák, csókolgassák gyermekeik nemi szerveit. Nyúljanak bele a lányok hüvelyébe és simogassák azt, így irányítsák őket a gyönyörszerzés ilyen formái felé." Közelítöleg nem erröl van szó az eredeti kiadványban és szégyen, hogy egy újságíró ilyen baromságokat leírhat minden következmény nélkül, a sok okos meg készpénznek veszi.

Kifordított kacagány 2010.05.01. 08:40:20

@Erwan Knudsen: értem én, hogy szerinted itt probléma van, mert ezt hallottad valahol és az elképzelést a magadévá tetted, ellenben érvelni mellette és bármivel is alátámasztani az érvelésedet nem tudod. helyette kinyilatkoztatsz és béna példákon keresztül igyekszel érzékeltetni a nagy semmit. az "így van és kész és ha nem érted akkor hülye vagy" érvelési metódus béna és csak a saját töketlenségedet mutatja. ha kardoskodni akarsz egy ügy mellett, annak csak ártasz ezzel. gondoltam szólok, hogy tudj róla.

@bekaphatod: a kurva anyjukat. én sem szeretném, ha felvételek készülnének arról, ahogy egy szál faszban tümmedek a gép előtt egy jó kis drogozás közben.

@Wucli Tóbiásné: ez ilyen licitálási kényszer. az egyik állít valamit, amiben talán még egy kis részigazság is lehet, a másik meg nagyobbat akar mondani és rátesz még egy lapáttal. holnap már azt olvasod, hogy rá kell adni egy pusup melltartót simogatás közben és finoman seggbe kell dugni, hogy érezze, milyen az amikor kitöltik. pedig ez hülyeség, mindenki tudja, hogy egyszerűen csak meg kell baszni a kis kurvákat a kis vibrátorral, amit a pusup melltartó mellé vesznek.

XCat 2010.05.01. 12:28:46

@Kifordított kacagány: Hogy beszélsz te kislányokról? Szégyelld magad. :D

XCat 2010.05.01. 12:31:01

@Kifordított kacagány: Amúgy tényleg hülyeség, én rendszeresen netezek hiányos ruházatban. Tök egyedül vagyok, éjszaka van, franc öltözzön fel rendesek. Az excel tiszteletére, vagy minek?

XCat 2010.05.01. 12:32:39

@Wucli Tóbiásné: Hát hogy őszinte legyek, én csak átfutottam a címeket, meg pár sort beleolvastam. Az úgy elég is volt, majd ha valami tudatmódosítóval kezelem magam előtte, talán jobban értékelem.

EXLEXMAN 2010.05.06. 17:36:45

Ezt a témát! Már a HOMÁR- ban is lehet szemetelni?

Ez egy badarság, de ha ez a legnagyobb probléma? A blogoló szeretné, hogy beszéljünk róla?

Dorottya86 2010.05.17. 17:36:51

@Wucli Tóbiásné: Most olvastam, hogy nemrégiben a cikkemről volt szó (Óvodásokból szörnyetegeket). Üzenném a személyeskedő kommentelőnek, hogy gyerekek ilyen jellegű simogatása nem szexuális fantázia kérédse. Ugye nem gondolta komolyan, amit írt? Egyébként ezzel a stílussal csak saját magát minősíti...
Személyeskedés helyett inkább olvassa el Gabriele Kuby A nemek forradalma című könyvét.
Üdvözlettel:
Szencz Dóra
süti beállítások módosítása